Senatorul Constantin Traian Igas saluta modificarile aduse statutului PNL

   

Biroul Permanent National al PNL a decis luni, o serie de modificari la statut, din perspectiva integritatii, a reprezentarii Diasporei in Parlament si a organizarii partidului la nivel judetean, a anuntat senatorul Constantin Traian Igas.
Igas, care in calitate de membru al forului national de conducere a participat la sedinta BPN, considera ca deciziile aprobate sunt extrem de importante si bine-venite sub mai multe aspecte.

"Modificarile aduse statutului se refera la toate etapele pe care un membru al PNL le poate parcurge, in cazul in care incepe impotriva sa un proces penal sau o cercetare judiciara, stabilindu-se ca reprezentantul PNL arestat preventiv sa fie suspendat din functie, iar cel condamnat definitiv sa isi piarda calitatea de membru", a declarat Igas.

Aceasta a mai anuntat ca BPN a hotarat ca presedintii organizatiilor de femei si de tineret ale PNL vor participa de acum la sedintele executive cu drept de vot, nu doar consultativ, asa cum se intampla pana acum. "Prin includerea presedintilor organizatiilor de tineret si femei, atat de la fostul PNL cat si de la PDL, cu drept de vot in structurile de conducere judetene, se da o putere mai mare femeilor si tinerilor", este de parere senatorul Constantin Traian Igas.

O alta decizie votata de BPN vizeaza reprezentarea romanilor din Diaspora. "Am dat un vot pentru a sustine varianta de Cod electoral in ceea ce priveste o mai buna reprezentare a romanilor din diaspora, printr-o formula de 12 parlamentari, adica patru senatori si opt deputati", a afirmat Constantin Traian Igas.

31 martie ramane termenul pana la care trebuie infiintate comitetele judetene si locale executive si se face reinscrierea membrilor.

Cuvinte cheie
Constantin Traian IgasmodificarinewsarPNLstatutStiri Arad
Distribuie: ...
Luni, 16 Martie 2015, ora 19:25
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Eduard Palincas arestat la Oradea: vindea cannabis, cocaina si extasy!
ORADEA. Implicat in urma cu doi ani intr-un flagrant cu trafic de droguri, Eduard Palincas a fost ...
Un credincios ortodox a murit dupa un incident petrecut in Biserica Noua din Gradiste
"Locuia in preajma bisericii si era nelipsit de la liturghie. Era un foarte bun practicant. A ...
Condamnari grele pentru Iovanut si Malita
Punct final in procesul in care Florin Malita si Alin Iovanut au fost judecati pentru tentativa de ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor