Florea putea face "dubla" daca nu ar fi refuzat sa bata penalty-ul din cauza unei accidentari: "Speram sa razbunam ocaziile ratate azi la Timisoara"

Joi, 12 Octombrie 2017, ora 09:20
31 citiri
In saptamana in care a imbracat de doua ori tricoul de titular la UTA, Daniel Florea a reusit trei goluri in contul aradenilor. Realizase "dubla" la Sebis, in Cupa, dupa care a fost accidentat la cap si prezenta pe teren cu Pandurii era incerta. In cele din urma si-a revenit si a evoluat aripa "stanga" in sistemul de joc utilizat initiat de Todea si apoi atacant, langa Marius Curtuius.

Practic, Florea a dat tonul revenirii "Batranei Doamne" cu reusita din finalul primei parti. "Din pacate, ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.