Grahovac, 180 de minute fara gol incasat in "alb-rosu": "Sa constientizeze fiecare ca joaca intr-o echipa mare si avem multa treaba"

Joi, 17 August 2017, ora 09:20
37 citiri
UTA a evoluat modest la prima intalnire stagionala cu proprii sustinatori. Metalglobus a plecat cu un punct de la Siria, dar putea fi chiar trei daca nu ar fi dat peste un portar utist in zi de gratie. Practic, Branko Grahovac a fost omul meciului, inaintea mijlocasului bucurestenilor, Valentin Ghenovici. "Sigur, Ghenovici e un jucator bun, dar problema a fost la noi. Trebuia sa avem o alta atitudine si fac comparatie intre meciul de azi si cel de saptamana trecuta. La Targoviste, diferenta am ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.