angajari posta romana

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Posta Germana face recrutari in Romania. Ce salarii ofera

Posta Germana face recrutari in Romania. Ce salarii ofera

Posta Germana a angajat 32 de factori postali selectati din Romania, dintre care 21 lucreaza deja la Stuttgart, pe un salariu brut de 2.000 de euro/luna.

"Pe masura ce le-au gasit locuinte le-au si facut contracte de munca. Au mai ramas in asteptare alte 11 persoane pentru a le gasi locuinte", a declarat Marcel Marusca, director adjunct al AJOFM Satu Mare.

Postasii romani lucreaza la patru oficii din zona Stuttgart ca distribuitori de scrisori si pachete. Conditia esentiala la interviu este cunoasterea limbii germane.

"Salariul brut oferit este de 2.000 de euro/luna, netul urmand sa fie cuprins intre 1.200 si 1.600 de euro, in functie de categoria de impozitare. Contractele sunt initial incheiate pe o perioada de proba de sase luni, dupa care pot fi prelungite pe perioada neterminata", a mai spus Marusca.

Potrivit reprezentantului AJOFM, Posta Germana a ajuns sa faca recrutari in Romania din cauza faptului ca au probleme cu recrutarea de personal, urmand probabil sa organizeze si alte interviuri in tara. mai mult


Joi, 25 Septembrie 2014, ora 19:27

3 comentarii
Un patron britanic nu gaseste someri interesati sa munceasca pentru 16.000 de lire, asa ca vine in Romania

Un patron britanic nu gaseste someri interesati sa munceasca pentru 16.000 de lire, asa ca vine in Romania

Un patron englez urmeaza sa calatoreasca in Romania pentru a gasi un om interesat de un post, dupa ce doar doi someri au fost interesati, fara convingere, sa vina sa munceasca.

Jason Harris, un britanic in varsta de 43 de ani, a difuzat un anunt in care oferea un loc de munca retribuit cu 16.000 de lire pe an, plus comisioane. Anuntul a fost trimis Birourilor pentru Forta de Munca, postat online si in presa regionala. S-au prezentat doar doua persoane, care insa nu au fost foarte interesate, scrie Daily Express.

Singurul serios a fost un bucatar, care nu era insa potrivit pentru postul respectiv. Inca un aplicant a venit cu intarziere de o ora la interviu si a parut interesat sa aplice doar pentru a nu pierde ajutorul de somaj.

Harris crede ca somerii britanici sunt prea multumiti ca sa traiasca din ajutoare ca sa se mai oboseasca sa-si caute slujba. Harris: "E incredibil ca, in conditiile in care 2,3 milioane de britanici sunt someri, eu sunt nevoit sa caut angajati in estul Europei".

El se asteapta sa gaseasca mai mult interes in Romania sau Bulgaria, dar a vorbit cu agentii de somaj din intreaga Europa. In regiunea din jurul orasului Ringwood, unde isi desfasoara activitatea compania sa care organizeaza evenimente, IMS Group, sunt inregistrati 600 de someri.

"Am fost la Birourile pentru Forta de Munca pe o raza de 10 mile. Nu am limita de varsta. Nici macar nu e necesar sa ai experienta anterioara, asa ca a fost chiar dezamagitor. Dupa cea mai crunta... mai mult


Marti, 04 Februarie 2014, ora 10:59

13 comentarii
Amazon si Oracle fac angajari in Romania - ce posturi au scos la bataie

Amazon si Oracle fac angajari in Romania - ce posturi au scos la bataie

Subsidiarele din Romania ale companiilor Amazon si Oracle se numara printre cei mai activi angajatori in aceasta perioada, conform statisticilor site-ului de joburi hipo.ro.

Amazon se afla in cautare de personal pentru posturile de Software Development Manager - Secure Ingestion/Egress, Systems Engineer - Website Platform sau AWS Email Deliverability Manager.

Vezi aici posturile vacante la Amazon

Compania de comert online solicita candidatilor experienta chiar si de peste 5 ani, dar pune la bataie si un post de internship platit pentru studenti sau absolventi.

De asemenea, Oracle, una dintre cele mai mari companii producatoare de software, cauta studenti si absolventi pentru posturi precum Junior J2EE Developer, Branding Internship sau Data Entry Analyst.

Vezi aici posturile vacante la Oracle

Potrivit datelor centralizate de Hipo.ro, companiile cu cele mai multe joburi vacante in perioada 10 - 17 ianuarie 2014 sunt Brainspotting (28 joburi), Atos (27), Oracle (27), Amazon Development Center Romania (18) si Accenture (18).

In aceeasi perioada, companiile cu cele mai vizualizate profiluri au fost LIDL Romania, Webhelp Romania, Oracle, L'Oreal Romania si B4B Development Solutions.

Celor mai accesate posturi in perioada mentionata au cel de Management Trainee - DISCOVER la Vodafone, cel de Branding Internship la Oracle, programul Drive Your Future 2014 Renault Romania, postul de Marketing and Events Coordinator la B4B Development Solutions, precum si... mai mult


Luni, 20 Ianuarie 2014, ora 12:20

3 comentarii
Romatsa schimba conducerea. Salarii de peste 6.800 de euro pentru noii directori

Romatsa schimba conducerea. Salarii de peste 6.800 de euro pentru noii directori

Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA) cauta director general si director financiar, doua functii remunerate cu peste 6.800 de euro.

Pentru postul de director general, candidatii trebuie sa dovedeasca faptul ca au minimum 10 ani de experienta in domeniul aviatiei civile, dintre care cel putin cinci trebuie sa reprezinte experienta manageriala in domeniul de activitate al Regiei Autonome Romatsa sau "intr-o companie de mari dimensiuni, cu o mare complexitate a activitatii de management trafic aerian", se arata in anunutul publicat pe site-ul oficial al companiei Romatsa.

Pentru postul de director economic-financiar sunt necesari, de asemenea, cel putin 10 ani de experienta in domeniul economic, contabilitate sau financiar. Din acesti ani, minim cinci trebuie sa reprezinta experienta manageriala in cadrul unor societati comerciale, regii autonome sau institutii publice.

Citeste mai multe despre Romatsa schimba conducerea. Salarii de peste 6.800 de euro pentru noii directori pe Business24.ro. mai mult


Marti, 02 Octombrie 2012, ora 11:39

Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite

Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite

Domeniul constructiilor a fost unul din motoarele de crestere economica din Romania, in 2011, iar, in acest an, pe fondul intensificarii lucrarilor in domeniul infrastructurii, locurile de munca pe acest segment abunda.

De exemplu, Group Alproplast cauta un inginer mecanic proiectare, care sa aiba cunostinte bune de ACAD si MS Office. Compania este specializata in fabricarea si montajul de constructii din aluminiu si sticla, iar responsabilitatile includ ofertarea tehnico-economica, executia, urmarirea productiei si asigurarea calitatii.

Daca sunteti cunoscator al limbii engleze, aveti abilitati de comunicare si cunostinte temeinice si dovedite despre sisteme de inginerie mecanica, puteti obtine un post de inginer mecanic senior, oferit de Von Consulting, in numele unei companii multinationale de constructii.

Persoana aleasa va avea drept responsabilitati mentinerea legaturii cu subcontractorii, revizuirea desenelor tehnice si specificatiilor, acceptarea sau respingerea proiectelor, precum si reprezentarea companiei in intalnirile oficiale legate de proiecte.

In Campina, compania Emon Electric este in cautarea unui inginer pregatirea lucrarilor si urmarirea productiei, cu studii superioare in inginerie electrotehnica, electroenergetica (cu masterat). Se cer si foarte bune abilitati de lucru cu programele Autocad, Microsoft Project, SAP si alte softuri dedicate intocmirii documentatiei tehnice, precum si cunoasterea foarte buna a limbii engleze sau germane sau... mai mult


Miercuri, 28 Martie 2012, ora 07:32

2 comentarii
Vreme face din Posta banca, birou de asigurari si agentie loto - Interviu video

Vreme face din Posta banca, birou de asigurari si agentie loto - Interviu video

Compania Nationala Posta Romana nu doar ca isi face banca si societate de asigurari, ci isi va transforma oficiile si in agentii loto, potrivit lui Valerian Vreme, ministrul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei.

Intr-un interviu acordat Ziare.com, ministrul a precizat ca in planul de optimizare a muncii angajatilor Postei Romane este inclusa, pe langa serviciile financiar-bancare si cele de brokeraj de asigurari, si distribuirea serviciilor apartinand Loteriei Nationale.

Altfel spus, angajatul Postei Romane va fi postas, functionar bancar, broker de asigurari si vanzator de lozuri si bilete loto.

Potrivit lui Valerian Vreme, activitatea "naturala" a Postei in ceea ce priveste serviciile bancare s-ar apropia mai mult de modelul bancilor de operatiuni, dar nu exclude nici posibilitatea ca viitoarea institutie financiara sa acorde si microcredite populatiei.

Pe de alta parte, ministrul Comunicatiilor a mai precizat ca institutia pe care o conduce se va putea lauda in luna octombrie a acestui an ca a atras toate fondurile europene puse la dispozitie.

Nu in ultimul rand, Valerian Vreme s-a declarat optimist ca in 2015 gradul de penetrare al Internetului broadband in Romania va fi in jur de 95-97%, de unde in prezent este mult sub 50%.

La sfarsitul saptamanii trecute ati anuntat ca Posta Romana urmeaza sa infiinteze doua noi societati: Asigurari Posta Romana si Banca Posta Romana. Ce nise vor ataca acestea, ce fel de polite de asigurari vor incheia, ce... mai mult


Miercuri, 22 Iunie 2011, ora 12:06

7 comentarii
H&M inca mai face angajari in Romania, cu cateva zile inainte de deschidere

H&M inca mai face angajari in Romania, cu cateva zile inainte de deschidere

Retailerul suedez H&M inca mai face angajari in Romania, desi primele magazine din tara noastra se deschid in aceasta saptamana, iar pregatirile sunt pe ultima suta de metri.

Astfel, compania inca mai este in cautare de asistenti de vanzari part-time pentru magazinele din Bucuresti si Brasov (Unirea Shopping Center Brasov), conform informatiilor de pe site-ul oficial.

Daca vrei sa te angajezi pe un astfel de post, trebuie sa stii ca responsabilitatile tale presupun sa intampini colegii noi si sa sprijini formarea lor, sa lucrezi in echipa si sa iti sustii toti colegii, sa asiguri servicii excelente clientilor pe suprafata de vanzare, la cabina de proba si la case.

De asemenea, trebuie sa te ocupi de articolele de imbracaminte care sosesc zilnic, sa descarci camioane, sa deschizi si despachetezi marfa, sa aprovizionezi si reaprovizionezi suprafata de vanzare cu marfa, sa te asiguri ca suprafata de vanzare si cea de serviciu sunt curate si bine intretinute, sa fii la curent cu noutati despre campaniile si activitatile de vanzare si sa respecti procedurile administrative si de securitate.

Primele doua magazine H&M din Romania vor fi deschise la Bucuresti pe 25 martie, in cadrul centrului comercial AFI Palace Cotroceni, si 26 martie, la Unirea Shopping Center Bucuresti.

A.B. mai mult


Luni, 21 Martie 2011, ora 12:24

2 comentarii
Posta Romana angajeaza si pe timp de criza

Posta Romana angajeaza si pe timp de criza

Posta Romana este singura companie din primele zece din Romania, dupa forta de munca, care a continuat angajarile, in primele sase luni ale anului.

Astfel, Posta Romana a ajuns la un numar mediu de 35.607 de angajati, dupa ce, la sfarsitul anului 2008, avea 35.420 de oameni, relateaza Ziarul Financiar. Desi diferenta nu este prea mare, este, totusi, o raritate in timpul crizei, avand in vedere ca majoritatea companiilor au facut disponibilizari.

"In cadrul procesului de restructurare operationala a serviciilor postale au fost infiintate zece posturi de directori coordonatori pentru fiecare regiune din tara. De asemenea, a fost infiintat cate un un post de director coordonator adjunct in cele 41 de judete din tara plus cate unul pentru fiecare sector al Capitalei", au explicat reprezentantii Postei Romane.

Primele zece companii din Romania aveau, la sfarsitul primului semestru din acest an, aproximativ 196.000 de angajati, cu peste 9.500 mai putini fata de nivelul inregistrat la sfarsitul anului trecut. mai mult


Marti, 28 Iulie 2009, ora 11:09

1 comentariu
Mii de disponibilizari la Posta Romana

Mii de disponibilizari la Posta Romana

Presedintele Companiei Nationale Posta Romana a declarat ca peste 2.600 de angajati ai Postei Romane vor fi dati afara in primul an de implementare a strategiei de restructurare, informeaza Ziua.

"In primul an de aplicare a strategiei, 2008-2009, vor fi disponibilizati 2650 de angajati din diferite segmente de activitate care au legatura cu modernizarea postei, dar si cu modul operational de desfasurare a activitatii", a spus Dan Toader, presedinte Companiei Nationale Posta Romana.

Toader considera ca disponibilizarea din unele departamente nu insemana neaparat si reducerea personalului si asta deoarece in unele segmente Posta Romana este deficitara din acest punct de vedere si chiar ar trebui sa angajeze personal in perioada urmatoare.

"Pentru 2008, numarul mediu de angajati cuprinsi in bugetul din acest an este de 36.000, mai mare decat in 2007, iar acest lucru a fost dictat de cresterea volumelor de afaceri", a explicat Dan Toader.

Conducerea CNPR a crescut salariile de incadrare pentru personalul debutant pana la o medie de 800 de lei tocmai pentru a atrage personal in sectoarele deficitare ale postei.

"La acest venit se mai adauga o serie de sporuri, bonuri de masa si alte beneficii", a afirmat Toader. mai mult


Vineri, 25 Aprilie 2008, ora 07:58

2 comentarii
Alte articole despre: posta, disponibilizari, angajari

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  2. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  3. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  4. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  5. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)
  6. Aveti grija ce fotografiati in Grecia! O poza din Rodos a trimis-o dupa gratii
  7. Cometele au adus viata pe Pamant? Ce-a descoperit sonda spatiala Philae
  8. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  9. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  10. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)