Ionut Popa - in paine, la UTA: "Suporterii sunt datori sa sustina echipa in orice conditii, iar eu sa-mi fac treaba la care m-am inhamat intr-un moment greu"

Luni, 05 Martie 2018, ora 14:52
76 citiri
Posibila schimbare de antrenor la UTA de care va vorbeam dupa esecul cu Academica Clinceni s-a transformat intr-o solutie de mijloc. Langa actualii antrenori ai "ros-albilor", Cristi Todea, Cristi Pacurar, Sorin Botis (care intre timp a demisionat) si Dan Esapos, ajunge si Ionut Popa, din postura de director tehnic. Comunicatul oficial al clubului vorbeste despre o intelegere valabila pana la finalul stagiunii, avand ca obiectiv salvarea de la retrogradare, insa e posibil ca din vara fisa ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.