Un asistent al Monicai Macovei a avut cu primarul Falca: "O discutie nedorita, neceruta, presarata cu insulte si urlete"

Sursa: Arad City
Marti, 16 Noiembrie 2010, ora 11:00
291 citiri
Saptamana trecuta, primarul Aradului, Gheorghe Falca, punea o intrebare pe pagina sa de Facebook (un site de socializare) prin care cerea parerea utilizatorilor privind posibila sa candidatura la presedintia PDL. Demersul primarului are inca ecouri, deoarece unul dintre respondenti sustine ca ar fi fost sunat ulterior de primarul Aradului care i-ar fi reprosat pozitia exprimata. Este vorba despre Mihai Politeanu, un asistent al europarlamentarului PDL Monica Macovei, care i-a spus primarului ca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.