"Dulaul" a remarcat capitanul Snagovului, un fotbalist dupa chipul si asemanarea sa: "Cand a lipsit au avut mereu probleme"

Vineri, 29 Septembrie 2017, ora 15:20
70 citiri
Sambata, la "matineu", UTA intalneste Snagovul, formatia aflata - in mod surprinzator - peste aradeni in clasament. De altfel, stirea ar fi ca "ros-albii" mai au doar patru formatii sub ei, astfel ca e inutil sa mai spunem cat de importanta e deplasarea din weekend, din judetul Ilfov.

Cristian Todea pare sa-si fi facut bine lectiile si a remarcat patru jucatori din cadrul teamului lui Rachita. Cele mai multe aprecieri il vizeaza pe Alexandru Radu, "inchizatorul" de 35 de ani al lui Rachita, un ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.