oferta cartela cosmote

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Internet oriunde: Vedeti cele mai bune oferte

Internet oriunde: Vedeti cele mai bune oferte

Lansarea serviciilor de Internet mobil la viteze foarte mari, 4G, in aceasta primavara, a determinat companiile de profil sa puna la dispozitia clientilor din ce in ce mai multe oferte, preturile fiind mai mici daca nu aveti pretentii de viteze de pana la 100 Mbps.

La Orange, ofertele de Internet pentru laptop variaza de la 8 euro la 25 de euro pe luna.

Cel mai ieftin abonament, Colibri 8, are inclus un 1GB de trafic, la viteza de nagivare 3G+, ce ofera viteze de download de pana la 21,6 Mbps si upload de pana la 5,76 Mbps. Daca traficul e depasit, tariful este de 1,50 de euro/100MB.

De asemenea, puteti alege si optiunea Happy Night, pentru 2 euro/luna in plus, traficul efectuat intre orele 00.00 - 07.00 fiind gratuit.

Cea mai scumpa varianta, de 25 de euro, are trafic national nelimitat, la viteze H+ (download pana la 43,2 Mpbs si upload pana la 5,76 Mbps) pentru primii 30 GB, iar restul pana la 128 Kbps.

Optiunea Happy Night este deja inclusa in pret, precum si cea pentru controlul costurilor (Cost Control).

Vodafone ofera Internet pentru laptop atat prin abonament, cat si prin cartela. In primul caz, cel mai ieftin tarif este de 9 euro pe luna, pentru 2 GB de trafic si viteza de download de pana la 21,6 Mbps si de upload de pana la 128 Kbps. In acest caz, traficul este nelimitat de viteza intre orele 23.00 - 06.00.

Pentru 4G, cu viteza de download de 75 Mbps sau 100 Mpbs, trebuie sa platiti 19, respectiv 25 de euro. Ambele variante au trafic... mai mult


Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 19:08

Romanii, putin receptivi la Internetul mobil - Vezi totusi ofertele operatorilor

Romanii, putin receptivi la Internetul mobil - Vezi totusi ofertele operatorilor

Romanii folosesc foarte putin Internetul mobil, iar perioada in care o fac cel mai des este, in general, dimineata, pentru a citi stirile.

Conform unui studiu mobime.ro, remis Ziare.com, privind navigarea pe Internet mobil, realizat pe 1.350 de persoane, peste 46% din utilizatori sustin ca au un consum pana in 125 de MB/luna. Restul de 54% se impart in persoane care navigheaza pana in 500 de mb/luna (28%) sau care navigheaza 1.000 de mb si peste (26%).

De altfel, concluzia ca romanii navigheaza putin pe Internet mobil este confirmata si de studiul recent al Gallup, care afirma ca accesul la Internet prin intermediul conexiunilor mobile este realizat preponderent de pe laptop (42%) si desktop PC (31%), telefonul mobil fiind folosit doar in 25% dintre cazuri.

Acelasi studiu releva ca 31% dintre cei care folosesc Internet mobil obisnuiesc sa plateasca o conexiune cu abonament lunar si trafic limitat cu plata traficului suplimentar, iar 20% dintre ei au abonament cu trafic initial limitat si cu scaderea vitezei maxime de transfer pentru traficul suplimentar.

Site-urile cel mai des accesate de pe mobil sunt cele de stiri, orele de maxim acces fiind intre 8 si 9 dimineata, cand desktop-urile genereaza un trafic foarte mic conform unui studiu trafic.ro.

"Faptul ca romanii prefera smartphoneurile nu inseamna ca le si folosesc la capacitatea maxima. In multe cazuri telefoanele performante sunt achizitionate pentru capitalul de imagine pe care il aduc, nu pentru... mai mult


Duminica, 22 Mai 2011, ora 09:08

Reduceri la abonamente si cartele, de la Cosmote

Reduceri la abonamente si cartele, de la Cosmote

Cei care vor sa incheie un abonament "Perfect pentru Tine" sau cumpara o cartela Cosmote pot beneficia de reduceri de 20%. De joi, utilizatorii cartelei Frog vor avea parte de aceeasi oferta.

Toti clientii Cosmote care activeaza in perioada 15 aprilie - 15 iunie 2011, un nou abonament Perfect pentru Tine incheiat pentru o perioada de doi ani, beneficiaza de oferta promotionala ce consta intr-un discount de 20% la factura lunara, aplicabil la toate abonamentele in valoare de cel putin 7 euro pe luna (fara TVA), a anuntat compania intr-un comunicat remis catre Ziare.com.

Reducerea de 20% este aplicabila tuturor facturilor emise pana la 31 decembrie 2011, pentru toate serviciile, excluzand traficul in roaming, traficul catre numere de telefon speciale, si alte discounturi, taxe de ajustare, anulare/dezactivare.

Utilizatorii Cartelei Cosmote au de asemenea posibilitatea de a beneficia de promotia de primavara incepand din 15 aprilie si pana pe 15 iunie 2011. in plus fata de bonusul de 1 euro oferit la Cartela Bonus 48 Energy pentru prima reincarcare de minim 4 euro credit din luna, compania ofera un discount de 20% la orice activare si reactivare a extraoptiunilor incluse in oferta promotionala, pana la 15 iunie 2011. mai mult


Marti, 19 Aprilie 2011, ora 23:47

1 comentariu
Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone

Cele mai ieftine oferte de la Orange, Cosmote si Vodafone

Dupa cum ne-au obisnuit companiile de telefonie mobila din Romania, cei trei giganti care au impreuna peste 25 de milioane de utilizatori, folosesc "o mie de optiuni si extra-optiuni" pentru "a veni in intampinarea nevoilor clientului".

Ziare.com a incercat pentru dumneavoastra sa ofere un pic de lumina publicand cele mai ieftine abonamente, dar si cele mai bune oferte la cartele prepaid pentru a va face alegerile mai usoare.

Astfel ca Orange Romania, care in momentul de fata inca mai e pe locul intai ca si numar de clienti vine cu o oferta de 4,17 euro. Este vorba de abonamentul Delfin 4. Acesta include 200 de minute in retea si 25 de minute nationale.

"Pe langa acest tip de abonament, Orange mai ofera si abonamentul de baza in valoare de 3,72 euro. Pornind de la abonamentul de baza de 3 euro (fara TVA), clientii isi pot construi planul de servicii care li se potriveste cel mai bine alegand dintre optiunile de voce, mesaje scrise sau multimedia, la care pot adauga alte servicii suplimentare", au declarat pentru Ziare.com reprezentantii Orange.

Cosmote vrea sa atraga noi clienti cat mai multi

In prezent, cel mai accesibil abonament din portofoliul Cosmote este planul tarifar "Perfect pentru Tine" care, pentru un abonament lunar de 4,5 Euro/luna (fara TVA), ofera 50 de minute nationale si internationale catre zona 1 alaturi de 500 de minute si 500 de SMS-uri in retea.

"La acest plan tarifar, utilizatorii pot adauga extraoptiuni care includ minute nationale... mai mult


Sambata, 05 Februarie 2011, ora 09:11

4 comentarii
Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent

Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent

Cosmote Romania a lansat una dintre cele mai atractive oferta de pe piata romaneasca de telecomunicatii pentru utilizatorii de cartela, oferind 5.000 de minute in retea cu un cent.

Toti clientii prepaid care activeaza extraoptiunea pana pe 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5.000 de minute si 5.000 de SMS-uri in retea pentru a le transmite urarile celor dragi, pentru practic 1 cent, anunta compania, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Costul extraoptiunii este 6 Euro, dar la fiecare activare sau reactivare facuta, timp de un an, utilizatorii extraoptiunii 5.000 primesc un credit bonus in valoare de 5.99 euro valabil 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri de voce, apeluri video si SMS-uri, atat in retea, cat si nationale si internationale.

"Suntem in pragul Sarbatorilor de Iarna, iar aceasta este o perioada in care oamenii simt nevoia sa vorbeasca mai mult cu prietenii si cu cei dragi. Noua extraoptiune pentru Cartela COSMOTE are ca scop implinirea nevoilor de comunicare ale tuturor clientilor.

Cu 5.000 de minute in retea si 5.000 de SMS-uri in retea pentru practic 1 cent, lansam inca o oferta revolutionara pe piata, oferind romanilor posibilitatea sa comunice cu cei dragi, fara constrangeri legate de costuri", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania. mai mult


Luni, 06 Decembrie 2010, ora 15:14

3 comentarii
Cartela prepay vs. abonament. Care este mai avantajos?

Cartela prepay vs. abonament. Care este mai avantajos?

Lupta operatorilor de telefonie mobila este una acerba in perioada de criza, iar competitia cea mai grea se duce in zona de cartele prepay. Pentru a atrage cat mai multi clienti, ofertele acestora contin extraoptiuni care pornesc de la 4 euro.

Batalia in aceasta zona a inceput in luna martie din 2006, cand Cosmote scotea pe piata extraoptiunea de 2.000 de minute lunare in retea, fiind un prilej de a arata jucatorilor din industrie potentialul pietei de cartele preplatite din Romania.

La mai bine de patru ani, operatorii de telefonie mobila din Romania au in portofoliu oferte de peste 1.000 de minute in retea. Cosmote ramane insa singurul operator care are o oferta de 2.000 de minute in retea.

Totusi, ofertele Orange, Vodafone si Cosmote, pe segmentul prepay, cu minute si SMS-uri in retea si minute nationale, au suferit permanent schimbari in ultimul an, arata analiza facuta de Financiarul.

De exemplu, la o cartela Orange poti beneficia de 1.000 de minute in retea si 60 de minute nationale, contra sumei de 4 euro. Operatorul percepe acest tarif permanent, nu ca in cazul extraoptiunilor, care au valabilitate doar 12 luni.

Vodafone are o oferta de 1.000 de minute in retea, 60 de minute nationale, dar si 60 de SMS-uri nationale si 1.000 de SMS-uri in retea, pentru care clientul trebuie sa plateasca pentru inceput 5 euro. La fiecare reinnoire a extraoptiunii clientul va plati mai putin cu 0,20 euro credit, pana la 3 euro credit.

Cosmote, cel care a resuscitat... mai mult


Luni, 25 Octombrie 2010, ora 09:03

2 comentarii
Cosmote ofera Internet mobil cu un pachet 3G prepaid

Cosmote ofera Internet mobil cu un pachet 3G prepaid

Cosmote Romania si-a extins portofoliul de servicii de Internet mobil 3G cu un pachet 3G prepaid. Pachetul cu modem si un credit de 10 euro costa 34 de euro.

Serviciul se adreseaza utilizatorilor care folosesc Internetul mobil ocazional si care cauta solutii de control al costurilor, precum studentii sau persoanelor care viziteaza Romania si doresc acces la Internet mobil in banda larga la preturi avantajoase, potrivit unui comunicat al Cosmote.

Noul serviciu in banda larga este in prezent disponibil in doua pachete start: Cartela Internet, un pachet ce contine o cartela SIM si un ghid rapid de startup, disponibil la 10 euro (fara TVA), sau pachetul dedicat de date modem 3G si cartela Internet, care contine un modem 3G ce ofera acces la Internet cu viteze de pana la 7,2 Mbps si o cartela SIM cu 10 euro credit, totul pentru 34 euro (fara TVA).

Noile solutii sunt cele mai avantajoase oferte preplatite de date de pe piata, cu credit initial inclus. In plus, creditul initial inclus in pachetele preplatite ofera posibilitatea de a activa extraoptiunea de 2GB, valabila pentru o luna, inca din momentul achizitionarii pachetului.

Odata ce pachetul start este achizitionat, clientii vor putea naviga pe Internet la un tarif standard de 0,02 euro/MB sau pot alege una dintre urmatoarele extraoptiuni, cu trafic inclus.

Cu 2 euro, clientii pot accesa Internetul timp de doua zile, in limita unui trafic inclus de 500 MB. Pentru 5 euro, perioada creste la 7 zile, iar volumul... mai mult


Miercuri, 04 August 2010, ora 16:38

1 comentariu
Operatorii de telefonie mobila isi castiga clientii cu ofertele pentru cartele

Operatorii de telefonie mobila isi castiga clientii cu ofertele pentru cartele

Lupta dintre operatorii de telefonie mobila nu se mai poarta prin numarul de abonati, ci prin intermediul ofertelor pentru cartele prepaid.

Potrivit datelor oficiale, 60% din toate SIM-urile active in Romania sunt cartele preplatite, iar operatorii lanseaza oferte tot mai agresive pe acest segment pentru a castiga clienti, informeaza Capital.

Nu acelasi lucru se poate spune si despre ofertele pentru abonati, acestia preferand sa isi porteze numerele in alte retele cand gasesc o oferta mai atractiva. Din numarul total de utilizatori de telefonie mobila care s-au portat de la sfarsitul lunii octombrie 2008 si pana in prezent, 75% erau utilizatori cu abonament si numai 25% erau utilizatori de cartele preplatite.

Avantajele utilizarii unei cartele prepaid sunt simplu de inteles: minutele oferite in retea si in afara ei, costul unei extraoptiuni, care nu depaseste 6 euro si in plus te scuteste de drumul pana la magazin, statul la coada, acte sau facturi.

Cele mai atractive oferte pentru cartele prepaid din acest moment sunt: cartela Orange cu 1.000 de minute in retea si 70 de minute pentru apeluri nationale, totul cu 5 euro/luna si doar 4 euro in prima luna; 700 de minute in retea, 700 de SMS-uri in retea si 70 de minute nationale sau internationale cu 5 euro credit/luna la Vodafone; 2.000 de minute in retea pentru fiecare reincarcare de minim 3 euro la Cosmote. mai mult


Sambata, 30 Ianuarie 2010, ora 16:36

Cosmote, amendat de OPC

Cosmote, amendat de OPC

Protectia Consumatorului Cluj a amendat operatorul de telefonie mobila Cosmote cu 30.000 de lei, pentru practici comerciale incorecte, si a dispus retragerea de la comercializare a tuturor cartelelor din cadrul campaniei "Cartela de suporter".

Directorul CJPC Cluj, Mircea Radu, a afirmat ca, de fapt, Cosmote promite 2.000 de minute, dar prin sistemul de taxare a primelor trei minute, in mod unitar, numarul de minute e mult mai mic.

"In urma unei solicitari a unui operator economic, in baza Legii 363/2007, privind practici comerciale incorecte, s-a analizat campania derulata de operatorul economic Cosmote, acele 2.000 de minute oferite in cadrul campaniei Fii suporter clujean. Am luat decizia de a stopa aceasta campanie prin retragerea de la comercializare a cartelelor si a materialelor publicitare privind promotia din mass-media si de pe publicitate stradala."

"Cele 2.000 de minute nu sunt de fapt 2.000, pentru ca operatorul taxeaza la trei minute, deci primele trei minute sunt indivizibile, indiferent ca avem apel de o secunda, de cinci secunde, deci consumatorul e taxat la valoare a trei minute. Azi s-a luat decizia intreruperii acestei campanii si ieri am dat amenda de 30.000 de lei", a afirmat Radu.

Acesta a mai spus ca promotia mai include o componenta online prin care consumatorii sunt anuntati ca vor fi despagubiti pentru situatiile in care convorbirea e intrerupta daca nu are semnal, insa aceasta clauza e stipulata in contract.

"Aceasta oferta este... mai mult


Marti, 10 Noiembrie 2009, ora 13:36

7 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  2. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  3. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  4. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  5. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  6. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  7. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  8. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  9. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba
  10. Asa arata iepurasii oceanelor (Video)