Mihaela Chereches si-a intrat in paine si ca antrenor la Crisul: "Am crescut de la meci la meci, avem dreptul sa speram la mai multe victorii din retur"

Marti, 09 Ianuarie 2018, ora 03:52
39 citiri
Dintre jucatoarele transferate la Crisul vara trecuta, una are o cartea de vizita impresionanta. Este vorba despre Mihaela Chereches, fosta handbalista de lot national, la junioare si tineret. In Liga Nationala, handbalista ajunsa la 33 de ani a evoluat pentru echipele din Ramnicu Valcea (Oltchim), Roman, Constanta si Bacau, iar in strainatate s-a remarcat la formatiile franceze Bergerac si Le Havre. Ea evolueaza pe postul de extrema stanga, fiind formata la LPS Banatul Timisoara, de catre ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.