gigi becali operatie

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Becali sustine ca se va opera

Becali sustine ca se va opera

Gigi Becali a anuntat ca va suferi o interventie chirurgicala in perioada urmatoare.

Patronul Stelei sustine ca avea deja programata operatia, dar ca procurorii i-au dat planurile peste cap atunci cand au facut recurs la decizia de eliberare conditionata data de Judecatoria Medgidia.

"Pe 21 februarie m-a consultat medicul din Germania, mi-a spus ca ma va programa pentru operatie, sa vada cand are liber la clinica. M-a programat in perioada 24 - 27 martie la operatie, eu credeam ca ies pana atunci. Unii imi spuneau ca poate nu face recurs DNA si pot sa plec, dar de unde: a venit. Am cerut si preschimbare de termen, mi-ati respins cererea, asta e, fac alta programare", a declarat Becali in fata judecatorilor Tribunalului Constanta, conform Mediafax.

20 mai 2013 e data de la care Gigi Becali se afla dupa gratii.

In inchisoare, Becali s-a plans in mai multe randuri ca are problema la coloana si chiar a fost vazut purtand un guler cervical.

Recursul procurorilor la eliberarea conditionata a lui Becali se judecata marti la Tribunalul Constanta.

I.G. mai mult


Marti, 31 Martie 2015, ora 13:12

1 comentariu
Alte articole despre: Gigi Becali operatie
Planul lui Gigi Becali: ce va face dupa ce va fi eliberat

Planul lui Gigi Becali: ce va face dupa ce va fi eliberat

Gigi Becali este convins ca va fi eliberat conditionat si a facut deja planurile pentru primele zile de libertate.

Patronul clubului de fotbal Steaua a hotarat astfel sa mearga la un control la o clinica din Germania, conform postului Romania TV.

Gigi Becali si-a facut deja programarea, iar medicii germani il asteapta pe 27 martie.

In perioada in care a stat dupa gratii, Gigi Becali a sustinut in repetate randuri ca are probleme de sanatate.

Judecatoria Medgidia a decis, vineri, ca Gigi Becali va fi eliberat din inchisoare.

Decizia nu este definitiva si a fost atacata cu recurs de procurori. Becali va afla astfel in aceasta saptamana daca va fi eliberat.

Gigi Becali ispaseste o pedeapsa de trei ani si jumatate de inchisoare, incepand cu 20 mai 2013.

C.S. mai mult


Marti, 10 Martie 2015, ora 17:31

1 comentariu
Gigi Becali face dezvaluiri: Am stat cu gulerul la gat ca sa impresionez judecatorul

Gigi Becali face dezvaluiri: Am stat cu gulerul la gat ca sa impresionez judecatorul

Gigi Becali s-a reintors in penitenciar, nu inainte de a face cateva dezvaluri: ca a incercat sa pacaleasca judecatorii afisandu-se cu gulerul cervical si ca a stat de vorba cu George Copos, care se afla in alt penitenciar, pe telefonul lui MM Stoica.

"Eu ca sa dea intreruperea mai stateam asa cu gulerul. Ce voiati, sa stau drept? Pai ma vedea judecatorul si nu imi dadea nimic. Si atunci stateam si eu mai stranb asa, sa impresionez", a spus Gigi Becali, la Romania TV.

Gigi Becali vrea sa se opereze: "Am dureri mari, nu pot dormi noaptea" (a venit cu un guler cervical la proces - n. red.)

In acelasi acces de sinceritate, patronul Stelei a povestit ca a stat de vorba in inchisoare cu George Copos, pe telefonul lui MM Stoica.

Gigi Becali a fost eliberat luni, pentru 24 de ore, avand dreptul sa isi viziteze familia. Marti, el a venit la sediul Inspectoratului Judetean al Politiei Ilfov, de unde urmeaza sa fie transportat la Penitenciarul Poarta Alba.

La mijlocul lunii ianuarie, Gigi Becali a solicitat magistratilor intreruperea pedepsei pe care o executa din motive medicale, sustinand ca are nevoie urgenta de o operatie la coloana cervicala.

"Eu cer intreruperea pedepsei pentru o afectiune care nu poate fi tratata in regim penitenciar. M-am hotarit sa fac operatia. Am dureri mari, nu pot dormi noaptea. Vreau sa fac aceasta operatie in strainatate, nu in Romania", a spus Becali in fata instantei si a solicitat sa i se permita sa faca o operatie in Germania.... mai mult


Marti, 13 Mai 2014, ora 10:28

31 comentarii
Magistratii au decis: Gigi Becali nu va fi eliberat pentru operatie

Magistratii au decis: Gigi Becali nu va fi eliberat pentru operatie

Gigi Becali nu va fi eliberat din inchisoare pentru a se opera de hernie de disc in libertate, fara paza. Decizia este una definitiva.

Judecatorii Curtii de Apel Constanta au respins, miercuri, recursul facut de avocatii lui Becali la decizia Tribunalului Constanta de a nu-l elibera conditionat pe o perioada de trei luni pe latifundiarul din Pipera pentru a-si trata problemele medicale, transmite Romania TV.

Initial, finantatorul Stelei a solicitat intreruperea executarii pedepsei pe o perioada de trei luni, astfel incat sa poata merge sa se opereze la o clinica din Munchen, Germania.

Avocat: Vom apela la CEDO daca decizia finala in cazul lui Gigi Becali nu e favorabila

Judecatorii au respins cererea, iar Becali a facut recurs si a solicitat in schimb sa se opereze in Romania, dar la un spital privat, fara paza din partea gardienilor. Magistratii au respins insa si aceasta solicitare.

Becali a fost evaluat de o comisie formata din mai multi specialisti in medicina, fiind dus la spital, in repetate randuri, pentru aceste evaluari. Expertiza medicala a scos in evidenta faptul ca detinutul trebuie operat, iar avocatii au solicitat eliberarea lui in baza acestei expertize.

Asadar, daca vrea neaparat sa se opereze, Gigi Becali va fi nevoit sa faca interventia la un spital de stat, cu gardienii Administratiei Nationale a Penintenciarelor (ANP) la usa salonului.

Medicul german al lui Becali, in Romania. Nu l-a putut consulta, dar vrea sa-l trateze la Munchen... mai mult


Miercuri, 19 Martie 2014, ora 12:52

14 comentarii
Becali, catre magistrati: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

Becali, catre magistrati: Nu am fost condamnat la moarte sau la paralizie

Gigi Becali a spus, marti, la Curtea de Apel Constanta, care judeca cererea sa de intrerupere a pedepsei, ca are dureri mari la coloana si ca a fost consultat de un neurochirurg care i-a recomandat operatia de urgenta, el adaugand ca nu a fost condamnat la moarte sau la paralizie, asa ca trebuie lasat sa se trateze.

Marti dimineata, finantatorul Stelei, Gigi Becali, a fost adus de la Penitenciarul Poarta Alba la Curtea de Apel Constanta, pentru judecarea contestatiei acestuia la decizia Tribunalului, de respingere a cererii de intrerupere a pedepsei din motive medicale.

Maria Vasii, avocata lui Becali, a cerut instantei sa admita contestatia la decizia Tribunalului Constanta, care a respins solicitarea de intrerupere a pedepsei, aducand din nou aceleasi argumente, respectiv ca exista un raport de expertiza medico-legal in acest caz si ca medicii legisti au stabilit ca finantatorul Stelei are o afectiune grava care nu poate fi tratata in regimul penitenciar si care necesita interventie chirurgicala.

Medicul german al lui Becali, in Romania. Nu l-a putut consulta, dar vrea sa-l trateze la Munchen

Ea a prezentat mai multe cazuri de la instante din tara in care condamnati cu pedepse mult mai aspre decat Becali au beneficiat de intreruperea perioadei de detentie din motive medicale, dar si cazuri de la CEDO in care Romania a fost condamnata tocmai pentru ca nu a permis unor condamnati sa fie eliberati pentru tratament medical.

Avocata a sustinut ca Gigi Becali... mai mult


Marti, 18 Martie 2014, ora 13:46

12 comentarii
Gigi Becali reclama autoritatile romane pentru tortura: Unde a ajuns latifundiarul cu plangerile sale

Gigi Becali reclama autoritatile romane pentru tortura: Unde a ajuns latifundiarul cu plangerile sale

Gigi Becali a facut o plangere la Comitetul European pentru Prevenirea Torturii Tratamentelor si Pedepselor Inumane sau Degradante.

Omul de afaceri acuza Ministerul Sanatatii, Administratia Nationala a Penitenciarelor, INML si Tribunalul Constanta ca nu l-au lasat sa-si trateze afectiunea de la coloana la Munchen, transmite Antena 3.

"Se simte cu adevarat torturat. Torturat psihic", a justificat avocata Maria Vasii plangerea depusa de latifundiarul din Pipera la organismul european.

Anterior, finantatorul clubului de fotbal Steaua a facut nenumarate incercari de a iesi de dupa gratii. El a depus o cerere de gratiere la presedintele Traian Basescu si a solicitat magistratilor o intrerupere a pedepsei pe o perioada de trei luni, din motive medicale, cererile sale au fost refuzate.

Mai mult, se pare ca Gigi Becali profita de o vizita pe care Oficialii Comitetului impotriva Torturii, Tratamentelor si Pedepselor Inumane sau Degradante o au programata in Romania. Oficialii organismului european vor verifica situatia penitenciarelor din Romania. mai mult


Luni, 03 Martie 2014, ora 21:47

15 comentarii
De ce nu e lasat Gigi Becali sa se opereze in strainatate: Vezi motivarea magistratilor

De ce nu e lasat Gigi Becali sa se opereze in strainatate: Vezi motivarea magistratilor

Magistratii care au respins cererea de intrerupere a pedepsei lui Gigi Becali arata, in motivarea deciziei, ca latifundiarul din Pipera nu poate beneficia de acelasi tratament ca o persoana aflata in libertate.

Potrivit Romania TV, detinutul Gigi Becali "nu se afla in situatia de a alege", fara nicio restrictie, sa se opereze de hernie de disc la o clinica din strainatate.

Gigi Becali, dus de urgenta la spital: Este a doua oara in mai putin de o saptamana

"Conditia posibilitatii de efectuare a acestei operatii sub paza permanenta a fost evaluata pozitiv de catre medicii legisti in cadrul expertizei medico-legale. (...)

Petentul nu se afla in situatia de a alege, fara restrictii, o clinica situata in afara granitelor statului, (...) avand obligatia de a se supune exigentelor normelor carcerale stabilite prin lege", se arata in motivarea deciziei prin care judecatorii au refuzat sa-i intrerupe pedeapsa.

In replica, avocatul Maria Vasii, cea care il apara pe Gigi Becali, sustine ca respingerea cererii de eliberare il priveaza pe clientul sau de anumite drepturi, si i se transmite "sa nu viseze la un tratament la fel ca o persoana libera".

Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen (Video)

Omul de afaceri Gigi Becali sufera de hernie de disc la coloana cervicala si a acuzat de mai multe ori dureri de spate in timpul detentiei.

Mai mult, acesta a fost transportat de mai multe ori de la penitenciar la spital, insa medicii... mai mult


Vineri, 28 Februarie 2014, ora 11:20

15 comentarii
Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen (Video)

Becali ramane in inchisoare - instanta nu il lasa sa se opereze la Munchen (Video)

Judecatorii de la Tribunalul Constanta au decis, joi, ca Gigi Becali sa ramana in inchisoare, dupa ce latifundiarul a cerut sa fie eliberat pentru a se opera la coloana intr-o clinica din Munchen.

Decizia nu este definitiva, aceasta putand fi atacata cu recurs, transmite Antena 3. Magistratii nu au facut, insa, niciun fel de referire la boala lui Becali in momentul in care au dat verdictul.

Reprezentantul legal al omului de afaceri, Maria Vasii, a declarat, intr-o interventie telefonica la postul de televiziune, ca decizia judecatorilor este nefondata si ca va depune o contestatie in acest caz.

Gigi Becali are hernie de disc. Ar putea fi eliberat pentru a se trata

"Este un refuz nejustificat de a avea parte de ingrijire medicala potrivita. Nu gasesc niciun argument plauzibil pentru care a fost respinsa aceasta cerere. De obicei nu fac speculatii, dar cred ca Gigi Becali a fost infrant de statutul sau social si de alura de personalitate publica", a afitmat Vasii.

Cinci medici sustin operatia

Avocatul a precizat ca in raportul care a stat la baza deciziei judecatorilor exista opinia a cinci medici neuro-chirurgi de prestigiu, inclusiv a specialistului de la Munchen care ar fi urmat sa il opereze pe latifundiar. Medicii au spus ca exista riscul ca Becali sa paralizeze data nu primeste tratament medical de urgenta.

De asemenea, Vasii a mentionat ca exista mijloace de monitorizare judiciara a detinutilor care merg in strainatate, adaugand ca "sigur ca... mai mult


Joi, 20 Februarie 2014, ora 12:20

25 comentarii
Becali nu-l regreta pe Tanase

Becali nu-l regreta pe Tanase

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, nu regreta absenta lui Cristi Tanase din derbiul cu CFR Cluj deoarece mijlocasul nu a rupt gura targului in evolutiile de pana acum.

"Ce mare pierdere e Tanase? A jucat ceva pana acum? Eu tot am incredere in el. Eu i-am spus sa se opereze si apoi sa intre ca un leu sa muste din adversari", a declarat Becali, conform Prosport.

Cristi Tanase nu va evolua in partida cu CFR Cluj, programata duminica, ex-pitesteanul suferind o operatie in cursul zilei de joi. mai mult


Vineri, 26 Februarie 2010, ora 14:54

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba