Tanara din Arad care s-a nascut doar ca sa ii ajute pe cei din jur: "In poze, totul pare roz. Pana la poze, este un efort"

Sursa: Adevarul
Joi, 31 Decembrie 2015, ora 12:42
129 citiri
La varsta de 12 ani, Anamaria s-a mutat in Arad, iar la 18 ani activa ca voluntar in cadrul unei fundatii din oras. Ulterior, a devenit coordonator de voluntari in cadrul unui proiect judetean, iar la varsta de 24 de ani a infiintat Asociatia Cetatea Voluntarilor.
Anamaria Nyeki organizeaza, inca din anul 2007, actiuni ce au ca scop dezvoltarea personala a copiilor, a tinerilor, a varstnicilor, a persoanelor cu dizabilitati. Se implica activ in comunitatea aradeana, avand cel mai mare efectiv ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.