Falub, despre plecarea de la UTA: "Imi pierdusem entuziasmul, oferta de la Targu Mures a venit dupa decizia de a parasi echipa aradeana"

Marti, 01 Aprilie 2014, ora 08:18
118 citiri
Demisia lui Adrian Falub din functia de antrenor al "Batranei Doamne" a cazut ca o "ghilotina" pentru fotbalisti, dar si pentru Giovanni Catanzariti.

Se stie ca italianul a fost cel care a insistat pentru revenirea tehnicianului clujean in "alb-rosu", care, la randul sau, a convins si alti fotbalisti sa accepte oferta UTA-ei, printre care si fete cunoscute ca Laso, Feussi sau Lazea. In schimb, Adrian Martian se simte mai liber, fiindca, orice s-ar spune, Falub il presa cu platile fata de ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.