abonamente dolce romtelecom

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Clientii Dolce au ramas fara ProTV. Ce pot vedea in schimb

Clientii Dolce au ramas fara ProTV. Ce pot vedea in schimb

Incepand cu data de 3 ianuarie, cele 11 canale TV ale trustului Pro TV au fost retrase de pe platforma de satelit Dolce, iar in locul acestora au fost introduse alte posturi.

Canalele care le inlocuiesc pe cele ale grupului Pro sunt HBO, HBO Comedy, BBC Knowledge, Comedy Central, Shorts, BBC World News, France 24, MTV Hits, Mooz Hits, iar pentru abonatii cu receptoare HD: Eurosport 1 HD si Shorts HD, arata Libertatea.

"Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.S. catre Romtelecom, negocierile dintre cele doua parti au esuat. Din 3 ianuarie 2013, cele 11 canale ale grupului nu mai sunt disponibile pe platformele Romtelecom, cu exceptia canalului ProTV care poate fi receptionat in continuare pe platformele IPTV si CATV ale Romtelecom", a anuntat compania dupa ce discutiile dintre reprezentantii lor.

Dolce scoate din grila Pro TV, Acasa si celelalte posturi ale trustului Pro

La randul sau, Pro TV SA anunta ca Romtelecom nu si-a aratat disponibilitatea de a plati pentru canalele sale un pret care sa exprime valoarea corespunzatoare.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in primul rand pe atractivitatea PRO TV si a altor canale romanesti, care determina intr-o proportie covarsitoare decizia de abonare. PRO TV face in fiecare an investitii masive in continut pentru a satisface asteptarile telespectatorilor.

Este corect ca valoarea acestui continut, pentru care distribuitori... mai mult


Vineri, 04 Ianuarie 2013, ora 10:27

9 comentarii
Cele 11 canale ale grupului Pro, retrase de Romtelecom din grila TV a abonatilor

Cele 11 canale ale grupului Pro, retrase de Romtelecom din grila TV a abonatilor

Canalul Pro TV ramane disponibil, din 3 ianuarie 2013, doar pe platformele IPTV si cablu TV ale Romtelecom, informeaza Romtelecom.

"Ca urmare a cererilor financiare nerezonabile exprimate de ProTV S.A. catre Romtelecom, de crestere de 3 (trei) ori a costurilor de difuzare a celor 11 canale ale grupului (ProTV, ProTV International, ProTV HD, Acasa TV, Acasa Gold, Acasa HD, ProCinema, Sport.ro, Sport.ro HD, MTV Romania, VH1) pe platformele TV ale Romtelecom, negocierile dintre cele doua parti au esuat. Astfel, Romtelecom este fortata, incepand de astazi, 3 ianuarie, sa retraga cele 11 canale din grila TV a abonatilor Romtelecom.

Canalul ProTV va fi transmis in continuare pe platformele IPTV si CATV, conform principiului must carry. Toate canalele grupului Pro TV S.A. continua sa fie disponibile la aceasta data pe platforma NextGen, companie detinuta de Romtelecom", se arata intr-un comunicat al companiei Romtelecom remis joi.

Compania precizeaza ca majorarea acestor costuri de catre ProTV S.A. ar fi implicat in mod automat costuri mai mari pentru abonamentele clientilor Romtelecom, in acest context operatorul de telecomunicatii propunand trustului media inclusiv constituirea unui pachet separat pentru aceste canale, disponibil pentru un cost suplimentar. Varianta a fost insa declinata de Pro TV, potrivit Romtelecom.

In acest context, incepand cu data de 3 ianuarie, Romtelecom inlocuieste posturile grupului Pro TV S.A. cu canale noi: HBO, HBO Comedy, BBC... mai mult


Joi, 03 Ianuarie 2013, ora 10:37

2 comentarii
De maine, Dolce scoate din grila Pro TV, Acasa si celelalte posturi ale trustului Pro

De maine, Dolce scoate din grila Pro TV, Acasa si celelalte posturi ale trustului Pro

Incepand de joi, 3 ianuarie, platforma Dolce a Romtelecom nu mai transmite niciun post al trustului Pro.

Compania Romtelecom a fost nevoita sa renunte la cele 11 canale ale trustului Pro Tv, dupa ce cele doua parti nu au ajuns la un acord in ceea ce priveste pretul pentru difuzarea acestora.

"Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o crestere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, in mod automat, costuri mai mari pentru clientii Romtelecom", se arata in motivarea remisa de companie intr-un comunicat catre Ziare.com.

"Tinand cont de faptul ca fiecare leu conteaza pentru clientii sai, Romtelecom doreste sa ii asigure pe acestia de toata deschiderea si buna vointa de a face toate eforturile pentru a ajunge la o intelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un pret stabil si rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimandu-si, in acelasi timp, speranta ca si Pro TV S.A tine cont de interesul telespectatorilor romani", au mai spus reprezentantii Romtelecom.

Ei si-au mai cerut scuze clientilor si au precizat ca vor adauga alte posturi TV, in locul celor de la Pro Tv.

Reactia Pro Tv

In replica, trustul Pro au precizat ca Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de Pro Tv pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul firmei.

"Succesul financiar al distribuitorilor de canale de televiziune, precum Romtelecom, se bazeaza in... mai mult


Miercuri, 02 Ianuarie 2013, ora 08:44

11 comentarii
Romtelecom vrea sa scoata canalele trustului Pro din Dolce - Afla de ce si cand

Romtelecom vrea sa scoata canalele trustului Pro din Dolce - Afla de ce si cand

Romtelecom a anuntat, joi, ca, incepand cu 3 ianuarie 2013, ar putea sa fie nevoita sa inceteze difuzarea celor 11 canale ale trustului Pro Tv pe platforma Dolce.

Decizia vine ca urmare a faptului ca cele doua parti nu au ajuns inca la un acord in ceea ce priveste pretul pentru difuzarea acestor canale TV, potrivit unui comunicat remis Ziare.com.

"Pe parcursul negocierilor, ProTV S.A. a solicitat Romtelecom o crestere semnificativa a costurilor de difuzare pentru cele 11 canale ale grupului, ceea ce ar presupune, in mod automat, costuri mai mari pentru clientii Romtelecom", se arata in motivarea remisa de companie.

"Tinand cont de faptul ca fiecare leu conteaza pentru clientii sai, Romtelecom doreste sa ii asigure pe acestia de toata deschiderea si buna vointa de a face toate eforturile pentru a ajunge la o intelegere cu Pro TV S.A, cu privire la un pret stabil si rezonabil pentru transmiterea celor 11 canale ale grupului, exprimandu-si, in acelasi timp, speranta ca si Pro TV S.A tine cont de interesul telespectatorilor romani", au mai spus reprezentantii Romtelecom.

Ei si-au mai cerut scuze clientilor si au precizat ca vor adauga alte posturi TV, in locul celor de la Pro Tv.

Reactia Pro Tv

Replica trustului nu a incetat sa apara, reprezentantii acestuia sustinand ca Romtelecom nu a agreat conditiile de reinnoire cerute de Pro Tv pentru contractul de retransmisie a canalelor de televiziune din portofoliul firmei.

"Succesul financiar al... mai mult


Joi, 27 Decembrie 2012, ora 15:41

14 comentarii
(P) Cele mai tari competitii ale verii la Dolce Sport

(P) Cele mai tari competitii ale verii la Dolce Sport

Pentru ca tocmai s-a dat startul la cele mai tari competitii sportive ale verii, Romtelecom le ofera clientilor sai de televiziune (satelit si IPTV) sansa de a participa, trup si suflet, la Campionatul European de Fotbal 2012.

Compania a decis sa le faca tuturor clientilor sai o surpriza suplimentara, oferindu-le, in perioada 1 iunie -1 iulie, posibilitatea de a vedea in direct toate meciurile din Campionatul European, incluzand canalul Dolce Sport1 fara niciun cost suplimentar in toate pachetele cu televiziune, indiferent de abonament.

Iar pentru pasionatii de sport care nu fac parte din cei 1,2 milioane de clienti Dolce sau nu sunt clienti ai celor peste 60 de alte retele cu care compania a incheiat acorduri de retransmisie, Romtelecom are, de asemenea, o solutie: meciurile transmise in direct de Dolce Sport de la Euro 2012 vor fi disponibile si pe internet, pe portalul online dolcetv.ro, pentru un pret de 1 Euro pe zi, 4 Euro pe luna sau 12 Euro pe jumatate de an, in pachetul Sport.

Pentru toti cei interesati, serviciul de televiziune Dolce de la Romtelecom este disponibil in trei variante de abonamente: Maxim (de la 101 canale pana la 121, in functie de tehnologie), Extra (de la 75 de canale la 93, in functie de tehnologie) si Variat (de la 54 de canale la 65, in functie de tehnologie), cu preturi incepand de la 6,08 Euro pe luna cu TVA inclus.

Compania ofera posibilitatea de achizitionare a serviciilor sale in pachete integrate, oferind o gama completa de... mai mult


Vineri, 15 Iunie 2012, ora 07:00

Opinii: Digi, Dolce si "Telemortu\' "

Opinii: Digi, Dolce si "Telemortu' "

Un alt produs media, din trustul lui Vantu, e pe duca. Postul tv, "Telesport", isi trage ultima suflare. Jurnalistii de la postul respectiv au migrat catre zone mai calde, respectiv, la nou-aparutul "Dolce Sport". Sa ne aducem aminte cum a ajuns acest canal de sport in mainile lui SOV si ce s-a ales de soarta acestui canal de nisa. Care va fi viitorul unor astfel de canale oportuniste?

In vara anului 2008, Horatiu Nicolau vinde postul "Telesport" catre trustul "Ralitatea-Catavencu". Scopul tranzactiei era participarea la licitatia pentru drepturile tv, ale "Ligii 1" la fotbal. Cuvantul "criza" nu era, pe atunci, in dictionarul oamenilor de afaceri din Romania. Un "afacerist", ca Vantu, a simtit ca e un teritoriu unde se pot face bani. A scos 5 milioane de euro din buzunar si i-a inmanat lui Horatiu.

Licitatia a trecut, iar "Telesport" nu a fost printre castigatori. S-a speculat mult la acea vreme, pe tema acestei licitatii, dar cert este ca drepturile nu au mers la trustul lui SOV. Castigator a fost consortiul "RCS-Intact".

Dumitru Dragomir si-a frecat mainile de fericire, aducand in vistieria Ligii peste 100 milioane euro. Scopul RCS-RDS, pe de o parte, si Intact de cealalta parte, a fost castigarea cotei de piata. Astfel, a aparut "GSP tv" parte a trustului Intact, post care urma sa fie difuzat exclusiv pe platforma digitala "Digi" si in reteaua de cablu RCS.

S-a ajuns la interpelari in Parlament pe aceasta tema, au fost facute reclamatii pe la ANPC. Pentru... mai mult


Marti, 17 August 2010, ora 09:20

2 comentarii
Romtelecom va transmite UEFA Champions League pe un nou canal de sport

Romtelecom va transmite UEFA Champions League pe un nou canal de sport

Romtelecom va transmite in direct, incepand din 26 august, 112 meciuri din UEFA Champions League printr-un nou canal propriu de sport numit Dolce Sport.

"Romtelecom a obtinut dreptul pentru transmiterea exclusiva a meciurilor care compun al doilea pachet de drepturi de televizare. Pachetul include meciurile live, rezumatele meciurilor si o emisiune saptamanala de analiza a etapei, precum si drepturile de transmisie a partidelor prin internet, la adresa www.romtelecom.ro. Canalul Dolce Sport va fi disponibil pe platformele Dolce (DTH si IPTV) si NextGen", se arata intr-un comunicat al Romtelecom remis Ziare.com.

"Dorim sa oferim celor peste un milion de clienti ai nostri un beneficiu suplimentar prin adaugarea canalului Dolce Sport la pachetele Dolce si NextGen, fara ca acestia sa plateasca ceva in plus la abonamentul actual. Cu lansarea canalului Dolce Sport Romtelecom face un nou pas in implementarea strategiei sale de pozitionare ca furnizor preferat de entertainment pe piata romaneasca, dupa lansarea serviciilor IPTV Dolce Interactiv si a pachetului de programe HD," a declarat Ovidiu Ghiman, Director Executiv Strategie si Dezvoltarea Afacerii.

Celelalte 34 de meciuri ale UEFA Champions League, care nu fac parte din pachetul preluat de Romtelecom, vor fi prezentate in reluare pe acelasi canal, pe langa transmiterea lor in direct pe programele TVR.

Achizitionarea acestor drepturi de transmisie a UEFA Champions League pentru doua sezoane, 2010/2011 si... mai mult


Miercuri, 28 Iulie 2010, ora 16:42

4 comentarii
Romtelecom ieftineste Dolce

Romtelecom ieftineste Dolce

Romtelecom si-a diversificat, in aceasta saptamana, oferta pentru serviciul de televiziune Dolce, introducand trei abonamente, pretul pachetului minim ajungand astfel la 2,9 euro, fata de 4,9 euro/luna, cat aveau de platit clientii pentru abonamentul unic de pana acum.

"Noii abonati Dolce pot opta pentru unul dintre cele trei pachete principale, ce pun la dispozitie programe pentru toate segmentele de clienti - Dolce National, Dolce Variat si Dolce Star. Ultimul are si o versiune pentru care nu este necesara o perioada contractuala, Dolce Flexi", se arata intr-un comunicat remis, vineri, de companie.

Pana acum, Romtelecom avea un singur abonament Dolce, Variety Special Star, destinat clientilor Romtelecom care utilizau un serviciu al operatorului, ce costa 4,9 euro/luna, fara TVA.

Directorul executiv comercial pentru segmentul rezidential al Romtelecom, Joerg Zeddies, spune ca redefinirea abonamentelor Dolce este o consecinta fireasca a maturizarii serviciului de televiziune prin satelit.

"Incercam astfel sa raspundem mai bine preferintelor clientilor nostri. In plus, Romtelecom va continua sa investeasca in dezvoltarea platformei DTH Dolce. Obiectivul nostru este sa retransmitem pana la 100 de canale, inclusiv programe HD, si sa oferim toate tipurile de optiuni de divertisment TV", a spus Zeddies. mai mult


Vineri, 21 August 2009, ora 17:47

Romtelecom isi mentine veniturile gratie Dolce si Clicknet

Romtelecom isi mentine veniturile gratie Dolce si Clicknet

Romtelecom, cel mai mare operator de telefonie fixa din Romania, a pierdut 1,8% dintre abonati in 2008.

Chiar daca a pierdut pe partea de telefonie, operatorul a castigat 290.000 de clienti noi pe serviciul de Internet, Clicknet, ajungand la 650.000 de abonati, informeaza Gandul de sambata.

Romtelecom a mai castigat inca 250.000 de clienti si la serivicul de televiziune digitala Dolce, pana la un total de 643.000 de abonamente.

Veniturile Romtelecom au stagnat in 2008 la nivelul din 2007, la circa 870 de milioane de euro.

Romtelecom este detinut in proportie de 54,01% de catre grupul elen de telecomunicatii OTE, diferenta fiind in posesia statului roman. mai mult


Sambata, 28 Martie 2009, ora 10:28

Alte articole despre: Romtelecom, telefonie fixa, Dolce, Clicknet

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Fotografia zilei: Campionatul mondial de carat neveste
  2. Dorel, dezvoltator imobiliar: Cum construiesti un bloc in jurul unui stalp de electricitate
  3. A crezut ca are doi catei - dupa doi ani si-a dat seama ce erau cu adevarat
  4. Proiect inedit realizat de o celebra marca: Adidasi fabricati din gunoaiele oceanului (Foto)
  5. Un german vrea sa faca bani din Grexit intr-un mod inedit (Video)
  6. Cosmarurile se adeveresc? Angajat Volkswagen ucis de un robot
  7. Incident violent la filmarile pentru Piratii in Caraibe: Maimuta a fost scoasa de urgenta din platou
  8. Baza de aparare in fata atacurilor nucleare ale Rusiei, scoasa la vanzare pentru relaxare in familie
  9. Eticheta la nudisti - Cum e sa traiesti un an dezbracat: Am fost spalati pe creier
  10. Viral: Cainele care spune mama - a invatat inaintea copilului familiei (Video)