program banci paste

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Ce program au supermarketurile, bancile si mall-urile de Paste

Ce program au supermarketurile, bancile si mall-urile de Paste

Mai multe supermarketuri si hipermarketuri vor fi deschise pana tarziu vineri, 18 aprilie. In general, magazinele vor functiona dupa program redus sambata, 19 aprilie, si luni, 21 aprilie. In ziua de Paste, pe 20 aprilie, toate magazinele sunt inchise.

In banci nu se lucreaza duminica si luni, cu exceptia unor unitati situate in incinta centrelor comerciale, mall-urile fiind deschise si in ziua de Paste.

Programul supermarketurilor si hipermarketurilor de Paste:
Mega Image

- 19 aprilie: 08.00-20.00 (cu exceptia unor magazine care deschid de la 07:30)

- 20 aprilie: inchis

- 21 aprilie: 10.00-18.00

Magazinele din Plaza Romania si Bucuresti Mall sunt deschise si in ziua de Paste, intre 14.00 si 22.00 si, respectiv, intre 14.00 si 20.00.

Pot aparea exceptii in ceea ce priveste magazinelele situate in zone de birouri (Mega Image Glucoza, Expozitiei, Copilului si Preciziei).

Carrefour

Pe 18 aprilie, centrele comerciale Carrefour vor avea programul prelungit, functionand intre orele 08.00 si 24.00.

- 19 aprilie: 08.00-19.00 (Carrefour Orhideea are program de la 07.00 la 19.00.

- 20 aprilie: inchis

- 21 aprilie: 08.00-22.00 (Carrefour Orhideea este deschis intre 07.00 si 23.00, iar Carrefour Berceni intre 08.00 si 23.00)

Carrefour Unirii este deschis non-stop pe 17 si 18 aprilie si pe 21 aprilie.

Cora

Pe 17 si 18 aprilie, magazinele Cora in Bucuresti vor functiona de la 08.00 la 23.00.

- 19 aprilie: 07.00-18.00

- 20 aprilie:... mai mult


Vineri, 18 Aprilie 2014, ora 07:36

Viitorul nostru altfel: Tanara din Romania care a ajuns din India la Banca Mondiala

Viitorul nostru altfel: Tanara din Romania care a ajuns din India la Banca Mondiala

Romania se schimba cu ei: tineri entuziasti, talentati, inovatori. Iata povestile romanilor care construiesc in prezent un viitor spre care putem privi cu optimism.

Este si cazul Manuelei Mot, o tanara care a studiat in India, apoi a urmat un master la prestigioasa universitate Duke, din Carolina de Nord, unde a fost primul Rotary Peace Fellow din Romania. Acum, este consultant pe probleme de dezvoltare sociala la Banca Mondiala.

Cum a inceput experienta academica in afara? Cum ati luat decizia de a studia in strainatate?

Decizia de a studia in SUA a venit in vara anului 2008. Atunci am decis, in urma unui concurs de imprejurari, sa aplic la o bursa Rotary, care presupunea studiul unui master intr-unul din cele cinci centre Rotary din lume, afiliate unor universitati de prestigiu. Aplicatia s-a derulat in doua etape.

Intr-o prima faza am aplicat pentru finantarea din partea Rotary. Ulterior, dupa ce am fost selectata pentru finantare la centrul Rotary Duke-UNC, am aplicat pentru un master la UNC-Chapel Hill pe studii legate de fostul spatiu comunist si sovietic, acoperind, astfel, un program interdisciplinar pe Europa de Est, Rusia si Asia Centrala.

In paralel cu programul academic de la UNC, ca Rotary Peace Fellow am studiat chestiuni legate pace si conflict, drepturile omului si dezvoltare internationala la Duke University. Am fost primul Rotary Peace Fellow din Romania.

In cadrul acestui program, anual, 60-70 tineri din intreaga lume au sansa sa... mai mult


Vineri, 14 Februarie 2014, ora 16:49

7 comentarii
Bancul zilei - Incepe-ti ziua zambind cu Ziare.com!

Bancul zilei - Incepe-ti ziua zambind cu Ziare.com!

Un cal deprimat se tolaneste pe jos si nu mai vrea pentru nimic in lume sa se ridice. Stapanul disperat, nereusind sa-l convinga sa se ridice, cheama veterinarul. Acesta soseste imediat, examineaza animalul si zice:

- Aaaa, e foarte grav, singura solutie sunt aceste pastile pe care i le vei da cateva zile. Daca nu reactioneaza, trebuie eutanasiat.
Porcul a auzit totul si fuge la cal:
- Ridica-te, altfel se sfarseste rau!

Dar calul nu reactioneaza si da incapatanat din cap. A doua zi, veterinarul vine din nou sa vada efectul pilulelor:
- Nu reactioneaza, mai asteptam o zi, dar cred ca nu sunt sperante!
Porcul auzind tot, fuge din nou la cal:
- Trebuie sa te scoli, altfel vei pati mari necazuri!

Dar calul, nimic! A treia zi, constatand lipsa progreselor, veterinarul ii cere stapanului:
- Du-te dupa carabina, a venit timpul sa-l scapam pe bietul animal de chinuri!
Porcul fuge disperat la cal:
- Trebuie sa reactionezi, e ultima ocazie, te rog, astia sunt gata sa te omoare!

Calul se ridica, se scutura, face cateva miscari de dans, o ia la fuga in galop si sare cateva obstacole.

Stapanul, care tinea mult la calul sau, foarte fericit ii spune veterinarului:
- Multumesc mult, esti un medic minunat, ai facut un miracol! Trebuie neaparat sa sarbatorim evenimentul! Haide sa taiem porcul si sa facem o masa mare!

Te asteptam si maine pe Ziare.com pentru a incepe ziua cu zambetul pe buze.

Ti-a placut acest banc? Urmareste Ziare.com si pe Facebook!... mai mult


Luni, 27 Mai 2013, ora 07:37

Programul bancilor de Paste

Programul bancilor de Paste

Majoritatea sucursalelor bancilor vor fi inchise luni, 6 mai. Exceptie fac unele agentii din mall-uri si hipermarket-uri.

Astfel, Banca Comerciala Carpatica informeaza ca pe 6 mai, unitatile bancii vor fi inchise.

Zilele de 5 si 6 mai sunt zile nelucratoare in unitatile Raiffeisen Bank, cu exceptia unitatilor din cadrul hypermarket-urilor si a mall-urilor. Call Center-ul bancii va asigura asistenta permanenta pentru: carduri la: 0800.802.02.02/021.323.95.42; MyBanking (Smart Mobile) la: 0800.080.80 si Raiffeisen Online la: 021.306.55.55/021.306.55.56.

Citeste mai multe despre Programul bancilor de 1 Mai si Paste pe Efin mai mult


Duminica, 05 Mai 2013, ora 11:32

Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste

Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste

Compania Enel a anuntat ca in perioada Sarbatorilor de Paste punctele Enel si casieriile Enel Energie Muntenia din municipiul Bucuresti, dar si din judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise luni, 16 aprilie, considerata zi libera legala.

Acestea vor fi redeschise marti, 17 aprilie, avand programul obisnuit de lucru, relateaza agentia Agerpres.

Metroul are program special de Paste

In perioada in care toate punctele Enel vor fi inchise, clientii Enel Energie Muntenia care doresc sa isi achite factura de energie electrica pot utiliza modalitatile alternative de plata si anume: numerar (in magazinele care au afisata sigla Pay Point sau Payzone, benzinariile OMV, prin Westaco, automatele de incasare ROBO ale BRD Groupe Societe Generale, BNA ale Unicredit Tiriac, oficiile postale, bancile partenere) sau prin reteaua de bancomate (BCR, BRD, CEC Bank, ING Bank, UniCredit Tiriac Bank, Piraeus Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Garanti Bank).

Totodata, plata poate fi facuta si prin debit direct - ING Bank, BCR, BRD, Citibank, CEC Bank, Piraeus Bank, Banca Italo Romena, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Alpha Bank, Bancpost, Banca Transilvania, Unicredit Tiriac Bank). De asemenea, facturile pot fi platite si prin Internet sau prin virament bancar.

CFR suplimenteaza numarul de trenuri de Paste - vezi programul

Enel precizeaza ca, pentru perioada in care nu este prevazut program cu publicul, nu se vor face preavizari sau deconectari de la reteaua de energie electrica, iar... mai mult


Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 10:55

Care este programul bancilor de Paste

Care este programul bancilor de Paste

Majoritatea sucursalelor bancilor vor fi inchise luni, insa vor avea vineri program normal. Exceptie fac unele agentii din mall-uri si hipermarket-uri.

Potrivit Capital, filialele BCR vor functiona normal vineri, 16 aprilie, insa luni, 16 aprilie, acestea vor fi inchise. In plus, nici serviciul de call-center nu va fi disponibil.

Acelasi program il va avea si BRD, insa a doua zi de Paste vor fi deschise agentiile din supermarket si cea din Aeroportul Henry Coanda.

La Banca Transilvania, vineri va fi program normal, iar luni va fi inchis, cu exceptia filialeleor din complexurile comerciale, unde e posibil doar schimbul valutar.

In cazul bancilor Raiffeisen, vineri se lucreaza normal, iar sambata si luni va fi inchis, inclusiv call centerul, cu exceptia celor din hipermarket-uri.

Restul institutiilor financiare, adica CEC, Unicredit Tiriac, Piraeus, Bancpost, ING, Alpha Bank si Volksbank, vor aeva urmatorul program: vineri se va lucra normal, iar luni, toate filialele vor fi inchise. mai mult


Sambata, 14 Aprilie 2012, ora 08:21

Care este programul de Paste al magazinelor si institutiilor principale

Care este programul de Paste al magazinelor si institutiilor principale

Daca nu ati apucat sa va faceti cumparaturile pentru Sarbatorile de Paste, nu va temeti. Aveti inca timp, mai ales ca exista centre comerciale care vor fi deschise chiar si in prima zi de Paste, pe 24 aprilie.

Unul din acestea este AFI Palace Cotroceni. Pe 23 aprilie, mall-ul se va inchide la ora 21.00, iar pe 24 aprilie se va deschide la ora 14.00, urmand ca ora de inchidere sa fie cea normala, 22.00. De asemenea, cadrul centrului comercial va fi deschis si hipermarketul Real, incepand cu ora 15.00, in ziua de Paste.

Pe de alta parte, Baneasa Shopping City va fi inchis pe 24 aprilie, insa, pe 23 si 25 aprilie va fi deschis intre orele 10.00 - 22.00.

In provincie, centrele comerciale Iulius Mall din Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara vor fi deschise vineri, pe 22 aprilie, intre orele 10.00 - 22.00, sambata, pe 23 aprilie pana la ora 18, iar duminica vor fi inchide. Pe 25 aprilie programul va fi intre orele 12.00 - 22.00.

Majoritatea supermarketurilor si hipermarketurilor vor fi inchise in prima zi de Paste. Exceptia va fi Real din AFI Palace, care va functiona intre orele 15.00 - 23.00, dar si Billa, care va fi deschis intre orele 10.00 - 18.00.

Pe 22 aprilie, magazinele Real vor avea program non-stop, iar pe 23 aprilie pana in ora 19.00. De asemenea, vineri, supermarketurile Billa sunt deschise non-stop, urmand ca pe 23 aprilie sa fie deschide intre orele 7.00 - 21.00, iar pe 25 aprilie intre 8.00 - 22.00.

Hipermarketurile Cora din Pantelimon, Lujerului si... mai mult


Vineri, 22 Aprilie 2011, ora 07:26

2 comentarii
Programul hipermarketurilor si al bancilor in perioada Pastelui

Programul hipermarketurilor si al bancilor in perioada Pastelui

Hipermarketurile isi prelungesc programul, in saptamana dinaintea Pastelui, pana la miezul noptii sau vor fi deschise non-stop, pentru ca romanii sa isi poata face cumparaturile. La randul lor, bancile au anuntat un program obisnuit, cu exceptia zilei de luni, 5 aprilie, cand unitatile bancare vor fi inchise.

In schimb, in ziua Pastelui, pe 4 aprilie, atat hipermarketurile si supermarketurile, cat si bancile nu vor avea program cu publicul.

La Auchan, centrele din Bucuresti - cartierul Titan si Cluj-Napoca isi vor inchide portile la orele 24 toata saptamana viitoare, in timp ce unitatile din Bucuresti - cartierul Militari, Pitesti, Timisoara, Targu Mures si Suceava sunt deschise pana la orele 23. Sambata, 3 aprilie, centrele comerciale sa functioneze pana la orele 18, iar duminica, toate vor fi inchise.

Centrele Real din toata tara vor functiona fara intrerupere pana pe 2 aprilie, inclusiv, si vor inceta programul pe 3 aprilie, orele 18, urmand sa reia activitatea luni, 5 aprilie.

Si hipermarketul Carrefour va fi deschis pana la miezul noptii pana pe 2 aprilie, inclusiv. Cu o zi inainte de Paste, magazinele din toata tara vor primi cumparatori pana la orele 19. Duminica, 4 aprilie, centrele Carrefour vor fi inchise si se vor deschide a doua zi de Paste la ora 10.

Cora va avea incepand de luni un program pana la orele 23, la centrul Cora Sun Plaza din Bucuresti si la magazinul din Cluj-Napoca. Celelalte doua unitati - Pantelimon si Lujerului, din Bucuresti -... mai mult


Duminica, 28 Martie 2010, ora 09:44

Programul bancilor in perioada Pastelui

Programul bancilor in perioada Pastelui

Bancile din Romania au anuntat program special pentru perioada Pastelui si zilei de 1 Mai.

Astfel, unitatile Bancii Comerciale Romane nu vor lucra in zilele de sarbatoare legala de 19 si 20 aprilie, respeciv 1 mai, potrivit unui comunicat al bancii.

Unitatile teritoriale retail, centrele de afaceri corporate, complexele de pregatire si administratia centrala nu vor avea program pe datele mentionate mai sus.

Unitatile BCR aflate in incinta centrelor comerciale isi vor desfasura activitatea conform programului de lucru al acestora.

Vor fi asigurate colectarea numerarului de la clientii bancii si alimentarea cu cash a bancomatelor si a automatelor de schimb valutar.

Clientii vor putea folosi cardurile BCR pentru a face plati la oricare dintre comerciantii care le accepta.

Agentiile CEC Bank vor fi inchise in intervalul 18 - 20 aprilie. Lucratorii CEC Bank vor reveni in sucursale abia marti, 21 aprilie.

Acelasi program il vor avea bancile Volksbank, Banca Romaneasca si Royal Bank of Scotland Romania.

La Raiffeisen Bank sunt nelucratoare zilele de 20 aprilie si 1 mai, exceptie facand unitatile din centrele comericiale si hypermarketuri. Va fi asigurata asistenta prin call center, pentru carduri si serviciile myBanking, Raiffeisen Online si Raiffeisen Exclusive.

Unitatile Bancii Transilvania sunt inchise in prima si a doua zi de Paste, iar cele ale BRD-Groupe Societe Generale doar duminica, 19 aprilie.

UniCredit Tiriac Bank a anuntat ca sucursalele... mai mult


Miercuri, 15 Aprilie 2009, ora 11:27

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Dronele pot salva vieti, la propriu - Cum sunt folosite de salvamari (Video)
  2. Afacerea "chipul lui Iisus": Cati bani fac localnicii de pe urma pelerinilor (Foto)
  3. Romanii fac haz de necaz: "Vand mir testat de Sova - aducator de imunitate"
  4. Tara care te obliga sa iti dai amprentele daca mai vrei sa vorbesti la telefon
  5. O romanca socheaza presa britanica - ofera 500 de euro celui care o lasa gravida
  6. Culmea ironiei - incendiu urias la o fabrica de ... extinctoare
  7. Un nou animal face senzatie pe Internet. E o pisica sau o oaie? (Galerie foto)
  8. Parfum produs de un lant de restaurante fast-food. Ai folosi asa ceva?
  9. Secretul cuplurilor care fac mult sex e la indemana oricui
  10. Putin si Depardieu fac sex in Charlie Hebdo