Centrarea sutata marca Burla a deschis drumul spre a doua victorie stagionala: "O calitate pe care mi-o pun in slujba echipei"

Marti, 22 August 2017, ora 15:20
97 citiri
Bogdan Burla a inceput cel de-al treilea sezon ca titular la UTA. Acesta e si ultimul an de juniorat al fundasului stanga, care a fost extrem de important la faza ce a produs golul ce a deschis tabela in Clinceni - UTA (0-3). Aradeanul a trimis clasica sa centrare sutata cu piciorul stang, pe care Curtuius si I. Tatar au "corectat-o" si l-au lasat fara replica pe Niga. "Ma bucur de victorie in primul rand si ca am pus si eu umarul la ea. Intr-adevar, ma bucur ca toti antrenorii cu care am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.