bursa locurilor munca bucuresti

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Bursa locurilor de munca in Bucuresti: Pentru ce joburi puteti aplica

Bursa locurilor de munca in Bucuresti: Pentru ce joburi puteti aplica

Peste 3.800 de posturi vor fi disponibile bucurestenilor, in cadrul Bursei locurilor de munca, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, la Palatul National al Copiilor, vineri.

Aproximativ jumatate din locurile de munca disponibile sunt pentru muncitori calificati, iar in jur de 27 la suta pentru persoanele cu studii medii, potrivit unui comunicat AMOFM.

Daca aveti studii superioare, puteti aplica pentru posturi de inginer in constructii civile, industriale si agricole, consilier in institutii publice, consilier vanzari si asigurari, consilier in domeniul financiar-bancar, director vanzari, inginer mecanic, inginer petrolist sau designer pagini web.

De asemenea, pentru persoanele cu studii medii, sunt posturi de agenti de vanzari si asigurari, functionari, agenti comerciali si agenti imobiliari.

Nu in ultimul rand, puteti aplica pentru posturi de agenti de securitate, agent de interventie paza si ordine, lucrator comercial, operator confectioner industrial imbracaminte, in timp ce, pentru muncitorii necalificati, posturile sunt de paznic, ingrijitor spatii verzi, ambalator manual, femeie de serviciu, lucrator salubrizare sau manipulant marfuri.

In Bucuresti, rata somajului este de 2,03 la suta, respectv de 22.005 persoane, dintre care 26% au intre 40 si 50 de ani, iar 22% intre 30 si 40 de ani.

T.B. mai mult


Vineri, 19 Aprilie 2013, ora 13:44

Peste 11.000 de locuri de munca, disponibile pentru absolventi

Peste 11.000 de locuri de munca, disponibile pentru absolventi

Un numar de 11.348 de posturi, dintre care 955 pentru persoane cu studii superioare, vor fi oferite, vineri, la Bursa locurilor de munca pentru absolventi, care se va desfasura la nivelul tuturor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca.

Posturile disponibile au fost anuntate de 1.008 agenti economici, pana la data de 20 septembrie, numarul lor urmand sa se modifice in functie de viitoarele oferte de locuri de munca, in conditiile in care au fost contactati, in total, 17.009 agenti economici, se precizeaza intr-un comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea fortei de Munca (ANOFM).

Domeniile cu cele mai multe posturi disponibile sunt fabricarea articolelor de imbracaminte (2.268 de locuri de munca), constructii de cladiri (1.111), activitati de investigatii si protectie (901), comert cu amanuntul (758), lucrari speciale de constructii (517), fabricarea produselor textile (461), restaurante si alte servicii de alimentatie (412), activitati de servicii privind forta de munca (387), industria constructiilor metalice (347), comert cu ridicata (338) si industria alimentara (254).

Cele mai multe locuri de munca pentru absolventii fara studii superioare sunt pentru meseriile de confectioner articole textile - 1.596, agent paza si securitate - 969, lacatus - 368, agent vanzari - 346, lucrator comercial - 307, operator confectioner imbraminte - 273, zidar - 240, ospatar - 233, manipulant marfuri - 232, casier - 219 si agent de asigurare - 205 locuri de... mai mult


Marti, 25 Septembrie 2012, ora 08:06

1 comentariu
Mii de joburi vacante, la bursa locurilor de munca pentru absolventi

Mii de joburi vacante, la bursa locurilor de munca pentru absolventi

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca organizeaza, vineri, Bursa locurilor de munca pentru absolventi, ce se va desfasura la nivelul tuturor agentiilor judetene pentru ocuparea fortei de munca, respectiv 86 agentii locale si puncte de lucru.

ANOFM a contactat 21.958 de agenti economici, din care si-au anuntat participarea 1.706 angajatori. Cele mai multe oferte sunt in Bucuresti, Iasi, Arad, Prahova si Cluj, se arata intr-un comunicat al institutiei.

Principalele ramuri de activitate aferente locurilor de munca puse la dispozitie sunt: fabricare articole de imbracaminte, fabricare produse textile, comert cu amanuntul, constructii de cladiri, activitati de asigurari, reasigurari si ale fondurilor de pensii, activitati de investigatie si protectie, activitati de servicii privind forta de munca.

Angajatorii cauta absolventi fara studii superioare cu precadere in urmatoarele meserii: confectioner asamblor articole textile, operator confectioner imbracaminte, agent paza si ordine, agent asigurari, agent vanzari, lucrator comercial, zidar, dulgher.

Principalele meserii ce se regasesc in ofertele angajatorilor pentru absolventii de studii superioare sunt: agenti asigurari, consilier vanzari, consilier financiar, programator, referent economist in comert si marketing, manager, inspector asigurari, economist, inginer in diferite ramuri de activitate. mai mult


Vineri, 23 Septembrie 2011, ora 08:51

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, in Bucuresti

Bursa locurilor de munca pentru absolventi, in Bucuresti

Absolventii de liceu, facultate si scoli profesionale sunt asteptati la o noua bursa a locurilor de munca dedicata lor, care va avea loc pe 23 septembrie, la Palatul National al Copiilor.

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti organizeaza vineri, 23 septembrie, o noua editie a "Bursei locurilor de munca pentru absolventi".

Actiunea va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor.

Agentii economici mai pot depune oferte pana pe 22 noiembrie, la sediul AMOFM Bucuresti, precum si la sediile agentiilor de sector. mai mult


Miercuri, 07 Septembrie 2011, ora 16:30

Bursa locurilor de munca pentru persoane de etnie rroma

Bursa locurilor de munca pentru persoane de etnie rroma

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti (AMOFM) organizeaza vineri, la Colegiul Economic Viilor, bursa locurilor de munca pentru persoanele de etnie rroma.

Somerii de etnie rroma pot aplica pentru unul dintre cele 613 locuri de munca oferite de 22 de agenti economici bucuresteni, prezenti vineri la Bursa locurilor de munca destinata persoanelor de etnie rroma, se arata intr-un comunicat al AMOFM.

Bursa este organizata incepand cu ora 10.30, la Colegiul Economic "Viilor", in colaborare cu Centrul Rromilor "Amare Rromentza".

Bursa este este parte a Proiectului "Centre de consiliere si mediere profesionala pentru persoanele de etnie rrom", proiect cofinantat din Fondul Social European prin POSDRU 2007-2013. mai mult


Vineri, 17 Iunie 2011, ora 10:16

2 comentarii
Alte articole despre: locuri munca rromi, bursa locuri munca
Bursa locurilor de munca, vineri, la Bucuresti

Bursa locurilor de munca, vineri, la Bucuresti

Aproape 1.000 de locuri de munca vor fi scoase la concurs, vineri, la Bursa organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Pana joi, aproximativ 50 de angajatori au raspuns invitatiei de a participa la Bursa locurilor de munca, desi numarul celor invitati a fost mult mai mare.

Evenimentul va incepe la ora 9.00 si va avea loc la Colegiul Economic "Viilor", din soseaua Viilor nr. 38, precizeaza Mediafax.

La mijlocul lunii trecute, oficialii ANOFM anuntau ca institutia doreste sa organizeze lunar astfel de burse, pentru a facilita intalnirea angajatorilor cu cei care isi cauta un loc de munca.

Directorul AMOFM Bucuresti, Adriana Iorga, a precizat atunci ca urmatoarea bursa a locurilor de munca va fi cel mai probabil in 20 mai, institutia incercand sa gaseasca un spatiu de desfasurare a bursei cu costuri reduse. mai mult


Joi, 26 Mai 2011, ora 22:01

Alte articole despre: bursa locuri munca, ANOFM AMOFM
Aproape 3.000 de posturi la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Aproape 3.000 de posturi la Bursa locurilor de munca pentru absolventi

Aproape 3.000 de posturi sunt oferite la o noua editie a Bursei locurilor de munca destinata absolventilor, care va avea loc vineri, 24 septembrie, in Foaierul Palatului National al Copiilor din Capitala.

Potrivit Agentiei Municipale pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti, organizatorul evenimentului, si-au anuntat participarea 163 de agenti economici.

Acestia vin cu o oferta de 2.976 de locuri de munca, din care 383 pentru studii superioare, 1.040 pentru muncitori calificati si 264 pentru muncitori necalificati. mai mult


Vineri, 24 Septembrie 2010, ora 08:40

1 comentariu
2.300 de locuri de munca disponibile in Bucuresti

2.300 de locuri de munca disponibile in Bucuresti

2.316 locuri de munca vor fi oferite vineri in Capitala la Bursa generala a locurilor de munca, organizata de Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca Bucuresti.

Evenimentul va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor, incepand cu ora 09:00, anunta organizatorii.

Pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 228 de locuri, pentru cei cu studii medii 1.022, pentru muncitorii calificati 610 si pentru muncitorii necalificati 456.

A.G. mai mult


Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 19:51

Mai putin de jumatate din CV-uri au fost selectate la Bursa locurilor de munca

Mai putin de jumatate din CV-uri au fost selectate la Bursa locurilor de munca

Doar 1.200 de CV-uri au fost selectate de firmele participante la Bursa locurilor de munca pentru absolventi organizata vineri in Bucuresti de AMOFM, din circa 2.600 depuse, a anuntat reprezentantii Agentiei, dupa centralizarea preliminara a datelor.

La bursa locurilor de munca din Bucuresti au participat 124 de firme, cu 10 mai multe decat cele anuntate initial, care au oferit 2.343 de locuri de munca, cele mai multe - peste 2.000 - fiind pentru persoane cu studii medii, muncitori calificati si necalificati. Pentru studii superioare au fost oferite circa 250 de slujbe.

Cele mai multe locuri de munca - 26% din total - au fost oferite in servicii, urmate de comert (24%), transporturi (12%), asigurari (8%), constructii (6%) si indistrie textila, confectii si pielarie.

Potrivit datelor AMOFM, mai putin de 10% dintre somerii cu studii superioare din Capitala au sansa de a se angaja prin bursa organizata in aceasta saptamana, in conditiile in care 3.011 someri inregistrati Bucuresti au studii superioare, iar numarul de oferte de slujbe este de sub 300.

La 1 septembrie, in Bucuresti erau inregistrate 20.356 de persoane aflate in cautarea unui loc de munca, din care 10.789 femei, arata Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti.

Din numarul total al somerilor, 13.916 sunt indemnizati si 6.440 neindemnizati. Cei mai multi someri sunt in sectorul 3 (4.028), iar cei mai putini in sectorul 1 (1.805).

La bursa locurilor de munca de vineri au... mai mult


Vineri, 25 Septembrie 2009, ora 17:06

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Intr-un oras din Romania se traieste mai bine ca la Paris, Roma sau New York
  2. Protest cu sute de femei goale in Canada, din cauza unui politist (Foto)
  3. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  4. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  5. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  6. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  7. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)
  8. Aveti grija ce fotografiati in Grecia! O poza din Rodos a trimis-o dupa gratii
  9. Cometele au adus viata pe Pamant? Ce-a descoperit sonda spatiala Philae
  10. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)