Chita - debut cu victorie la Sebis: "Nu s-a pus problema castigatoarei la Diosig, dar vreau sa crestem calitatea jocului"

Joi, 24 August 2017, ora 04:30
58 citiri
Diosigul si-a gasit nasii in formatiile aradene. Dupa Soimii Lipova, care a anulat titlul de campioana a Ligii a IV-a Bihor prin victoria de la barajul de promovare in Liga a III-a, a venit randul Sebisului sa opreasca parcursul bihorenilor in Cupa Romaniei, dupa un sec 3-0 administrat in aceasta seara.

E practic primul succes semnat Alin Chita intr-un meci oficial pe banca Nationalului, cu trei zile inainte de debutul in campionat, la Deva. "Cand intalnesti formatii de nivel inferior, si inca ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.