defileul jiului inchis

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Defileul Jiului, inchis partial traficului rutier, timp de trei luni

Defileul Jiului, inchis partial traficului rutier, timp de trei luni

Defileul Jiului va fi inchis circulatiei rutiere intre Bumbesti Jiu si Petrosani, incepand din 16 martie si pana in 15 iunie, de luni pana sambata, intre orele 7:00 - 12:00 si 14:00 - 19:00, pentru efectuarea unor lucrari la sectorul de drum, a anuntat, duminica, IPJ Hunedoara.

Incepand din 16 martie, circulatia rutiera va fi inchisa in fiecare zi, de luni pana sambata, in intervalul orar 7:00-12:00 si 14:00-19:00, potrivit unui comunicat de presa remis, duminica, de IPJ Hunedoara.

"In intervalul 12:00-14:00, circulatia rutiera este permisa autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mica de 7,5 tone, precum si autovehiculelor de transport persoane. In ziua de duminica, circulatia este deschisa tuturor categoriilor de vehicule", se mai arata in comunicatul de presa.

Potrivit sursei citate, in perioada de inchidere mentionata, traficul rutier pentru relatia Targu Jiu - Petrosani si retur se desfasoara deviat pe trei variante ocolitore. Astfel, prima variant este DN 67 km 83+100 (Targu. Jiu - Ramnicu Valcea) - DN 7 km 170+750 (Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Simeria) - DN 66 km 210+555 (Simeria - Hateg - Petrosani).

A doua varianta este DN 67 km 83+100 (Targu Jiu - Drobeta Turnu Severin) - DN 6 km 337+825 (Drobeta Turnu Severin - Orsova - Caransebes) - DN 68 km 5+300 (Caransebes - Hateg) - DN 66 km 70+336 (Hateg - Petrosani).

A treia varianta ocolitoare este DN 66 km 83+100 (Targu Jiu - Filiasi) - DN 6 km 264+995 (Filiasi - Strehaia - Drobeta Turnu... mai mult


Duminica, 15 Martie 2015, ora 12:14

Defileul Jiului se inchide: Ce variante ocolitoare au soferii

Defileul Jiului se inchide: Ce variante ocolitoare au soferii

Drumul National 66 se va inchide in intervalul 11-14 august pe segmentul din Defileul Jiului, intre orasele Bumbesti Jiu-Petrosani, pentru lucrari de modernizare.

Sectorul de drum va fi inchis in fiecare dintre aceste zile in intervalele orare 07:00 - 12:00 si 14:00 - 19:30, anunta CNADNR, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Intre 15.08 - 17.08.2014, circulatia rutiera va fi din nou deschisa tuturor categoriilor de vehicule, urmand ca lucrarile sa fie reluate dupa data de 18 august, cand din nou se va reveni la programul de restrictii anterior, respectiv cu circulatia rutiera inchisa, in fiecare zi, de luni pana vineri, in intervalul orar 07:00 - 12:00 si 14:00 - 19:30.

Soferii care aveau drum in zona in perioada restrictiilor, se pot folosi de urmatoarele variante de ocolire:

DN 67, km 83+100 (Targu Jiu - Ramnicu Valcea) - DN 7, km 170+752 (Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Simeria) - DN 66, km 210+555 (Simeria - Hateg - Petrosani) ;

DN 67, km 83+100 (Targu Jiu - Drobeta Turnu Severin) - DN 6, km 337+825 (Drobeta Turnu Severin - Orsova - Caransebes) - DN 68, km 5+300 (Caransebe& - Hateg) - DN 66, km. 70+336 (Hateg - Petrosani) ;

DN 66, km 83+100 (Targu Jiu - Filiasi) - DN 6, 264+995 km (Filiasi - Strehaia - Drobeta Turnu Severin - Orsova - Caransebes) - DN 68, km 0+000 (Caransebes - Hateg) - DN 66, km 70+336 (Hateg - Petrosani). mai mult


Luni, 11 August 2014, ora 18:36

Restrictii de circulatie in Defileul Jiului din cauza vremii... prea frumoase!

Restrictii de circulatie in Defileul Jiului din cauza vremii... prea frumoase!

Circulatia prin Defileul Jiului va ramane restrictionata si in luna noiembrie, firmele care lucreaza la modernizarea DN 66, care face legatura intre Bumbesti Jiu si Petrosani, solicitand sa li se permita sa lucreze si dupa 31 octombrie.

Seful Administratiei Drumurilor Nationale din Gorj, Ion Tudor, a declarat, miercuri, ca prognozele meteo favorabile pentru urmatoarea perioada de timp i-au determinat pe constructori sa solicite prelungirea cu cel putin doua saptamani a restrictiilor rutiere impuse soferilor.

"Nu sunt luate inca toate avizele, dar cererile sunt depuse si, cu siguranta, pana marti, cand ar fi prima zi in care este nevoie de noi avize pentru prelungirea restrictiilor, acestea vor fi obtinute. Este o vreme foarte buna pentru aceasta perioada a anului si este pacat sa nu se profite de ea pentru a se lucra in continuare", a spus Ion Tudor.

Din luna mai, in zilele de marti, miercuri si joi traficul prin Defileul Jiului este inchis complet intre orele 9:00 si 18:00, iar autoritatile anuntasera ca restrictiile ar fi urmat sa fie ridicate in 31 octombrie.

In celelalte zile ale saptamanii, soferii care circula pe DN 66, intre Bumbesti Jiu si Petrosani, parcurg distanta respectiva intr-un timp aproape dublu fata de cel de dinainte de inceperea lucrarilor de modernizare, pe traseu fiind instalate aproximativ 20 de semafoare. Acestea sunt instalate in zonele in care muncitorii lucreaza la podetele menite sa preia apa de pe versanti, circulatia fiind permisa... mai mult


Miercuri, 30 Octombrie 2013, ora 19:31

Defileul Jiului, inchis trei zile pe saptamana

Defileul Jiului, inchis trei zile pe saptamana

Timp de trei zile pe saptamana, incepand de marti, nicio masina nu va mai circula pe Defileul Jiului, drumul care leaga orasele Targu-Jiu si Petrosani.

Soseaua este plina de gropi si va fi reparata, se arata intr-un comunicat al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale.

Anuntata inca din urma cu o saptamana, restrictia de circulatie de pe Drumul National 66 intra in vigoare marti.

Aceasta este valabila intre orele 09:00 si 18:00, saptamanal, in zilele de marti, miercuri si joi, cand pe aceasta artera rutiera se fac lucrari de reparatii.

Defileul Jiului, deschis circulatiei doar patru zile pe saptamana

Restrictia va fi ridicata abia in noiembrie. Pana atunci, in zilele de marti, miercuri si joi pot trece doar masini aflate in misiune, adica salvarea, pompierii si politia.

D.R. mai mult


Marti, 02 Iulie 2013, ora 22:36

1 comentariu
Defileul Jiului, deschis circulatiei doar patru zile pe saptamana

Defileul Jiului, deschis circulatiei doar patru zile pe saptamana

Defileul Jiului, intre Bumbesti Jiu si Petrosani, va fi inchis circulatiei din 24 iunie pana in noimebrie, in zilele de marti, miercuri si joi, intre orele 9.00 si 18.00, pentru efectuarea unor lucrari, traficul urmand sa fie deviat.

Potrivit unui comunicat transmis, marti, de Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale, circulatia pe DN 66, intre localitatile Bumbesti Jiu - Petrosani, va fi inchisa in perioada 24 iunie - 1 noiembrie, in zilele de marti, miercuri si joi, intre orele 9.00 si 18.00, pentru efectuarea unor lucrari.

"In acest interval traficul rutier se va desfasura deviat, in ambele sensuri. Pentru relatia Targu Jiu - Petrosani si retur circulatia va fi deviata pe DN 67, Targu Jiu - Ramnicu Valcea - DN 7 Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Simeria - DN 66 Simeria- Hateg - Petrosani. In zilele in care circulatia rutiera este inchisa, circulatia autovehiculelor cu regim de circulatie va fi permisa atunci cand se deplaseaza in actiuni de interventie sau in misiuni care au caracter de urgenta", se arata in comunicat.

Pe drumul restrictionat vor fi amplasati piloti de circulatie, care vor ajuta la dirijarea circulatiei. mai mult


Sambata, 22 Iunie 2013, ora 09:59

Defileul Jiului ar putea fi inchis

Defileul Jiului ar putea fi inchis

Lucrarile la Defileul Jiului ar putea inchide principala cale de acces intre judetele Hunedoara si Gorj.

Deocamdata, constructorii cauta alternative, iar lucrarile sunt preconizate sa inceapa in cateva saptamani.

"Va fi cea mai mare lucrare la nivel national. Am avut discutii cu cei de la Ministerul Transporturilor si Compania de Drumuri. In momentul de fata ei cauta solutii, pentru ca e posibil ca, la un moment dat, chiar accesul auto sa fie restrictionat, pentru ca sunt lucrari de mare amploare", a declarat Cristian Resmerita, deputat PSD de Valea Jiului.

Artera din Defileul Jiului nu a fost reabilitata niciodata, iar acum sunt portiuni intregi care risca sa cada in Jiu si pun in pericol siguranta calatorilor care tranziteaza pe calea auto prin Defileul Jiului. mai mult


Joi, 07 Martie 2013, ora 16:43

Capcane pentru soferi pe Defileul Jiului

Capcane pentru soferi pe Defileul Jiului

Soferii si pasagerii sunt in pericol pe artera rutiera din Defileul Jiului.

Zilnic, pe acest tronson de drum au loc incidente si, cel putin odata pe saptamana, cate un accident din vina soferilor, dar si a lucrarilor care sunt la tot pasul.

Fie ca este vorba despre lucrarile de amenajare hidrotehnica, fie ca sunt portiuni de drum care stau sa cada in Jiu, toate sunt semnalizate, insa, pentru ca drumul este sinuos, soferii le evita in ultimul moment.

Acest lucru il recunosc si poltistii de la rutiera, care ajung mai mereu pentru accidente in zona.

"Sunt foarte multe lucrari pe Defileul Jiului si avem mereu accidente pe acel sector de drum pentru ca soferii nu adapteaza viteza la conditiile de trafic. In indrumam pe toti conducatorii care tranziteaza Defileul Jiului sa respecte indicatoarele care reglementeaza viteza si sa aiba in vedere ca sunt lucrari in zona", afirma Petru Marza, sef Politia Rutiera.

Traficul rutier este inchis pe Defileul Jiului doua zile pe saptamana, timp de mai multe ore, iar o buna parte din terasament s-a distrus.

Prin acest loc trec si masinile mari care nu tin cont de restrictiile impuse, iar accidentele se tin lant. mai mult


Vineri, 15 Octombrie 2010, ora 20:43

2 comentarii
Traficul pe Defileul Jiului nu va mai fi inchis de joi

Traficul pe Defileul Jiului nu va mai fi inchis de joi

Seful Administratiei Drumurilor Nationale din Gorj, Dumitru Leustean, a anuntat ca circulatia rutiera prin Defileul Jiului nu va mai fi inchisa de joi, asa cum anunta Centrul Infotrafic al Politiei Romane, restrictiile urmand sa fie aplicate de la inceputul lunii mai.

Centrul Infotrafic anunta ca din 21 aprilie si pana in 21 septembrie, intre orele 10.00 si 13.00, in zilele de marti si joi, traficul intre Bumbesti si Livezeni, pe DN 66, ar urma sa fie inchis din cauza unor lucrari de amenajare hidroenergetica a raului Jiu, informeaza Mediafax.

Seful Administratiei Drumurilor Nationale din Gorj, Dumitru Leustean, a declarat, insa, ca pana acum el nu a fost anuntat oficial despre o astfel de masura, singurele informatii pe aceasta tema fiind cele din presa.

Drept urmare traficul se va desfasura normal pana la inceputul lunii mai, decizia de inchidere temporara a circulatiei urmand sa fie anuntata din timp. mai mult


Joi, 22 Aprilie 2010, ora 13:56

Restrictii de circulatie in Defileul Jiului

Restrictii de circulatie in Defileul Jiului

Circulatia prin Defileul Jiului va fi inchisa temporar in zilele de marti si joi, din cauza unor lucrari de amenajare hidroenergetica a raului Jiu.

Potrivit politistilor de la Rutiera, circulatia in aceste zile ale saptamanii va fi restrictionata intre orele 10.00 si 13.00, incepand din data de 21 aprilie si pana in 21 septembrie. Singura exceptie este ziua de 13 mai, cand soferii vor putea circula ca in orice alta zi.

Soferilor care circula pe DN 66, intre Bumbesti si Livezeni, respectiv Petrosani si Targu Jiu, le sunt recomandate rutele ocolitoare Targu Jiu - (DN 67) - Ramnicu Valcea - (DN 7) - Brezoi - (DN7) - Sibiu - (DN7) - Simeria - (DN 66) - Hateg - (DN 66) - Petrosani - (DN)66; Targu Jiu - (DN67) - Drobeta Turnu Severin - (DN6) - Orsova - (DN 6) Caransebes - (DN68) - Hateg - (DN66) - Petrosani - (DN66) ; Targu Jiu - (DN 67) - Filiasi - (DN6) - Drobeta Turnu Severin - (DN6) - Orsova - (DN 6) - Caransebes - (DN68) - Hateg - (DN 66) - Petrosani - (DN66).

Traficul rutier a fost afectat in ultimii ani prin Defileul Jiului si de cedarea structurii de rezistenta a unui pod, de diverse alunecari de teren ori terasament, iar de la mijlocul anului trecut este in vigoare o restrictie pentru accesul camioanelor mai grele de 20 de tone. mai mult


Miercuri, 21 Aprilie 2010, ora 12:51

1 comentariu

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Fotografia zilei: Pericolul de pe sosea - minionii ataca
  2. Viral: Milioane de oameni, impresionati de stranutul unui caine (Video)
  3. Intr-un oras din Romania se traieste mai bine ca la Paris, Roma sau New York
  4. Protest cu sute de femei goale in Canada, din cauza unui politist (Foto)
  5. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  6. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  7. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  8. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  9. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)
  10. Aveti grija ce fotografiati in Grecia! O poza din Rodos a trimis-o dupa gratii