Senatorul Constantin Traian Igas indeamna la "ratiune si intelepciune" in vederea constituirii comitetelor locale executive ale noului PNL

   

Senatorul Constantin Traian Igas a anuntat ca va participa la cat mai multe constituiri ale comitetelor locale executive ale noului PNL in localitatile colegiului sau senatorial, proces programat a se incheia in data de 31 martie.
"Cred ca la aceste evenimente este momentul prielnic sa aratam ca noul PNL face pasi cat mai departe de modul invechit de a face politica", a aspus Igas.

"Odata cu aceasta constituire, datoria fiecarei organizatii este de a-si face un recensamant al membrilor noului partid. Le doresc tuturor multa intelepciune in constituirea echipelor care vor avea un mandat destul de complex in fruntea filialelor locale, pentru ca timpul de armonizare este destul de scurt pana la a-si dovedi capacitatea organizationala", a precizat senatorul.

"Participarea mea la aceste evenimente este din convingerea clara ca atat colegii din organizatiile locale cat si noii membri au dreptul sa cunoasca activitatea mea de senator de Arad, si, mai ales, sa vina cu propuneri sau solicitari privind problemele cu care se confrunta comunitatea pe care o reprezinta", a subliniat Constantin Traian Igas.

Cuvinte cheie
comitetele locale executiveConstantin Traian IgasconstituirenewsarStiri Arad
Distribuie: ...
Joi, 12 Martie 2015, ora 16:25
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Doi barbati din Felnac au fost prinsi de jandarmi, in timp ce braconau pe raul Mures (VIDEO)
Doi barbati din Felnac au fost depistati de jandarmi, in timp ce pescuiau prin metoda greblare, pe ...
O sexagenara din Arad i-a furat unui barbat bunurile, in timp ce acesta se ruga
Arad. O sexagenara, in varsta de 69 de ani, din Arad, a observat ca pagubitul si-a lasat o plasa cu ...
Migranti descoperiti intr-un imobil din Santana
Mai multe echipaje ale Inspectoratului de Politie Judetean Arad si Serviciului Teritorial al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor