drumuri nationale inchise

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Atentie, soferi! Circulatie inchisa pe 8 drumuri nationale - unde sunt alte restrictii

Atentie, soferi! Circulatie inchisa pe 8 drumuri nationale - unde sunt alte restrictii

Centrul Infotrafic a anuntat, sambata dupa-amiaza, ca circulatia rutiera este inchisa temporar pe opt drumuri nationale.

Mai mult, soferii nu pot merge nici pe directia de deplasare Bucuresti - Constanta a tronsonului Lehliu - Fetesti, care face parte din autostrada A2.

Drumuri nationale inchise temporar, la ora 13.30, potrivit Infotrafic:

-DN22D Macin - Caugagia (judetul Tulcea) ;
-DN22F Horia - Nalbant (judetul Tulcea) ;
-DN24D Varlezi - Tulucesti (judetul Galati) ;
-DN3 Calarasi - Murfatlar (judetul Constanta) ;
-DN39B pe raza localitatii Olimp (judetul Constanta) ;
-DN39C pe raza localitatii Neptun (judetul Constanta) ;
-DN39D pe raza localitatii Jupiter (judetul Constanta) ;
-DN3C Constanta - Ovidiu.

De asemenea, pe alte sapte cai rutiere de importanta nationala sunt instituite restrictii privind masa totala maxima autorizata a autovehiculelor rutiere sau limita de viteza maxim admisa, dupa cum urmeaza:

- autostrada A2, tronsonul Fetesti - Lehliu, numai pe sensul de circulatie Constanta - Bucuresti, se circula cu viteza de maximum 50 km/h;
- DN 22 pe tronsonul Ramnicu Sarat (judetul Buzau) - limita cu judetul Braila, peste 3,5 tone. In judetul Tulcea, pe sectoarele Jijila - Garvan si Vacareni -Isaccea ale DN 22, se circula alternativ, pe un singur sens de deplasare, cu restrictie pentru autovehiculele de peste 7,5 tone. In continuare, de la Baia (judetul Tulcea) la Ovidiu (judetul Constanta) se circula cu restrictie pentru autovehiculele de... mai mult


Sambata, 01 Februarie 2014, ora 15:31

Romania sub zapada: Trei autostrazi si 23 de drumuri nationale inchise

Romania sub zapada: Trei autostrazi si 23 de drumuri nationale inchise

Ninsorile si viscolul continua sa creeze mari probleme pe soselele din Romania, trei autostrazi si zeci de alte drumuri nationale ramanand inchise sau cu restrictii de tonaj, duminica seara.

Astfel, potrivit Centrului Infotrafic din cadrul Inspectoratului General al Politiei Romane, la ora 19:30 traficul rutier era intrerupt, din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, pe 3 autostrazi si pe 23 de drumuri nationale:

A1 Bucuresti - Pitesti;A2 Bucuresti - Fetesti;A3 Bucuresti - Ploiesti;DN 1B Mizil (Prahova) - Buzau;DN 1D Albesti (Prahova) - Urziceni (Ialomita) ;DN 2 Afumati (Ilfov) - Focsani (judetul Vrancea) ;DN 21 tronsoanele Calarasi - Slobozia (Ialomita) si Braila - Baraganul;DN 21A Baraganu (Constanta) - Tandarei (Ialomita) ;DN 22 tronsoanele Ramnicu Sarat (Buzau) - Braila, Smardan - Garvan si Baia - limita cu judetul Constanta (Tulcea) ;DN 22A Harsova (Constanta) - Ciucurova (Tulcea) - Cataloi (Tulcea) ;DN 22B Dig Braila - Galati;DN 22D Macin - Horia - Ciucurova (Tulcea) ;DN 22E Garvan - I.C. Bratianu (Tulcea) ;DN 22F Horia - Nalbant (Tulcea) ;DN 23 Focsani (Vrancea) - Maicanesti (Vrancea) - Braila;DN 23A Gologanu - Ciorasti (judetul Vrancea) ;DN 23B Dumbraveni - Bogza (judetul Vrancea) ;DN 24D Varlezi - Tulucesti (Galati) ;DN 2A Urziceni - Slobozia (Ialomita) ;DN 2B Buzau - Braila - Galati;DN 2C Costesti (Buzau) - Padina - Slobozia (Ialomita) ;DN 2N Bogza - Dumbraveni - Jitia;DN 2R Jitia - Vintileasca;DN 3 Fundulea (Calarasi) - Calarasi;DN 3A Drajna... mai mult


Duminica, 26 Ianuarie 2014, ora 20:30

Botosani si Suceava: Sase drumuri nationale sunt in continuare inchise

Botosani si Suceava: Sase drumuri nationale sunt in continuare inchise

Un numar de sase drumuri nationale din judetele Botosani si Suceava sunt in continuare inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, au anuntat sambara reprezentantii Centrului Infotrafic al Politiei Romane.

Astfel, in judetul Botosani sunt inchise DN29A Dorohoi - Radauti - Prut, DN29C Cucorani - Bucecea, DN29D Botosani - Trusesti - Stefanesti si DN24C Manoleasa - Radauti Prut.

In judetul Suceava, nu se circula pe DN2K Milisauti - Arbore - Solca si DN17A Radauti - Dornesti - Ratos-

Pentru prevenirea accidentelor grave de circulatie, politistii rutieri le recomanda conducatorilor auto sa circule cu viteza in limite legale, adaptata permanent conditiilor de drum si trafic, sa efectueze manevrele de depasire doar dupa o temeinica asigurare si sa pastreze o distanta corespunzatoare fata de vehiculul dinainte, in asa fel incat la nevoie oprirea sa se poata face in siguranta.

Potrivit sursei citate, nu sunt semnalate probleme in traficul feroviar si nu exista aeroporturi sau porturi maritime ori fluviale inchise din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile. mai mult


Sambata, 23 Martie 2013, ora 21:47

1 comentariu
Alte articole despre: drumuri nationale inchise
Se circula pe toate drumurile nationale, anunta CNADR

Se circula pe toate drumurile nationale, anunta CNADR

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR) a anuntat, sambata, ca circulatia nu a fost ingreunata sau inrerupta pe niciun drum national din tara, pana la ora 14:00.

De asemenea, pe niciun drum national nu se efectueaza lucrari de reabilitare, modernizari, intretineri sau reparatii si nu a fost inregistrat niciun eveniment rutier pana la ora mentionata, se arata intr-un comunicat al CNADNR, remis Ziare.com.

Potrivit reprezentantilor CNADNR, carosabilul de pe autostrazile A1 si A2 este umed, in timp ce carosabilul de pe A3 este uscat. Mai multe drumuri nationale din Prahova, Arges, Giurgiu, Dambovita, Ilfov, Bihor, Maramures si Alba sunt acoperite cu zapada, insa circulatia nu este ingreunata.

191 de utilaje au actionat sambata pe drumurile din Bucuresti, Craiova, Timisoara, Cluj, Brasov, Iasi si Constanta, imprastiind 815 tone de materiale antiderapante si 4 tone de sare.

Reprezentantii CNADNR recomanda soferilor ca in perioada urmatoare sa fie mai precauti, respectand restrictiile de viteza specifice sezonului si echipandu-se cu cauciucuri de iarna, lanturi si lopata. mai mult


Sambata, 12 Ianuarie 2013, ora 15:04

Drumurile nationale din Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt si Valcea ar putea fi inchise

Drumurile nationale din Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt si Valcea ar putea fi inchise

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare de cod portocaliu de ninsori abundente pentru urmatoarele zile, care va fi in vigoare la ore diferite in judetele afectate.

Potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), remis redactiei Ziare.com, codul portocaliu se afla in vigoare in urmatoarele intervale de timp:

- in intervalul 12 februarie ora 18.00 - 13 februarie ora 12.00 pentru judetele
Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea

- in intervalul 13 februarie ora 12.00 - 14 februarie ora 02.00 pentru judetele
Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea, Arges, Dambovita,
Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita, Buzau, Braila,
Vrancea, Galati, Tulcea, Constanta

- in intervalul 13 februarie ora 12.00 - 14 februarie ora 14.00 pentru judetele
Arges, Dambovita, Teleorman, Giurgiu, Ilfov, Prahova, Calarasi, Ialomita,
Buzau, Braila, Vrancea, Galati, Tulcea, Constanta

Avand in vedere aceasta avertizare, CNADNR anunta ca duminica, incepand cu ora 16.00, exista posibilitatea inchiderii drumurilor nationale din urmatoarele judete: Caras Severin, Mehedinti, Gorj, Dolj, Olt, Valcea.

Compania subliniaza ca inchiderea acestor drumuri are drept scop asigurarea sigurantei oamenilor. Astfel, utilajele de deszapezire vor putea interveni pentru
redeschiderea drumurilor inediat ce conditiile meteorologice o vor permite.

CNADNR, impreuna cu patronatele, va... mai mult


Duminica, 12 Februarie 2012, ora 16:27

5 comentarii
Patru drumuri nationale, inchise pentru traficul greu

Patru drumuri nationale, inchise pentru traficul greu

Patru drumuri nationale au fost restrictionate pentru traficul de peste 7,5 tone, incepand cu ora 15.00, duminica, din cauza intrarii in vigoare a codului portocaliu de viscol si ninsori.

Potrivit unui comunicat de presa al Companiei Nationale de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania (CNADNR), remis Ziare.com, incepand cu ora 15.00 se vor restrictiona urmatoarele sectoare de drumuri nationale:

DN7 - pe tronsonul Deva - Bucuresti
DN1 - pe tronsonul Sebes - Bucuresti
DN66 - pe tronsonul Simeria - Filiasi
DN6 - pe tronsonul Timisoara - Bucuresti

In continuare raman inchise urmatoarele drumuri nationale si autostrazi:

1. A2 Drajna - Fetesti (calea 2 - sensul Fetesti - Drajna)
2. DN 23B Maicanesti - Ciorasti
3. DN 65A Rosiorii de Vede - Turnu Magurele si Buzoesti - Surdulesti 4. DN 61 Ghimpati - Gaesti
5. DN 1D Albesti - Urziceni 6. DN 5A Mogosesti - Isvoarele pe raza localitatii Isvoarele

Drumuri cu restrictii de circulatie:

A2 tronsonul Fetesti-Cernavoda, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone
DN 22C Cernavoda-Basarabi, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone
DN 3 Basarabi - Constanta, restrictionat pentru vehicule cu MTMA maimare de 7,5 tone,
DN 10 Brasov - Buzau, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de 7,5 tone
DN 3B Calarasi - Fetesti - Vladeni, restrictionat pentru vehicule cu MTMA
mai mare de 7,5 tone
DN 4 Popesti - Leordeni - Oltenita, restrictionat pentru vehicule cu MTMA mai mare de... mai mult


Duminica, 12 Februarie 2012, ora 15:52

Ministerul Transporturilor inchide total traficul pe drumurile nationale din sase judete

Ministerul Transporturilor inchide total traficul pe drumurile nationale din sase judete

Intreaga retea de drumuri nationale din judetele Galati, Braila, Ialomita, Vrancea, Buzau si Calarasi va fi inchisa incepand cu ora 18.

Compania Nationala de Autostrazi si Drumuri Nationale din Romania anunta soferii ca drumurile vor fi redeschise in functie de evolutia conditiilor meteorologice.

La nivel national, la ora 17:30, 28 de drumuri nationale si A2 sunt inchise:

1. A2 Bucuresti - Lehliu

2. DN 1D Albesti - Urziceni
3. DN 22 Ramnicu Sarat - Baile
4. DN 23A Gologanu - Ciorasti
5. DN 23B Maicanesti - Ciorasti

6. DN 2C Costesti - Slobozia
7. DN 2N Bogza - Jitia
8. DN 2R Jitia - Vintileasca
9. DN 2B Buzau -Vizireni

10. DN 11A Barlad - Onesti
11. DN 2D Focsani - limita cu judetul Covasna
12. DN 2M Focsani - Odobesti - Coasa
13. DN 23 Focsani - Braila

14. DN 2L Tisita - Panciu
15. DN 24 Tecuci - Tisita
16. DN 2 Focsani - Buzau
17. DN 25A Fundeni - Nanesti

18. DN 2G Bacau - Comanesti
19. DN 2F Bacau - Vaslui
20. DN 5A blocat in localitatea Izvoarele intre km 22 si km 25
21. DN 28A Targu Frumos - Pascani

22. DN 24C Vanatori - Radauti Prut
23. DN 15D Roman - Negresti
24. DN 24A Murgeni - Husi
25. DN 10 Buzau - Brasov

26. DN 73 Campulung - Fundata
27. DN 1A Cheia - Sacele
28. DN 7C Curtea de Arges - Piscu Negru
29. DN 71 Moroieni - Sinaia

Drumuri cu restrictii de tonaj:

DN 2 Bucuresti - Urziceni - Buzau
DN 3A Lehliu - Fetesti
DN 1A Blejoi - Valenii de Munte
DN 2 Focsani - Bacau

Ministerul Transporturilor roaga... mai mult


Duminica, 05 Februarie 2012, ora 17:32

3 comentarii
Drumurile nationale inchise sau cu restrictii de circulatie - vezi rutele ocolitoare

Drumurile nationale inchise sau cu restrictii de circulatie - vezi rutele ocolitoare

Politia Romana a dat publicitatii, sambata, lista drumurilor nationale inchise sau pe care sunt instituite restrictii de circulatie ca urmare a lucrarilor de reabilitare.

Pe lista cu restrictii de circulatii sunt trecute 14 drumuri nationale.

Cele mai lungi restrictii sunt pe DN 24B, intre km.0+000 si km.47+881, pana pe 15 noiembrie, si pe Autostrada A1, Bucuresti - Pitesti in zona kilometrului 49+208, pana pe 4 octombrie.

Vezi mai jos lista completa cu restrictiile de circulatia pe drumurile nationale:

1. DN 15 - km.109+940 - km.182+800, perioada 20.04.2011 - 20.07.2011;
2. DN 12 - km.0+000 - km.16+625, perioada 15.04.2011 - 15.07.2011;
3. DN 2 si DN 17 - Constructie varianta Suceava-perioada 03.05.2011-01.08.2011;
4. DN 24B - km.0+000 - km.47+881, perioada 16.05.2011 - 15.11.2011;
5. DN 24 - km.51+000 - km.105+000, perioada 05.05.2011 - 05.08.2011;
6. DN 1 - km.120+142 si km.121+155, perioada 27.05.2011 - 25.07.2011;
7. DN Centura Bucuresti - km.0+000 - km.2+400, perioada 30.05.2011 - 27.07.2011;
8. Autostrada A1, Bucuresti - Pitesti - km.49+208, perioada 15.04.2011 - 04.10.2011;
9. DN 66 - km.48+900 - km.93+500, perioada 20.04.2011 - 20.07.2011;
10. DN 6 - km.358+000 - km.388+100, perioada 04.06.2011 - 04.09.2011;
11. DN 6 - km.450+768 - km.494+500, perioada 18.04.2011 - 17.07.2011;
12. DN 69 - km.45+448 - km.46+114, perioada 01.06.2011 - 30.09.2011;
13. DN 67 C - km.67+000 - km.148+414, perioada 05.05.2011 - 05.08.2011;
14. DN 19 - km.5+853 -... mai mult


Sambata, 02 Iulie 2011, ora 22:32

1 comentariu
Drumuri nationale inchise din cauza zapezii si a viscolului

Drumuri nationale inchise din cauza zapezii si a viscolului

Doua drumuri nationale sunt inchise sambata dimineata din cauza zapezii si a viscolului: DN22 Rm. Sarat - Braila, in judetul Buzau si DN23B Maicanesti - Ciorasti, in judetul Vrancea.

Din cauza conditiilor meteo nefavorabile, traficul rutier ramane inchis pentru autovehiculele cu masa totala maxima autorizata mai mare de 7,5 tone pe DN2C Buzau - Padina(judetul Buzau), informeaza Centrul Infotrafic.

Soferii sunt sfatuiti ca inainte de a porni la drum sa se informeze despre situatia drumurilor, apeland numerul de telefon al Comandamentului Central de Iarna: 021/9360. mai mult


Sambata, 26 Februarie 2011, ora 09:30

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Fotografia zilei: O creatura infricosatoare
  2. Scandal in aer: Bataie intre pasagerii unui avion, din cauza unui... bebelus
  3. Gest de aur facut de un om al strazii pentru o tanara disperata
  4. Un barbat si-a facut 50 de operatii estetice ca sa semene cu Kim Kardashian (Foto)
  5. Suntem campioni la ceva - Un fotograf strain, mut de admiratie (Galerie foto)
  6. A sarit dezbracat in apa inghetata pentru a salva o rata (Galerie foto)
  7. Opt religii sub un singur acoperis
  8. Aparitie incredibila pe strazile din China - oamenii au ras in hohote (Video)
  9. Protest inedit fata de casatoriile gay, cu un cal imbracat in mireasa
  10. Reactie necontrolata a ducesei de Cambridge - moment unic (Video)