factura romtelecom

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Romtelecom reduce termenul de plata al facturilor si majoreaza penalizarile

Romtelecom reduce termenul de plata al facturilor si majoreaza penalizarile

Romtelecom a anuntat ca va inaspri conditiile de plata pentru clientii sai. Astfel, termenul de plata al facturii va fi micsorat cu opt zile. Penalizarile inregistrate pentru neplata facturii vor fi majorate.

Anuntul a fost facut de companie intr-o notificare trimisa clientilor. "Incepand cu factura emisa in luna septembrie 2013, termenul e plata se modifica de la 22 la 14 zile.

In cazul in care la noul termen scadent factura nu este achitata, noile penalitati pentru platile intarziate se modifica la 0,5% pe zi din valoarea neachitata, indiferent de numarul de zile cu care a fost depasit termenul scadent", se arata in notificarea transmisa de Romtelecom clientilor.

Reprezentantii Romtelecom sustin ca aceste masuri au fost luate in concordanta cu ceilalti operatori de pe piata.

Potrivit Romtelecom, clientii nemultumiti de noile masuri pot rezilia contractul fara a plati alte penalitati. mai mult


Miercuri, 11 Septembrie 2013, ora 08:55

8 comentarii
Romtelecom, in razboi cu TVR din cauza EURO 2012

Romtelecom, in razboi cu TVR din cauza EURO 2012

Dupa ce Societatea Romana de Televiziune (SRTV) a anuntat, vineri, rezilierea contractului cu DolceSport si a interzis postului sa mai transmita meciuri de la Euro 2012, Romtelecom, proprietarul televiziunii sportive, a inceput un adevarat razboi cu postul public.

Intr-un comunicat de presa cei de la Romtelecom acuza abuzul facut de SRTV vineri dupa-masa si ameninta cu folosirea "tuturor mijloacelor legale".

"Ca urmare a deciziei TVR, emisa astazi, 15 iunie 2012, de interzicere a difuzarii meciurilor din Euro 2012 de catre Romtelecom, compania face urmatoarele precizari punctuale referitor la ambele facturi mentionate in notificarea TVR:

- Factura pentru suma de 550.000 Euro fara TVA (cu scadenta in data de 10 iunie 2012) la care se face referire in notificarea transmisa de TVR nu a fost achitata pana in prezent de Romtelecom deoarece factura corecta, aferenta sumei, a parvenit companiei in dupa-amiaza zilei de astazi, 15 iunie 2012.
- Mentionam ca, anterior, TVR a trimis catre Romtelecom o factura gresita pentru suma sus-mentionata. In acest context, Romtelecom a fost nevoita sa solicite refacerea facturii, care, in forma ei corecta, a parvenit companiei abia astazi, dupa cum am mentionat mai sus.
- In ceea ce priveste a doua suma mentionata de TVR, cea in valoare de 500.000 Euro, fara TVA, aceasta a fost achitata de Romtelecom, fara a primi niciun fel de obiectii sau nemultumiri din partea TVR. Conform contractului, TVR poate solicita doar penalitati de... mai mult


Vineri, 15 Iunie 2012, ora 21:15

2 comentarii
Facturi de telefon record la regionalele Garzii de Mediu - peste 10.000 euro

Facturi de telefon record la regionalele Garzii de Mediu - peste 10.000 euro

Comisariatele Generale Regionale din subordinea Garzii Nationale de Mediu au cheltuit in luna ianuarie aproximativ 70.000 de euro pentru plata facturilor curente, cele mai mari sume fiind alocate pentru facturile pentru convorbiri telefonice.

Cele opt Comisariate Generale Regionale au platit in prima luna a anului peste 10.000 de euro (45.785 lei in total) pentru convorbirile telefonice. Cele mai importante sume - au fost achitate catre Orange Romania SA - 34.762 lei, restul fiind pentru servicii telefonie fixa - 11.023 lei, in reteaua Romtelecom.

De exemplu, Comisariatul din Galati a decontat intr-o singura luna convorbiri de telefonie mobila in suma de 7.584 lei (Orange Romania) si 1.984 lei telefonie fixa (Romtelecom). Si Comisariatul General Arges a platit catre Orange Romania SA suma de 4.430 lei, iar catre Romtelecom SA suma de 1.348 lei, reprezentand convorbiri telefonice in luna ianuarie.

Sume importante au fost alocate si pentru cumpararea de carburant, insa factura totala - de 12.125 lei, o depaseste cu putin pe cea de telefonie fixa. Si in acest caz, cele mai importante cheltuieli au fost facute de Comisariatul Regional Galati, care a cumparat carburant de 15.500 de lei.

In topul clasamentului se mai afla si Comisariatul din Valcea, cu un decont la carburant de 12.125 lei, respectiv Comisariatul din Arges, cu 9.907 lei. In total, cele opt Comisariate subordonate Garzii Nationale de Mediu, au decontat in luna ianuarie 298.900 lei, reprezentand plata... mai mult


Joi, 01 Martie 2012, ora 19:55

3 comentarii
Teapa cu facturi Romtelecom false - pagubitii pacaliti cu 500 de lei fiecare

Teapa cu facturi Romtelecom false - pagubitii pacaliti cu 500 de lei fiecare

Zeci de persoane au fost pacalite de o firma fantoma, clona a Romtelecom, sa plateasca 500 de lei ca sa apara in cartea de telefon.

Schema a functionat pentru ca facturile incarcate cu aceasta suma au fost livrate in cutiile unor abonati care, de regula, plateau sume mari, potrivit Realitatea TV.

Mai mult, suma de 500 de lei nici macar nu era toata plata, era doar avansul la suma totala de 2.000 de lei pe an, pe care oamenii pacaliti ar fi trebuit sa o achite.

"Am primit instiintarea de plata care seamana mult cu factura de la Romtelecom, am gasit-o in cutia postala. Pe spate, daca cititi, scrie ca aceasta este de-abia prima rata din cele patru trimestriale, in total 20 de milioane pe an. Apoi nu mai poti sa scapi pentru ca e ca un contract", a marturisit un client pacalit.

"Cateva zeci de clienti Romtelecom au reclamat ca au primit facturi cu insemne similare companiei. Romtelecom nu are in prezent in derulare nicio campanie de publicitate prioritara", a declarat un reprezentant al Romtelecom.

Autoritatile de la Protectia Consumatorului sunt acum pe urmele producatorilor de facturi clonate. mai mult


Marti, 14 Decembrie 2010, ora 10:23

3 comentarii
Romtelecom: Atentie la facturile false!

Romtelecom: Atentie la facturile false!

Cateva zeci de clienti ai Romtelecom au fost "pacaliti" de niste facturi care copiau formatul celor emise de compania de telecomunicatii, insa proveneau de la Romtelemedia Carte de Telefoane.

Prin facturile respective, clientilor li se solicita plata a 527 de lei pentru achizitionarea de publicitate prioritara publicata pe pagina de web www.carteadetelefoane.com, desi ei nu solicitasera un astfel de serviciu, potrivit unui comunicat al Romtelecom, remis joi Ziare.com.

Romtelecom isi sfatuieste clientii sa citeasca cu atentie factura inainte de a o achita (in partea de sus a facturii este trecut Carte de telefoane, nu Romtelecom). De asemenea, reprezentantii companiei de telecomunicatii informeaza ca nu are in derulare nici un program prin care ofera astfel de servicii publicitare, ca nu administreaza site-ul www.cartedetelefoane.com si nu are nicio legatura contractuala sau de alta natura cu societatea Romtelemedia Carte de Telefoane S.R.L.

Pentru verificarea facturii Romtelecom si a sumei de plata clientii pot apela gratuit din reteaua Romtelecom numarul 1930 (combinatia de taste 1-1 pentru clienti persoane juridice) sau pot verifica electronic si gratuit folosind aplicatia MyAccount.

De asemenea, reprezentantii companiei spun ca Romtelecom isi rezerva dreptul de a actiona in justitie aceasta situatie, chiar daca pe factura falsa se mentioneaza, cu litere mici, faptul ca nu este afiliata cu Romtelecom.

T.B. mai mult


Joi, 25 Noiembrie 2010, ora 16:39

Clientii Romtelecom pot primi si plati factura pe Internet

Clientii Romtelecom pot primi si plati factura pe Internet

Clientii Romtelecom pot opta, incepand din luna iunie, sa nu mai primeasca factura pe hartie, ci doar in varianta electronica. De asemenea, fiecare client poate fi anuntat prin e-mail sau prin sms de emiterea facturii sale.

Facturile electronice vor ajunge la clienti, la cerere, prin intermediul aplicatiei MyAccount, se arata intr-un comunicat al Romtelecom.

Toti clientii cu acces la Internet vor putea sa-si acceseze contul in deplina siguranta, cu ajutorul parolei, pe site-ul Romtelecom, si vor putea sa-si descarce pe loc factura electronica. Toate facturile online au valoare fiscala si sunt autorizate pentru a fi folosite in evidentele contabile, eliminandu-se astfel necesitatea arhivarii fizice.

In acest fel, clientii pot primi direct facturile, reducand perioada de expediere si eliminand riscul aparitiei oricaror intarzieri.

Un cont MyAccount pentru clientii rezidentiali se poate crea in cateva minute, in timp ce clientii companii trebuie sa sune la numarul 1930, apel gratuit in reteaua Romtelecom.

Dupa logare, MyAccount ofera si alte facilitati, precum vizualizarea gratuita a facturilor din ultimele 6 luni sau situatia platilor. Clientii rezidentiali au si posibilitatea de a achita online factura Romtelecom prin MyAccount. Aplicatia ofera si detalii suplimentare cu privire la semnatura electronica. mai mult


Marti, 01 Iunie 2010, ora 16:00

1 comentariu
Romtelecom contesta in instanta amenda de 5.000 de lei

Romtelecom contesta in instanta amenda de 5.000 de lei

Romtelecom nu este de acord cu amenda de 5.000 de lei primita din partea Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal (ANSPDCP) pentru campania promotionala derulata impreuna cu Astra Asigurari si a contestat in instanta respectiva decizie, a precizat, marti, departamentul de Relatii Publice al companiei.

Operatorul Romtelecom a fost amendat, luni, cu 5.000 de lei de catre ANSPDCP pentru prelucrarea nelegala a datelor cu caracter personal ale abonatilor sai, ce urmau sa primeasca prin posta o asigurare gratuita pentru locuinta de la Astra Asigurari, valabila trei luni.

"In luna aprilie 2010, Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal a primit o serie de plangeri si sesizari referitoare la posibila prelucrare nelegala a datelor cu caracter personal ale persoanelor fizice, abonati ai SC Romtelecom SA, ce urmau sa primeasca prin posta o asigurare gratuita pentru locuinta, valabila 3 luni, de la o societate de asigurari cu care operatorul de telefonie a incheiat un contract in acest sens", se noteaza in informarea Autoritatii, postata pe propria pagina de Internet.

Din cuantumul total al amenzii, 3.000 lei sunt pentru prelucrare nelegala a datelor, intrucat a utilizat datele fara consimtamantul expres si neechivoc al abonatilor, iar 2.000 de lei lei pentru prelucrare nelegala a datelor, deoarece compania a utilizat datele abonatilor in alt scop decat pentru furnizare de servicii telefonice.... mai mult


Marti, 11 Mai 2010, ora 19:41

Clientii Romtelecom pot plati facturile online

Clientii Romtelecom pot plati facturile online

Clientii Romtelecom isi pot plati facturile online, incepand cu data de 15 februarie.

Pentru a face plata online utilizatorii trebuie sa aiba un card bancar de credit sau debit si sa isi faca un cont in aplicatia MyAccount. Nu se va percepe niciun comision.

Contul MyAccount se poate crea in cateva minute, cu ajutorul codului de abonat si al unei adrese de e-mail.

Internetul si televiziunea salveaza Romtelecomul

Cu ajutorul acestui cont, fiecare client poate vizualiza gratuit ultimele 6 facturi, lista detaliata a apelurilor, situatia platilor sau a traficului inregistrat pentru Clicknet mobil, in cazul in care clientul beneficiaza si de acest serviciu.

Toti clientii persoane fizice cu cont activ MyAccount, ce beneficiaza de cel putin unul dintre serviciile pe baza de abonament oferite de Romtelecom, vor fi inscrisi automat pana pe 15 martie 2010 la o tombola in urma careia vor fi oferite ca premii 20 de televizoare LCD Samsung 26R81.

A.B. mai mult


Luni, 15 Februarie 2010, ora 13:35

Facturile Romtelecom se pot plati acum si la CEC Bank

Facturile Romtelecom se pot plati acum si la CEC Bank

Clientii Romtelecom vor putea, incepand cu luna septembrie, sa achite facturile si la CEC Bank, in urma unui parteneriat incheiat intre companie si institutia de credit, a anuntat operatorul de telecomunicatii.

Comisionul pentru plata facturilor la punctele metionate este zero.

In urma acestui acord, clientii Romtelecom vor avea la dispozitie inca 1.400 de noi puncte pentru plata facturilor, cu preponderenta in mediul rural.

Numarul punctelor la care pot fi platite facturile se ridica in august la 16.500, reprezentand ghisee ale bancilor, bancomate, oficii ale Postei Romane, punctele de incasare PayPoint, serviciul Unikasa, serviciul Simplis Facturi, magazine Germanos si magazine Romtelecom.

Romtelecom este cel mai mare operator local de telefonie fixa, cu 2,99 milioane de linii in exploatare la finele lunii iunie. mai mult


Miercuri, 03 Septembrie 2008, ora 15:15

Alte articole despre: Romtelecom, CEC Bank, factura, plati

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Caz socant: Frati arestati a doua oara pentru canibalism
  2. Razboiul mormintelor la Timisoara: Viceprimarul face, primarul desface
  3. Primaria lui Boc versus poneiul Rocky
  4. Britanicii sunt terorizati: Sobolani mai mari ca pisicile, rezistenti la otrava
  5. In telefonul tau este aur. Cum poate fi extras cu ajutorul ciupercilor
  6. Un istoric uimeste lumea: Evanghelia dupa Luca, dictata de Fecioara Maria?
  7. Incredibilele ciudatenii ale Coreei de Nord
  8. Ministerul Culturii, in lupta cu statuile: "Prea sexoasa" Aretha Tatarescu are sanii cam mari
  9. Ruinele Razboiului Rece: Buncarul-piramida din SUA, care detecta rachetele URSS
  10. Omul care sustine ca ne tragem nu din maimuta, ci din extraterestri