persoane cu studii medii

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Unde puteti lucra, daca nu aveti studii superioare

Unde puteti lucra, daca nu aveti studii superioare

Diploma de licenta nu va asigura un loc de munca, iar o mare parte din posturile disponibile pe site-urile de recrutare sunt pentru persoane care nu au absolvit cursurile unei facultati.

Daca nu aveti studii superioare, puteti obtine posturi destul de bune, chiar si in cadrul unor companii de renume.

De exemplu, daca aveti minimum 21 de ani si diploma de bacalaureat, puteti obtine un loc de munca in vanzari, in cadrul companiei You & Me EXIM, ce detine mai multe magazine de bijuterii. Trebuie sa cunoasteti in detaliu caracteristicile produselor aflate in vanzare, sa consiliati clientul in alegerea produsului dorit, sa gestionati stocul de marfa existent si sa mentineti o imagine de piata buna a companiei, potrivit anuntului de angajare.

In schimb, vi se ofera training de pregatire pentru postul pe care il veti ocupa, salariu fix, bonuri de masa si comision, precum si prime periodice, pentru rezultate deosebite.

Tot in domeniul vanzarilor, mai ales daca aveti experienta in vanzari directe, asistenta la vanzare sau customer service, ati putea lucra pentru compania Secom, importator a 8 branduri de suplimente alimentare. Pentru obtinerea postului, este recomandat sa cunoasteti piata farmaceutica, sa aveti capacitate de analiza si sinteza, dar si cunostinte de operare PC.

Daca veti fi angajat, printre responsabilitati se vor numara mentinerea si imbunatatirea relatiilor cu clientii dintr-o zona arondata, identificarea si solutionarea problemelor clientilor si... mai mult


Joi, 29 Septembrie 2011, ora 07:21

3 comentarii
Peste 11.700 de joburi disponibile la nivel national - vezi ce meserii se mai cauta

Peste 11.700 de joburi disponibile la nivel national - vezi ce meserii se mai cauta

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca pune la dispozitie, in perioada 13-19 mai, aproape 11.800 de locuri de munca vacante in tara, majoritatea pentru cei cu studii medii.

Cele mai multe joburi disponibile sunt in municipiul Bucuresti (1.145), Cluj (987), Dolj (811), Iasi (654), Hunedoara (606), Timis (539). Oferta nu este insa atat de bogata pentru judetele Giurgiu (68), Covasna (47), Ialomita (47), Mehedinti (42) si Caras-Severin (7), anunta ANOFM
pe site-ul sau oficial.

La nivel national, pentru persoanele cu studii superioare sunt oferite 825 de locuri de munca, cele mai multe pentru ingineri si subingineri.

Pentru cei cu studii medii, profesionale si pentru lucratorii necalificati sunt disponibile aproape 11.000 de joburi.

Cei mai cautati sunt lucratorii si muncitorii necalificati din industria textila, peste 1.500 de astfel de joburi fiind disponibile la nivel national.

In plus, se mai cauta lucratori comerciali, muncitori necalificati in constructii, vanzatori, soferi sau agenti de paza. mai mult


Vineri, 13 Mai 2011, ora 16:33

3 comentarii
Peste 9.000 de joburi disponibile pentru romani

Peste 9.000 de joburi disponibile pentru romani

Angajatorii din piata romaneasca ofera peste 9.100 de locuri de munca, majoritatea acestor oferte fiind pentru cei cu studii medii, potrivit unui comunicat al Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Cele mai multe dintre joburile disponibile se gasesc in Bucuresti (1.145), Iasi (601), Bihor (553), Timis (437) si Cluj (418). In schimb, Galati, Mehedinti si Caras-Severin (20 si 60 de locuri de munca) se afla la polul opus.

Peste 8.500 de joburi au ca cerinte persoane cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati. Cele mai multe locuri de munca se afla in industria textila, peste 1.800 de locuri. De trei ori mai putine locuri de munca sunt oferite celor care au studii superioare, cele mai multe fiind oferite inginerilor si sub-inginerilor. mai mult


Vineri, 18 Martie 2011, ora 18:51

2 comentarii
Mai putine locuri de munca vacante la inceput de an

Mai putine locuri de munca vacante la inceput de an

Anul 2011 incepe cu o scadere a locurilor de munca disponibile, in saptamana 7-11 ianuarie fiind oferite 4.337 de posturi, mai putin cu 1.335, comparativ cu cele 5.672 locuri de munca vacante din saptamana 24-30 decembrie 2010, dupa cum arata datele Agentiei Nationale pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM).

Cele mai multe locuri de munca disponibile sunt in Bucuresti (565) si Arges (320).

Potrivit sursei citate, din totalul celor 4.337 locuri de munca vacante in saptamana 7-11 ianuarie, la nivel national, aproape 3.974 se adreseaza persoanelor cu studii medii, profesionale si lucratori necalificati, in timp ce 363 de posturi se adreseaza persoanelor cu studii superioare.

In categoria celor cu studii superioare, cele mai multe locuri vacante sunt pentru consilier in vanzari-asigurari (89 posturi), urmate de cele pentru inspector coordonator asigurari (22), inginer mecanic - 18, inginer nave - 13, inginer de sistem in informatica - 12, medic specialist - 4, medic stomatolog - 4 posturi.

Pentru studii medii, profesionale si lucratori necalificati, din totalul locurilor oferite, majoritatea vizeaza posturile de confectioner-asamblor articole din textile (857), muncitor necalificat in industria confectiilor (351) si operator confectioner in industria de imbracaminte-tesaturi, tricotaje, materiale sintetice (348).

In ceea ce priveste distributia pe judete a locurilor de munca valabile, conduce Muncipiul Bucuresti - cu 565 de posturi, urmat de Iasi (478), Arges... mai mult


Vineri, 07 Ianuarie 2011, ora 17:26

Peste 1.000 de locuri de munca pentru somerii din Bucuresti

Peste 1.000 de locuri de munca pentru somerii din Bucuresti

Agentia Municipala pentru Ocuparea Fortei de Munca (AMOFM) Bucuresti a anuntat, marti, ca 56 de agenti economici ofera 1.017 slujbe la noua editie a Bursei locurilor de munca pentru absolventi din 24 septembrie, cele mai multe oferte fiind pentru muncitori calificati si pentru cei cu studii medii.

Astfel, pentru muncitori calificati au fost anuntate 445 de locuri de munca, iar pentru persoanele cu studii medii 357 de locuri de munca.

De asemenea, persoanele cu studii superioare pot alege dintre 126 de posturi, iar muncitorii necalificati au la dispozitie 89 de oferte.

Evenimentul va avea loc in Foaierul Palatului National al Copiilor, din Bd. Tineretului nr. 8-10, incepand cu ora 9.00. mai mult


Marti, 14 Septembrie 2010, ora 13:14

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  2. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  3. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  4. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  5. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  6. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  7. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  8. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  9. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba
  10. Asa arata iepurasii oceanelor (Video)