oferta cosmote

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Cand vor ajunge iPhone 5S si iPhone 5C in ofertele Orange, Vodafone si Cosmote

Cand vor ajunge iPhone 5S si iPhone 5C in ofertele Orange, Vodafone si Cosmote

Cei trei mari operatori de telefonie mobila din Romania, Orange, Vodafone si Cosmote au anuntat, joi, data la care va introduce in ofertele lor noile smartphone-uri de la Apple, iPhone 5S si iPhone 5C.

Astfel, telefoanele vor putea fi achizitionate de clientii celor trei companii de la 25 octombrie, conform informatiilor transmise Ziare.com.

Tipul abonamentelor si pretul nu au fost inca comunicate.

Apple a anuntat, miercuri, data oficiala de lansare a noilor modele de iPhone in tara noastra.

Vezi cand ajung oficial in Romania iPhone 5S si iPhone 5C

Cele doua telefoane au fost aduse, pana in prezent, neoficial, de unele magazine online, printre care evoMAG, Quickmobile sau Koyos, prin import din tarile europene unde au fost lansate.

Preturile la liber au variat de la 3.000 de lei, pentru iPhone 5C, pana la 4.000 de lei pentru iPhone 5S.

C.P. mai mult


Joi, 10 Octombrie 2013, ora 22:06

Internet oriunde: Vedeti cele mai bune oferte

Internet oriunde: Vedeti cele mai bune oferte

Lansarea serviciilor de Internet mobil la viteze foarte mari, 4G, in aceasta primavara, a determinat companiile de profil sa puna la dispozitia clientilor din ce in ce mai multe oferte, preturile fiind mai mici daca nu aveti pretentii de viteze de pana la 100 Mbps.

La Orange, ofertele de Internet pentru laptop variaza de la 8 euro la 25 de euro pe luna.

Cel mai ieftin abonament, Colibri 8, are inclus un 1GB de trafic, la viteza de nagivare 3G+, ce ofera viteze de download de pana la 21,6 Mbps si upload de pana la 5,76 Mbps. Daca traficul e depasit, tariful este de 1,50 de euro/100MB.

De asemenea, puteti alege si optiunea Happy Night, pentru 2 euro/luna in plus, traficul efectuat intre orele 00.00 - 07.00 fiind gratuit.

Cea mai scumpa varianta, de 25 de euro, are trafic national nelimitat, la viteze H+ (download pana la 43,2 Mpbs si upload pana la 5,76 Mbps) pentru primii 30 GB, iar restul pana la 128 Kbps.

Optiunea Happy Night este deja inclusa in pret, precum si cea pentru controlul costurilor (Cost Control).

Vodafone ofera Internet pentru laptop atat prin abonament, cat si prin cartela. In primul caz, cel mai ieftin tarif este de 9 euro pe luna, pentru 2 GB de trafic si viteza de download de pana la 21,6 Mbps si de upload de pana la 128 Kbps. In acest caz, traficul este nelimitat de viteza intre orele 23.00 - 06.00.

Pentru 4G, cu viteza de download de 75 Mbps sau 100 Mpbs, trebuie sa platiti 19, respectiv 25 de euro. Ambele variante au trafic... mai mult


Vineri, 26 Aprilie 2013, ora 19:08

Cat costa la concurenta telefoanele din ofertele operatorilor GSM?

Cat costa la concurenta telefoanele din ofertele operatorilor GSM?

Orange, cel mai mare operator GSM de pe piata de telefonie mobila din Romania are un numar de 36 de terminale la preturi speciale. Dintre acestea, in topul vanzarilor la Orange se afla doua modele Samsung, C3300k si S5530, si trei modele de la Nokia, C02-01, C01-01 si C3.

Samsung C3300K - pret incepand cu 29 EUR (pentru abonamente Flamingo 15 - 12,1 euro/luna + TVA; Pantera 20 - 13,45 euro/luna + TVA si Delfin 12 - 8,06 euro/luna + TVA, toate pentru contracte pe doi ani). Pretul telefonului poate ajunge pana la 85,56 euro, pe masura ce perioada contractuala si valoarea lunara a abonamentului sunt mai mici.

Cat costa la concurenta?

- Nu exista la Vodafone sau Cosmote.

Nokia C2-01 - pret incepand cu 19 euro (pentru abonamente Flamingo 15 - 12,1 euro/luna + TVA; Pantera 20 - 13,45 euro/luna + TVA si Delfin 12 - 8,06 euro/luna + TVA, toate pentru contracte pe doi ani). Pretul telefonului poate ajunge pana la 86,80 euro, pe masura ce perioada contractuala si valoarea lunara a abonamentului sunt mai mici.

Cat costa la Concurenta?

- 29 de euro la activare Vodafone Complet 500 pe doi ani.
- 89,01 euro fara conectare de la Vodafone.
- Nu exista la Cosmote.

Nokia C1-01 - pret incepand cu 9 euro (pentru abonamente Flamingo 15 - 12,1 euro/luna + TVA; Pantera 20 - 13,45 euro/luna + TVA si Delfin 12 - 8,06 euro/luna + TVA, toate pentru contracte pe doi ani). Pretul telefonului poate ajunge pana la 50,84 euro, pe masura ce perioada contractuala si valoarea lunara a... mai mult


Duminica, 08 Mai 2011, ora 13:48

1 comentariu
Alte articole despre: telefoane oferta, Vodafone, Orange, Cosmote
Protectia calculatorului, ultima oferta Cosmote

Protectia calculatorului, ultima oferta Cosmote

Connect Secure este ultimul serviciu lansat de catre Cosmote pe piata din Romania, serviciu care vine cu solutii de securitate pentru computer, de la Norton. Preturile incep de la 1,24 euro pe luna si in functie de alegere acestea ajung pana la 4,89 euro pe luna.

Promotional, pentru orice abonament nou Connect 3G, clientul va primi, gratuit, extraoptiunea Connect Secure Norton Antivirus pentru un PC, pe perioada initiala a contractului, se arata in comunicatul Cosmote. Mai mult, pentru orice activare a extraoptiunii Connect Secure, clientul (atat nou cat si existent) va beneficia de abonament gratuit timp de 3 luni, in primul an de contract.

Abonatii, atat de servicii de voce cat si de date, pot alege dintre trei tipuri de pachete de securitate, pentru unul sau trei calculatoare. Connect Secure - Norton Antivirus este o solutie antivirus standard cu actualizarea continua a definitiilor virusilor. Connect Secure - Norton Internet Security ofera protectie completa cu antivirus, firewall, protectie anti-phishing si protectia identitatii. Connect Secure - Norton 360 care ofera, in plus fata de specificatiile enumerate anterior, si optiuni de backup si setari de optimizare a sistemului computerului. mai mult


Joi, 31 Martie 2011, ora 14:09

Cosmote are un pachet nou de abonamente smartphone

Cosmote are un pachet nou de abonamente smartphone

Cosmote a lansat un portofoliu nou de abonamente pentru smartphone-uri, care include atat servicii de voce cat si de date. Noile planuri tarifare vin in completarea portofoliului "Perfect pentru Tine".

Astfel, noile planuri tarifare includ, pe langa sute de minute si SMS-uri in retea si pana la 280 minute nationale, 500 MB de trafic de date, potrivit unui comunicat Cosmote remis Ziare.com.

Mai mult, traficul de date inclus in oricare dintre abonamente poate fi folosit pentru a naviga pe internet, atat de pe telefon, cat si de pe PC (desktop sau laptop, folosind telefonul ca modem).

Cel mai ieftin abonament pentru smartphone este Cosmote Experience. In abonamentul de 10,53 de euro sunt incluse 500 de minute in retea, 50 de minute nationale si internationale, 500 de SMS-uri in retea si 500 MB trafic de date inclus.

Cel mai scump abonament din noul pachet este Cosmote Relax, cu 700 de minute in retea, 280 de minute nationale si internationale, 700 de SMS-uri in retea si 500 MB de trafic de date.

De asemenea, cientii care vor semna un contract nou sau isi vor reinnoi abonamentul pentru o perioada de 24 de luni vor beneficia si de urmatoarea oferta promotionala: minute si SMS-uri in retea nelimitat pentru primele sase luni de contract, pentru toate abonamentele smartphone cu o valoare lunara mai mare de 17 euro, sau dublul minutelor si SMS-urilor in retea pentru incluse in planul tarifar pentru smartphone, pentru abonamentele cu o valoare lunara mai mica de 17... mai mult


Luni, 20 Decembrie 2010, ora 19:49

Vodafone si Cosmote vand iPhone 4 din 17 decembrie

Vodafone si Cosmote vand iPhone 4 din 17 decembrie

iPhone 4 va fi disponibil din 17 decembrie in portofoliul de produse al Vodafone Romania, impreuna cu mai multe planuri tarifare destinate utilizatorilor acestui terminal, a anuntat operatorul de telefonie mobila.

Tot din 17 decembrie, iPhone 4 va fi disponibil si in oferta Cosmote Romania impreuna cu mai multe planuri tarifare destinate utilizatorilor acestui terminal, a anuntat operatorul la scurt timp dupa Vodafone.

Mai multe informatii despre ofertele celor doi operatori pot fi aflate pe vodafone.ro/iphone sau pe cosmote.ro/iphone.

iPhone 4 se gaseste deja in oferta Orange de cateva luni. In functie de abonament si optiuni, smartphone-ul costa de la 269 de euro si poate ajunge pana la 822 de euro.

Vodafone Romania avea peste 9,8 milioane de clienti la 30 iunie 2010 si 347 de milioane in intreaga lume, fiind cel mai mare grup de telecomunicatii. Cosmote Romania este al treilea operator local de telefonie mobila, cu 6,7 milioane de clienti la 30 septembrie.

iPhone 4 este cel mai subtire smartphone din lume, cu cea mai mare rezolutie a ecranului disponibila pana in prezent la un model de telefon. Noua versiune a smartphone-ului Apple se remarca si prin FaceTime, serviciul de apeluri video. iPhone 4 are si o camera de 5 megapixeli cu blitz LED, care poate filma HD mai mult


Joi, 09 Decembrie 2010, ora 13:32

Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent

Cosmote a lansat oferta de 5.000 de minute in retea cu un cent

Cosmote Romania a lansat una dintre cele mai atractive oferta de pe piata romaneasca de telecomunicatii pentru utilizatorii de cartela, oferind 5.000 de minute in retea cu un cent.

Toti clientii prepaid care activeaza extraoptiunea pana pe 15 ianuarie 2011 vor beneficia de 5.000 de minute si 5.000 de SMS-uri in retea pentru a le transmite urarile celor dragi, pentru practic 1 cent, anunta compania, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Costul extraoptiunii este 6 Euro, dar la fiecare activare sau reactivare facuta, timp de un an, utilizatorii extraoptiunii 5.000 primesc un credit bonus in valoare de 5.99 euro valabil 30 de zile, care poate fi folosit pentru apeluri de voce, apeluri video si SMS-uri, atat in retea, cat si nationale si internationale.

"Suntem in pragul Sarbatorilor de Iarna, iar aceasta este o perioada in care oamenii simt nevoia sa vorbeasca mai mult cu prietenii si cu cei dragi. Noua extraoptiune pentru Cartela COSMOTE are ca scop implinirea nevoilor de comunicare ale tuturor clientilor.

Cu 5.000 de minute in retea si 5.000 de SMS-uri in retea pentru practic 1 cent, lansam inca o oferta revolutionara pe piata, oferind romanilor posibilitatea sa comunice cu cei dragi, fara constrangeri legate de costuri", a declarat Gabriel Ionita, Senior Manager, Products & Services Development, Cosmote Romania. mai mult


Luni, 06 Decembrie 2010, ora 15:14

3 comentarii
Cosmote a crescut cu 30% pe segmentul de business

Cosmote a crescut cu 30% pe segmentul de business

Cosmote Romania a inregistrat in primul trimestru din 2010 o crestere de 30% a numarului de clienti corporate, comparativ cu aceeasi perioada a anului anterior.

"(Rezultatele) confirma faptul ca eforturile noastre de a dezvolta in mod constant reteaua de acoperire si portofoliul de produse au fost apreciate de clientii nostri. (...)

Datorita extinderii recente a ofertei noastre de produse prin intermediul serviciilor 3G si remodelarii pachetelor Convergent, lansate in colaborare cu Romtelecom, suntem in masura sa acoperim si mai bine nevoile companiilor" a spus Nikos Choumis, Sales & Customer Care Director Cosmote Romania, potrivit unui comunicat al companiei.

Cosmote ofera solutii eficiente de comunicare pentru sectorul business, portofoliul de produse incluzand planurile tarifare Cosmote Business si Cosmote Business Share potrivite pentru companii de toate dimensiunile care ofera pana la 5.000 de minute nationale si comunicare nelimitata in grupul de utilizatori, in functie de planul ales.

Recent compania si-a extins portofoliul cu oferta 3G pentru clientii business, cea mai avantajoasa oferta de pe piata pentru internetul mobil si conexiunea la internet pentru laptop, cu viteze de pana la 21,6 Mbps. Clientii Cosmote pot beneficia, de asemenea, si de solutiile BlackBerry oferite de catre companie.

In plus, Cosmote si Romtelecom au remodelat recent oferta integrata pentru companii - Convergent 1000 si Convergent Unlimited, cele mai flexibile, competitive si... mai mult


Joi, 03 Iunie 2010, ora 12:36

3 comentarii
Cosmote ofera minute de convorbire in loc de credit

Cosmote ofera minute de convorbire in loc de credit

Cosmote a lansat luni serviciul "Pocket Minutes" pentru utilizatorii cartelei pentru mobil, ce le ofera posibilitatea sa cumpere minute de convorbire in loc de credit, atunci cand nu au suficiente fonduri pentru o reincarcare obisnuita.

Pentru numai 0,5 euro, TVA inclus, un utilizator primeste 30 de minute in retea in contul sau de prepaid. Produsul este disponibil la punctele de vanzare de cartele prepaid, lanturi de retail si la chioscuri de difuzare de presa, anunta Cosmote.

Pocket Minutes poate fi utilizat de catre toti utilizatorii Cartelei Cosmote, indiferent daca au sau nu activata vreo extraoptiune. Pentru cei care folosesc extraoptiunile, Pocket Minutes se consuma dupa terminarea minutelor disponibile in pachetele obisnuite si este activ timp de sapte zile dupa reincarcare.

Pocket Minutes poate fi activat sunand la numerele 133 sau 135, sau tastand pe telefonul mobil codul *135*codreincarcare#. mai mult


Luni, 17 August 2009, ora 15:07

2 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Incaltamintea inteligenta, care iti controleaza mersul prin Bluetooth
  2. Un superstar din wrestling a surprins doi hoti in propria casa. Vezi ce a urmat
  3. Descoperire socanta: Un barbat insurat de 10 ani a aflat ca este femeie!
  4. Vinde lamai pentru ursii din Romania
  5. Premiera mondiala: talciocul matrimonial din Shanghai
  6. Ceva misterios se intampla in spatiu: S-au detectat mesaje extraterestre pe Pamant
  7. Transformare inexplicabila a unui rau din China - ce i-a speriat pe localnici
  8. A uitat un vibrator in vagin timp de 10 ani
  9. Fotografia zilei: Aparitie ciudata pe cerul Spaniei
  10. Rebeli prorusi au furat un tanc si doua tunuri dintr-un muzeu din Donetk