inscrieri

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Au inceput inscrierile la Universitatea Spiru Haret

Au inceput inscrierile la Universitatea Spiru Haret

Universitatea Spiru Haret a inceput inscrierile pentru anul universitar 2015-2016 la programele de licenta si master.

Vino pana pe 30 septembrie 2015 cu diploma de bacalaureat sau adeverinta echivalenta, impreuna cu celelalte documente necesare, si inscrie-te la unul dintre cele 100 de programe de licenta ale Universitatii Spiru Haret.

Daca vrei sa-ti continui studiile, cele 15 facultati din Bucuresti, Brasov, Constanta, Craiova, Campulung Muscel si Ramnicu Valcea iti mai pun la dispozitie 46 de programe de masterat din 18 domenii de studiu si 98 de programe postuniversitare de formare si dezvoltare continua.

De ce sa te inscrii la Universitatea Spiru Haret?

Gradul de insertie pe piata muncii de peste 62%, oportunitatile create pentru studenti, dotarile moderne si taxele "prietenoase" sunt doar cateva dintre motivele pentru care, an de an, Universitatea Spiru Haret este cea mai buna optiune pentru viitorii studenti.

Facilitam comunicarea cu studentii prin intermediul platformei de e-learning Blackboard, care ofera acces la informatii relevante, si dezvoltam constant oportunitati de mobilitate internationala in cadrul programului ERASMUS, atat pentru studenti, cat si pentru profesori.

Cum te sustinem?

Studentii nostri sunt sprijiniti pe parcursul anilor de studiu in privinta deciziilor profesionale, prin Centrul de Consiliere si Orientare in Cariera, avand simultan ocazia de a efectua stagii de practica si internship-uri in baza parteneriatelor... mai mult


Marti, 28 Iulie 2015, ora 09:00

9 comentarii
Young Leaders Club da startul inscrierilor pentru cursul de vara

Young Leaders Club da startul inscrierilor pentru cursul de vara

La Sibiu, in perioada 31 iulie - 9 august, scoala de vara Young Leaders Club va desfasura cursul cunoscut deja, prin deviza educatiei financiare si a continuitatii de a educa o piata in formare, un public tanar si ambitios.

Indiferent ca este vorba de un nivel de startup sau mai avansat, orice afacere are nevoie de un suflu proaspat, de strategii si abilitati care sa sporeasca profitabilitatea.

Castiga bagajul de cunostinte, increderea si idei de strategii care sa te ajute sa faci fata provocarilor din lumea de business a zilelor actuale, ale contextului economic in care ne regasim. Young Leaders Club vine cu o astfel de deviza, prin programa sa unica, seminarul anual cu tematica financiara.

Cursul Young Leaders Club vizeaza un stil interactiv de dezbatere in principal a temei crizei financiare, investitiilor, cu o analiza complexa si in profunzime a pietelor financiare actuale. Se adreseaza unui public tanar si dornic de evolutie. Formula de inscriere este una accesibila, implicand rezervarea unui loc in cadrul cursului. Din peste cei peste 1000 de doritori, selectarea vizeaza un grup de maximum 30.

Un astfel de program este pe cat de complex pe atat de vestit, implicand pana acum participanti din toata lumea, din tari precum Germania, Franta, Polonia etc. O initiativa care a adus prestigiul scolii cu pricina, asa cum precizeaza chiar fondatorul ei, Florin Grosu.

Tot acesta marturiseste ca nu degeaba s-a ajuns la 8 editii, peste 300 de participanti, 120 de... mai mult


Marti, 07 Iulie 2015, ora 18:09

Incep inscrierile la gradinita

Incep inscrierile la gradinita

Parintii isi pot inscrie copiii la gradinita incepand de luni pana pe 1 august, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educatiei.

In vederea cuprinderii copiilor cu varste intre 3 si 6 ani in invatamantul prescolar, se deruleaza, succesiv, urmatoarele etape: reinscrierea copiilor care frecventeaza unitatea de invatamant prescolar in acest an scolar si doresc sa o frecventeze si in anul scolar 2015-2016 si inscrierea copiilor nou-veniti.

Reinscrierile au inceput pe 27 aprilie, iar inscrierile se vor derula in intervalul 11 mai - 1 august. Inscrierile pot continua si dupa aceasta data, daca mai exista locuri disponibile, a precizat Ministerul Educatiei.

Potrivit sursei citate, ocuparea locurilor ramase libere dupa reinscriere se va face in ordinea descrescatoare a grupelor de varsta - grupa mare (copii de 5 ani), grupa mijlocie (copii de 4 ani) si grupa mica (copii de 2-3 ani).

Perioadele de inscriere si reinscriere la nivelul fiecarei gradinite si orarul aferent sunt stabilite de conducerea respectivelor unitati de invatamant. Ambele categorii de informatii vor fi afisate la loc vizibil, in fiecare gradinita, pentru a fi cat mai accesibile parintilor si publicului interesat. In masura in care este posibil, informatiile vor fi publicate si pe site-urile gradinitelor (daca exista) si, eventual, pe site-ul inspectoratului scolar judetean.

De asemenea, in limita locurilor ramase si, daca este cazul, inscrierea se face pe baza criteriilor generale de... mai mult


Luni, 11 Mai 2015, ora 09:38

Termenul limita a expirat, dar inscrierea la ora de religie e posibila in continuare

Termenul limita a expirat, dar inscrierea la ora de religie e posibila in continuare

Dezbaterile impotriva predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala, avand in vedere procentul foarte mare al parintilor care si-au exprimat in scris optiunea pentru participarea copiilor la aceste ore, a declarat, sambata, ministrul Educatiei, Sorin Cimpeanu, intr-o conferinta de presa organizata la Braila.

Ministrul Educatiei a precizat ca nu exista niciun impediment legal pentru ca optiunile pentru participarea elevilor la orele de religie sa nu fie exprimate si in cursul anului scolar.

"Vom avea o situatie consolidata la inceputul saptamanii viitoare, dar asta nu inseamna ca exista vreun impediment legal pentru continuarea exprimarii optiunilor de participare la orele de religie. Daca vor exista cazuri in care s-a dorit exprimarea optiunii, dar, din anumite motive, cum ar fi parinti plecati in strainatate, care nu au lasat imputernicire bunicilor pentru a exprima optiunea, aceasta va fi luata in considerare", a completat ministrul.

"Procentul este unul foarte mare, ceea ce inseamna ca dezbaterile pe tema predarii religiei in scoli s-au dovedit a nu fi o problema reala. Daca la inceput imi exprimam oarecum ingrijorarea pentru acoperirea normelor didactice pentru colegii nostri profesori de religie, care si-au inceput activitatea in septembrie 2014, este vorba despre 4.200 de cadre didactice din totalul de 6.200 de profesori de religie din sistem, acum nu mai am nicio emotie", a spus Cimpeanu.

Ora de religie, subiect de disputa in... mai mult


Sambata, 07 Martie 2015, ora 17:56

3 comentarii
Alte articole despre: inscrieri ora religie scoala
Cum mi-am petrecut inscrierea la facultate Reportaj

Cum mi-am petrecut inscrierea la facultate Reportaj

Cozi interminabile, multe sperante si agitatie - asa poate fi descrisa prima zi de inscriere la facultatile din Bucuresti.

Marti dimineata. Inca de la 9 fara un sfert, viitorii studenti ieseau grabiti din mijloacele de transport pentru a fi siguri ca prind un loc in fata si nu vor fi nevoiti sa astepte prea mult la cozile pentru inscrierile la facultati. Unii dintre ei s-au inselat amarnic.

Am ajuns la Academia de Studii Economice (ASE), la cladirea centrala, unde era faimoasa bila, pentru ca cei mai multi se indreptau in acea directie. La fata locului, confuzie. "Am stat aici o ora degeaba, abia acum a venit cineva si mi-a zis ca trebuie sa merg in alta parte", m-a abordat o tanara vizibil frustrata.

Am inteles de la ea ca nu era nevoie sa mergi la toate facultatile daca voiai sa te inscrii la mai multe. Era necesar sa depui un singur dosar la facultatea care reprezinta prima optiune. Acolo, completai o grila cu toate programele de studii la care vrei sa te inscrii, de la toate facultatile din cadrul ASE. Plateai taxele de inscriere si gata.

Rezultate finale Bacalaureat 2014: Rata de promovare de peste 60%

Insa cei mai multi habar n-aveau unde erau cladirile unde trebuiau sa se inscrie.

"Ai idee unde e REI (Relatii Economice Internationale - n.red.)? Cred ca trebuie sa te uiti pe lista aia" mi-a spus tanara, despre care am aflat ulterior ca este din Prahova. I-am zis sa ma urmeze, ca ma voi intalni acolo cu copiii unor rude, care se inscriu si ei, dar am... mai mult


Miercuri, 16 Iulie 2014, ora 15:58

8 comentarii
Norica Nicolai explica inscrierea in ALDE

Norica Nicolai explica inscrierea in ALDE

Eurodeputatul PNL Norica Nicolai sustine ca nu si-a inselat nici partidul si nici alegatorii atunci cand a decis sa se inscrie in ALDE.

"Nu mi-am inselat partidul, nu mi-am inselat alegatorii, probabil am inselat asteptarile unei nomenclaturi politice.

Aceasta nomenclatura politica se poate considera inselata de mine, insa se inseala fata de ceea ce inseamna un mesaj politic, respectul fata de institutiile politice si respectul fata de cetatean", a declarat europarlamentarul, invitat la Antena 3.

Norica Nicolai nu pleaca din PNL, dar s-a inscris in ALDE: Imi asum riscul unei excluderi din partid

Norica Nicolai a subliniat ca nu a optat pentru ALDE pentru a primi vreo functie in Parlamentul European.

"Nu am plecat pentru nicio functie. Nu am plecat din PPE pentru acea comisie de pescuit, cum s-a spus. Multi nu stiu ca in Romania sunt cam cinci milioane de romani care au o astfel de preocupare. Fie pescuit sportiv, fie ocupatie. 12% sunt femei. Si eu sunt pescar amator", a conchis Norica Nicolai.

Exclusiv: Norica Nicolai, nou atac la Antonescu. Ce spune de plecarea din PNL

Eurodeputatul PNL Norica Nicolai s-a inscris, marti, in grupul ALDE (Alianta Democratilor si Liberalilor pentru Europa) din Parlamentul European.

Inscrierea a avut loc in cadrul unei sedinte a grupului ALDE, desfasurata la sediul din Bruxelles al legislativului european. Nicolai si-a anuntat, de altfel, aceasta intentie la Congresul PNL care avut loc in luna iunie, precizand ca nu... mai mult


Sambata, 12 Iulie 2014, ora 22:35

8 comentarii
Evaluare Nationala 2014: Noapte alba pentru inscrierea la liceu

Evaluare Nationala 2014: Noapte alba pentru inscrierea la liceu

Sute de elevi din provincie au stat la coada, in noaptea de vineri spre sambata, pentru a se inscrie la liceele din Bucuresti.

Peste 1.000 de absolventi de gimnaziu care au sustinut examenul de Evaluare Nationala au venit in Capitala pentru a completa fisele cu optiuni in vederea repartizarii computerizate in licee, transmite Digi 24.

Acestia si-au petrecut noaptea la Scoala "Sfintii Voievozi", singura unitate de invatamant unde elevii din provincie isi pot depune optiunile pentru liceele din Bucuresti.

"Anul trecut am avut cam 2.900 de copii inscrisi, estimam sa avem aceeasi cifra si anul acesta. Mediile sunt comparabile. Poate in ultima jumatate, adica de la 7.50 in jos sa fie ceva mai multi. Ilfovul, Giurgiu, apoi in ordine Teleorman, Prahova, Ialomita, dar 70% fara discutie sunt din Ilfov si Giurgiu", a declarat purtatorul de cuvant al Inspectoratului Scolar Bucuresti, Marian Banu.

Evaluare Nationala 2014: Incep inscrierile la liceu

Elevii si parintii au stat la coada si au primit bonuri cu numere de ordine, avand in vedere faptul ca organizatorii se asteapta la o zi foarte aglomerata.

In perioada 4 - 9 iulie, elevii care au sustinut Evaluarea Nationala pot completa fisele de inscriere cu optiunile privind unitatea de invatamant in care doresc sa isi continue studiile.

Mediile elevilor vor fi centralizate, iar pe 15 iulie va avea loc prima etapa a repartizarii computerizate, urmand ca pe 16 iulie sa fie afisate rezultatele. mai mult


Sambata, 05 Iulie 2014, ora 12:05

1 comentariu
Evaluare Nationala 2014: Incep inscrierile la liceu

Evaluare Nationala 2014: Incep inscrierile la liceu

Absolventii claselor a VIII-a care au sustinut probele din cadrul examenului de Evaluare Nationala pot incepe, vineri, sa se inscrie la liceu.

Astfel, in perioada 4 - 9 iulie, elevii care au dat Evaluarea Nationala vor completa fisele de inscriere cu optiunile privind unitatea de invatamant in care doresc sa isi continue studiile.

Mediile elevilor care s-au inscris la liceu vor fi introduse intr-o baza de date nationala, urmand ca pe 15 iulie sa aiba loc prima etapa a repartizarii computerizate. Pe 16 iulie, liceele vor afisa liste cu numele candidatilor admisi.

Evaluare Nationala 2014: Rezultatele finale dupa contestatii vor fi afisate marti

Ulterior, intre 17 si 25 iulie, elevii isi vor depune dosarele de inscriere la unitatile de invatamant liceale unde au fost admisi.

Media de la Evaluarea Nationala are o pondere de 75% in media finala de admitere la liceu, restul de 25% fiind dat de media anilor din gimnaziu. mai mult


Vineri, 04 Iulie 2014, ora 12:30

Ultimele 7 zile de inscrieri la GPeC Summit - cel mai important eveniment de comert electronic din Romania

Ultimele 7 zile de inscrieri la GPeC Summit - cel mai important eveniment de comert electronic din Romania

Doar pana pe 21 Mai 2014 (inclusiv) persoanele interesate sa participe laGPeC Summit, mai pot achizitiona bilete de acces la cel mai important eveniment de comert electronic din Romania. Acesta se va desfasura in zilele de 26-27-28 Mai, la Bucuresti, iar pretul unui bilet pentru cele 3 zile este de 157 euro (TVA inclus).

Peste 40 de specialisti in e-commerce, romani si internationali, vor urca pe scena la GPeC Summit in cele 3 zile de eveniment. Cativa dintre acestia - personalitati recunoscute la nivel mondial, ale caror carti sunt best-selling pe Amazon - vorbesc pentru prima oara in Romania, la GPeC Summit:

Chris Goward, Presedinte si CEOWiderFunnel, este creierul din spatele metodelor LIFT™ si Kaizen™ si a dezvoltat strategii de optimizare a conversiilor pentru clienti precum Google, Electronic Arts, Magento sau BuildDirect.com. Chris este autorul cartii "You Should Test That!", un bestseller international, prin care redefineste principiile optimizarii conversiilor - cartea sa fiind cotata cu rating-uri de 5 stele din partea cititorilor pe Amazon. Din 2007, Chris a vorbit la peste 100 de evenimente in peste 30 de orase la nivel mondial, iar acumvine pentru prima oara in Bucuresti, la GPeC Summit, unde va sustine atat o prezentare in cadrul Conferintei din 26 Mai, cat si un workshop de optimizare a conversiilor in ziua de 27 Mai.

Jacob Kildebogaardcoordoneaza serviciile de PPC si Analytics pentru agentia de marketing online scandinava,Webjuice.dk, la care... mai mult


Joi, 15 Mai 2014, ora 12:11

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba