casierii enel

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Casieriile Enel vor fi inchise vineri

Casieriile Enel vor fi inchise vineri

Casieriile Enel Energie Muntenia din municipiul Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise vineri, fiind zi libera legala (Sfantul Andrei), se arata intr-un comunicat al companiei.

Activitatea va fi reluata in data de 3 decembrie 2012, conform programului obisnuit de lucru, de la ora 9.00 la ora 17.00, in municipiul Bucuresti, si de la ora 8.00 la ora 16.00 in judetele Ilfov si Giurgiu.

In perioada in care nu este prevazut program cu publicul nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica. mai mult


Miercuri, 28 Noiembrie 2012, ora 20:19

Casieriile Enel vor fi inchise vineri

Casieriile Enel vor fi inchise vineri

Casieriile Enel din toata tara sunt inchise vineri, 20 iulie, cand se sarbatoreste "Ziua Energeticianului".

"Conform acordului semnat cu sindicatele din sistemul energetic si a prevederilor contractului colectiv de munca, Ziua Energeticianului a fost instituita ca zi libera pentru angajatii din sistemul energetic", se arata in comunicatul remis Ziare.com de catre Enel.

Clientii Enel Energie care doresc sa isi achite factura de energie electrica in aceasta zi pot utiliza modalitatile alternative de plata: in numerar (magazinele care au afisata sigla Pay Point sau Payzone, benzinariile OMV, prin Westaco, automatele de incasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Tiriac, Rompay etc), prin bancomat, debit bancar direct, virament bancar sau internet prin bancile partenere.

"Precizam ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica. Serviciul Telecitire va fi functional", se mai arata in comunicat.

C.P. mai mult


Vineri, 20 Iulie 2012, ora 07:43

Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste

Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste

Compania Enel a anuntat ca in perioada Sarbatorilor de Paste punctele Enel si casieriile Enel Energie Muntenia din municipiul Bucuresti, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise luni, 16 aprilie, considerata zi libera legala.

Acestea vor fi redeschise marti, 17 aprilie, avand programul obisnuit de lucru, relateaza agentia Agerpres.

Metroul are program special de Paste

In perioada in care toate punctele Enel vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata si anume: numerar (in magazinele care au afisata sigla Pay Point sau Payzone, benzinariile OMV, prin Westaco, automatele de incasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Tiriac, oficiile postale, bancile partenere) sau prin reteaua de bancomate (BCR, BRD, CEC Bank, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank, Piraeus Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Garanti Bank).

Totodata, plata poate fi facuta si prin debit direct - ING Bank, BCR, BRD, Citibank, CEC Bank, Piraeus Bank, Banca Italo Romena, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank). De asemenea, facturile pot fi platite si prin Internet sau prin virament bancar.

CFR suplimenteaza numarul de trenuri de Paste - vezi programul

Enel precizeaza ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica, iar... mai mult


Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 10:55

Vezi cand poti plati factura la curent si gaz

Vezi cand poti plati factura la curent si gaz

Companiile Enel si GDF Suez anunta ca vor functiona dupa un program special cu ocazia Sarbatorilor de Iarna.

Casieriile Enel Energie Muntenia vor fi inchise in a doua zi de Craciun, 26 decembrie 2011, dar si pe 2 ianuarie 2012, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Vineri, 23 decembrie 2011, marti 27 decembrie 2011, precum si vineri 30 decembrie 2011 si marti 03 ianuarie 2012 casieriile Enel vor fi deschise.

Reprezentantii GDF Suez (fosta companie Distrigaz Sud - n.red.) anunta ca luni 26 decembrie 2011 si luni 2 ianuarie 2012 centrele de relatii cu clientii si casieriile vor fi inchise.

In zilele de 23 decembrie si 30 decembrie programul de functionare este cel normal.

Pentru interventiile in caz de urgenta, Distrigaz Sud Retele, filiala de distributie a GDF SUEZ Energy Romania, asigura permanenta prin echipele sale la numarul unic 021 9281 pentru Bucuresti sau prefix local + 928 pentru celelalte judete din aria de acoperire a Distrigaz Sud Retele. mai mult


Joi, 22 Decembrie 2011, ora 20:31

1 comentariu
Casieriile Enel vor fi inchise de 1 decembrie

Casieriile Enel vor fi inchise de 1 decembrie

Casieriile Enel Energie Muntenia din Bucuresti vor fi inchise joi, 1 decembrie, zi libera legala cu ocazia zilei nationale a Romaniei. Activitatea casieriilor va fi reluata vineri, 2 decembrie.

Clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot folosi modalitatile alternative de plata, conform unui comunicat al Enel, remis vineri Ziare.com.

Acestia pot plati in numerar in magazinele care au afisata sigla Pay Point sau Payzone, benzinariile OMV, prin Westaco, automatele de incasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Tiriac, oficiile postale sau bancile partenere.

Plata mai poate fi facuta prin reteaua de ATM-uri (bancomate) de la Banca Comerciala Romana, Banca Romana pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale, CEC Bank, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank (folosind orice card bancar), Piraeus Bank Romania, Bancpost, Banca Transilvania si Garanti Bank.

Prin debit direct puteti plati la ING Bank, Banca Comerciala Romana, Banca Romana pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale, Citibank, CEC Bank, Piraeus Bank Romania, Banca Italo Romena, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank.

Plata facturii poate fi facuta si prin Internet la serviciile de home banking de la bancile partenere mai sus enumerate.

Se poate plati prin virament bancar si la Citibank, Banca Romana pentru Dezvoltare - Groupe Societe Generale, Banca Comerciala Romana, ING Bank, Unicredit... mai mult


Vineri, 25 Noiembrie 2011, ora 20:00

Alte articole despre: casierii Enel, casierii Enel inchise
Casieriile Enel, inchise miercuri

Casieriile Enel, inchise miercuri

Toate casieriile Enel Energie Muntenia din municipiul Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu, vor fi inchise miercuri, urmand ca activitatea sa fie reluata conform programului obisnuit de lucru.

"Aceasta masura survine ca urmare a desemnarii Zilei Energeticianului ca zi libera, potrivit acordului semnat cu sindicatele din sistemul energetic si a prevederilor contractului colectiv de munca", se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

In perioada in care punctele Enel vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata, cum ar fi viramentu bancar, Internet sau reteaua de ATM-uri.

A.B. mai mult


Miercuri, 20 Iulie 2011, ora 10:02

Casieriile Enel Muntenia, inchise de Rusalii

Casieriile Enel Muntenia, inchise de Rusalii

Toate casieriile furnizorului si distribuitorului de electricitate Enel Energie Muntenia din Bucuresti si judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise luni, 24 mai, fiind o zi libera legala cu ocazia Sarbatorii Rusaliilor, iar marti casieriile vor functiona conform programului obisnuit de lucru.

De asemenea, in perioada in care casieriile vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata, adica reteaua de ATM-uri (bancomate), la BCR (pentru detinatorii de card BCR in baza conventiei "Plati facturi la ATM"), la Banca Transilvania (pentru detinatorii de card Banca Transilvania), la ING Bank (prin Self Bank si Express Payments pentru detinatorii de card ING) sau la Unicredit Tiriac Bank (pentru detinatorii de carduri emise de orice banca din Romania), a informat miercuri compania.

Facturile pot fi achitate si la bancomatele de incasare ale Citibank (Easy Payments), la magazinele si supermarketurile care au afisata sigla serviciilor Paypoint si Payzone, la Unikasa (serviciu oferit in reteaua de benzinarii Agip) sau prin Internet, pentru clientii ce detin conturi si contracte semnate cu BCR (Click 24 Banking BCR), Citibank (Citibank Online), ING Bank (Home Bank), Unicredit Tiriac Bank (Online Banking si BusinessNet), orice banca din Romania care ofera acest serviciu.

Reprezentantii Enel mai spun ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face... mai mult


Miercuri, 19 Mai 2010, ora 16:42

Casieriile ENEL sunt inchise de Sarbatori

Casieriile ENEL sunt inchise de Sarbatori

Casieriile Enel Muntenia si cele din judetul Ilfov vor fi inchise in perioada 25 decembrie 2008 - 4 ianuarie 2009.

Centrele Enel de relatii cu clientii mai sunt deschise saptamana viitoare numai luni, marti si miercuri, intre orele 7.00 si 15.00, informeaza un comunicat al companiei.

Exista insa si alte metode de a achita facturile. Clientii pot alege reteaua de ATM-uri, reteaua de benzinarii Agip, oficiile postale, plata pe Internet ori transferurile bancare catre conturile Enel.

Reprezentantii companiei precizeaza ca in perioada sarbatorilor nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica. mai mult


Vineri, 19 Decembrie 2008, ora 07:28

Alte articole despre: caserii Enel, program Sarbatori

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba