alegeri locale partiale 2013

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Candidatul PDL a castigat functia de primar al comunei Valcelele, din judetul Calarasi

Candidatul PDL a castigat functia de primar al comunei Valcelele, din judetul Calarasi

Candidatul PDL in alegerile locale partiale din localitatea Valcelele - judetul Calarasi, Gabriel Oroianu, a devenit noul primar al localitatii, dupa ce a obtinut 61,92 la suta din voturile exprimate duminica.

Oroianu l-a invins astfel in competitia electorala pe candidatul USL, Mihail Pascu, care a primit doar 36,4 la suta din voturi, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Gabriel Oroianu a obtinut 745 de voturi din cele 1.203 valabil exprimate, candidatul USL intrunind 438 de voturi, iar candidatul PP-DD doar 20 de voturi. Dintre cei 1.555 de cetateni cu drept de vot din localitate s-au prezentat la urne 1.236, ceea ce inseamna o prezenta la vot de 79,48 la suta.

Alegerile locale partiale in comuna Valcelele au avut loc dupa ce primarul PDL Vasile Iliuta a obtinut un mandat de deputat in Colegiul 2.

Candidatul PP-DD a castigat functia de primar al comunei galatene Pechea

Astfel, in urma alegerilor locale partiale, PDL si-a pastrat mandatul de primar.

Candidatul PDL a fost sustinut in campania electorala de o echipa a conducerii PDL, in frunte cu presedintele Vasile Blaga.

Tot duminica, la alegerile locale partiale, candidatul PP-DD pentru functia de primar al comunei galatene Pechea, Mihaita Mancila, a obtinut cele mai multe voturi la alegerile locale partiale desfasurate duminica, fiind ales primar cu 38,82 la suta din voturile exprimate.

In acelasi timp, candidatul USL Marian Buzea a obtinut mandatul de primar al localitatii Gheorghe Lazar,... mai mult


Luni, 25 Februarie 2013, ora 15:50

3 comentarii
Candidatul PP-DD a castigat functia de primar al comunei galatene Pechea

Candidatul PP-DD a castigat functia de primar al comunei galatene Pechea

Candidatul PP-DD pentru functia de primar al comunei galatene Pechea a obtinut cele mai multe voturi la alegerile locale partiale desfasurate duminica.

Potrivit reprezentantilor Primariei Pechea, Mihaita Mancila (PP-DD) a avut 1.770 de voturi, respectiv 38,82%. Mancila a fost urmat, in ordine, de liberalul Iancu Boldea (USL), cu 1.219 voturi (26,73%), Marin Meca (PDL) cu 1.157 voturi (25,37%) si de Vasile Manea (PER), cu 413 de voturi (9,05%).

Dintre cei 9.215 alegatori cu drept de vot din comuna Pechea, s-au prezentat la urne 4.709, respectiv 51,1%, iar numarul voturilor valabil exprimate a fost de 4.559.

La Pechea au fost organizate alegeri partiale dupa ce fostul primar al comunei, Nicolae Marin (PP-DD), ales in vara anului trecut, a obtinut un mandat de senator la alegerile din decembrie. mai mult


Luni, 25 Februarie 2013, ora 15:05

3 comentarii
Alegeri locale partiale, pe 24 februarie, in trei localitati

Alegeri locale partiale, pe 24 februarie, in trei localitati

Autoritatea Electorala Permanenta a informat ca, duminica, 24 februarie, vor avea loc alegeri locale partiale pentru primarii din trei circumscriptii electorale: comuna Pechea din judetul Galati, comuna Valcelele din judetul Calarasi si comuna Gheorghe Lazar din judetul Ialomita.

In acest sens, pana pe 31 ianuarie, partidele politice, organizatiile cetatenilor apartinand minoritatilor nationale, aliantele politice si aliantele electorale trebuie sa comunice semnele electorale catre biroul electoral de circumscriptie, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Depunerea candidaturilor se face cel mai tarziu cu 20 de zile inaintea datei alegerilor, ultima zi fiind 4 februarie, ora 24.00.

Tot pana la aceasta data, Directia pentru Evidenta Persoanelor si Administrarea Bazelor de Date din cadrul Ministerului Afacerilor Interne si Inspectoratul General pentru Imigrari vor pune la dispozitia primarilor listele electorale permanente si listele electorale complementare.

Cele mai importante evenimente politice in 2013 - vezi ce ne asteapta

Campania electorala va dura 15 zile, va incepe pe 10 februarie si se va incheia pe 23 februarie, ora 7.00. Procesul de votare va incepe duminica, 24 februarie, la ora 7.00 si se va incheia la ora 21.00.

Potrivit dispozitiilor art. 3 din Legea nr. 67/2004, "dreptul de vot se exercita numai in comuna, orasul, municipiul sau subdiviziunea administrativ-teritoriala a municipiului in care alegatorul isi are domiciliul".... mai mult


Miercuri, 23 Ianuarie 2013, ora 13:07

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Jirinovski, indemn la viol in Vinerea Mare: Femeile politician din Ucraina sufera de frenezie uterina (Video)
  2. Fotografia zilei: O performanta incredibila
  3. Bazin urias cu apa potabila, golit dupa ce un adolescent a urinat in el
  4. O linie continua in zig-zag pe mijlocul drumului ii irita pe soferi: Cine a facut-o era beat (Video)
  5. Caz socant: Frati arestati a doua oara pentru canibalism
  6. Razboiul mormintelor la Timisoara: Viceprimarul face, primarul desface
  7. Primaria lui Boc versus poneiul Rocky
  8. Britanicii sunt terorizati: Sobolani mai mari ca pisicile, rezistenti la otrava
  9. In telefonul tau este aur. Cum poate fi extras cu ajutorul ciupercilor
  10. Un istoric uimeste lumea: Evanghelia dupa Luca, dictata de Fecioara Maria?