joburi ingineri constructii

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Angajatori de TOP Bucuresti 2014 - mii de joburi la companii de renume

Angajatori de TOP Bucuresti 2014 - mii de joburi la companii de renume

Editia cu numarul 16 a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP are loc saptamana viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti. Editia din aceasta primavara este cea mai mare din ultimii 5 ani.

Evenimentul reuneste 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de vizitatori, ajungand astfel la dimensiunile inregistrate inainte de criza economica.

O discutie cu reprezentantii companiilor iti poate oferi in primul rand o perspectiva asupra pietei fortei de munca, informatii utile despre cum poate evolua cariera ta in cadrul companiei si o modalitate prin care cunosti profesionisti in domeniul tau de interes. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din arii variate de activitate si ofera sansa vizitatorilor de a-si gasi un loc de munca in functie de background-ul educational si experienta pe care o detin. In functie de numarul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit si Consultanta (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Constructii, Educational, Farmaceutic, Transport si Logistica.

Pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format, in medie, din... mai mult


Joi, 27 Martie 2014, ora 17:29

Peste 500 de joburi pentru ingineri si experti IT, la targul BESTEngineer Bucuresti

Peste 500 de joburi pentru ingineri si experti IT, la targul BESTEngineer Bucuresti

Peste 500 de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat, vor fi disponibile in cadrul evenimentului BESTEngineer - Targ de joburi pentru ingineri si experti IT, in perioada 31 mai - 1 iunie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

BESTEngineereste singurul eveniment dedicat in totalitate sectorului de resurse umane care activeaza preponderent in domeniul ingineriei si are ca scop sprijinirea companiilor in gasirea personalului tehnic specializat. In completare, BESTEngineer ofera o serie de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera pentru ingineri.

BESTEngineer are scopul de a reuni timp de 2 zile companii nationale si multinationale care au ca obiectiv recrutarea inginerilor din domenii precum: automotive, IT si software, electric si electronic, automatizare si mecatronica,energie, constructii civile si industriale, industria chimica, farmaceutica, etc.

Companii de top precum : Misys Romania, Leoni Wiring Systems, Stefanini, Lugera The People Republic, Kilpatrick International, GMV Innovation Solution, Faurecia, Cosmote, Unilever, Tenaris, Vegra Info, P&G, Ypsys, Noerr Consulting, Teaching, Best Jobs, Myjob, 4Career si nu numai, asteapta candidati din domenii precum productie, dezvoltare software, support IT, mecanica, electrica, chimie etc. cu pozitii deschise atat pentru persoane cu experienta, cat si pentru juniori.

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante, dar si pentru a sta de... mai mult


Sambata, 25 Mai 2013, ora 09:56

4 comentarii
Peste 7.000 de joburi disponibile in Romania - afla in ce domenii

Peste 7.000 de joburi disponibile in Romania - afla in ce domenii

Peste 7.100 de locuri de munca sunt declarate vacante in perioada 2-8 august, cele mai multe fiind disponibile in Capitala si in judetele Cluj, Iasi, Timis si Valcea, potrivit datelor centralizate de Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Astfel, conform datelor rezultate din declaratiile agentilor economici privind locurile de munca vacante, in evidentele ANOFM sunt inregistrate, in prezent, 7.118 locuri de munca.

In judetul Cluj sunt disponibile 843 de posturi, in Iasi - 573, in Bucuresti - 493, in judetul Timis - 353, iar in Valcea - 292.

Cele mai putine locuri de munca vacante sunt inregistrate in judetele Bacau (16), Mehedinti (13) si Caras-Severin (unul).

Mai putine locuri de munca in cercetate-dezvoltare

Potrivit ANOFM, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 577 locuri de munca, pentru meseriile de inginer si subinginer (inginer de sistem in informatica - 28, inginer mecanic - 25, inginer constructii civile, industriale si agricole- 23 etc.), asistent medical generalist - 29, programator - 27, consilier vanzari asigurari - 22, consultant in informatica -18 etc.

Pentru studii medii sau profesionale si pentru lucratorii necalificati sunt disponibile 6.541 posturi, cele mai multe fiind pentru confectioner-asamblor articole din textile (621), operator confectioner industrial imbracaminte din tesaturi, tricotaje, materiale sintetice (417), muncitor necalificat in industria confectiilor (383) si sofer autocamion/masina... mai mult


Joi, 02 August 2012, ora 19:16

1 comentariu
Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite

Joburi in constructii in tara si strainatate - vezi salariile oferite

Domeniul constructiilor a fost unul din motoarele de crestere economica din Romania, in 2011, iar, in acest an, pe fondul intensificarii lucrarilor in domeniul infrastructurii, locurile de munca pe acest segment abunda.

De exemplu, Group Alproplast cauta un inginer mecanic proiectare, care sa aiba cunostinte bune de ACAD si MS Office. Compania este specializata in fabricarea si montajul de constructii din aluminiu si sticla, iar responsabilitatile includ ofertarea tehnico-economica, executia, urmarirea productiei si asigurarea calitatii.

Daca sunteti cunoscator al limbii engleze, aveti abilitati de comunicare si cunostinte temeinice si dovedite despre sisteme de inginerie mecanica, puteti obtine un post de inginer mecanic senior, oferit de Von Consulting, in numele unei companii multinationale de constructii.

Persoana aleasa va avea drept responsabilitati mentinerea legaturii cu subcontractorii, revizuirea desenelor tehnice si specificatiilor, acceptarea sau respingerea proiectelor, precum si reprezentarea companiei in intalnirile oficiale legate de proiecte.

In Campina, compania Emon Electric este in cautarea unui inginer pregatirea lucrarilor si urmarirea productiei, cu studii superioare in inginerie electrotehnica, electroenergetica (cu masterat). Se cer si foarte bune abilitati de lucru cu programele Autocad, Microsoft Project, SAP si alte softuri dedicate intocmirii documentatiei tehnice, precum si cunoasterea foarte buna a limbii engleze sau germane sau... mai mult


Miercuri, 28 Martie 2012, ora 07:32

2 comentarii
Peste 11.000 de joburi, disponibile in urmatoarea saptamana

Peste 11.000 de joburi, disponibile in urmatoarea saptamana

Cei care sunt in cautarea unui loc de munca trebuie sa stie ca, in evidentele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM), sunt inregistrate 11.020 locuri de munca, in saptamana 1-7 iulie 2011.

Cele mai multe locuri sunt in municipiul Bucuresti- 1.749, Cluj - 1.082, Hunedoara- 574, Iasi- 552 si Timis- 507. Destul de multe locuri sunt si in Sibiu- 469, Constanta- 431, Arad- 429, Bihor- 371, Valcea- 343, Harghita- 335, Calarasi- 324 si Tulcea- 316.

La polul opus, cele mai putine locuri sunt in Prahova- 69, Ialomita- 63, Giurgiu- 45, Covasna- 41, Caras-Severin- 23 si Mehedinti- 7, potrivit anuntului de pe site-ul ANOFM.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 885 locuri de munca, dupa cum urmeaza: ingineri si subingineri (inginer mecanic - 42, inginer constructii civile, industriale si agricole- 28, inginer nave- 19, inginer de sistem in informatica- 16, alti arhitecti, ingineri si asimilati- 15 etc.), director magazin - 111, programator - 51, consilier financiar-bancar -27, farmacist- 22, jurisconsult- 11, inspector asigurari - 10, asistent comercial- 10 etc.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 10.135 locuri de munca. mai mult


Vineri, 01 Iulie 2011, ora 18:30

2 comentarii
Unde va puteti angaja cu studii superioare in domeniul constructiilor?

Unde va puteti angaja cu studii superioare in domeniul constructiilor?

In ciuda scaderii volumului lucrarilor de constructii cu 4,4 la suta in primul trimestru din acest an, comparativ cu perioada similara din 2010, companiile din domeniu nu au stopat angajarile.

Astfel, acestea au publicat, pe site-urile de specialitate, mai multe anunturi pentru posturi dedicate candidatilor cu studii superioare.

De exemplu, compania Gecor recruteaza din Bucuresti, Ilfov si Giurgiu pentru un post de inginer drumuri si poduri. Acesta va fi responsabil pentru coordonarea, supravegherea si verificarea contructiilor de drumuri si poduri. Pentru a putea candida, trebuie sa fiti absolvent al unei facultati politehnice cu specializarea constructii sau echivalent din punct de vedere tehnic, sa aveti experienta pe santiere de 2-5 ani si foarte bune aptitudini de organizare si planificare.

De asemenea, candidatii trebuie sa aiba permis de conducere categoria B si sa fie dispusi sa calatoreasca in tara. Compania va pune la dispozitia angajatului masina si telefon de serviciu.

In Pitesti, firma Riviera Impex, ce activeaza in domeniul confectiilor metalice si a constructiilor civile si industriale, este in cautarea unui inginer proiectant, bun cunoscator al programului CATIA V5, care sa stie limbile franceza si engleza. De altfel, persoana aleasa va trebui sa fie dispusa sa calatoreasca in Franta.

Responsabilitatile angajatului vor consta in intocmirea documentatiei necesare pentru executarea de prototipuri solicitate de beneficiar, asistenta la... mai mult


Marti, 07 Iunie 2011, ora 08:35

Vrei salariu de mii de euro? Iata ofertele de joburi in strainatate

Vrei salariu de mii de euro? Iata ofertele de joburi in strainatate

Programatorii, pilotii sau medicii specializati de domenii mai dificile pot castiga destul de bine in Romania. Cu toate acestea, salariile pe care le pot obtine pe aceleasi pozitii in strainatate sunt cel putin duble.

Piata muncii din Romania este relativ blocata, fiind putine joburi disponibile, in timp ce salariile oferite au scazut in ultimul an. In schimb, oferte de angajari in tari dezvoltate, care nu prea au fost afectate de criza, gen Finlanda sau Norvegia, dar si in tari in plina ascensiune, cum ar fi India, sunt din abundenta pe site-urile de recrutare.

De exemplu, in orasul Olkiluoto din Finlanda va puteti angaja pe unul din cele cinci pozitii de inspector calitate in constructii, salariul fiind cuprins intre 3.500 si 4.000 de euro (cazarea, transportul si asigurarile sunt platite). Jobul presupune verificarea instalatiilor de apa si canalizare, efectuarea de teste de presiune si sprijinirea echipei de constructii, printre altele.

Pe langa studii in domeniu, trebuie sa vorbiti limba engleza fluent si sa fiti capabil sa discutati de la egal la egal cu persoanele din top management.

Tot in nordul Europei, de data asta in Norvegia, se cauta zece taietori de lemne, care vor fi responsabili si de fabricarea grinzilor de lemn si pregatirea lor pentru transport. Potrivit anuntului, angajatii trebuie sa aiba viteza si precizie in realizarea muncii. De asemenea, candidatii trebuie sa stie sa manuiasca fierastraul electric Hundegger.

Desi nu se cer diplome... mai mult


Marti, 12 Aprilie 2011, ora 13:39

3 comentarii
Peste 9.600 de joburi disponibile la nivel national - Vezi ce se cauta

Peste 9.600 de joburi disponibile la nivel national - Vezi ce se cauta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) pune la dispozitia romanilor nu mai putin de 9.645 locuri de munca, in saptamana 25 martie - 31 martie 2011.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 685 locuri de munca. Astfel, se cauta ingineri si subingineri (inginer mecanic - 47, inginer constructii civile, industriale si agricole - 25, inginer de sistem software - 12, inginer productie - 12, inginer electronist, transporturi, telecomunicatii - 11, inginer automatist - 9), dar si 9 directori magazin, 15 inspectori asigurari, 13 programator si 6 medici veterinari.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori necalificati sunt disponibile 8.960 locuri de munca, dintre care confectioner-asamblor articole din textile - 995, lucrator comercial - 385, muncitor necalificat in industria confectiilor - 379. muncitor necalificat la asamblarea, montarea pieselor - 326, sofer autocamion/ masina de mare tonaj - 166. Se mai cauta si 129 de ospatari, 129 agenti de securitate, 102 agenti vanzari, 97 de bucutari si 61 de barmani.

Cele mai multe posturi vacante sunt in municipiul Bucuresti - 1.117, urmat de Bihor - 569, Iasi - 560 si Cluj - 533, conform unui comunicat al ANOFM.

Topul judetelor care ofera locuri de munca este continuat cu Hunedoara - 455, Vaslui - 450, Timis - 417, Tulcea - 330, Mures - 284, Neamt - 277, Brasov - 270, Sibiu - 269, Arges - 238, Buzau - 230, Maramures - 226, Valcea - 224, Bistrita-Nasaud - 220, Arad -... mai mult


Sambata, 26 Martie 2011, ora 12:05

Joburi din nou la moda - Se cauta iar ingineri

Joburi din nou la moda - Se cauta iar ingineri

Muncitorii calificati si specialistii sunt la mare cautare in Europa, dar din 2011 au sanse foarte mari de angajare si in Romania. In industria auto, infrastructura, industria grea si industria bunurilor de larg consum, mai ales in randul companiilor care au supravietuit in criza, se vor face angajari si chiar mici cresteri salariale.

Renault cauta pentru Centrul Tehnic de la Titu un responsabil mentenanta pentru sisteme de climatizare. Acesta are nevoie de studii superioare tehnice in domeniul masinilor termice si instalatiilor frigorifice, experienta in domeniul mentenanta, aptitudini de comunicare, coordonare si organizare, cunostinte de limba franceza si engleza, dar si permis de conducere categoria B.

Inginerul cautat de Renault va raspunde din punct de vedere climatic de mentenanta instalatiilor, utilajelor, masinilor si retelelor din cadrul departamentului. El va planifica si va realiza interventii, tinand cont de urgente, termene, disponibilitatea instalatiilor si va propune actiuni de fiabilizare, plecand de la analiza penelor si participa la punerea lor in lucru.

De asemenea, el va participa la elaborarea programelor de mentenanta preventiva, va supraveghea interventiile subcontractantilor si va studia solutiile utilizate de furnizori si concurenti in ceea ce priveste mentenanta instalatiilor si mijloacelor din perimetrul sau de activitate. Printre altele, responsabilul pentru sisteme de climatizare va mai valida si solutiile propuse de furnizori pentru... mai mult


Luni, 06 Decembrie 2010, ora 07:30

13 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba