Utistul Andor, pregatit sa revina in primul "11" chiar impotriva unei foste echipe: "Sa demonstram ca ne batem pana la capat pentru aceasta promovare!

Joi, 30 Martie 2017, ora 05:05
29 citiri
Etapa libera a decurs cum nu se putea mai prost pentru "Batrana Doamna". Cu exceptia Olimpiei Satu Mare, batute - de altfel - la Sfantu Gheorghe, toate echipele din plutonul fruntas al ligii secunde au adaugat cate trei puncte in clasament. Asa se face ca aradenii au alunecat pana pe pozitia a patra, iar la orizont se intrezaresc confruntari extrem grele, chiar decisive.

Laurentiu Rosu recunostea ca unul dintre astepectele pozitive ale weekendului fara meci oficial este recuperarea jucatorilor ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.