adevarul holding

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Adevarul Holding a intrat in insolventa

Adevarul Holding a intrat in insolventa

Tribunalul Bucuresti a admis, luni, deschiderea procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL, care detine mai multe publicatii, printre care si cotidianul Adevarul.

Instanta a stabilit pentru 12 martie 2013 continuarea procedurilor in cazul insolventei societatii Adevarul Holding.

Cererea societatii Adevarul Holding SRL de intrare in insolventa, inregistrata pe 31 octombrie, trebuia sa fie judecata de Tribunalul Bucuresti in 6 noiembrie, insa a fost amanata pana la 9 noiembrie pentru ca SC Elida Media Consulting SRL sa depuna inscrisuri in sustinerea cererii de deschidere a procedurii insolventei, potrivit datelor pe site-ul tmb.ro.

Pronuntarea unei solutii a fost amanata pentru luni, instanta admitand solicitarea de deschidere a procedurii generale de insolventa in cazul societatii Adevarul Holding SRL.

Cererea insolventei nu presupune neaparat intrarea in faliment a unei companii.

Adevarul Holding a cerut falimentul in contextul in care trustul de media a fost preluat recent de Cristian Burci de la Dinu Patriciu.

Cristian Burci le-a spus jurnalistilor ca deocamdata nu poate furniza informatii.

Asociatii Adevarul Holding SRL sunt East Europe Media Distribution SRL (0,07%) si Premium News SRL (99,93%), potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comertului.

Societatea Premium News SRL - principalul asociat al trustului Adevarul - a fost infiintata pe 16 februarie 2012. Asociatii societatii Premium News SRL sunt Nora... mai mult


Luni, 12 Noiembrie 2012, ora 16:37

1 comentariu
Adevarul Holding a cerut insolventa

Adevarul Holding a cerut insolventa

Adevarul Holding SRL, trustul care detine publicatiile Adevarul, Click! si Dilema Veche si-a cerut insolventa, printr-un dosar depus la Tribunalul Bucuresti.

Primul termen de judecata este 6 noiembrie, potrivit datelor disponibile pe site-ul tmb.ro, informeaza Mediafax.

Dosarul a fost inregistrat la Tribunalul Bucuresti, pe 31 octombrie. Obiectul cauzei in acest dosar este "procedura insolventei", iar materia juridica - "faliment".

Trustul de media a fost preluat pe 5 octombrie 2012 de Cristian Burci de la Dinu Patriciu.

Asociatii Adevarul Holding SRL sunt East Europe Media Distribution SRL (0,07%) si Premium News SRL (99,93%), potrivit datelor de la Oficiul Registrul Comertului.

Societatea Premium News SRL - principalul asociat al trustului Adevarul - a fost infiintata pe 16 februarie 2012. Asociatii societatii Premium News SRL sunt Nora Marcovici (50%) si Diana Tobosaru (50%). Nora Marcovici si Diana Tobosaru conduc agentia de publicitate Graffiti BBDO, detinuta de omul de afaceri Cristian Burci.

In acelasi timp, asociatii East Europe Media Distribution SRL sunt Tipomedia Prod SRL (5%) si Adevarul Holding SRL (95%), iar asociatii Tipomedia Prod SRL sunt: Adevarul SA (3,33%) si Adevarul Holding SRL (96,66%).

Adevarul Holding a fost infiintat in toamna anului 2006, de Dinu Patriciu, imediat dupa achizitia ziarului Adevarul. mai mult


Vineri, 02 Noiembrie 2012, ora 20:48

1 comentariu
Dinu Patriciu si Cristi Burci au semnat pentru vanzarea Adevarul Holding

Dinu Patriciu si Cristi Burci au semnat pentru vanzarea Adevarul Holding

Tranzactia prin care Dinu Patriciu a vandut grupul Adevarul Holding lui Cristi Burci a fost incheiata, in mod oficial, joi seara.

"Urmeaza inregistrarea la Registrul Comertului si apoi avizul de la Consiliul Concurentei. Este o perioada in care vom evalua firma, pentru a vedea directia catre care ne indreptam", a declarat Burci, potrivit Pagina de Media.

Cristi Burci cumpara Adevarul Holding de la Dinu Patriciu

El a precizat ca vor fi schimbari in management:

"Pana la avizul de la Consiliul Concurentei, nu putem contribui in nicio structura de management, pentru ca nu avem calitatea oficiala. Nu vom face nicio actiune care sa prejudicieze avizul Consiliului Concurentei," a adaugat Burci.

Adevarul Holding a fost preluat prin firma Premium News (compania care urmeaza sa lanseze un proiect online, coordonat de Razvan Ionescu, fost director editorial Adevarul).

Compania este detinuta, in mod egal, de catre Nora Marcovici (CEO al grupului Graffiti BBDO) si Diana Tobosaru (COO la acelasi grup, unde si Burci este actionar). mai mult


Vineri, 05 Octombrie 2012, ora 15:27

Marcile Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie

Marcile Adevarul Holding si Click, scoase la licitatie

Marcile Adevarul Holding, Click, TV Click, Click FM vor fi scoase la licitatie miercuri, ca urmare a unei sentinte a Tribunalului Bucuresti. Aceasta a dispus Adevarul Holding la plata unei sume de peste 15,5 milioane de lei catre Odyssey Communication, o alta societate din trustul lui Dinu Patriciu.

Dosarul de executare nr. 371/2012, in care apare anuntul licitatiei, a fost publicat pe 1 iunie pe site-ul Camerei Executorilor Judecatoresti Bucuresti.

Astfel, miercuri, de la ora 14.00, va avea loc la sediul Biroului Executorului Judecatoresc Raportoru Georgeta din Bucuresti vanzarea la licitatie publica a bunurilor mobile incorporale apartinand Adevarul Holding:

- marca "Adevarul Holding - pretul de incepere a licitatiei: 19.700.000 lei;
- marca "CLICK" - pretul de incepere a licitatiei: 745.000 lei;
- marca "TV Click!" - pretul de incepere a licitatiei 218.000 lei;
- marca "Bucuresti 106,2 Click FM doar radio" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei;
- marca "Click! fm" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei;
- marca "CLIC" - pretul de incepere a licitatiei: 9.000 lei.

Pretul de incepere a licitatiei a fost determinat prin raport de expertiza evaluatoare intocmit la data de 30 mai 2012 si nu contine TVA.

Debitorul S.C. Adevarul Holding S.R.L nu poate licita nici personal, nici prin alte persoane.

Contactat de Mediafax, omul de afaceri Dinu Patriciu a spus: "Nu stiu despre ce este vorba". El a precizat insa ca Odyssey Communication este o... mai mult


Marti, 05 Iunie 2012, ora 18:26

8 comentarii
Alexandru Sassu si-a dat demisia de la Adevarul Holding

Alexandru Sassu si-a dat demisia de la Adevarul Holding

Fostul director al TVR, Alexandru Sassu, si-a dat demisia din functia de director al diviziei de televiziune si radio a trustului Adevarul Holding.

Potrivit Mediafax, Sassu a plecat pentru ca nu crede ca proiectul de lansare a televiziunii Adevarul TV va continua.

Acesta a mai precizat ca motivul demisiei sale este deosebirea dintre politica editoriala a Adevarul Holding si viziunea sa.

Alexandru Sassu a preluat functia de director al diviziei de televiziune si radio a trustului Adevarul Holding la 1 august 2010, imediat dupa ce i s-a incheiat mandatul de presedinte-director general al Televiziunii Romane. mai mult


Joi, 23 Februarie 2012, ora 16:31

Razvan Ionescu va fi director editorial la Adevarul Holding

Razvan Ionescu va fi director editorial la Adevarul Holding

Razvan Ionescu este, de la 1 iulie, director editorial al trustului de presa Adevarul Holding, urmand sa coordoneze toate produsele "Adevarul".

"Voi coordona editorial toate produsele Adevarul, pe print si online. E o provocare interesanta. Mi-era dor de zona editoriala si voi avea mult de munca aici", a declarat Razvan Ionescu, pentru Pagina de Media.

Ionescu a adaugat ca va avea un avantaj prin faptul ca va colabora cu multe persoane cu care a lucrat in trecut.

Ionescu a parasit Adevarul Holding in august 2010, dupa ce a fost director al diviziei online. Anterior a fost directorul divizie reviste si international. mai mult


Vineri, 01 Iulie 2011, ora 20:30

1 comentariu
O firma cere insolventa Adevarul Holding

O firma cere insolventa Adevarul Holding

Firma SC Retail Management Systems SRL cere insolventa Adevarul Holding, potrivit dosarului depus la tribunalul Bucuresti.

Contactati telefonic de Evenimentul Zilei, reprezentantii firmei au refuzat sa comenteze.

Primul termen de judecata a fost stabilit pentru 16 februarie 2011.

Firma, care desfasoara activitati in domeniul comertului cu calculatoare, echipamente periferice si software, a inregistrat in 2009 un profit de 751.253 lei, potrivit datelor publicate pe site-ul Ministerului de Finante. mai mult


Vineri, 21 Ianuarie 2011, ora 14:24

Peter Imre ii va da in judecata pe sotii Halpert pentru defaimarea Adevarul Holding

Peter Imre ii va da in judecata pe sotii Halpert pentru defaimarea Adevarul Holding

Conducerea Adevarul Holding a hotarat sa-i dea in judecata pe sotii Adrian si Adriana Halpert, fost sefi in cadrul trustului de presa, pentru declaratii defaimatoare la adresa companiei.

Peter Imre, directorul general al Adevarul Holding, a declarat, intr-un interviu pentru Reporter Virtual, ca va da in judecata pe oricine incearca defaimarea valorilor Adevarul Holding, incepand cu familia Halpert, in special Adriana Halpert.

"Ea sustine ca i-am fabricat o anonima care a dus la demisia dansei. Ar fi doar un exemplu. Doamna Halpert mai spune cu valoare de adevar absolut ca eu doresc sa prostituez Forbes. Sunt acuzatii foarte grave si sper ca le poate dovedi in justitie. Sunt rautatile unui angajat care nu a putut sa-si urmareasca mai departe interesele pe care le-a avut pana acum", a declarat Peter Imre.

Sotii Halpert si-au dat demisia marti, el, din functia de director editorial al holdingului, ea, din cea de redactor sef al revistei Forbes si de director al diviziei de business a grupului.

"Adevarata problema este ca meseria noastra nu mai este respectata in aceasta companie. Ca jurnalistul a ajuns aici pe ultima treapta o falsei evolutii din trust. Iar daca voi puteti accepta acest lucru, daca puteti trai impacati cu el, eu nu pot", a scris Adrian Halpert in scrisoarea adresata colegilor.

De asemenea, intr-un interviu pentru Reporter Virtual, Adriana Halpert il acuza pe Peter Imre de interventii pe partea editoriala si de faptul ca incerca sa poarte... mai mult


Duminica, 14 Noiembrie 2010, ora 13:56

1 comentariu
Adevarul Holding a cumparat revista Tango. Adevarul si Click, accesate contra cost

Adevarul Holding a cumparat revista Tango. Adevarul si Click, accesate contra cost

Adevarul Holding a cumparat revista Tango, iar publicatiile online ale companiei - Adevarul, Click si Dilema Veche - vor fi accesate contra cost.

Informatiile au fost furnizate de conducerea Adevarul Holding in cadrul unei sedinte care a aavut loc miercuri si la care au participat si Dinu Patriciu si Peter Imre.

Astfel, Adevarul, Click si Dilema Veche vor fi accesate pe bani pana la sfarsitul anului, informeaza Pagina de Media.

"Este directia catre care se indreapta presa din afara", este explicatia data de Dinu Patriciu cu privire la noua decizie.

Totodata, in structura companiei Adevarul Holding a fost creat un nou departament, Corporate Affairs, care se va ocupa de comunicarea interna si externa si de evenimente si din care vor face parte trei colaboratori de la Philip Morris ai lui Peter Imre.

Potrivit reprezentantilor Adevarul Holding, Alice Nastase, redactorul sef al publicatiei, si principala sa colaboratoare, Simona Catrina, vor continua sa conduca revista ca si pana acum.

Contractul de vanzare - cumparare a fost semnat marti, de directorul general al Adevarul Holding, Peter Imre. Revista "Tango" va fi integrata diviziei de revista a trustului, care mai include in portofoliu titluri precum "OK!", "Click! pentru femei", "Click! Pofta buna!", "Click Sanatate", "Forbes Romania", "Foreign Policy Romania", "Dilema Veche" si "Dilemateca".

"Tango e o revista de cea mai buna calitate de pe piata romaneasca, ce se adreseaza femeilor inteligente, si... mai mult


Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 18:58

5 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba