Si - totusi - Markovic ar putea debuta la Balotesti! Todea: "Meciurile cu echipele de sub noi sau din zona noastra au o importanta mai mare"

Vineri, 16 Martie 2018, ora 04:45
33 citiri
Dupa antrenamentul de ieri dimineata, delegatia utista s-a pus in miscare cu directia Bucuresti. Escala a fost facuta aseara, la Brasov, acolo unde este prevazut si un antrenament, ultimul inainte de confruntarea de sambata dimineata (ora 11), de la Balotesti.

Ionut Popa a decis sa deplaseze un lot de 18 jucatori, intre care unul nu are certitudinea ca poate evolua contra ilfovenilor. Vorbim despre muntenegreanul Stevan Markovic, care - teoretic - poate fi legitimat oricand din postura ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.