Primele probleme tactice identificate la UTA: "Stahl si Stratila se izoleaza in banda, fara sa se implice tactic in echipa"

Joi, 17 August 2017, ora 09:20
79 citiri
Dincolo de problemele de atitudine ale unora dintre elevii sai, Adrian Mihalcea a identificat si una de ordin tactic la finalul partidei incheiata la egalitate (0-0), cu Metaloglobus Bucuresti. Antrenorul "Batranei Doamne" a insistat asupra jocului celor doua "aripi", pomenind si de pozitionarea gresita a acestora in unele faze. "Cand e jocul pe o banda, jucatorul de pe cealalta parte trebuie sa vina al doilea varf. Acest lucru nu se intampla, atat in cazul atat la Stratila, cat si la Stahl si ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.