drumuri nationale inchise

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Infotrafic: Nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza vremii

Infotrafic: Nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza vremii

Toate drumurile nationale inchise in ultimele zile din cauza ninsorii abundente au fost deschise, ultimul chiar in ajunul Anului Nou.

Centrul Infotrafic al Politiei Romane informeaza ca in judetul Galati a fost deschis DN24D Tulucesti - Varlezi, insa cu restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone.

Ce drumuri nationale raman inchise miercuri UPDATE

Astfel, nu mai sunt drumuri nationale inchise din cauza vremii nefavorabile, dar pe cateva tronsoane inca sunt impuse restrictii de tonaj.

In acest sens, circulatia autovehiculelor cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone ramane restrictionata pe DN22 Smardan - Tulcea, DN22D Macin - Horia, DN22E Garvan - I.C.Bratianu si DN22F Izvoarele - Nalbant, in judetul Tulcea, iar pe DN11A Podu Turcului - Barlad si pe DN24A Husi - Murgeni (judetul Vaslui) exista restrictie pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 3,5 tone, mai transmite comunicatul.

Toate drumurile nationale vor fi redeschise pana miercuri dimineata

Nu in ultimul rand, Centrul Infotrafic mai transmite ca pe toate drumurile nationale circulatia a scazut in intensitate.

F.N. mai mult


Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 22:45

Doua drumuri nationale raman inchise. Suluri de zapada pe A2 si soselele din sud-est

Doua drumuri nationale raman inchise. Suluri de zapada pe A2 si soselele din sud-est

Drumul national DN 24D Tulucesti - Varlezi (judetul Galati) si DN 11A Podu Turcului (judetul Bacau) - Barlad (judetul Vaslui) sunt in continuare inchise, din cauza zapezii, iar pe altele sunt restrictii pentru traficul greu.

Pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta si pe drumurile nationale din sud-estul tarii, vantul bate cu putere si se formeaza suluri de zapada, informeaza, miercuri, Centrul Infotrafic din Politia Romana.

Zapada de pe camp este spulberata de vant si formeaza suluri pe autostrada A2, mai ales intre kilometrii 40-50 si 65-75, a precizat Centrul Infotrafic.

Soferii sunt sfatuiti sa circule cu viteza redusa si sa se mareasca distanta in mers intre autovehicule. De asemenea, masinile trebuie sa fie echipate cu anvelope de iarna, iar soferii care pleaca la drum lung sa aiba in autovehicul lanturi antiderapante si lopata.

In judetul Vaslui, traficul rutier a fost reluat, in conditii de iarna, pe tronsonul Falciu - Murgeni al DN 24A, astfel ca intre Husi si Murgeni se circula cu restrictie pentru autovehiculele cu masa mai mare de 3,5 tone.

Potrivit reprezentantilor Prefecturii Vaslui, DN 11A este in continuare inchis circulatiei pe sectorul Barlad - Ivesti, fiind executate lucrari de deszapezire pe aceeasi artera intre localitatile Ivesti si Podu Turcului, judetul Bacau. De asemenea, sunt inchise de peste 48 de ore si cinci drumuri judetene, din cele zece care erau inzapezite in cursul zilei de marti.

Traficul rutier a fost reluat in conditii... mai mult


Miercuri, 31 Decembrie 2014, ora 15:32

1 comentariu
Atentie, soferi! Circulatie inchisa pe 8 drumuri nationale - unde sunt alte restrictii

Atentie, soferi! Circulatie inchisa pe 8 drumuri nationale - unde sunt alte restrictii

Centrul Infotrafic a anuntat, sambata dupa-amiaza, ca circulatia rutiera este inchisa temporar pe opt drumuri nationale.

Mai mult, soferii nu pot merge nici pe directia de deplasare Bucuresti - Constanta a tronsonului Lehliu - Fetesti, care face parte din autostrada A2.

Drumuri nationale inchise temporar, la ora 13.30, potrivit Infotrafic:

-DN22D Macin - Caugagia (judetul Tulcea) ;
-DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea) ;
-DN24D Varlezi - Tulucesti (judetul Galati) ;
-DN3 Calarasi - Murfatlar (judetul Constanta) ;
-DN39B pe raza localitatii Olimp (judetul Constanta) ;
-DN39C pe raza localitatii Neptun (judetul Constanta) ;
-DN39D pe raza localitatii Jupiter (judetul Constanta) ;
-DN3C Constanta - Ovidiu.

De asemenea, pe alte sapte cai rutiere de importanta nationala sunt instituite restrictii privind masa totala maxima autorizata a autovehiculelor rutiere sau limita de viteza maxim admisa, dupa cum urmeaza:

- autostrada A2, tronsonul Fetesti - Lehliu, numai pe sensul de circulatie Constanta - Bucuresti, se circula cu viteza de maximum 50 km/h;
- DN 22 pe tronsonul Ramnicu Sarat (judetul Buzau) - limita cu judetul Braila, peste 3,5 tone. In judetul Tulcea, pe sectoarele Jijila - Garvan si Vacareni -Isaccea ale DN 22, se circula alternativ, pe un singur sens de deplasare, cu restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. In continuare, de la Baia (judetul Tulcea) la Ovidiu (judetul Constanta) se circula cu restrictie pentru autovehiculele de... mai mult


Sambata, 01 Februarie 2014, ora 15:31

Romania sub zapada: Trei autostrazi si 23 de drumuri nationale inchise

Romania sub zapada: Trei autostrazi si 23 de drumuri nationale inchise

Ninsorile si viscolul continua sa creeze mari probleme pe soselele din Romania, trei autostrazi si zeci de alte drumuri nationale ramanand inchise sau cu restrictii de tonaj, duminica seara.

Astfel, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, la ora 19:30 traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe 3 autostrazi si pe 23 de drumuri nationale:

A1 Bucuresti - Pitesti;A2 Bucuresti - Fetesti;A3 Bucuresti - Ploiesti;DN 1B Mizil (Prahova) - Buzau;DN 1D Albesti (Prahova) - Urziceni (Ialomita) ;DN 2 Afumati (Ilfov) - Focsani (judetul Vrancea) ;DN 21 tronsoanele Calarasi - Slobozia (Ialomita) si Braila - Baraganul;DN 21A Baraganu (Constanta) - Tandarei (Ialomita) ;DN 22 tronsoanele Ramnicu Sarat (Buzau) - Braila, Smardan - Garvan si Baia - limita cu judetul Constanta (Tulcea) ;DN 22A Harsova (Constanta) - Ciucurova (Tulcea) - Cataloi (Tulcea) ;DN 22B Dig Braila - Galati;DN 22D Macin - Horia - Ciucurova (Tulcea) ;DN 22E Garvan - I.C. Bratianu (Tulcea) ;DN 22F Horia - Nalbant (Tulcea) ;DN 23 Focsani (Vrancea) - Maicanesti (Vrancea) - Braila;DN 23A Gologanu - Ciorasti (judetul Vrancea) ;DN 23B Dumbraveni - Bogza (judetul Vrancea) ;DN 24D Varlezi - Tulucesti (Galati) ;DN 2A Urziceni - Slobozia (Ialomita) ;DN 2B Buzau - Braila - Galati;DN 2C Costesti (Buzau) - Padina - Slobozia (Ialomita) ;DN 2N Bogza - Dumbraveni - Jitia;DN 2R Jitia - Vintileasca;DN 3 Fundulea (Calarasi) - Calarasi;DN 3A Drajna... mai mult


Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 20:30

Botosani si Suceava: Sase drumuri nationale sunt in continuare inchise

Botosani si Suceava: Sase drumuri nationale sunt in continuare inchise

Un numar de sase drumuri nationale din judetele Botosani si Suceava sunt in continuare inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au anuntat sambara reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Astfel, in judetul Botosani sunt inchise DN29A Dorohoi - Radauti - Prut, DN29C Cucorani - Bucecea, DN29D Botosani - Trusesti - Stefanesti si DN24C Manoleasa - Radauti Prut.

In judetul Suceava, nu se circula pe DN2K Milisauti - Arbore - Solca si DN17A Radauti - Dornesti - Ratos-

Pentru prevenirea accidentelor grave de circulatie, politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza in limite legale, adaptata permanent conditiilor de drum si trafic, sa efectueze manevrele de depasire doar dupa o temeinica asigurare si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de vehiculul dinainte, in asa fel incat la nevoie oprirea sa se poata face in siguranta.

Potrivit sursei citate, nu sunt semnalate probleme in traficul feroviar si nu exista aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. mai mult


Sambata, 23 Martie 2013, ora 21:47

1 comentariu
Alte articole despre: drumuri nationale inchise
Se circula pe toate drumurile nationale, anunta CNADR

Se circula pe toate drumurile nationale, anunta CNADR

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, sambata, ca circulatia nu a fost ingreunata sau inrerupta pe niciun drum national din tara, pana la ora 14:00.

De asemenea, pe niciun drum national nu se efectueaza lucrari de reabilitare, modernizari, intretineri sau reparatii si nu a fost inregistrat niciun eveniment rutier pana la ora mentionata, se arata intr-un comunicat al CNADNR, remis Ziare.com.

Potrivit reprezentantilor CNADNR, carosabilul de pe autostrazile A1 si A2 este umed, in timp ce carosabilul de pe A3 este uscat. Mai multe drumuri nationale din Prahova, Arges, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Bihor, Maramures si Alba sunt acoperite cu zapada, insa circulatia nu este ingreunata.

191 de utilaje au actionat sambata pe drumurile din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta, imprastiind 815 tone de materiale antiderapante si 4 tone de sare.

Reprezentantii CNADNR recomanda soferilor ca in perioada urmatoare sa fie mai precauti, respectand restrictiile de viteza specifice sezonului si echipandu-se cu cauciucuri de iarna, lanturi si lopata. mai mult


Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 15:04

Patru drumuri nationale, inchise pentru traficul greu

Patru drumuri nationale, inchise pentru traficul greu

Patru drumuri nationale au fost restrictionate pentru traficul de peste 7,5 tone, incepand cu ora 15.00, duminica, din cauza intrarii in vigoare a codului portocaliu de viscol si ninsori.

Potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), remis Ziare.com, incepand cu ora 15.00 se vor restrictiona urmatoarele sectoare de drumuri nationale:

DN7 - pe tronsonul Deva - Bucuresti
DN1 - pe tronsonul Sebes - Bucuresti
DN66 - pe tronsonul Simeria - Filiasi
DN6 - pe tronsonul Timisoara - Bucuresti

In continuare raman inchise urmatoarele drumuri nationale si autostrazi:

1. A2 Drajna - Fetesti (calea 2 - sensul Fetesti - Drajna)
2. DN 23B Maicanesti - Ciorasti
3. DN 65A Rosiorii de Vede - Turnu Magurele si Buzoesti - Surdulesti 4. DN 61 Ghimpati - Gaesti
5. DN 1D Albesti - Urziceni 6. DN 5A Mogosesti - Isvoarele pe raza localitatii Isvoarele

Drumuri cu restrictii de circulatie:

A2 tronsonul Fetesti-Cernavoda, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone
DN 22C Cernavoda-Basarabi, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone
DN 3 Basarabi - Constanta, restrictionat pentru vehicule cu MTMA maimare de 7,5 tone,
DN 10 Brasov - Buzau, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone
DN 3B Calarasi - Fetesti - Vladeni, restrictionat pentru vehicule cu MTMA
mai mare de 7,5 tone
DN 4 Popesti - Leordeni - Oltenita, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de... mai mult


Duminica, 12 Februarie 2012, ora 15:52

Drumurile nationale inchise sau cu restrictii de circulatie - vezi rutele ocolitoare

Drumurile nationale inchise sau cu restrictii de circulatie - vezi rutele ocolitoare

Politia Romana a dat publicitatii, sambata, lista drumurilor nationale inchise sau pe care sunt instituite restrictii de circulatie ca urmare a lucrarilor de reabilitare.

Pe lista cu restrictii de circulatii sunt trecute 14 drumuri nationale.

Cele mai lungi restrictii sunt pe DN 24B, intre km.0+000 si km.47+881, pana pe 15 noiembrie, si pe Autostrada A1, Bucuresti - Pitesti in zona kilometrului 49+208, pana pe 4 octombrie.

Vezi mai jos lista completa cu restrictiile de circulatia pe drumurile nationale:

1. DN 15 - km.109+940 - km.182+800, perioada 20.04.2011 - 20.07.2011;
2. DN 12 - km.0+000 - km.16+625, perioada 15.04.2011 - 15.07.2011;
3. DN 2 si DN 17 - Constructie varianta Suceava-perioada 03.05.2011-01.08.2011;
4. DN 24B - km.0+000 - km.47+881, perioada 16.05.2011 - 15.11.2011;
5. DN 24 - km.51+000 - km.105+000, perioada 05.05.2011 - 05.08.2011;
6. DN 1 - km.120+142 si km.121+155, perioada 27.05.2011 - 25.07.2011;
7. DN Centura Bucuresti - km.0+000 - km.2+400, perioada 30.05.2011 - 27.07.2011;
8. Autostrada A1, Bucuresti - Pitesti - km.49+208, perioada 15.04.2011 - 04.10.2011;
9. DN 66 - km.48+900 - km.93+500, perioada 20.04.2011 - 20.07.2011;
10. DN 6 - km.358+000 - km.388+100, perioada 04.06.2011 - 04.09.2011;
11. DN 6 - km.450+768 - km.494+500, perioada 18.04.2011 - 17.07.2011;
12. DN 69 - km.45+448 - km.46+114, perioada 01.06.2011 - 30.09.2011;
13. DN 67 C - km.67+000 - km.148+414, perioada 05.05.2011 - 05.08.2011;
14. DN 19 - km.5+853 -... mai mult


Sambata, 02 Iulie 2011, ora 22:32

1 comentariu
Drumuri nationale inchise din cauza zapezii si a viscolului

Drumuri nationale inchise din cauza zapezii si a viscolului

Doua drumuri nationale sunt inchise sambata dimineata din cauza zapezii si a viscolului: DN22 Rm. Sarat - Braila, in judetul Buzau si DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, traficul rutier ramane inchis pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN2C Buzau - Padina(judetul Buzau), informeaza Centrul Infotrafic.

Soferii sunt sfatuiti ca inainte de a porni la drum sa se informeze despre situatia drumurilor, apeland numerul de telefon al Comandamentului Central de Iarna: 021/9360. mai mult


Sambata, 26 Februarie 2011, ora 09:30

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba