Fara alte "virusari" in "fieful" unei contracanditate la promovare! Rosu: "Concentrati pe meciul de la Mioveni in ciuda problemelor neasteptate"

Vineri, 10 Martie 2017, ora 04:26
37 citiri
De la una rece, la una calda, au fost starile incercate de "Batrana Doamna" de la reluarea meciurilor pe puncte in Liga a II-a. Insuccesul de la Braila a fost combatut cu o prestatie convingatoare cu Metalul Resita, dar adevaratul examen se da in aceasta seara (ora 18, in direct la Digi Sport 1), la Mioveni.

Din pacate, Laurentiu Rosu nu are tot lotul la dispozitie. Nu mai putin de patru jucatori sunt scosi din circuit, doi chiar cu pretentii mari de titular, Marius Curtuius si Dumitru Muntean. ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.