orar cfr

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
CFR trece la programul de vara - Cum circula trenurile spre litoral

CFR trece la programul de vara - Cum circula trenurile spre litoral

CFR Calatori va adapta circulatia trenurilor de pasageri la traficul estimat pentru sezonul estival 2013, respectiv in perioada 15 iunie - 9 septembrie.

Astfel, vor fi asigurate legaturi intre principalele orase din tara, si anume Bucuresti, Arad, Oradea, Cluj Napoca, Brasov, Sibiu, Timisoara, Resita, Satu Mare, Suceava, Iasi, Galati, si litoralul romanesc. Trenurile vor fi introduse in circulatie treptat, anunta CFR Calatori intr-un comunicat remis Ziare.com.

Vor fi asigurate si legaturi, in intervalele orare cele mai solicitate, intre Constanta si statiunile de la malul marii precum Eforie, Neptun, Costinesti si Mangalia.Odata cu intrarea in vigoare a programului de transport estival, si circulatia unor trenuri Regio va fi adapata. Modificarile vor fi anuntate la nivel local, in statiile de plecare / sosire.

CFR mai scoate din program cateva trenuri Intercity

Compania de transport pune la dispozitia calatorilor si o serie de reduceri. Asadar, oferta pentru minigrupurile de 2-5 persoane este valabila in toate zilele saptamanii, mai putin vineri, duminica si in ziua plecarii trenului, cu reduceri intre 10% si 25 %.

Totodata, calatorii mai pot alege Biletul de weekend, cu reduceri de intre 15% si 35%, in functie de numarul weekendurilor alese dintr-o luna (2, 3 sau 4). Mai exista si Cartea VSD (vineri, sambata, duminica), care este valabila in weekend si ofera reduceri intre 25% si 60%. De asemenea, calatoria dus-intors are o reducere de 10%.... mai mult


Vineri, 31 Mai 2013, ora 13:47

CFR modifica mersul trenurilor

CFR modifica mersul trenurilor

CFR Calatori modifica de duminica mersul trenurilor, iar noul program va fi valabil pana pe 14 decembrie 2013.

Compania anunta, astfel, modificari ale orarului, dar si o suplimentare a numarului de trenuri. Pana la anul in decembrie vor circula 1.378 de trenuri, cu 60 mai multe decat in planul de mers 2011-2012, se arata intr-un comunicat CFR, remis Ziare.com.

In noul program vor exista doua trenuri noi in traficul international. Acestea vor avea ca destinatie Budapesta si vor pleca de la Bucuresti si de la Sighetu Marmatiei.

Totodata, in 2013, anunta CFR Calatori, vor continua lucrarile de reabilitare in mai multe zone, ceea ce va afecta orarul de mers al trenurilor, dar compania va mentine si reducerile la bilete pentru traficul intern si international.

In programul intern al CFR Calatori "s-a implementat mersul de tren cadentat pe rutele unde conditiile de circulatie si exploatare au permis acest lucru si unde traficul de calatori este cu preponderenta de naveta: Bucuresti Nord- Rosiori, Rosiori - Craiova, Constanta - Mangalia, Bucuresti Nord - Ploiesti, Ploiesti Sud - Urziceni, Buzau - Marasesti, Iasi - Ungheni Prut", precizeaza comunicatul.

CFR Calatori va mentine si in 2013 reducerile la bilete atat in traficul intern, cat si in cel international: Minigrup 2-5, biletul dus-intors, cartea VSD, biletul de weekend, procurarea cu anticipatie a biletelor de tren, abonamente, facilitati copii, reduceri la cumpararea online, reduceri la cumparara cu... mai mult


Joi, 06 Decembrie 2012, ora 14:30

CFR Calatori trece duminica la ora de iarna

CFR Calatori trece duminica la ora de iarna

CFR Calatori va trece de duminica la ora de iarna, cand ora 4:00 va deveni ora 3:00.

"Trenurile de calatori vor pleca din statiile de formare dupa ora oficiala de vara pana in noaptea de 29-30 octombrie, ora 4:00, care devine ora 3:00", se arata intr-un comunicat al CFR Calatori, remis joi Ziare.com.

Trenurile de calatori aflate in circulatie dupa ora 4:00, ora oficiala de vara, vor opri in statiile din parcurs stabilite, unde vor stationa pana la ora de plecare din orarul in vigoare dupa noua ora a Europei Orientale.

De asemenea, trenurile care mai au de parcurs o distanta scurta pana la statia finala isi vor continua mersul pana la destinatie, se mai arata in comunicat.

"Avand in vedere ca si in tarile vecine trecerea de la ora de vara la ora Europei Orientale oficiala se face in aceeasi zi de duminica, 30 octombrie 2011, intre statiile de frontiera cu Republica Moldova, Ungaria, Serbia, Bulgaria si Ucraina, trenurile vor circula dupa orarul din mersul de tren in vigoare", puncteaza sursa citata.

D.R. mai mult


Duminica, 30 Octombrie 2011, ora 08:14

2 comentarii
Trenuri suplimentare de Paste - vezi programul agentiilor CFR

Trenuri suplimentare de Paste - vezi programul agentiilor CFR

Trenurile urmeaza sa fie suplimentate, in perioada Sarbatorilor de Paste, cele mai solicitate destinatii urmand sa fie deservite de peste 40 de vagoane in plus.

In perioada 21 - 26 aprilie 2011, trenurile de calatori cele mai solicitate vor fi suplimentate zilnic cu un numar de peste 40 de vagoane, pe cele mai importante relatii: cu plecare din/catre Bucuresti Nord catre/din Timisoara, Craiova, Targu Jiu, Drobeta Turnu Severin, Brasov, Oradea, Cluj Napoca, Deva, Targu Mures, Sighetu Marmatiei, Suceava, Piatra Neamt, Bacau, Iasi, Galati, Constanta, anunta SNCFR, printr-un comunicat remis luni Ziare.com.

Pe de alta parte, in zilele de 23, 24 si 25 aprilie 2011, cand traficul de calatori se va diminua, vor fi anulate unele trenuri de rang superior, precum si unele trenuri personale regionale, acestea din urma vor fi comunicate la nivel local.

In ce priveste programul agentiilor de voiaj in perioada Pastelui, SNCFR anunta ca in data de 23 aprilie 2011 orarul de lucru este normal, iar in zilele de 24 si 25 aprilie 2011 (prima si a doua zi de Paste) agentiile de voiaj CFR vor fi inchise. mai mult


Luni, 11 Aprilie 2011, ora 15:17

Modificari in circulatia trenurilor CFR

Modificari in circulatia trenurilor CFR

CFR Calatori informeaza ca, incepand cu data de 3 aprilie 2011, vor interveni unele modificari in circulatia unor trenuri de calatori.

Incepand cu data de 03 aprilie 2011, trenul rapid 377 Budapesta - Targu Mures, va circula doar pe relatia Budapesta - Arad (cu mentinerea orei de sosire in Arad) si se va anula pe relatia Arad - Targu Mures, informeaza CFR, intr-un comunicat remis Ziare.com.

Returul sau, trenul rapid 376 Targu Mures - Budapesta, incepand cu data de 04 aprilie 2011, va circula doar pe relatia Arad - Budapesta (cu mentinerea orei de plecare din Arad) si se va anula pe relatia Targu Mures- Arad.

Pentru efectuarea unor lucrari la infrastructura feroviara de pe sectia feroviara Beclean pe Somes - Ilva Mica, in perioada 4 aprilie - 30 iunie 2011, fara zilele de sambata, duminica si sarbatori legale, trenul accelerat 1932 Cluj Napoca - Iasi, se va anula pe relatia Cluj Napoca - Ilva Mica si va circula normal, conform graficului, pe relatia Ilva Mica - Iasi.

Inainte de efectuarea calatoriei, pasagerii sunt rugati sa solicite la statiile si agentiile CFR informatii privind rutele si orariile trenurilor. mai mult


Vineri, 01 Aprilie 2011, ora 12:09

2 comentarii
Greva de doua ore la CFR: prejudiciul ar putea fi de 100.000 de lei

Greva de doua ore la CFR: prejudiciul ar putea fi de 100.000 de lei

Greva de avertisment de doua ore anuntata pentru miercuri dimineata de sindicatele feroviare ar putea aduce prejudicii financiare de pana la 100.000 de lei, iar intarzierea maxima pe tren este estimata la 120 de minute, informeaza CFR Calatori.

Presedintele Federatiei Miscare Comercial, Gheorghe Fratica, a declarat ca feroviarii vor participa miercuri la o greva de avertisment intre orele 07.00-09.00. Feroviarii sunt nemultumiti de faptul ca nu au semnat contractele colective de munca expirate la 31 ianuarie si de instabilitatea locurilor de munca.

Potrivit CFR Calatori, intr-o zi normala de lucru, in acest interval orar, sunt programate in circulatie un numar de 382 trenuri de calatori si este estimat un flux de aproximativ 20.000 de calatori.

"Pana la acest moment (marti seara, n.r.) din cele patru federatii sindicale reprezentative din domeniul feroviar, numai doua au initiat si notificat oficial conflictul de munca. Drept urmare, exista posibilitatea ca o parte din personalul auxiliar sa-si desfasoare normal activitatea, astfel ca din cele 382 de trenuri, o parte sa circule conform graficului de circulatie", precizeaza CFR Calatori.

Trenurile de calatori nu vor fi oprite in linie curenta in intervalul 07.00-09.00, ci in mod obligatoriu in prima statie din parcurs, potrivit CFR Calatori, care mentioneaza ca restabilirea circulatiei se va realiza in jurul orei 12.00, din cauza aparitiei intarzierilor indirecte.

"Personalul feroviar care deserveste... mai mult


Marti, 15 Martie 2011, ora 23:14

1 comentariu
CFR: Doua linii de pe raza regionalelor Iasi si Brasov, inchise intre 9-25 februarie

CFR: Doua linii de pe raza regionalelor Iasi si Brasov, inchise intre 9-25 februarie

CFR informeaza ca incepand de miercuri, 9 februarie, pana vineri, 25 februarie, pe anumite sectii de circulatie de pe raza regionalelor CF Brasov, Iasi si Timisoara, se vor efectua lucrari de reparatii curente la infrastructura feroviara si circulatia mai multor trenuri va fi anulata.

In perioada 9-25 februarie se vor executa lucrari de reparatii curente la linia de cale ferata intre statiile Turnisor - Cristian Sibiu, interventie care presupune inchiderea liniei in perioada mentionata, cu exceptia zilelor de sambata si duminica intre orele 09.10-12.45, se arata intr-un comunicat remis Ziare.com.

In acest interval, trenurile 1821-1 si 1813-2 se anuleaza pe relatia Vintu de Jos - Sibiu si vor circula intre Timisoara Nord - Vintu de Jos si retur.

In a doua jumatate a lunii februarie (14-22 februarie) se vor executa lucrari de inlocuire a traverselor pe patru viaducte situate intre statiile Larion si Silhoasa, la Km 39+202, 39+753, 40+430 si 40+753, interventie care presupune inchiderea liniei curente in perioada mentionata, zilnic intre orele 07.00 - 11.05. In acest interval trenurile 5701 si 5704 vor circula doar pe relatia Suceava - Vatra Dornei, respectiv Vatra Dornei - Suceava.

In ziua de 15 februarie se vor executa lucrari de reparatii curente la linia de contact in statia CF Simeria, lucrare care presupune scoaterea de sub tensiune a liniei de contact. Astfel, in aceasta zi, in intervalul orar 9.20 - 10.40, trenurile 2301 si 2306 vor circula doar pe relatia... mai mult


Marti, 08 Februarie 2011, ora 17:56

Trenurile dintre Bucuresti si Brasov au orar modificat de la 1 februarie

Trenurile dintre Bucuresti si Brasov au orar modificat de la 1 februarie

Orarul de circulatie al trenurilor accelerat Ploiesti Vest - Galati si Brasov - Bucuresti Nord va fi modificat, incepand de la 1 februarie, pentru adaptarea acestuia la cerintele calatorilor.

Trenul accelerat 1930 Brasov - Bucuresti Nord va avea orar modificat pe distanta Ploiesti Vest (plecare 18.50) - Buftea (sosire 19.16 /plecare 19.17) - Bucuresti Nord (sosire 19.34 conform graficului normal), potrivit CFR.

Totodata, trenul accelerat 1731-2/1731 Ploiesti Vest - Ploiesti Sud - Mizil - Galati va avea orar modificat pe distanta: Ploiesti Vest (plecare 19.04) - Ploiesti Sud (sosire19.10/ plecare 19.11) - Mizil (sosire 19.43 /plecare 19.44 conform graficului normal).

CFR Calatori recomanda pasagerilor ca inainte de efectuarea calatoriei, sa solicite informatii despre circulatia trenurilor in statiile si agentiile CFR. mai mult


Marti, 01 Februarie 2011, ora 09:41

CFR modifica orarul si introduce inca un tren catre litoral

CFR modifica orarul si introduce inca un tren catre litoral

CFR va modifica orarul trenurilor incepand cu 9 august, si va introduce inca un tren suplimentar catre litoral.

Astfel,in noaptea de vineri spre sambata (7 august), trenul accelerat 11981 pe relatia Bucuresti Nord - Bucuresti Baneasa - Lehliu - Fetesti - Constanta, va pleca din Bucuresti Nord la ora 00.50 si va sosi in Constanta la ora 05.12.

Duminica (8 august) trenul accelerat 11982 Constanta - Fetesti - Lehliu - Bucuresti Baneasa - Bucuresti Nord va pleca din Constanta la ora 14.20 si va sosi in Bucuresti Nord la ora 18.50.

Incepand de luni, 9 august 2010, pentru a veni in sprijinul publicului calator, intervin modificari in circulatia trenurilor de calatori.

Trenurile Accelerat 1972/-1 si 1973/-1 care circulau pe relatia Galati - Ghimes - Adjud - Targu Mures si retur se vor repune in circulatie numai pe distanta Galati - Ghimes si retur.

Acestea au fost anulate in luna iunie pe intreaga ruta de circulatie din cauza inundarii sectiei de circulatie Ghimes - Adjud. Ramurile lor -Acceleratele 1552/-1 si 1551/-2 - care circulau pe relatia Adjud - Iasi si retur vor ramane in continuare anulate.

Trenurile Rapid 372-1 si 373-2 "Transilvania" care circula pe relatia Sibiu - Vintu de Jos - Simeria - Budapesta si retur, vor circula cu orar modificat intre statiile Vintu de Jos si Simeria si retur.

Astfel ca la dus, trenul 372-1 va pleca din Vintu de Jos la ora 10.24 si va sosi in Simeria la ora 11.11, iar la intoarcere, trenul 373-2 va pleca din Simeria la... mai mult


Joi, 05 August 2010, ora 13:01

Alte articole despre: CFR, orar CFR, trenuri CFR

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  2. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  3. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  4. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  5. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  6. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  7. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  8. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  9. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  10. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba