program oficii postale

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Posta a deschis primul ghiseu cu program de 17 ore pe zi - vezi unde e

Posta a deschis primul ghiseu cu program de 17 ore pe zi - vezi unde e

Compania Nationala Posta Romana (CNPR) a deschis in Gara de Nord primul ghiseu cu program extins, de 17 ore, functional zilnic, care va furniza servicii complete, de la transfer de bani pana la vanzari de timbre, a anuntat operatorul national postal.

Ghiseul Postal Gara de Nord, parte a Oficiului Postal 12, este integrat in reteaua nationala a oficiilor informatizate si va functiona in intervalul orar 07:00 - 00:00. Clientii Postei Romane vor putea sa transfere bani, sa achite rovignete, facturi, taxe si impozite, sa cumpere timbre, dar si sa trimita colete.

Orarul clasic al unui oficiu postal este in intervalul 08:00 - 19:00.O eventuala decizie de extindere a proiectului-pilot de la Gara de Nord va fi luata peste trei luni, dupa evaluarea impactului.

CNPR a demarat, anul trecut, un plan de modernizare a oficiilor si ghiseelor, precum si a serviciilor oferite. In Capitala, operatorul national detine deja trei spatii modernizate, si anume Ghiseul Postal Dacia, Oficiul Postal 39 si Oficiul Postal 41.

Cu afaceri de 1,15 miliarde de lei in 2013, Posta este cel mai mare operator local de profil. Compania are o retea teritoriala de peste 5.600 de unitati si mai mult de 27.000 de angajati. mai mult


Joi, 07 August 2014, ora 19:06

Toate oficiile postale vor fi inchise luni

Toate oficiile postale vor fi inchise luni

Posta Romana a anuntat, joi, ca toate oficiile postale si subunitatile subordonate acestora vor fi inchise luni, a doua zi de Rusalii, aceasta fiind zi libera in mod legal.

In acest conditii, Compania Nationala Posta Romana anunta, printr-un comunicat de presa, ca este posibil ca trimiterile postale prezentate in zilele de 6 si 7 iunie la oficii sa ajunga cu intarziere.

Minivacanta de Rusalii: Drumul dintre Brasov si Poiana Brasov, inchis

Reprezentantii companiei au mai transmis ca subunitatile postale cu activitate de tranzit vor asigura schimburile de expeditii postale planificate, prelucrarea si indrumarea trimiterilor postale in timp util.

De asemenea, acestia au adaugat ca se vor lua toate masurile necesare "pentru protejarea trimiterilor postale si a valorilor". mai mult


Vineri, 06 Iunie 2014, ora 08:00

Program si salarii reduse pentru 6.000 de angajati de la Posta Romana

Program si salarii reduse pentru 6.000 de angajati de la Posta Romana

Posta Romana vrea sa reduca timpul de lucru cu pana la patru ore si sa diminueze salariile cu 25 sau 50 la suta pentru pana la 6.000 de salariati, aceasta fiind o forma mascata de concediere colectiva, spune presedintele Sindicatului Lucratorilor Postali din Romania, Matei Bratianu.

Sindicalistii din Posta Romana ameninta cu noi proteste, reclamand ca cei din conducerea companiei ar vrea sa reduca normele de lucru si salariile pentru aproximativ 6.000 de salariati.

"Reducerea timpului lucru de la opt ore la sase sau patru ore inseamna si salarii diminuate cu 25 sau 50 la suta pentru 4.000-6.000 de salariati din urban si rural. Sunt afectati agenti postali si factori din mediul rural, dar si oficiante din mediul rural si din oficiile urbane. Aceasta reducere de program si de salariu este o consecinta a normarii activitatii salariatilor din Posta Romana facuta de conducerea companiei in 2012", a declarat, pentru Mediafax, Matei Bratianu.

Liderul sindical spune ca, pentru aceasta normare, compania a cerut date statistice care sa arate volumul de operatiuni facute de agenti, factori postali si oficiante, rezultatul acestui demers fiind inscris intr-o fisa de normare pe care dirigintii oficiilor de posta din rural si urban au trimis-o la conducerea Postei Romane.

"Conducerea companiei, din birou, utilizand un site neoficial pentru aprecierea distantelor parcurse zilnic de agenti si factori postali, refuzand sa ia in considerare adeverintele eliberate de primarii, in... mai mult


Duminica, 14 Aprilie 2013, ora 19:50

1 comentariu
Oficiile postale din intreaga tara, inchise de Rusalii

Oficiile postale din intreaga tara, inchise de Rusalii

Oficiile postale din intreaga tara vor fi inchise in prima si a doua zi de Rusalii, respectiv in zilele de 3 si 4 iunie, a anuntat Posta Romana.

Sambata, 2 iunie, programul de lucru al subunitatilor postale a fost cel normal al unei zile de sambata.

Oficiile postale din intreaga tara vor fi inchise luni, de Rusalii

In perioada Sarbatorilor de Rusalii au fost dispuse masurile care se impun pentru asigurarea valorilor si pazei subunitatilor. mai mult


Luni, 04 Iunie 2012, ora 08:28

Oficiile postale vor fi inchise pe 30 aprilie si 1 Mai

Oficiile postale vor fi inchise pe 30 aprilie si 1 Mai

Toate oficiile postale si subunitatile postale subordonate acestora vor fi inchise in zilele de 30 aprilie si 1 Mai, a anuntat Compania Nationala Posta Romana (CNPR).

"Pentru fluidizarea proceselor tehnologice si incadrarea in timpii de circulatie aferenti trimiterilor postale, in zilele de 27 si 28 aprilie, se distribuie in totalitate trimiterile de corespondenta interne si internationale, simple si inregistrate.

De asemenea, se va urgenta procesul de eliberare a coletelor postale, inclusiv prin avizarea telefonica", se arata intr-un anunt al companiei. mai mult


Luni, 30 Aprilie 2012, ora 08:18

Toate oficiile postale din tara vor fi inchise pe 16 aprilie

Toate oficiile postale din tara vor fi inchise pe 16 aprilie

Toate oficiile postale si subunitatile postale vor fi inchise in data de 16 aprilie, potrivit programului stabilit de Posta Romana in perioada Sarbatorilor Pascale.

Sambata, 14 aprilie, toate subunitatile postale din intreaga tara vor functiona, cu program normal de lucru, se arata intr-un comunicat al Postei Romane remis, miercuri, Ziare.com.

Programul casieriilor Enel in perioada Sarbatorilor de Paste

"Pentru incadrarea in timpii de circulatie aferenti trimiterilor postale, in ziua de sambata se vor distribui si trimiterile de corespondenta interne si internationale, simple si inregistrate, precum si avizele pentru colete postale", potrivit documentului citat.

A.T. mai mult


Miercuri, 11 Aprilie 2012, ora 12:46

Posta Romana deschide oficii postale sezoniere pe litoral

Posta Romana deschide oficii postale sezoniere pe litoral

Compania Nationala Posta Romana anunta ca, in perioada sezonului estival, suplimenteaza numarul subunitatilor postale de pe litoralul romanesc.

Astfel, au fost deschise urmatoarele subunitati postale sezoniere, care vor functiona in perioada 1 iunie - 30 septembrie 2010: Oficiul Postal Mamaia 1, care functioneaza de luni pana vineri, intre 08.00-20.00 si sambata intre 08.00 si 16.00, si Ghiseul Exterior Mamaia 1 (in cadrul complexului Perla), cu un program zilnic intre 08.00 si 16.00.

De asemenea, Posta Romana a decis suplimentarea numarului de angajati, pentru buna desfasurare a activitatii in timpul sezonului estival, pentru urmatoarele locatii:
- O.P. Eforie Nord, intre luni si vineri, 07.30-19.30;
- O.P. Costinesti -intre luni si vineri 08.00-16.00;
- O.P. Neptun - intre luni si vineri 08.00-16.00;
- Gh. Ext. 2 Mai - O.P.R.M. Eforie Sud - intre luni si vineri 08.30-16.00. mai mult


Miercuri, 02 Iunie 2010, ora 12:21

Toate oficiile postale din tara vor fi inchise in 5 aprilie

Toate oficiile postale din tara vor fi inchise in 5 aprilie

Toate oficiile postale si subunitatile postale vor fi inchise pe 5 aprilie, potrivit programului stabilit de Posta Romana in perioada Sarbatorilor Pascale.

Sambata, 3 aprilie, toate subunitatile postale din intreaga tara vor functiona, cu program normal de lucru, se arata intr-un comunicat al Postei Romane.

Pe 5 aprilie vor fi inchise si oficiile bancare, iar supermarketurile au anuntat un program prelungit pentru cei care vor sa faca cumparaturi. mai mult


Luni, 29 Martie 2010, ora 11:29

Bancile si oficiile postale, inchise de Rusalii

Bancile si oficiile postale, inchise de Rusalii

Romanii care si-au pus in gand sa mearga luni la banci trebuie sa stie ca in aceasta zi birourile vor fi inchise si nu se vor efectua plati, conform Asociatiei Romane a Bancilor.

Cu toate acestea, unele institutii exista isi vor pastra programul cu publicul, informeaza Evenimentul Zilei.

Nici oficiile postale nu vor avea luni program cu publicul, iar presa cotidiana si periodica din perioada 6-8 iunie va fi distribuita marti, 9 iunie.

De altfel, nicio institutie de stat nu are program cu publicul, iar elevii vor sta si ei acasa.

Romanii au, incepand din acest an, prima si a doua zi de Rusalii, zile libere oficial. mai mult


Duminica, 07 Iunie 2009, ora 07:52

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Cometele au adus viata pe Pamant? Ce-a descoperit sonda spatiala Philae
  2. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  3. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  4. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  5. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  6. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  7. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  8. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  9. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  10. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala