oferte romtelecom

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Anunt despre Romtelecom si Cosmote: Mii de oameni lucreaza la asta

Anunt despre Romtelecom si Cosmote: Mii de oameni lucreaza la asta

Romtelecom si COSMOTE Romania au anuntat, joi, noile denumiri oficiale, ca urmare a deciziilor luate de conducerile companiilor.

Astfel, incepand cu jumatatea lunii septembrie, acestea vor functiona sub acelasi brand: Telekom Romania.

De la aceasta data, denumirile legale vor fi Telekom Romania Communications S.A. (in loc de Romtelecom S.A.), respectiv Telekom Romania Mobile Communications S.A. (in loc de Cosmote Romanian Mobile Telecommunications S.A), se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

Ce se va intampla cu magazinele Germanos

Ce inseamna gruparea celor doua branduri sub "T":

magazine integrate fix-mobil.
In total, 43 de magazine corporate vor fi renovate in intregime anul acesta, in linie cu identitatea si grafica noului brand. Dintre acestea, sapte concept stores vor oferi clientilor o experienta interactiva, hi-tech, conform standardelor Deutsche Telekom;

un singur Call Centre, un singur website si o singura prezenta in social media pentru toti utilizatorii de servicii fixe sau mobile.
"In acest moment, unul din doi romani folosesc serviciile noastre fixe sau mobile. Impreuna, suntem o mare comunitate, conectata prin tehnologie si experiente impartasite. Asta ne onoreaza si, in acelasi timp, ne da o mare responsabilitate: sa livram o experienta 'T' completa, asta insemnand tehnlogie competitiva, servicii inovative si o filosofie de brand reinnoita.

Foarte multa energie, pasiune si profesionalism sunt investite in acest proces complex de... mai mult


Joi, 14 August 2014, ora 17:30

Romtelecom isi "ingroasa" portofoliul de clienti corporate cu Administratia Aerului

Romtelecom isi "ingroasa" portofoliul de clienti corporate cu Administratia Aerului

Romtelecom a castigat un nou client important in portofoliul corporate, respectiv Administratia Romana a Serviciilor de Trafic Aerian (ROMATSA), careia ii va asigura servicii de telefonie si de transmisie date.

Valoarea este de peste 1,9 milioane de euro (circa 8,5 milioane lei) fara TVA. Contractul semnat de operatorul de telecomunicatii cu Romatsa nu are finantare din fonduri comunitare.

Sigurul operator care a depus oferta a fost Romtelecom. Procedura de negociere a fost fara publicarea prealabila a unui anunt de participare deoarece serviciile prin acest contract pot fi furnizate numai de un anumit ofertant, din motive tehnice.

La jumatatea lunii octombrie, Romatsa a mai semnat un contract de furnizare de servicii de telefonie mobila cu Vodafone, valoarea acestuia fiind de peste 320.000 lei, fara TVA, pentru 569 de abonamente.La jumatatea lunii octombrie, Romatsa a mai semnat un contract de furnizare de servicii de telefonie mobila cu Vodafone, valoarea acestuia fiind de peste 320.000 lei, fara TVA, pentru 569 de abonamente.

Aflati mai multe despre contractele Romatsa cu cele mai importante companii de telecomunicatii din Romania in continuarea articolului Romtelecom isi "ingroasa" portofoliul de clienti corporate cu Administratia Aerului pe Business24 mai mult


Luni, 11 Noiembrie 2013, ora 22:05

Site-urile "oferite" de Romtelecom IMM-urilor, usor de inceput, greu de finalizat

Site-urile "oferite" de Romtelecom IMM-urilor, usor de inceput, greu de finalizat

Romtelecom a lansat o platforma online destinata IMM-urilor care nu au prezenta online, prin intermediul careia le pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru ca acestea sa-si poata construi rapid un website, sa trimita newslettere, sa realizeze materiale promotionale sau sa puna pe picioare un magazin online.

Oferta Romtelecom nu suna rau. Orice firma isi poate construi un website "in cinci pasi" si poate sa treaca la nivelul urmator de a face business, 2.0 sa-i spunem. Oferta este gratuita, timp de un an, dupa care se percepe un abonament incepand de la trei euro pe luna. Platforma afacereataonline.ro poate fi folosita de catre aproape oricine. Exista, insa, niste conditii de baza, fara indeplinirea carora, platforma Romtelecom este scrisa in limba martiana.

Afla cum arata intreaga oferta Romtelecom, dar si care sunt dezavantajele platformei, in continuarea articolului Site-urile "oferite" de Romtelecom IMM-urilor, usor de inceput, greu de finalizat pe Business24.ro. mai mult


Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 23:39

TVR a cumparat servicii de telefonie fixa de aproape 900.000 de lei de la Romtelecom

TVR a cumparat servicii de telefonie fixa de aproape 900.000 de lei de la Romtelecom

Societatea Romana de Televiziune (SRTv) a cumparat servicii de telefonie fixa de la Romtelecom SA, valoarea contractului ridicandu-se la 880.000 de lei, fara TVA, potrivit unui anunt de atribuire publicat recent.

Pentru desemnarea castigatorului, TVR a luat in calcul "pretul cel mai scazut". Televiziunea Romana a primit o singura oferta la aceasta procedura. Contractul a fost atribuit prin negociere, fara anunt de participare.

TVR isi justifica alegerea procedurii de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare prin "noi lucrari/servicii, constituind o repetare a lucrarilor/ serviciilor existente si solicitate" in conformitate cu legislatia in vigoare. Procedura initiala de incheiere a unui contract intre TVR si Romtelecom pentru servicii de telefonie fixa s-a desfasurat in 2010.

Astfel, pe 3 noiembrie 2010, TVR anuntat ca a achizitionat, prin licitatie deschisa, servicii de telefonie fixa de la Romtelecom, valoarea contractului fiind de 688.000 de lei, fara TVA. In anuntul de atribuire de la momentul respectiv, se mentiona ca acest contract a fost incheiat "pe o perioada de un an cu posibilitatea prelungirii anuale, pe o perioada de maxim trei ani, prin procedura de negociere fara publicarea prealabila a unui anunt de participare". mai mult


Marti, 02 Aprilie 2013, ora 16:43

Bugetele Postei si Romtelecom, controlate de o persoana fizica autorizata

Bugetele Postei si Romtelecom, controlate de o persoana fizica autorizata

O persoana fizica autorizata (PFA) va controla bugetele Romtelecom, Posta Romana si Radiocom, companii unde Ministerul Comunicatiilor este actionar.

Pentru aceste servicii, PFA care a fost desemnata va incasa 24.000 lei pana la sfarsitul anului.

"Pana la data de 27 aprilie 2012, cand a expirat termenul limita de primire a ofertelor, a depus oferta o singura firma, PFA Mitroi Gheorghe. Aceasta a castigat licitatia cu pretul de 24.000 lei. Contractul s-a incheiat pentru o perioada de opt luni, pana la sfarsitul anului 2012, cu posibilitatea prelungirii acestuia cu o durata de maxim patru luni in anul 2013", au declarat ficialii Ministerului Comunicatiilor si Societatii Informationale (MCSI), potrivit Mediafax.

Ministerul Comunicatiilor este actionar la Romtelecom, detinand 45,99% din capital, la Posta Romana, unde are un portofoliu de 75% din actiuni si are participatii de 100% la Societatea Nationala de Radiocomunicatii (SNR), care detine Radiocom.

Aceste companii au inregistrat pierderi importante in ultimul an, astfel ca MCSI a decis ca o PFA sa verifica bugetele lor.

Astfel, Mitroi Gheorghe va avea ca sarcina verificarea la institutiile subordonate MCSI si la societatile unde detine actiuni respectarea reglementarilor legale (legi, hotarari de guvern, ordonante, ordine ale ministrului) de catre manageri, incadrarea in indicatorii de performanta prevazuti in bugetul de venituri si cheltuieli, modul de intocmire, aprobare si executie a bugetelor de venituri... mai mult


Luni, 16 Iulie 2012, ora 15:30

Romtelecom, amendata cu 200.000 de lei

Romtelecom, amendata cu 200.000 de lei

ANCOM a amendat compania de telecomunicatii Romtelecom cu suma de 200.000 de lei pentru ca nu a respectat in totalitate obligatiile prevazute in licenta de comunicatii mobile pentru benzile de frecvente 410-415/420-425 MHz.

Conform obligatiilor asumate de operator, pana la incheierea primei faze, acesta ar fi trebuit sa instaleze si sa opereze 1.242 de statii de baza, insa in urma controalelor ANCOM s-a constatat ca doar 788 dintre acestea sunt instalate, se precizeaza intr-un comunicat ANCOM remis miercuri Ziare.com.

Romtelecom a obtinut aceasta licenta in anul 2008, pentru o perioada de 10 ani, in urma unei licitatii publice deschise de tip comparativ - procedura in care ofertantii sunt evaluati in functie de dosar si oferta tehnica. Romtelecom a castigat aceasta licenta ca urmare a obtinerii celui mai bun punctaj, in urma evaluarii unor criterii precum capacitatea financiara, fezabilitatea comerciala, specializarea, experienta si, nu in ultimul rand, fezabilitatea tehnica si acoperirea asumata.

Taxa de licenta achitata de operator catre bugetul de stat a fost de un milion de euro. Licenta este valabila pana la data de 23 septembrie 2018.

In urma actiunilor de control demarate de ANCOM, s-a constatat faptul ca operatorul nu si-a respectat angajamentul asumat la obtinerea licentei.

Conform licentei, pana la data de 31 decembrie 2013, reteaua de comunicatii mobile in banda larga dezvoltata de Romtelecom in benzile de frecvente de 410-415/420-425 MHz trebuie... mai mult


Miercuri, 04 Iulie 2012, ora 15:10

1 comentariu
OTE va inainta o oferta concreta pentru actiunile statului la Romtelecom

OTE va inainta o oferta concreta pentru actiunile statului la Romtelecom

Grupul elen OTE va depune pana la sfarsitul saptamanii viitoare o propunere cu privire la pachetul de actiuni detinut de statul roman la Romtelecom, a declarat, miercuri, ministrul Comunicatiilor, Valerian Vreme.

"In cursul diminetii m-am intalnit cu reprezentantii OTE si Deutsche Telekom si am discutat despre piata telecomunicatiilor din Romania si situatia Romtelecom si Cosmote Romania pe aceasta piata. Partea elena nu a prezentat o oferta pentru cumpararea pachetului de actiuni la Romtelecom. A fost mai mult o intalnire de informare", a afirmat Vreme, citat de Mediafax.

Desi se stie de propunere, nu se stie daca aceasta va fi de cumparare, de colaborare, de fuziune cu operatorul Cosmote sau listare pe piata de capital a actiunilor detinute de statul roman la Romtelecom.

Despre vanzarea pachetului de la Romtelecom, de catre statul roman se stia inca din noiembrie 2010, Ministerul Comunicatiilor cerand atunci OTE sa vina cu o oferta de pret pana la finele anului. Statul detine aproape 46% din actiunile Romtelecom. mai mult


Miercuri, 18 Mai 2011, ora 18:23

1 comentariu
Romtelecom nu reduce salariile, desi incasarile au scazut

Romtelecom nu reduce salariile, desi incasarile au scazut

Romtelecom va mentine salariile angajatilor la acelasi nivel ca anul trecut, in ciuda faptului ca recesiunea a afectat veniturile abonatilor companiei si, implicit, incasarile sale.

Romtelecom a purtat cu sindicatele o serie de negocieri privind salariile personalului de executie din companie si a facut mai multe propuneri care au fost respinse.

Cum niciuna dintre ofertele facute de Administratia Romtelecom nu au fost acceptate de reprezentantii sindicatelor, tuturor angajatilor li se va mentine acelasi nivel de remuneratie, salarii si beneficii in conformitate cu contractul colectiv de munca.

"Ne exprimam regretul ca, prin pozitia abordata, sindicatele dovedesc in primul rand o lipsa de intelegere in profunzime a situatiei actuale economice si a masurilor radicale pe care le implica. Consideram ca un acord prin care angajatii companiei continua sa primeasca aceleasi salarii ca si in prezent, evitandu-se o posibila reducere a acestora asa cum este tendinta actuala pe piata, este una rezonabila si in avantajul acestora.

Inca o data, regretam ca sindicatele au respins toate propunerile companiei. Este dreptul lor sa procedeze dupa cum considera de cuviinta, cu respectarea cerintelor legale", sustin oficialii companiei, citati de Jurnalul National.

Pe fondul crizei, Romtelecom a lansat o serie de oferte care sa ajute clientii companiei sa treaca mai usor peste recesiune. Astfel, preturile au scazut cu pana la 29% pentru Internet broadband, iar apelurile in... mai mult


Miercuri, 21 Iulie 2010, ora 08:46

Romtelecom introduce cinci noi abonamente de voce

Romtelecom introduce cinci noi abonamente de voce

Operatorul de telecomunicatii Romtelecom a introdus de luni cinci noi abonamente de voce cu pana la 4000 de minute gratuite catre orice destinatie fixa nationala si cu pana la 400 de minute catre orice retea nationala mobila, fixa sau internationala.

Noii clienti care se aboneaza pana la 31 decembrie 2009 vor beneficia de abonamente reduse cu pana la 20 la suta, iar clientii care se aboneaza atat la serviciul de voce, cat si la cel ADSL (internet) vor avea in plus abonamente de voce reduse cu pana la 30 la suta, incepand de la 4,9 euro fara TVA.

Potrivit Romtelecom, abonamentele Voce Oriunde 4000+ si Voce Oriunde 2000+ sunt special create pentru clientii care suna catre orice destinatie, inclusiv catre mobil si destinatii internationale. mai mult


Luni, 26 Octombrie 2009, ora 21:36

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  2. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  3. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  4. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  5. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  6. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  7. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  8. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  9. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba
  10. Asa arata iepurasii oceanelor (Video)