facturi e on gaz

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
E-On Gaz, amendata dupa ce a trimis facturi vechi de 3 ani

E-On Gaz, amendata dupa ce a trimis facturi vechi de 3 ani

Compania E-On Gaz a fost amendata de catre inspectorii OPC cu 5.000 de lei pentru facturare defectuoasa, dupa ce le-a trimis clientilor facturi vechi de doi sau trei ani, pentru servicii fictive.

Furnizorul de gaz le-a trimis consumatorilor din judetele Cluj, Bistrita-Nasaud si Salaj aproximativ 17.000 de facturi ce dateaza de acum doi sau trei ani, pentru presupuse servicii de intretinere ce au ramas neachitate si ameninta cu debransarea rau-platnicilor, in pragul iernii, arata Antena 3.

Cateva mii de oameni au facut insa reclamatie la Protectia Consumatorilor si au primit castig de cauza, inspectorii OPC amendand compania E-On Gaz cu 5.000 de lei pentru facturare defectuoasa.

Reprezentantii E-On Gaz sustin ca documentele trimise clientilor reprezinta copii ale facturilor originale neachitate, potrivit unui comunicat al companiei. mai mult


Marti, 29 Septembrie 2009, ora 20:38

1 comentariu
E.ON: Aragazele noi consuma mai putin gaz!

E.ON: Aragazele noi consuma mai putin gaz!

Cine nu are aragaz nou sa-si cumpere, acesta este indemnul oficialilor E.ON Gaz pentru romanii care vor sa-si reduca consumul casnic de gaz metan.

In acceptiunea lui Frank Hajdinjak, presedintele Consiliului de Administratie al E.ON Gaz Romania, daca populatia ar folosi aragazuri noi, cantatile de gaz metan ar fi mult mai mici.

"Pretul gazului metan a crescut in toata lumea si, desigur, pentru a diminua aceasta crestere, folosirea aragazelor noi ar fi o solutie", a declarat oficialul companiei, citat de NewsIn.

Totodata, reprezentantul E.ON a tinut sa sublinieze faptul ca noul sistem de facturare, bazat pe puterea calorica a gazului consumat, nu a dus la cresterea facturilor.

"Trecerea de la sistemul de facturare bazat pe volum la sistemul de facturare bazat pe energie nu are nicio influenta asupra valorii facturii. Insa, individual schimbarea poate avea efect. Consumatorii care locuiesc in zone cu un continut energetic mai mare al gazelor naturale vor plati putin mai mult, iar consumatorii situati in zone unde gazele naturale au un continut de energie mai mic vor plati ceva mai putin pentru acelasi volum de gaze consumate", a subliniat Hajdinjak.

In Romania exista 321 de zone in care calitatea gazelor naturale este omogena si constanta, dintre care 166 se afla in aria de activitate a E.ON Gaz. mai mult


Miercuri, 06 August 2008, ora 16:55

3 comentarii
Alte articole despre: E On Gaz, aragaz nou, aragaz vechi, consum gaz
E.ON Gaz a investit 1,5 milioane de euro pentru un sistem de citire a consumului

E.ON Gaz a investit 1,5 milioane de euro pentru un sistem de citire a consumului

E.ON Gaz Distributie a investit 1,5 milioane de euro pentru implementarea unui sistem modern de citire a consumului de gaze naturale, se arata in comunicatul de presa al companiei, informeaza The Money Channel.

Implementarea sistemului modern de contorizare a consumului de gaz a fost finalizata in toate cele 20 de judete din aria de activitate a companiei cee ce permite o citire mai rapida si mai eficienta pentru1,3 milioane de utilizatori de gaze naturale.

Sistemul se bazeaza pe utilizarea codurilor de bare pentru identificarea contorului. Codul de bare este lipit pe contoarele de gaz, este scanat cu ajutorul unor terminale mobile, dupa care se introduce indexul contorului.

Descarcarea datelor de pe terminalele mobile in sistemul informatic al companiei se face electronic, scurtandu-se astfel considerabil timpul necesar acestei operatiuni efectuate pana acum manual. Totodata, este eliminata si posibilitatea aparitiei unor erori generate de introducerea manuala.

Prin utilizarea unor informatii de control (cum ar fi de exemplu consumul istoric, etc.), sistemul informatic efectueaza o verificare automata a datelor la momentul introducerii si identifica posibilele erori de citire sau de functionare a contoarelor.

Totodata, prin reducerea timpului de procesare a datelor privind consumul de gaze naturale, precum si prin eliminarea posibilitatii producerii unor erori, noul sistem de citire a contoarelor contribuie in mod semnificativ la optimizarea procesului de... mai mult


Marti, 06 Mai 2008, ora 18:43

Alte articole despre: euro, sistem, E On Gaz, consum, citire, implementare

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Un cantaret legendar vrea sa isi lanseze propria marca de marijuana
  2. A mintit ca i-au murit 12 rude pentru a beneficia de concediu
  3. Explicatia Ruxandrei Dragomir pentru ploaie: Pana si vremea plange ca Elena este in arest
  4. Un desen animat cu Putin a devenit viral in Rusia (Video)
  5. Facebook isi face sute de drone solare mai mari ca un Boeing 767
  6. Dronele pot salva vieti, la propriu - Cum sunt folosite de salvamari (Video)
  7. Afacerea "chipul lui Iisus": Cati bani fac localnicii de pe urma pelerinilor (Foto)
  8. Romanii fac haz de necaz: "Vand mir testat de Sova - aducator de imunitate"
  9. Tara care te obliga sa iti dai amprentele daca mai vrei sa vorbesti la telefon
  10. O romanca socheaza presa britanica - ofera 500 de euro celui care o lasa gravida