Senatorul Igas "isi baga nasul" in oala Camerei: Valeriu Zgonea este "vataful voiajor" al deputatilor

   

Prioritatea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, este de a se agata de functia pe care o detine, functie pe care a coborat-o la cel mai scazut nivel din cei 25 de ani post-revolutie prin modul arogant si vulgar in care conduce sedintele in raport cu colegii parlamentari si cu opinia publica, afirma senatorul Constantin Traian Igas.
"Daca la inceput de mandat in fruntea Camerei a vrut sa se remarce prin faptul ca il intereseaza buna gestionare a fondurilor institutiei pe care o conduce, pe parcursul timpului s-a dovedit a fi cel mai mare consumator de bani publici daca ne uitam la deplasarile sale prin multe zone exotice din aceasta lume, iar concluzia trista pe care putem sa o tragem este ca a facut mai multe deplasari in strainatate decat in colegiul de deputat unde a fost ales. Consider ca deputatii sunt indreptatiti sa ceara schimbarea sa astfel incat, din aceasta sesiune, domnul Zgonea sa ramana doar o trista amintire ca vataful voiajor al deputatilor", a declarat Constantin Traian Igas.

"In aceste momente dificile in care se afla Victor Ponta si partidul pe care il pastoreste, domnul Zgonea este preocupat de propria functie, pozitionandu-se oportunistic in doua luntri. Pe de o parte spune ca trebuie pastrat calmul si deci si actualul presedinte al PSD in functie, iar pe de alta parte afirma ca ordonanta traseistilor a fost o greseala, chiar ordonanta asumata de cel pe care il sustine. Cineva sa ii spuna domnului Zgonea ca momentul unei astfel de abordari a trecut de mult atat in politica cat si in afara ei", a mai spus Igas.

Cuvinte cheie
Constantin Traian IgasnewsarStiri Aradvaleriu zgoneavataful deputatilor
Distribuie: ...
Marti, 27 Ianuarie 2015, ora 13:25
Sursa: News Arad

News Arad
Cele mai citite stiri
Doi barbati din Felnac au fost prinsi de jandarmi, in timp ce braconau pe raul Mures (VIDEO)
Doi barbati din Felnac au fost depistati de jandarmi, in timp ce pescuiau prin metoda greblare, pe ...
O sexagenara din Arad i-a furat unui barbat bunurile, in timp ce acesta se ruga
Arad. O sexagenara, in varsta de 69 de ani, din Arad, a observat ca pagubitul si-a lasat o plasa cu ...
Migranti descoperiti intr-un imobil din Santana
Mai multe echipaje ale Inspectoratului de Politie Judetean Arad si Serviciului Teritorial al ...
Platforma pentru solutionarea online a litigiilor