noi abonamente cfr

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
CFR modifica mersul trenurilor

CFR modifica mersul trenurilor

CFR Calatori modifica de duminica mersul trenurilor, iar noul program va fi valabil pana pe 14 decembrie 2013.

Compania anunta, astfel, modificari ale orarului, dar si o suplimentare a numarului de trenuri. Pana la anul in decembrie vor circula 1.378 de trenuri, cu 60 mai multe decat in planul de mers 2011-2012, se arata intr-un comunicat CFR, remis Ziare.com.

In noul program vor exista doua trenuri noi in traficul international. Acestea vor avea ca destinatie Budapesta si vor pleca de la Bucuresti si de la Sighetu Marmatiei.

Totodata, in 2013, anunta CFR Calatori, vor continua lucrarile de reabilitare in mai multe zone, ceea ce va afecta orarul de mers al trenurilor, dar compania va mentine si reducerile la bilete pentru traficul intern si international.

In programul intern al CFR Calatori "s-a implementat mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare au permis acest lucru si unde traficul de calatori este cu preponderenta de naveta: Bucuresti Nord- Rosiori, Rosiori - Craiova, Constanta - Mangalia, Bucuresti Nord - Ploiesti, Ploiesti Sud - Urziceni, Buzau - Marasesti, Iasi - Ungheni Prut", precizeaza comunicatul.

CFR Calatori va mentine si in 2013 reducerile la bilete atat in traficul intern, cat si in cel international: Minigrup 2-5, biletul dus-intors, cartea VSD, biletul de weekend, procurarea cu anticipatie a biletelor de tren, abonamente, facilitati copii, reduceri la cumpararea online, reduceri la cumparara cu... mai mult


Joi, 06 Decembrie 2012, ora 14:30

Sistemul unic de bilete RATB-Metrorex-CFR, testat la Gara de Nord

Sistemul unic de bilete RATB-Metrorex-CFR, testat la Gara de Nord

Prima testare a sistemului pentru introducerea biletelor unice RATB - Metrorex - CFR Calatori va avea loc sambata, la Gara de Nord, urmand a fi efectuata pe un autobuz, pe un tren "Sageata albastra" si la statia de metrou Gara de Nord.

Reprezentanti ai Primariei Municipiului Bucuresti, Regiei Autonome de Transport Bucuresti (RATB), Metrorex si Societatii Nationale de Transport Feroviar de Calatori (SNTFC) "CFR Calatori" vor fi prezenti, de la ora 13.00, la Gara de Nord, pe peronul 14, informeaza municipalitatea.

In baza hotararii Consiliului General al Municipiului Bucuresti privind integrarea tarifara pentru sistemul de transport public din Capitala, vor fi introduse in oferta tarifara noi titluri de calatorie, ce vor putea fi utilizate, in prima etapa, la RATB si Metrorex, si ulterior si la CFR, pe inelul de cale ferata al Municipiului Bucuresti.

Noile titluri de calatorie si tarifele aferente acestora vor fi urmatoarele: bilet unic 60 de minute (valabil pentru RATB si Metrorex) - 5 lei, bilet cu 10 calatorii de cate 60 de minute pentru fiecare calatorie (valabil pentru RATB si Metrorex) - 30 lei, abonament de o zi (valabil pentru RATB si Metrorex) - 16 lei, precizeaza sursa citata.

Biletele si abonamentele accepta ultima validare cu un minut inainte de expirarea duratei de valabilitate si, dupa ultima validare, permit continuarea calatoriei pana la capatul liniei, cu vehiculele RATB sau pana la iesirea din statie, cu trenurile Metrorex, indiferent de durata... mai mult


Sambata, 20 Octombrie 2012, ora 08:23

1 comentariu
CFR ieftineste biletele de tren - vezi pe ce rute

CFR ieftineste biletele de tren - vezi pe ce rute

CFR Calatori anunta ca, incepand de luni, introduce noi oferte tarifare prin care se acorda reduceri intre 30% si 50 % din tariful integral de calatorie.

Reducerile se aplica la trenuri InterRegio clasa 1 si clasa 2, care circula doar pe anumite trasee, se arata intr-un comunicat al CFR, remis Ziare.com.

Asadar, biletele vor fi mai ieftine la trenurile care au ca statie de plecare si destinatie, rute de pe urmatoarele sectii:

Satu Mare - Cluj Napoca si retur (IR 1746 si 1745) - 50% reducere

Satu Mare - Oradea (IR 1742 si IR 1741) - 40% reducere

Baia Mare - Dej Calatori (IR 1642 si IR 1641) - 40% reducere

Oradea -Cluj Napoca (IR 1936 si IR 1938) - 30% reducere

Cluj Napoca - Targu Mures (IR 368 si IR 369) - 45% reducere la cls. 1 si 50% reducere la clasa 2

Posesorii de abonamente de calatorie valabile la tren Regio pot calatori fara plata diferentelor tarifare la trenurile InterRegio si pe sectiile mentionate, cat si cu trenurile internationale IR 363, IR 365 si IR 367/368 respectiv IR 362, IR 364 si IR 366/369 pe rute cuprinse intre statiile Oradea - Cluj Napoca si retur, se mai arata in comunicat.

Pentru calatoria cu loc rezervat la trenurile Interregio mentionate, tariful de rezervare a locului se achita integral. In cazul posesorilor de abonamente valabile la tren Regio, pentru calatoria cu loc rezervat se achita integral si diferenta tarifara.

Totodata, CFR Calatori lanseaza, tot de luni, "Biletul de Grup" destinat grupurilor organizate,... mai mult


Luni, 10 Septembrie 2012, ora 12:20

1 comentariu
Noi abonamente CFR, valabile de duminica

Noi abonamente CFR, valabile de duminica

CFR Calatori introduce incepand de duminica, noi legitimatii de calatorie: abonamente lunare, valabile 5, 10 sau 15 zile, nu neaparat consecutive, intr-o luna calendaristica.

Intr-un comunicat de presa, se precizeaza ca la procurarea abonamentelor lunare de 5, 10 sau 15 zile se acorda o reducere de:

- 35% pentru Abonament 15 / valabil 15 zile,
- 25% pentru Abonament 10 / valabil 10 zile,
- 15% pentru Abonament 5 / valabil 5 zile.

Abonamentele lunare 5, 10 si 15 zile sunt legitimatii de calatorie nominale care se emit pentru trenuri personale, accelerate, rapide sau intercity-uri, conform solicitarii, la clasa a 2-a, pe zone kilometrice tarifare pana la 1.000 km.

Abonamentul lunar 5, 10 sau 15 zile nu da dreptul la anticiparea sau amanarea calatoriei pentru alte zile decat cele inscrise in legitimatia de calatorie.

Toate tipurile de abonamente se pot cumpara de la statiile mari si agentiile de voiaj CFR din tara. Pentru mai multe informatii puteti accesa www.cfrcalatori.ro sau puteti solicita informatii la numarul de telefon 021.319.0358 (Biroul Relatii cu Publicul din Gara de Nord Bucuresti).

C.B. mai mult


Duminica, 20 Martie 2011, ora 18:33

Alte articole despre: abonamente CFR
CFR Calatori introduce abonamente valabile 5, 10 si 15 zile

CFR Calatori introduce abonamente valabile 5, 10 si 15 zile

CFR Calatori introduce, din 20 martie, noi legitimatii de calatorie de tip abonament lunar, valabile 5, 10 sau 15 zile intr-o luna calendaristica.

"Astfel, la procurarea abonamentelor se acorda o reducere de 35% pentru abonamentul valabil 15 zile, de 25% pentru abonamentul valabil 10 zile si de 15% pentru abonamentul valabil 5 zile", se arata intr-un comunicat CFR Calatori, remis vineri Ziare.com.

De asemenea, abonamentele lunare valabile 5, 10 si 15 zile sunt legitimatii de calatorie care se emit pentru trenuri de persoane, accelerate, rapide sau intercity, conform solicitarii, la clasa a 2-a, pe zone kilometrice tarifare pana la 1.000 km.

"Aceste tipuri de abonamente se emit pe luna calendaristica numai in baza unei cereri scrise din partea calatorului, cerere in care se vor mentiona in clar cele 5, 10 sau 15 zile din luna in care va fi utilizata legitimatia de calatorie", precizeaza comunicatul.

D.R. mai mult


Vineri, 11 Martie 2011, ora 18:40

Noi abonamente CFR, disponibile de la 10 ianuarie

Noi abonamente CFR, disponibile de la 10 ianuarie

CFR isi reinnoieste oferta de abonamente pentru calatori, oferind din 10 ianuarie legitimatii de calatorie saptamanale cu numar nelimitat de calatorii valabile la trenurile Accelerat, Rapid si Intercity.

Abonamentele saptamanale se vor emite pentru clasa a 2-a, pentru o distanta de pana la 300 de kilometri si vor oferi o reducere de 50% fata de pretul integral al unei calatorii bormale. Odata cu achitarea tarifului de rezervare se poate face si achitarea tarifului de rezervare, potrivit unui comunicat al companiei Caile Ferate Romane.

Pentru calatoria cu tren de rang superior, de tip rapid sau Intercity sau pentru calatoriile la clasa I, se vor achita integral diferentele de tarifare si tichetul de rezervare dupa caz.

Spre exemplu, un abonament pe ruta Bucuresti - Ploiesti, Videle, Timisoara - Arad va costa pentru un tren accelerat 65,40 de RON, pentru Rapid 98,40 de lei si pentru Intercity 119,40 la clasa a 2-a.

Un abonament pe ruta Bucuresti - Urziceni ar costa 87 de RON pentru accelerat si 129,60 de RON la rapid si Intercity.

Un abonament pe ruta Bucuresti - Sinaia, Buzau ar costa 147,60 de RON pentru accelerat, 189 de RON pentru Rapid si 216 RON pentru Intercity.

Pe ruta Bucuresti - Fetesti, un abonament ar costa 157,80 RON pentru accelerat, 199,20 de RON pentru Rapid si 226,20 RON pentru Intercity.

CFR ofera si abonamente lunare cu numar nelimitat de calatorii pentru tren personal la clasa I si a II-a si pentru trenurile accelerat, rapid si... mai mult


Joi, 08 Ianuarie 2009, ora 17:05

1 comentariu
Alte articole despre: noi abonamente CFR
CFR ofera doua noi tipuri de abonamente, reduse cu 50%

CFR ofera doua noi tipuri de abonamente, reduse cu 50%

CFR ofera calatorilor doua noi tipuri de abonamente, reduse cu 50%, valabile pe trenurile Inter City si accelerat, incepand cu 10 martie 2008, a anuntat compania printr-un comunicat de presa remis joi, informeaza Realitatea TV.

Abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil la tren Intercity, clasa a doua, cu reducere de 50% din valoarea unei calatorii obisnuite si din valoarea suplimentului de tren poate fi utilizat si la trenurile de orice rang care circula pe ruta solicitata (rapid, accelerat, personal), fara a permite restituiri de tarife.

Potrivit comunicatului, abonamentul permite calatorilor sa circule doar la clasa a doua si nu se va permite rezervarea de locuri, iar pentru calatoria la clasa intai se vor achita integral diferentele tarifare.

Abonamentul cu numar nelimitat de calatorii valabil la trenurile Accelerat, clasa a doua, este redus la jumatate din valoarea unei calatorii obisnuite, iar pentru calatoria cu tren de rang superior (rapid, Intercity) sau la clasa intai se vor achita integral diferentele tarifare.

Acelasi comunicat informeaza ca abonamentul cu numar nelimitat de calatorii, valabil pe trenurile Rapid, cu o reducere 50% din valoarea unei calatorii cu acest rang de tren, ramane in continuare valabil.Toate tipurile de abonamente CFR Calatori se elibereaza pentru o distanta de pana la 300 km. mai mult


Joi, 06 Martie 2008, ora 16:13

Alte articole despre: trenuri, abonamente, CFR

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba