Suporterii confirma: "Clubul lui Martian si Catanzariti nu se mai numeste UTA si si-a pierdut defintiv sprijinul nostru"

Joi, 30 Ianuarie 2014, ora 08:11
146 citiri
Conducerea Suporter Club UTA a iesit in conferinta de presa pentru a sublinia faptul ca termenul dat actionarilor din Calea Aurel Vlaicu pentru a lasa fraiele clubului fara nicio pretentie financiara a expirat si, prin urmare, FC UTA SA si-a pierdut drepturile federative. Fanii sustin ca fara sigla, culori si palmares, gruparea condusa de Adrian Martian si Giovanni Catanzariti nu mai are identitate, iar de acum inainte vor folosi ilegal numele de UTA. SCU merge mai departe si ii avertizeaza pe ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.