linie ratb ghencea

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Ramaneti noaptea in oras? RATB modifica traseele a zece linii de noapte

Ramaneti noaptea in oras? RATB modifica traseele a zece linii de noapte

Traseele a zece linii de autobuze de noapte vor fi modificate de RATB din cauza gradului scazut de solicitare.

RATB vrea sa extinda reteaua de transport d enoapte pentru a asigura relatii directe intre cartiere, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Linia N101 va functiona intre statiile "Pasaj Colentina" si "Faur", pe traseul: Sos. Colentina, Sos. Mihai Bravu, Bd. Ferdinand, Sos. Pantelimon, Bd. Pierre de Coubertin, Stadionul National, Bd. Pierre de Coubertin, Sos. Pantelimon, Str. Garii Catelu, Str. Industriilor, Bd. Basarabia, Bd. 1 Decembrie1918.

Autobuzele vor purta inscriptia de traseu: "N101: Pasaj Colentina-Sos. Pantelimon-Faur".

Linia N103 va functiona intre "Complex RATB Titan" si "Zetari", pe traseul: Bd. Th. Pallady, Bd. Camil Ressu, Cal. Dudesti, Bd. O. Goga, Str. Nerva Traian, Cal. Vacaresti, Sos. Oltenitei, Str. Ion Iriceanu, Str. Turnu Magurele, Str. Luica, Str. Anghel Alexandru, Str. Zetarilor.

Autobuzele vor purta inscriptia de traseu: "N103: Complex RATB Titan-Pod Timpuri Noi-Zetari".

Linia N110 va functiona intre "Cartier 16 Februarie" si "Piata Unirii", pe traseul: Calea Giulesti, Bd. Constructorilor, Str. Virtutii, Str. Lujerului, Bd. Timisoara, Str. Razoare, Sos. Pandurilor, Str. Dr. Rainer, Bd. Eroilor, Splaiul Independentei pana la terminalul, "Piata Unirii", cu intoarcere pe Splaiul Independentei, Bd. Eroilor, Str. Dr. Bagdasar, Sos. Pandurilor, Bd. Geniului, Bd. Timisoara, Str. Lujerului, Sos.Virtutii, apoi pe traseul... mai mult


Miercuri, 08 Ianuarie 2014, ora 23:35

RATB: Autobuzee cu trasee modificare, de sambata - vezi liniile vizate

RATB: Autobuzee cu trasee modificare, de sambata - vezi liniile vizate

RATB va modifica, incepand de sambata, traseele autobuzelor de pe mai multe linii, ca urmare a instituirii restrictiei de tonaj, de 3,5 tone, pe strada Sergent Moraru Stefan din Capitala.

Este vorba despre autobuzele liniilor 226, 227, 302 si N114, care vor circula pe trasee modificate, anunta RATB, printr-un comunicat remis Ziare.com.

Astfel, linia 226 va functiona pe traseul de baza intre Piata Romana si intersectia Cal. 13 Septembrie/Bd. Ghencea/Str. Petre Ispirescu/Str. Antiaeriana, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Str. Antiaeriana, Sos. Alexandriei, pana la Depoul Alexandria. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 227 va functiona pe traseul de baza intre Piata Pucheni si intersectia Str. Soldat Croitorul/Cal. Rahovei, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Cal. Rahovei, Str. Sebastian, Cal. 13 Septembrie, Str. Antiaeriana, Sos. Alexandriei. Celalalt sens nu se modifica.

Linia 302 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Ghencea si intersectia Cal. 13 Septembrie/Bd. Ghencea/Str. Petre Ispirescu/Str. Antiaeriana, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Str. Antiaeriana, Sos. Alexandriei, apoi traseul actual. Celalalt sens nu se modifica.

Linia N114 va functiona pe traseul de baza intre Piata Unirii si intersectia Sos. Alexandriei/Str. Margeanului, apoi pe un traseu modificat pe sensul spre terminalul Depoul Alexandria, pe Str.... mai mult


Sambata, 17 Noiembrie 2012, ora 08:07

Cum te obliga RATB sa validezi cardul - se schimba si modalitatea de acces in autobuz

Cum te obliga RATB sa validezi cardul - se schimba si modalitatea de acces in autobuz

Dupa ce reprezentantii RATB au decis scoaterea din autobuzele bucurestene a biletului de hartie, capsat de mana, asa cum face nasul in tren, Regia cauta metode pentru a obliga bucurestenii sa isi valideze cardul de calatorie.

Acum, sistemul de control si monitorizare a fluxurilor de calatori pe liniile RATB functioneaza doar pe 16 linii, insa, in viitor, urmeaza sa fie implementat pe toate liniile, precizeaza reprezentantii RATB pentru Ziare.com.

Cel mai probabil, insa, timpul de stationare a autobuzelor ori tramvaielor in statii va creste, mai ales ca RATB vrea sa modifice si modul de acces in autobuz.

Prin noul sistem, accesul calatorilor in vehicule se face doar pe la prima usa, iar coborarea numai pe la usile 2 si 3, sub supravegherea agentilor de control si a conducatorilor de vehicule, explica reprezentantii Regiei.

Dupa urcarea in mijlocul de transport, calatorii sunt informati de catre agentii de control asupra modalitatii de validare a cardurilor de transport.

Persoanele care nu vor avea cardul de calatorie valabil vor fi date jos din mijlocul de transport in comun si indrumate spre o ghereta de bilete.

Soferii implicati in proiect

Calatorii, care vor urca doar pe la prima usa, vor fi anuntati de catre soferii de autobuz prin statia radio de la bord sa-si valideze cardurile, pentru a nu prelungi durata de stationare a mijloacelor de transport in statii, potrivit purtatorului de cuvant al Regiei, Brandusa Raeceanu.

Asadar, calatorii vor auzi... mai mult


Joi, 11 Octombrie 2012, ora 20:36

8 comentarii
Alte articole despre: validare card RATB, mod acces RATB
Gata cu blatul pe RATB: N-ai bilet, nu urci

Gata cu blatul pe RATB: N-ai bilet, nu urci

Regia Autonoma de Transport Bucuresti a decis sa extinda programul prin care toti pasagerii sunt verificati daca au bilet inca din statie, inainte de urcare, pana cand va fi acoperita intreaga retea de transport.

Astfel, prin sistemul nou adaptat de cei de la RATB, calatorii vor putea urca in mijloacele de transport in comun din oras doar pe la prima usa, care va fi pazita de controlori, iar coborarea se va face doar pe la usile 2 si 3, informeaza Adevarul.

Persoanele care nu detin carduri de transport validabile vor fi indrumati de catre agentii de control spre cel mai apropiat punct de comercializare a cardurilor RATB, prevede proiectul.

In plus, prin statia radio de la bord, conducatorii de vehicule vor transmite pasagerilor mesajul "Va rugam validati cardurile!".

Proiectul a fost introdus intial pe liniile Expres 780 si 783, fiind ulterior extins pe liniile de autobuze 254 si 422, si , treptat, si in zone cu fluxuri mari de calatori, cum ar fi capetele de linii, marile intersectii, statiile comune mai multor linii (spre exemplu, zonele Televiziune, Ghencea, Resita, Piata Sudului, Big Berceni, Gara de Nord, ASE, CET SUD, Platforma Alexandria).

Incepand de la finalul lunii septembrie au fost incluse in sistemul de monitorizare inca 16 linii de autobuze, urmand ca acest proces sa continue pana la acoperirea integrala a retelei de transport, mai informeaza RATB. mai mult


Luni, 08 Octombrie 2012, ora 21:30

12 comentarii
Vezi ce linii RATB circula pana dimineata in noaptea de Inviere

Vezi ce linii RATB circula pana dimineata in noaptea de Inviere

13 linii ale Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), respectiv sase de tramvai si sapte de autobuz, vor avea program prelungit in noaptea de Inviere, urmand sa circule pana la 5.30 dimineata, anunta reprezentantii Regiei.

Programul prevede plecari din cartiere spre zona centrala incepand cu ora 22.00, iar din centru spre cartiere incepand cu ora 22.30, la intervale de succedare de 30 minute.

Liniile RATB in noaptea de Inviere vor avea urmatoarele trasee:

Linia 7 va functiona pe traseul de baza intre CFR Progresul, Piata Eroii Revolutiei si Piata Unirii;
Linia 20 va functiona intre Laromet, Bd. Ion Mihalache si terminalul Banu Manta;
Linia 21 va functiona pe traseul de baza intre Pasaj Colentina si intersectia Calea Mosilor/Str. Cavafii Vechi, apoi prin Calea Mosilor pana la terminalul Piata Sf. Vineri;
Linia 32 va functiona pe traseul de baza intre Depoul Alexandria si Piata Unirii;
Linia 34 va functiona pe traseul de baza intre Depoul Dudesti, Bucur Obor, Piata Victoriei si terminalul Banu Manta;
Linia 41 va functiona pe traseul de baza intre Ghencea, Piata Crangasi si Piata Presei Libere;Linia 104 va functiona pe traseul de baza numai intre Granitul, Piata Hurmuzachi si Piata Unirii;
Linia 311 va functiona pe traseul de baza intre terminalul FAUR si Piata Rosetti, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Carol, Piata Universitatii pana la Piata Unirii;
Linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Cartier Damaroaia si Piata Romana, apoi pe un traseu... mai mult


Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 15:12

Vezi ce linii RATB vor circula in noaptea de Inviere

Vezi ce linii RATB vor circula in noaptea de Inviere

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca in noaptea de Inviere va prelungi programul de circulatie pentru 13 linii de transport in comun, pana la ora 5:30 dimineata.

RATB precizeaza intr-un comunicat ca programul prevede plecari din cartiere spre zona centrala, incepand cu ora 22:00, iar din zona centrala spre cartiere incepand cu ora 22:30, la intervale de succedare de 30 minute.

Astfel, liniile RATB din noaptea de Inviere vor avea urmatoarele trasee:

Linia 7 va functiona pe traseul de baza intre CFR Progresul, Piata Eroii Revolutiei si Piata Unirii, linia 20 va functiona intre Laromet, Bd. Ion Mihalache si terminalul Banu Manta iar linia 21 va circula pe traseul de baza intre Pasaj Colentina si intersectia Calea Mosilor/Str. Cavafii Vechi, apoi prin Calea Mosilor pana la terminalul Piata Sf. Vineri.

Linia 32 va functiona pe traseul de baza intre Depoul Alexandria si Piata Unirii, linia 34 va functiona pe traseul de baza intre Depoul Dudesti, Bucur Obor, Piata Victoriei si terminalul Banu Manta, iar linia 41 va functiona pe traseul de baza intre Ghencea, Piata Crangasi si Piata Presei Libere.

Linia 104 va circula pe traseul de baza numai intre Granitul, Piata Hurmuzachi si Piata Unirii, linia 311 va functiona pe traseul de baza intre terminalul FAUR si Piata Rosetti, apoi pe un traseu prelungit prin Bd. Carol, Piata Universitatii pana la Piata Unirii.

De asemenea, linia 331 va functiona pe traseul de baza intre Cartier Damaroaia si Piata Romana,... mai mult


Marti, 19 Aprilie 2011, ora 22:41

Alte articole despre: circulatie linii RATB, noapte Inviere
Vezi programul RATB de Sarbatori

Vezi programul RATB de Sarbatori

Regia Autonoma de Transport Bucuresti anunta ca in noaptea de Revelion va pune la dispozitia bucurestenilor 29 de linii de transport in comun, care vor circula intre orele 23.30 - 5.30.

Mijloacele de transport se vor succeda la intervale de 30 minute si vor asigura legaturi intre cartiere si zona centrala a Capitalei, informeaza un comunicat remis Ziare.com.

Programul liniilor RATB in noapte de Revelion este urmatorul:
Liniile 5, 16 si 21 vor functiona pe un traseele de baza pana la intersectia Cal. Mosilor/Str. Cavafii Vechi, apoi pe un traseu prelungit pe Cal. Mosilor, Str. Sf. Vineri, pana la terminalul Piata Sf. Vineri;

Linia 7 va functiona pe traseul de baza intre terminalul CFR Progresul si Piata Unirii;

Linia 11 va functiona intre Cartier 16 Februarie si Ghencea, pe Cal. Giulesti, Sos. Orhideelor, Bd. G-ral Vasile Milea, Bd. Timisoara, Sos. Progresului, Cal. 13 Septembrie si Bd. Ghencea ;

Linia 20 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Laromet si Banu Manta;

Linia 27 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Complex RATB Titan si Piata Unirii;

Linia 32 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Depoul Alexandria si Piata Unirii;

Linia 34 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Romprim si Banu Manta;

Linia 41 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Ghencea si Piata Presei Libere;

Linia 45 va functiona pe traseul de baza intre terminalul Mezes si Banu Manta;

Linia 46 va functiona pe traseul de... mai mult


Joi, 23 Decembrie 2010, ora 18:17

Mai multe linii RATB revin pe traseele de baza, din 15 septembrie

Mai multe linii RATB revin pe traseele de baza, din 15 septembrie

Liniile RATB vor reveni pe traseele de baza, din data de 15 septembrie, ora 4.00, ca urmare a finalizarii lucrarilor la infrastructura rutiera din zona Pasajului Basarab.

Autobuzele de pe linia 105 vor circula spre piata Presei Libere, de la intersectia bd. G-ral Vasile Milea - Bd. Iuliu Maniu, pe bd. G-ral Vasile Milea - podul Grozavesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei - str. Barierei - str. Fluviului - bd. Dinicu Golescu - Gara de Nord, apoi se vor incadra pe traseul actual. Pe sensul spre Valea Oltului autobuzele de pe aceeasi linie vor circula de la Piata Garii de Nord pe bd. Dinicu Golescu - str. Fluviului - Calea Plevnei - Sos. Orhideelor - bd. Vasile Milea, apoi pe traseul actual.

Autobuzele liniei 635 vor circula spre Vasile Parvan, de la intersectia bd. G-ral Vasile Milea - bd. Iuliu Maniu, pe bd. G-ral Vasile Milea - Podul Grozavesti - Sos. Orhideelor - Calea Plevnei - str. Barierei - str. Fluviului - bd. Dinicu Golescu - Piata Garii de Nord, apoi pe traseul actual. Pe sensul spre Ghencea autobuzele liniei mentionate vor circula de la Piata Garii de Nord pe bd. Dinicu Golescu - str. Fluviului - Calea Plevnei - Sos. Orhideelor - bd. Vasile Milea, apoi pe traseul actual.

Linia 601 va circula intre Piata C.A. Rosetti si Semanatoarea, pe Bd. Carol I - bd. Regina Elisabeta - bd. Mihail Kogalniceanu - Splaiul Independentei (malul stang), str. G-ral Petre Popovat - sos. Virtutii - Splaiul Independentei (malul drept), cu intoarcere pe splaiul Independentei... mai mult


Marti, 14 Septembrie 2010, ora 10:58

1 comentariu
O noua linie RATB, in Ghencea

O noua linie RATB, in Ghencea

RATB a infiintat, incepand de sambata, linia 185 de autobuze, care functioneaza intre terminalul "Ghencea" (cap de linie 126) si terminalul "Cimitirul Ghencea 3", pe traseul: B-dul Ghencea, Prelungirea Ghencea, Drumul Cooperativei.

Autobuzele fac opriri in statiile de pe traseele liniilor 126 si 385, precum si in statiile nou-infiintate de pe Drumul Cooperativei, dupa intersectia cu Prelungirea Ghencea (sens de mers Cimitirul Ghencea 3), dupa intersectia cu strada Bascov (in ambele sensuri) si la cap de linie "Cimitirul Ghencea 3".

Totodata, regia de transport anunta ca, din 30 august, pentru continuarea lucrarilor edilitare de pe strada Rasadnitei, autobuzele liniei 163 vor circula pe traseul de baza intre terminalul "Pascal Cristian" si intersectia Drumul Sabareni/strada Sculptorilor, apoi pe un traseu modificat in ambele sensuri, pe Drumul Sabareni, pana la terminalul "Magaziile 16 Februarie", pe traseul comun cu linia 162. mai mult


Duminica, 29 August 2010, ora 09:15

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Spanzurata pentru un pahar cu apa - un ministru si un guvernator au murit pentru ea
  2. Mango, in centrul unui scandal imens, din cauza bluzei "naziste" (Foto)
  3. Scandal cu inregistrari in bikini in armata americana (Video)
  4. Televiziunea la care se uita cainii, Dog TV, ajunge si in Europa
  5. Ingenios: Cum rezolva chinezii lipsa spatiului (Foto)
  6. Jucarii Ebola, vandute de americani
  7. Cum au mancat niste oi cannabis de 5.000 de euro
  8. Captiv in librarie: Ce-a patit un turist american la Londra
  9. Participant surpriza la Maratonul din Chicago: Un infractor care fugea de politisti
  10. Incident la nivel inalt: Un restaurant a refuzat cardul presedintelui Obama