bilete cfr online

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
CFR Calatori: Reduceri de 50% la calatoriile spre munte

CFR Calatori: Reduceri de 50% la calatoriile spre munte

Pasagerii pot calatori intre Sinaia si Brasov, in weekend, cu trenurile InterRegio de pe Valea Prahovei, la aproximativ jumatate de pret.

"In oricare din zilele de final de saptamana (vineri, sambata sau duminica), intre Busteni si Azuga pretul unui bilet este 3,55 lei, fata de tariful intreg de 8 lei. Intre Busteni si Predeal, pretul este 3,85 lei, fata de 8,5 lei. Aceste reduceri nu se cumuleaza cu alte discount-uri, exceptie facand reducerea de 5% la cumpararea online.

Tariful de rezervare a locului (4 lei), in cadrul acestei oferte, este optional. La cumpararea online, tariful de rezervare se achita insa automat", se arata intr-un comunicat al CFR Calatori.

De asemenea, pentru biletele de tren cumparate in avans, CFR Calatori ofera reduceri de pret importante, cuprinse intre 10% si 25%.

Biletele pot fi achizitionate: online, de pe www.cfrcalatori.ro, de la automatele XsellKiosk din gari; de la automatele ZebraPay, prin rezervare telefonica, direct de la casele de bilete din gari si agentii de voiaj CFR sau de la distribuitori autorizati (agentii de turism), se mai precizeaza in comunicat.

C.S. mai mult


Miercuri, 13 Noiembrie 2013, ora 15:02

Bilete CFR cu 25 la suta reducere - vezi in ce conditii

Bilete CFR cu 25 la suta reducere - vezi in ce conditii

CFR pune la dispozitia calatorilor sai posibilitatea de a cumpara bilete de tren mai ieftine chiar si cu 25 la suta fata de pretul acestora din ziua calatoriei, cu conditia de a fi achizitionate in avans.

Pretul redus al biletului depinde de data la care este cumparat acesta, respectiv de "graba" cu care calatorii isi achizitioneaza biletele.

Daca tichetele sunt cumparate cu 21-30 de zile in avans fata de ziua calatoriei, reducerea este de 25 la suta, iar daca sunt achizitionate cu 11, pana la 20 de zile inainte, pretul lor este cu 18 la suta mai mic, transmite Digi 24.

CFR anuleaza mai multe trenuri de Rusalii - care sunt modificarile

O reducere de 10 la suta se aplica biletelor cumparate in avans cu sase pana la zece zile.

O alta reducere de care beneficiaza calatorii este daca isi cumpara biletele prin intermediul serviciului "Cumpara Bilete CFR online", prin care pretul tichetelor se micsoreaza cu inca 5 la suta. mai mult


Sambata, 22 Iunie 2013, ora 10:06

Bilete de tren mai ieftine, in decembrie

Bilete de tren mai ieftine, in decembrie

Biletele de tren cumparate online si platite cu un card MasterCard sau Maestro vor fi cu 15 la suta mai ieftine in luna decembrie, 5 la suta din cuantumul discountului fiind acordat de catre CFR Calatori.

Astfel, reducerea se aplica la pretul de vanzare de la casa de bilete, 5 la suta fiind acordata de CFR Calatori, iar 10 la suta de catre MasterCard.

"Pentru a accesa oferta promotionala, posesorii unui card MasterCard sau Maestro trebuie sa intre pe site-ul www.cfrcalatori.ro, la sectiunea 'Cumparare bilete' si sa-si inregistreze un cont. Dupa ce au completat toate datele necesare, acestia aleg destinatia si confirma plata cu cardul prin serviciul E-Commerce oferit de Raiffeisen Bank.

La final, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului, care nu este obligatoriu de tiparit, pentru ca identificarea in tren are loc pe baza ID-ului de bilet sau a buletinului de identitate", se arata intr-un comunicat al CFR.

Serviciul Bilete CFR online/e-commerce este oferit de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Pe site-ul www.cfrcalatori.ro, toti cei interesati pot gasi mai multe informatii despre utilizarea sa si despre oferta lunii decembrie, valabila pentru cardurile MasterCard si Maestro. mai mult


Vineri, 30 Noiembrie 2012, ora 17:10

CFR: Reduceri de pana la 40% pentru calatorii care cumpara bilet online

CFR: Reduceri de pana la 40% pentru calatorii care cumpara bilet online

Beneficiarii Cardului TrenPlus vor putea cumpara online , incepand din 30 iulie, bilete de tren cu reducere de 25%, la care se mai pot cumula si reducerile acordate prin serviciul de cumparare bilete CFR Online, de pana la 15%, a anuntat vineri CFR Calatori.

Cardul poate fi procurat de la statiile sau agentiile de voiaj CFR, la pretul de 80 lei, in baza unei cereri scrise. Acesta are o perioada de valabilitate de un an, este nominal si netransmisibil si permite efectuarea unui numar nelimitat de calatorii.

Pentru cumpararea biletelor prin intermediul serviciului de cumparare bilete CFR Online, clientii trebuie sa se inregistreze pe site-ul www.cfrcalatori.ro, sa completeze toti pasii indicati pe platforma, sa aleaga destinatia unde vor sa ajunga si sa finalizeze plata. Dupa ce tranzactia este confirmata, clientul primeste pe e-mail varianta electronica a biletului de tren, care nu trebuie obligatoriu tiparita, identificarea avand loc pe baza unui act de identitate si a ID-ului de bilet.

Oricare utilizator de internet are posibilitatea de a cumpara bilete la toate trenurile care circula cu regim de rezervare (InterCity - IC, InterRegio -IR, Regio Expres - RE) in trafic intern, la pret intreg, copil, elev sau student, bilete dus-intors, minigrup 2 - 5 sau bilete cu reducere la cumpararea cu anticipatie de 6 - 30 zile.

Mai mult, la achizitionarea biletelor online, CFR Calatori acorda o reducere de 5% la orice bilet cumparat on-line. Plata se poate efectua cu orice... mai mult


Vineri, 27 Iulie 2012, ora 16:16

1 comentariu
CFR Calatori reduce pretul biletelor online, intre 1 aprilie si 30 iunie

CFR Calatori reduce pretul biletelor online, intre 1 aprilie si 30 iunie

Pretul biletelor de tren va fi redus, in perioada 1 aprilie - 30 iunie, in medie cu peste 9% pentru toti cumparatorii de bilete online de pe site-ul CFR Calatori, la plata cu cardurile MasterCard si Maestro.

"Toti cumparatorii de bilete online de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, indiferent de tipul cardului utilizat, beneficiaza de o reducere de 5%. Incepand cu data de 1 aprilie, la orice bilet cumparat online, care include aceasta reducere, se mai acorda o reducere de inca 5% la plata cu cardurile MasterCard si Maestro. Aceste reduceri pot fi accesate numai prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank. Perioada de valabilitate a ofertei este 1 aprilie - 30 iunie 2012, iar reducerea nu poate fi mai mare de 600 lei / tranzactie", se arata intr-un comunicat transmis vineri de CFR Calatori.

Astfel, prin cumularea celor doua reduceri, pretul biletului de tren va fi redus in medie cu peste 9% la plata cu cardurile MasterCard si Maestro, potrivit reprezentantilor CFR Calatori.

"Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta, se aplica tarifului special de online si se cumuleaza cu alte discounturi suplimentare, precum cele acordate studentilor sau elevilor sau cele pentru biletele dus/intors", se mai spune in comunicat.

Dupa finalizarea tranzactiei, cumparatorul va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica.

Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul... mai mult


Vineri, 30 Martie 2012, ora 13:26

Biletele CFR cumparate online, mai ieftine din 15 iunie

Biletele CFR cumparate online, mai ieftine din 15 iunie

Calatorii pot benefica de o reducere de 10% pentru orice bilet cumparat online, de pe site-ul www.cfrcalatori.ro, incepand de joi, daca este platit cu un card MasterCard sau Maestro, indiferent de banca emitenta, a anuntat CFR Calatori.

Biletele cu pret redus pot fi achizitionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispozitie de CFR Calatori si Raiffeisen Bank.

Oferta este valabila in perioada 15 iunie 2011 - 30 septembrie 2011.

Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro se acorda la suma finala, dupa ce au fost aplicate si alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru achizitionarea unui bilet dus-intors.

Potrivit CFR, clientul se inregistreaza pe site, alege destinatia si selecteaza modalitatea de plata online, cu cardul.

Dupa finalizarea tranzactiei, acesta va primi pe mail biletul de calatorie, in varianta electronica. Tiparirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat in tren doar pe baza cartii sale de identitate si al ID-ului de bilet. mai mult


Miercuri, 15 Iunie 2011, ora 13:42

1 comentariu
De vineri se pot cumpara bilete CFR de pe Internet

De vineri se pot cumpara bilete CFR de pe Internet

Calatorii care vor sa scape de cozile de la ghiseele de bilete din gari, poti achizitiona bilete online, incepand de vineri.

CFR Calatori a lansat vineri serviciul "Bilete CFR Online", disponibil pentru persoane fizice si juridice, pentru traficul intern la toate trenurile accelerate, rapide si intercity, informeaza Gazeta de Sud.

Cei care doresc mai multe detalii le pot primi pe e-mail sau le pot accesa pe profilul propriu de utilizator.

Aceste bilete sunt nominale, iar calatorii se pot prezenta cu acesta tiparit sau cu "Id-ul biletelor" si un act de identitate.

Biletele pot fi achizitionate la ore ora, insa inainte de momentul calatoriei cu 3-30 de zile. Plata se va face online, utilizand un produs de comert electronic furnizat de Raiffeisen Bank. mai mult


Vineri, 30 Octombrie 2009, ora 18:39

1 comentariu
Calatorii isi pot cumpara biletele CFR on-line

Calatorii isi pot cumpara biletele CFR on-line

Calatorii isi pot cumpara bilete de tren on-line, sistemul electronic urmand sa fie functional la 30 octombrie Sistemul va fi disponibil pentru trenurile de rang superior fara trenurile personale care circula in Romania.

Odata intrat pe site-ul cfr.ro, portalul CFR Calatori, la sectiunea cumparare bilete, orice calator care isi va face cont va putea achizitiona biletele on-line.

Numarul calatorilor transportati de CFR Calatori a scazut cu 13,1 la suta in primul semestru din cauza crizei economice si a lucrarilor de reabilitare a infrastructurii feroviare. mai mult


Duminica, 25 Octombrie 2009, ora 21:20

1 comentariu
Alte articole despre: bilete CFR online
Biletele de tren vor putea fi cumparate si online

Biletele de tren vor putea fi cumparate si online

CFR Calatori va lansa in cursul lunii octombrie serviciul de vanzare online a biletelor de calatorie cu rezervare de locuri pentru trenurile de calatori de rang superior, care circula in trafic intern, serviciu disponibil persoanelor fizice si juridice, a comunicat luni Ministerul Transporturilor.

"Ministrul Transporturilor si Infrastructurii, Radu Berceanu, propune spre dezbatere proiectul privind normele de transport pe caile ferate din Romania, prin care operatorii de transport feroviar de calatori pot stabili, prin reglementari proprii, alte modalitati de admitere la transport a calatorilor.

Astfel, pentru dezvoltarea si diversificarea pietii de vanzare a legitimatiilor de calatorie in trafic feroviar intern, CFR Calatori SA va lansa in cursul lunii octombrie 2009 serviciul de vanzare online a biletelor de calatorie cu rezervare de locuri pentru trenurile de calatori de rang superior, care circula in trafic intern, serviciu disponibil persoanelor fizice si juridice", a comunicat Ministerul Transporturilor si Infrastructurii (MTI).

Introducerea serviciului de vanzare online ofera posibilitatea deschiderii de noi canale de vanzare catre persoane fizice si pentru distribuitorii autorizati (agenti privati, agentii de turism - n.r.) in conditii similare celor oferite de companiile aeriene de transport.

Persoanele fizice vor putea utiliza serviciul de vanzare online a legitimatiilor de calatorie prin accesarea butonului specializat de pe site-ul CFR Calatori,... mai mult


Luni, 19 Octombrie 2009, ora 20:09

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  2. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  3. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  4. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  5. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  6. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  7. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  8. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  9. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba
  10. Asa arata iepurasii oceanelor (Video)