circulatie trenuri

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Se reia circulatia trenurilor Regiotrans - Preturile, cu 50% mai mici ca la CFR

Se reia circulatia trenurilor Regiotrans - Preturile, cu 50% mai mici ca la CFR

Circulatia trenurilor Regiotrans se reia incepand de miercuri, 1 aprilie, dupa ce a fost suspendata in urma cu doua saptamani, in urma problemelor tehnice descoperite de Autoritatea Feroviara la garniturile acestei companii feroviare private.

Astfel, Regiotrans a anuntat, intr-un comunicat de presa, ca va relua circulatia trenurilor pe o treime din rute.

Acestea sunt:

Brasov - Bucuresti NordTimisoara Nord - Resita NordBrad - Ineu -AradTimisoara - Lovrin - NerauArad - ValcaniAlba Iulia - ZlatnaTeius - Ludus - BistritaArad - NadlacIasi - RomanTimisoara Nord - CruceniTimisoara Nord - Lovrin - CenadIasi - DorohoiBrasov - Sf. Gheorghe - BretcuPraid - BlajIasi - Harlau
Compania a mai precizat ca programul pentru aceste rute va fi publicat "in cel mai scurt timp".

Mai mult, in a doua jumatate a lunii aprilie urmeaza sa fie reluat traficul si pe alte rute, pe masura ce materialul rulant aflat in procedura de certificare se va introduce in certificatul de siguranta. Printre rutele respective se numara Caracal - Corabia si Ploiesti - Urziceni.

Activitate suspendata

Circulatia trenurilor RegioTrans a fost suspendata, pe 18 martie, dupa ce Autoritatea de Siguranta Feroviara a retras licenta companiei, constatand la acea vreme ca operatorul privat foloseste trenuri care nu corespund din punct de vedere tehnic prevederilor legislative sau instructiunilor de specialitate in vigoare. Au fost afectate in total 50 de rute.

Circulatia trenurilor RegioTrans pe 50 de... mai mult


Marti, 31 Martie 2015, ora 13:30

Atentie navetisti! Circulatia trenurilor pe 50 de rute, suspendata

Atentie navetisti! Circulatia trenurilor pe 50 de rute, suspendata

Circulatia trenurilor Regiotrans pe aproximativ 50 de rute va fi suspendata incepand de marti. Este vorba, in principal, despre trasee locale, folosite in special de navetisti.

Circulatia trenurilor va fi suspendata pentru ca Regiotrans, cea mai mare companie privata de transport feroviar, si-a pierdut licenta de transport pe aceste rute.

Autoritatea de Siguranta Feroviara a decis sa retraga licenta Regiotrans, dupa ce a descoperit ca 10% dintre trenurile din parcul companiei au grave probleme tehnice, arata Digi 24.

Reprezentantii companiei au anuntat, intr-un comunicat de presa postat pe site-ul oficial, ca Regiotrans "este obligata sa intrerupa activitatea de transport feroviar de calatori, incepand cu data de 17.03.2015 si pana la o data pe care o vom comunica in timp util".

"Va asiguram ca intreprindem toate diligentele necesare in vederea inlaturarii acestui inconvenient. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat", se mai precizeaza in documentul citat.

Urmeaza ca Regiotrans sa isi rezolve problemele si sa solicite o noua licenta de transport de la Autoritatea de Siguranta Feroviara.

Cea mai mare parte din liniile pe care nu vor mai circula trenuri este de interes local. Astfel, numerosi navetisti vor fi afectati, pentru ca este vorba despre linii la care CFR Calatori a renuntat, fiind preluate de Regiotrans. mai mult


Luni, 16 Martie 2015, ora 16:16

1 comentariu
Modificari in circulatia trenurilor de calatori in perioada 1 august - 11 septembrie

Modificari in circulatia trenurilor de calatori in perioada 1 august - 11 septembrie

CFR Calatori informeaza ca, pentru efectuarea unor lucrari la infrastructura feroviara intre statiile Botiz si Mediesu Aurit (pe sectia de circulatie Satu Mare - Baia Mare), care se vor desfasura zilnic in perioada 1 august - 11 septembrie 2010, intre orele 06.30 - 16.20, vor interveni urmatoarele modificari in circulatia trenurilor de calatori:

- incepand cu 1 august 2010, se va anula trenul Rapid 741/741-2 Bucuresti Nord - Teius - Satu Mare

- incepand cu 1/2 august 2010, se va anula trenul Rapid 742-1/742 Satu Mare - Teius-Bucuresti Nord

- incepand cu data de 31 iulie/1 august 2010, trenul Rapid 472-1 Bucuresti Nord - Brasov - Teius - Simeria - Arad - Curtici - Budapesta va avea ruta modificata, circuland pe relatia Bucuresti Nord (plecare 19.10) - Brasov - Coslariu Gr. Pod Mures - Coslariu - Simeria - Arad - Curtici (sosire 06.08/ plecare 06.23), cu orar modificat pe distanta Campina - Deva.

- incepand cu data de 01/2 august 2010, trenul Rapid 473-2 Budapesta - Curtici - Arad - Simeria - Teius - Brasov - Bucuresti Nord va avea ruta modificata, circuland pe relatia Curtici (plecare 23.45) - Arad - Simeria - Coslariu - Coslariu Gr. Pod Mures - Brasov - Bucuresti Nord (sosire 11.23), cu orar modificat pe distanta Deva - Bucuresti Nord.

- incepand cu data de 1 august 2010, trenurile Accelerat 1542/1542-1 si 1541/1541-2 Cluj Napoca - Baia Mare - Satu Mare si retur se vor anula pe distanta Baia Mare - Satu Mare si retur si vor circula numai pe distanta Cluj... mai mult


Vineri, 30 Iulie 2010, ora 20:13

Alte articole despre: circulatia trenurilor modificata
Modificari in circulatia trenurilor, din cauza inundatiilor

Modificari in circulatia trenurilor, din cauza inundatiilor

Inundatiile abundente au dus la modificarea circulatiei trenurilor, in judetul Dambovita, dupa ce terasamentul pe o distanta de cateva sute de metri a fost spalat de ploi.

Din cauza ploilor abundente, pe relatia Pucioasa - Fieni, terasamentul a fost spalat pe o distanta de 300 de metri, informeaza CFR Calatori, intr-un comunicat.

Aceasta a determinat ca, incepand de astazi 02.07.2010, trenurile 1885,1888 Titu -Fieni - Pietrosita si retur sa se limiteze la statia Pucioasa si sa circule doar pe relatia Titu - Pucioasa si retur.

Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii pot solicita informatii despre circulatia trenurilor in statiile CFR, la numarul de telefon 021/9521 mai mult


Vineri, 02 Iulie 2010, ora 19:06

Modificari in circulatia trenurilor de calatori

Modificari in circulatia trenurilor de calatori

Circulatia mai multor trenuri de calatori a fost modificata din cauza inundatiilor produse sambata, care au condus la acoperirea cu apa a sectiei de circulatie Comanesti - Ghimes - Siculeni.

Conform unui comunicat al CFR Calatori, luni 28 iunie au fost operate urmatoarele modificari in circulatia trenurilor de calatori:

Trenuri anulate pe intreaga ruta de circulatie, in data de 28 iunie 2010

Trenul Accelerat 1752/1752-1 Suceava / Iasi - Adjud - Ghimes - Brasov (cu ramura de la Iasi pentru Adjud, trenul Accelerat 1664/-1)

Trenul Accelerat 1751/1751-2 Brasov - Ghimes - Adjud - Suceava /Iasi (cu ramura de la Adjud pentru Iasi, trenul Accelerat 1665/-2)

Trenuri care circula pe ruta deviata, in data de 28/29 iunie 2010

Trenul Rapid 941/941-2 Mangalia - Adjud - Ghimes - Satu Mare circula pe ruta deviata : Mangalia - Constanta - Fetesti - Tandarei - Buzau Sud - Ploiesti Sud - Ploiesti Vest - Brasov - Siculeni - Deda - Beclean pe Somes - Baia Mare - Satu Mare

Trenul Rapid 942/942-1 Satu Mare - Ghimes - Adjud - Mangalia circula pe ruta deviata: Satu Mare - Beclean pe Somes - Deda - Siculeni - Brasov - Ploiesti Vest - Ploiesti Sud - Buzau Sud - Tandarei - Fetesti - Constanta - Mangalia.

CFR Calatori avertizeaza ca este afectat si traficul trenurilor personale locale, prin urmare calatorii sunt rugati ca inainte de efectuarea calatoriei sa solicite informatii suplimentare in statiile CFR.

C.B. mai mult


Luni, 28 Iunie 2010, ora 12:56

1 comentariu
CFR anunta modificari in circulatia trenurilor de calatori

CFR anunta modificari in circulatia trenurilor de calatori

CFR Calatori anunta modificari in circulatia trenurilor de calatori ca urmare a inundatiilor provocate de ploile torentiale din ultimele doua zile.

In urma inchiderii traficului feroviar in data de 26 iunie, intre statiile Palanca - Ghimes si Ghimes - Lunca de Mijloc situate pe sectia de circulatie Comanesti - Ghimes - Siculeni, din cauza inundatiilor provocate de vremea nefavorabila, au fost efectuate mai multe modificari in circulatia trenurilor de calatori, informeaza CFR Calatori prin intermediul unui comunicat remis Ziare.com.

Trenurile anulate partial in data de 27 iunie si rutele corespunzatoare sunt urmatoarele: trenul Personal 5314 Ghimes - Buzau este anulat pe relatia Ghimes - Comanesti si circula numai pe relatia Comanesti - Buzau; trenul Personal 5211 Ploiesti Sud - Ghimes este anulat pe relatia Comanesti - Ghimes si circula numai pe relatia Ploiesti Sud - Comanesti; trenul Personal 5204-1/5204 Marasesti - Miercurea Ciuc este anulat pe relatia Comanesti - Miercurea Ciuc si circula numai pe relatia Marasesti - Comanesti; trenul Personal 5203/5203-2 Miercurea Ciuc - Marasesti este anulat pe relatia Miercurea Ciuc - Comanesti si circula numai pe relatia Comanesti - Marasesti; trenul Personal 5205/5205-2 Miercurea Ciuc - Marasesti este anulat pe relatia Miercurea Ciuc - Comanesti si circula intarziat pe relatia Comanesti - Miercurea Ciuc.

Trenuri anulate in 27 iunie, pe intreaga ruta de circulatie sunt urmatoarele: trenul Accelerat 1752/1752-1 Suceava /... mai mult


Duminica, 27 Iunie 2010, ora 18:35

Modificari in circulatia trenurilor, din cauza lucrarilor la Pasajul Basarab

Modificari in circulatia trenurilor, din cauza lucrarilor la Pasajul Basarab

Circulatia trenurilor care pleaca din Gara de Nord va fi modificata in perioada 16 - 20 iunie, in vederea continuarii lucrarilor la Pasajul Basarab, informeaza CFR Calatori.

Lucrarile vizeaza asezarea tablierului metalic la Podul Hobanat, peste calea ferata din statia Bucuresti Nord Gr. A (Gara de Nord Bucuresti), in cadrul proiectului Pasajul Basarab.

Astfel, in perioada 16 - 19 iunie, trenul Intercity 594 Timisoara Nord - Bucuresti Nord va avea sosirea in statia Bucuresti Nord Gr. B (Bucuresti Basarab), in loc de statia Bucuresti Nord Gr. A (Gara de Nord Bucuresti).

In zilele de 16/17, 17/18, 18/19 si 19/20 iunie, trenul Rapid 375-2 "Pannonia" Budapesta - Bucuresti Nord va avea sosirea in statia Bucuresti Nord Gr. B (Bucuresti Basarab) in loc de statia Bucuresti Nord Gr. A (Gara de Nord Bucuresti).

In zilele de 18/19 si 19/20 iunie, trenul Rapid 375-2 "Pannonia" Budapesta - Bucuresti Nord va avea oprire si in statia Chitila, pentru detasarea grupei de vagoane de la Curtici pentru Mangalia, care vor forma trenul Rapid 13989/-2 pentru relatia Chitila - Bucuresti Baneasa - Mangalia, in zilele de 19 si 20 iunie.

De asemenea, in zilele de 19 si 20 iunie, trenul Rapid 989 Bucuresti Nord - Bucuresti Baneasa - Lehliu - Constanta - Mangalia se anuleaza, iar pe 19 si 20 iunie va circula suplimentar trenul Rapid 13989/-2 pe relatia Chitila - Pajura - Bucuresti Baneasa - Lehliu - Fetesti - Constanta - Mangalia, cu plecare din Chitila la ora 1,36 si sosire in Mangalia... mai mult


Luni, 14 Iunie 2010, ora 20:38

Circulatia trenurilor, blocata intre Busteni si Sinaia

Circulatia trenurilor, blocata intre Busteni si Sinaia

Circulatia trenurilor a fost blocata, marti dimineata, intre statiile Busteni si Sinaia, pe firul trei, din cauza prabusirii unui copac pe calea ferata.

Circulatia a fost inchisa, pe firul II, din cauza prabusirii unui copac in gabaritul liniei, la km 125+000. In acest moment, doar trenul R 473-2 stationeaza in Busteni, de la ora 9.13, anunta Amos News.

Echipe speciale de interventie au sosit la fata locului pentru a indeparta copacul de pe calea ferata.

Compania Nationala de Cai Ferate "CFR" SA da asigurari ca toate masurile operative intreprinse de angajatii feroviari au ca principal scop redeschiderea in cel mai scurt timp, si desfasurarea circulatiei feroviare in conditii de deplina siguranta. mai mult


Marti, 01 Iunie 2010, ora 10:15

Circulatia trenurilor catre litoral, modificata

Circulatia trenurilor catre litoral, modificata

Circulatia trenurilor de calatori spre litoral va fi modificata, incepand de luni, iar masura va fi aplicata pe durata intregii luni.

CFR a anuntat ca trenurile internationale Rapid 1131 si 1132 care circula in relatia Bucuresti Nord-Medgidia-Kardam si cele interne Rapid 985 si 986 care circula in relatia Medgidia-Mangalia vor fi anulate, informeaza Realitatea TV.

Totodata, vor fi introduse alte doua trenuri Rapid pe relatiile Bucuresti Nord-Magalia si Mangalia-Bucuresti Nord. mai mult


Luni, 10 August 2009, ora 08:57

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba