cartela cosmote

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Telekom aduce in premiera cartela 3 in 1 in Romania

Telekom aduce in premiera cartela 3 in 1 in Romania

Telekom Romania, brandul sub care s-au reunit Romtelecom si Cosmote, a adus in premiera in tara noastra cartela 3 in 1, care poate fi SIM standard, microSIM sau nanoSIM.

Ea este compatibila 4G, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

"Trio SIM-ul este o cartela SIM personalizata care poate fi folosita fie ca SIM standard, nanoSIM sau microSIM, in functie de telefon.

Acest design elimina necesitatea utilizatorului de a solicita in magazine ajustarea cardurilor - de acum inainte, tot ce au de facut utilizatorii este sa parcurga cu atentie instructiunile si sa decupeze cartela SIM la dimensiunea potrivita pentru slot-ul telefonului: standard, micro sau nano", au sustinut reprezentantii Telekom.

De cativa ani, producatorii de smartphone-uri au inceput sa renunte la cartelele SIM standard si sa le micsoreze, pentru a eficientiza spatiul disponibil. Asa au aparut cartelele nano si micro.

"Trio SIM-ul va imbunatati experienta utilizatorilor in ceea ce priveste montarea cartelei SIM intr-un nou telefon si va economisi bani si timp pentru clienti", se mai arata in comunicat.

C.P. mai mult


Joi, 09 Octombrie 2014, ora 15:21

3 comentarii
Ce valabilitate au cartelele prepay sau cum poti sa-ti pierzi numarul de telefon

Ce valabilitate au cartelele prepay sau cum poti sa-ti pierzi numarul de telefon

Cele trei mari companii de telefonie mobila - Orange, Vodafone si Cosmote - au politici diferite in ce priveste valabilitatea cartelelor prepay.

Ceea ce omit insa multi ultilizatori de cartele este faptul ca numarul lor poate fi dezactivat, mai devreme sau mai tarziu, in cazul in care nu isi folosesc cartela, scrie Capital.

La Orange, o cartela are un credit initial care poate fi consumat in maximum 60 de zile de la efectuarea primului apel. Perioada maxima activa a creditului poate ajunge pana la 180 de zile de la data ultimei reincarcari.

Perioada de gratie urmeaza perioadei active si este suma dintre perioada de valabilitate deja existenta si perioada de valabilitate a cartelei de reincarcare, care poate fi intre 0 zile si maxim 365 de zile. Daca pana la sfarsitul perioadei de gratie nu ai reincarcat contul PrePay, vei pierde definitiv creditul si numarul tau de telefon Orange, iar cartela SIM devine inutilizabila.

Cartela prepay vs. abonament. Care este mai avantajos?

Ceea ce nu stiu utilizatorii este ca, indiferent de suma de bani pe care o ai pe cartela sau de perioada de gratie, daca timp de 3 luni nu primesti/nu initiezi nici un apel taxabil, cartela SIM va fi dezactivata si iti vei pierde numarul de telefon.

La Vodafone, de fiecare data cand reincarci cartela, primesti intre 1 si 5 luni valabilitate pentru creditul tau, in functie de valoarea incarcata. Perioada maxima de valabilitate este de 18 luni.

Dupa expirarea valabilitatii creditului ai... mai mult


Joi, 23 August 2012, ora 10:13

Reduceri la abonamente si cartele, de la Cosmote

Reduceri la abonamente si cartele, de la Cosmote

Cei care vor sa incheie un abonament "Perfect pentru Tine" sau cumpara o cartela Cosmote pot beneficia de reduceri de 20%. De joi, utilizatorii cartelei Frog vor avea parte de aceeasi oferta.

Toti clientii Cosmote care activeaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011, un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA), a anuntat compania intr-un comunicat remis catre Ziare.com.

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promotia de primavara incepand din 15 aprilie si pana pe 15 iunie 2011. in plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela Bonus 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, compania ofera un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011. mai mult


Marti, 19 Aprilie 2011, ora 23:47

1 comentariu
Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone

Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone

Dupa cum ne-au obisnuit companiile de telefonie mobila din Romania, cei trei giganti care au impreuna peste 25 de milioane de utilizatori, folosesc "o mie de optiuni si extra-optiuni" pentru "a veni in intampinarea nevoilor clientului".

Ziare.com a incercat pentru dumneavoastra sa ofere un pic de lumina publicand cele mai ieftine abonamente, dar si cele mai bune oferte la cartele prepaid pentru a va face alegerile mai usoare.

Astfel ca Orange Romania, care in momentul de fata inca mai e pe locul intai ca si numar de clienti vine cu o oferta de 4,17 euro. Este vorba de abonamentul Delfin 4. Acesta include 200 de minute in retea si 25 de minute nationale.

"Pe langa acest tip de abonament, Orange mai ofera si abonamentul de baza in valoare de 3,72 euro. Pornind de la abonamentul de baza de 3 euro (fara TVA), clientii isi pot construi planul de servicii care li se potriveste cel mai bine alegand dintre optiunile de voce, mesaje scrise sau multimedia, la care pot adauga alte servicii suplimentare", au declarat pentru Ziare.com reprezentantii Orange.

Cosmote vrea sa atraga noi clienti cat mai multi

In prezent, cel mai accesibil abonament din portofoliul Cosmote este planul tarifar "Perfect pentru Tine" care, pentru un abonament lunar de 4,5 Euro/luna (fara TVA), ofera 50 de minute nationale si internationale catre zona 1 alaturi de 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.

"La acest plan tarifar, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale... mai mult


Sambata, 05 Februarie 2011, ora 09:11

4 comentarii
Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent

Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent

Cosmote Romania a lansat una dintre cele mai atractive oferta de pe piata romaneasca de telecomunicatii pentru utilizatorii de cartela, oferind 5.000 de minute in retea cu un cent.

Toti clientii prepaid care activeaza extraoptiunea pana pe 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5.000 de minute si 5.000 de SMS-uri in retea pentru a le transmite urarile celor dragi, pentru practic 1 cent, anunta compania, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Costul extraoptiunii este 6 Euro, dar la fiecare activare sau reactivare facuta, timp de un an, utilizatorii extraoptiunii 5.000 primesc un credit bonus in valoare de 5.99 euro valabil 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri de voce, apeluri video si SMS-uri, atat in retea, cat si nationale si internationale.

"Suntem in pragul Sarbatorilor de Iarna, iar aceasta este o perioada in care oamenii simt nevoia sa vorbeasca mai mult cu prietenii si cu cei dragi. Noua extraoptiune pentru Cartela COSMOTE are ca scop implinirea nevoilor de comunicare ale tuturor clientilor.

Cu 5.000 de minute in retea si 5.000 de SMS-uri in retea pentru practic 1 cent, lansam inca o oferta revolutionara pe piata, oferind romanilor posibilitatea sa comunice cu cei dragi, fara constrangeri legate de costuri", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania. mai mult


Luni, 06 Decembrie 2010, ora 15:14

3 comentarii
Cartela prepay vs. abonament. Care este mai avantajos?

Cartela prepay vs. abonament. Care este mai avantajos?

Lupta operatorilor de telefonie mobila este una acerba in perioada de criza, iar competitia cea mai grea se duce in zona de cartele prepay. Pentru a atrage cat mai multi clienti, ofertele acestora contin extraoptiuni care pornesc de la 4 euro.

Batalia in aceasta zona a inceput in luna martie din 2006, cand Cosmote scotea pe piata extraoptiunea de 2.000 de minute lunare in retea, fiind un prilej de a arata jucatorilor din industrie potentialul pietei de cartele preplatite din Romania.

La mai bine de patru ani, operatorii de telefonie mobila din Romania au in portofoliu oferte de peste 1.000 de minute in retea. Cosmote ramane insa singurul operator care are o oferta de 2.000 de minute in retea.

Totusi, ofertele Orange, Vodafone si Cosmote, pe segmentul prepay, cu minute si SMS-uri in retea si minute nationale, au suferit permanent schimbari in ultimul an, arata analiza facuta de Financiarul.

De exemplu, la o cartela Orange poti beneficia de 1.000 de minute in retea si 60 de minute nationale, contra sumei de 4 euro. Operatorul percepe acest tarif permanent, nu ca in cazul extraoptiunilor, care au valabilitate doar 12 luni.

Vodafone are o oferta de 1.000 de minute in retea, 60 de minute nationale, dar si 60 de SMS-uri nationale si 1.000 de SMS-uri in retea, pentru care clientul trebuie sa plateasca pentru inceput 5 euro. La fiecare reinnoire a extraoptiunii clientul va plati mai putin cu 0,20 euro credit, pana la 3 euro credit.

Cosmote, cel care a resuscitat... mai mult


Luni, 25 Octombrie 2010, ora 09:03

2 comentarii
Operatorii de telefonie mobila isi castiga clientii cu ofertele pentru cartele

Operatorii de telefonie mobila isi castiga clientii cu ofertele pentru cartele

Lupta dintre operatorii de telefonie mobila nu se mai poarta prin numarul de abonati, ci prin intermediul ofertelor pentru cartele prepaid.

Potrivit datelor oficiale, 60% din toate SIM-urile active in Romania sunt cartele preplatite, iar operatorii lanseaza oferte tot mai agresive pe acest segment pentru a castiga clienti, informeaza Capital.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre ofertele pentru abonati, acestia preferand sa isi porteze numerele in alte retele cand gasesc o oferta mai atractiva. Din numarul total de utilizatori de telefonie mobila care s-au portat de la sfarsitul lunii octombrie 2008 si pana in prezent, 75% erau utilizatori cu abonament si numai 25% erau utilizatori de cartele preplatite.

Avantajele utilizarii unei cartele prepaid sunt simplu de inteles: minutele oferite in retea si in afara ei, costul unei extraoptiuni, care nu depaseste 6 euro si in plus te scuteste de drumul pana la magazin, statul la coada, acte sau facturi.

Cele mai atractive oferte pentru cartele prepaid din acest moment sunt: cartela Orange cu 1.000 de minute in retea si 70 de minute pentru apeluri nationale, totul cu 5 euro/luna si doar 4 euro in prima luna; 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale cu 5 euro credit/luna la Vodafone; 2.000 de minute in retea pentru fiecare reincarcare de minim 3 euro la Cosmote. mai mult


Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 16:36

Cosmote lanseaza prima cartela prepaid oferita bonus

Cosmote lanseaza prima cartela prepaid oferita bonus

Cosmote Romania a lansat un produs inovativ pentru noii utilizatori de prepaid - cartela Bonus - prin intermediul caruia acestia pot beneficia de un credit de cinci euro.

Utilizatorii acestui nou produs beneficiaza de un credit de comunicare bonus in valoare de cinci euro, distribuit pe o perioada de cinci luni de la activarea cartelei.

Un euro este acordat dupa efectuarea primei reincarcari, de minimum trei euro.

Restul bonusului, in valoare de patru euro, este distribuit in mod egal in urmatoarele patru luni si este acordat in prima zi calendaristica a fiecarei luni. mai mult


Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 19:44

Cosmote reduce tarifele de roaming pentru apelurile in tarile UE

Cosmote reduce tarifele de roaming pentru apelurile in tarile UE

Cosmote Romania va reduce tarifele pentru serviciile de voce in roaming incepand cu data de 30 august, ca urmare a implementarii reglementarilor comunitare, informeaza operatorul de telefonie mobila.

Utilizatorii Cosmote vor putea initia apeluri catre orice destinatie din Uniunea Europeana pentru 0,46 euro/minut + TVA si vor fi taxati cu 0,22 euro/minut +TVA pentru apelurile primite in tarile membre Uniunii.

In prezent, abonatii Cosmote pot folosi serviciile de roaming in 291 de retele de telefonie mobila din 150 de tari, iar utilizatorii de Cartela Cosmote au la dispozitie 266 de retele, din 147 de tari. In plus, clientii Cosmote pot folosi servicii GPRS in 30 tari.

Directiva Uniunii Europene a fost impusa de comisarul european pentru telecomunicatii Viviane Reding, care a cerut ca, intr-o prima faza, primirea si emiterea de apeluri vocale sa fie plafonata la 24 si respectiv 49 de eurocenti fara TVA.

Aceste sume vor scadea si mai mult vara aceasta si in vara urmatoare. In Romania, in luna octombrie 2007, reprezentantii autoritatii de reglementare in Comunicatii afirmau ca toti operatorii de telefonie mobila practicau tarifele maxime reglementate, de 49 eurocenti minutul plus TVA pentru apelurile efectuate in strainatate si 24 eurocenti pe minut plus TVA pentru apelurile primite. mai mult


Miercuri, 27 August 2008, ora 17:08

Alte articole despre: roaming, Cosmote, reducere tarife

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba