Vintila o lauda pe UTA si suporterii ei: "In ciuda tracului de a juca cu o echipa de Liga 1, sunt multumit de jucatorii mei"

Miercuri, 16 August 2017, ora 11:44
31 citiri
Metaloglobus se incadreaza in echipele ce au surprins placut cu ocazia vizitelor in "fieful" echipei fanion a Aradului. Bucurestenii s-au remarcat prin disciplina tactica, dar si stapanirea armei contraatacului. In plus, are unul-doi jucator de executie, ca Stanga sau Ghenovici.

Cert este ca formatia sosita din Liga 3-a a meritat remiza, iar antrenorul ei a fost extrem de fair-play si darnic in epitete la adresa adversarului de azi. "Le-am explicat jucatorilor mei ca, practic, jucam cu o ...citește toată știrea

Disclaimer: Știrile locale sunt preluate automat de Ziare.com din publicațiile locale partenere. Ziare.com nu are niciun rol editorial în selectarea știrilor, iar publicațiile locale își asumă în totalitate răspunderea pentru conținut. Pentru orice sesizări privind conținutul acestor materiale de presă, contactați direct sursa principală, adică site-ul local.