Crisul s-a despartit de Muzsnay si merge pe mana lui "Stili" Abrudean! Cherechesi: "Noul antrenor se pliaza mai bine pe proiectul nostru"

Joi, 07 Decembrie 2017, ora 11:28
53 citiri
Desi a terminat in frunte turul editiei 2017-2018 a Ligii a IV-a Arad, la sapte puncte de principala urmaritoare, CS Ineu, Crisul Chisineu-Cris schimba macazaul la nivelul bancii tehnice. La propunerea managerului Daniel Cherechesi, Consiliul de Administratie al clubului a votat pentru demiterea lui Zsolt Muzsnay si numirea lui Adrian Abrudean pe banca "alb-albastrilor". "Ii multumim domnului Muzsnay pentru toata munca depusa la Cris si-i uram multa bafta mai departe, iar daca echipa va promova ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.