raapps apartamente vanzare

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
RA-APPS a esuat in vanzarile de imobile, anul trecut

RA-APPS a esuat in vanzarile de imobile, anul trecut

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a esuat lamentabil la numeroasele licitatii programate anul trecut pentru cedarea imobilelor din portofoliu, vanzand doar 16 active din peste 100 de imobile scoase la vanzare si avand incasari de numai 13% din estimari, releva un document oficial.

Veniturile estimate de regie din vanzarea de imobile, la care este raportat procentul de 13%, erau insa drastic reduse comparativ cu calculul initial, de la inceputul anului trecut.

La inceputul anului trecut, Guvernul estima, prin bugetul de stat, sa obtina venituri de 706 milioane lei din vanzarea imobilelor aflate in administrarea RA-APPS, dar ulterior, pe fondul licitatiilor esuate in lipsa de oferte si la repetarea carora a fost mentinut de fiecare data pretul de pornire, a fost obligat sa revizuiasca in scadere drastica estimarea de incasari, la doar 296,2 milioane lei, prin aprobarea bugetului regiei.

Documentul oficial releva insa ca si aceasta noua tinta a fost ratata la mare distanta. Astfel, conform sursei citate, RA-APPS spera sa obtina macar 296 milioane lei (calculate atunci la echivalentul a 69 milioane euro) prin vanzarea a circa 200 de imobile. Din totalul veniturilor, 290 milioane lei erau prognozate sa fie obtinute din instrainarea imobilelor proprietate privata a statului si restul din imobile proprietate a regiei.

Cheltuielile erau insa estimate la 294,6 milioane lei, inclusiv pentru evaluare, publicitate si valoarea neamortizata a imobilelor,... mai mult


Joi, 28 Martie 2013, ora 16:56

RAAPPS nu lasa la pret - apartamentele au preturi la fel de mari ca in 2012

RAAPPS nu lasa la pret - apartamentele au preturi la fel de mari ca in 2012

Regia Protocolului de Stat (RAAPPS) scoate la vanzare mai multe apartamente din centrul Capitalei, pe care nu a reusit sa le vanda la licitatiile organizate in 2012.

Preturile sunt insa la fel de mari ca si anul trecut. Astfel, pentru un apartament de 134 de metri patrati de pe Bulevardul Nicolae Balcescu cere aproape 200.000 de euro, relateaza Romania TV.

Un alt exemplu este un apartament de pe bulevardul Lascar Catargiu, pe care il vinde cu 140.000 de euro. mai mult


Duminica, 17 Februarie 2013, ora 17:17

RA-APPS incearca din nou sa vanda apartamente in Bucuresti - afla preturile

RA-APPS incearca din nou sa vanda apartamente in Bucuresti - afla preturile

Regia Patrimoniului Protocolului de Stat va scoate la vanzare, in martie, prin licitatie cu strigare, mai multe apartamente din Bucuresti.

Institutia a mai incercat si anul trecut acest lucru, dar nu a reusit, din cauza lipsei de ofertanti.

In consecinta, a decis sa pastreze acelasi pret de pornire, cel mai ieftin apartament putand fi achizitionat cu 90.000 de euro.

Licitatiile vor avea loc pe 4 si 5 martie, conform comunicatului publicat pe site-ul RA-APPS .

Iata lista apartamentlor scoase la vanzare:

- Apartament nr. 50 (3 camere), cu Au 86,17 mp, teren cota indiviza 8,40 mp, Bd. Nicolae Balcescu nr. 5, sc. B, etaj 7, sector 1, Bucuresti, sucursala SAIFI (a doua licitatie)
Pret pornire licitatie: 132.000 Euro (fara TVA)

- Apartament nr. 13 (4 camere), cu Au 133,75 mp, teren cota indiviza 6,32 mp, Str. George Enescu nr. 7, etaj 2, sector 1, Bucuresti, sucursala SAIFI (a doua licitatie)
Pret pornire licitatie : 156.500 Euro (fara TVA)

- Apartament nr. 92 (3 camere), cu Au 67,88 mp, teren cota indiviza 10,75 mp, Str. Constantin Radulescu Motru nr. 16, bloc 21, scara C, etaj 2, sector 4, Bucuresti, sucursala SAIFI (a doua licitatie)
Pret pornire licitatie: 69.000 Euro (fara TVA)

- Apartament nr. 2 (3 camere), cu Au 79,43 mp, teren cota indiviza 68,15 mp, str. Dimitrie Paciurea nr.6, etaj 1, sector 2, Bucuresti, sucursala SAIFI (a doua licitatie)
Pret pornire licitatie: 70.000 Euro (fara TVA)

- Apartament nr. 2 (4 camere), cu Au 118,75 mp, +... mai mult


Vineri, 15 Februarie 2013, ora 22:16

1 comentariu
RA-APPS scoate la licitatie 7 apartamente in Bucuresti. Vezi cat costa

RA-APPS scoate la licitatie 7 apartamente in Bucuresti. Vezi cat costa

Regia Autonoma "Administratia Patrimoniului Protocolului de Stat" (RA-APPS) va pune in vanzare, prin licitatie deschisa cu strigare, mai multe apartamente din Bucuresti.

Preturile de pornire, fara TVA, se incadreaza intre 70.000 si 194.000 de euro, se arata intr-un comunicat al RA-APPS.

Astfel, pentru un apartament aflat pe Bd. Nicolae Balcescu, aflat la etajul 7, cu trei camere si avand o suprafata de 86,17 mp, are un pret de pornire de 132.000 de euro.

Pentru un apartament cu sase camere, de 137,73 mp, de pe acelasi bulevard, pretul se ridica la 194.000 de euro.

Pe Bd. Lascar Catargiu, un apartament cu patru camere si 104,28 mp costa 141.000 de euro, iar unul similar de pe Bd. Carol I, 90.000 de euro.

Tot pentru patru camere, dar cu o suprafata de 78,65 mp, pe Str. Clucerului, va trebui sa platiti cel putin 102.900 de euro.

Ultimele doua apartamente scoase la licitatie se afla pe Str. Dimitrie Paciurea (3 camere, 70.000 de euro) si Str. Trestiana (3 camere, 74.000 de euro).

Licitatiile se vor desfasura pe data de 24 mai, incepand cu ora 10.

T.B. mai mult


Joi, 10 Mai 2012, ora 22:54

RA-APPS incepe vanzarea a zeci de imobile, inclusiv in centrul Capitalei

RA-APPS incepe vanzarea a zeci de imobile, inclusiv in centrul Capitalei

RA-APPS a inceput procedurile de vanzare pentru 130 de imobile, incluzand apartamente in centrul Capitalei, spatii comerciale, terenuri, vile si hoteluri, dar fara ca active valoroase, precum Clubul Floreasca, hotelurile Triumf si Mara, sa fie introduse pe lista primelor bunuri care vor fi instrainate.

Lista primelor imobile pentru care Regia Patrimoniului Protocolului de Stat (RA-APPS) a inceput procedurile de vanzare si stabilire a pretului de licitatie cuprinde peste 90 apartamente si 10 spatii comerciale din zone centrale ale Capitalei, respectiv strada Mihai Eminescu, bulevardul Magheru si bulevardul Nicolae Balcescu, si din zona Aviatiei, precum si terenurile aferente hotelului Robinson din Predeal (3.066 metri patrati), terenurile de tenis si minigolf ale hotelului Arad din Neptun-Olimp (14.414 metri patrati) si alte astfel de active din Bucuresti si comuna Snagov, precum si un apartament de trei camere din Cluj-Napoca.

Guvernul a decis vanzarea imobilelor din proprietatea RA-APPS (Video)

Complexul agrozootehnic Magurele (cu teren de 48.315 metri patrati), complexul Muntenia din Snagov (teren de 11.403 metri patrati, complexul restaurant Dunarea (teren de 6.800 metri patrati) si hotelul Dacia din Neptun-Olimp (teren de 7.990 metri patrati) au fost de asemenea luate in calcul pentru prima etapa a vanzarii.

Suprafata cumulata a terenurilor ofertate de RA-APPS depaseste 97.800 metri patrati.

Pe lista au mai fost introduse mai multe vile din statiunile... mai mult


Vineri, 13 Ianuarie 2012, ora 14:25

4 comentarii
Guvernul a retras de la vanzare mai multe imobile ale RA-APPS

Guvernul a retras de la vanzare mai multe imobile ale RA-APPS

Guvernul a retras de la vanzarea prin licitatie mai multe imobile si terenuri a caror instrainare a fost decisa prin acte normative aprobate in 2007 si 2008 de Guvernul Tariceanu.

Printre acestea se numara Hotelul Triumf, Clubul Floreasca din Capitala, dar si 15 spatii aflate in Casa Presei Libere.

Alaturi de acestea, au mai fost retrase de pe lista imobilelor scoase la vanzare casa de oaspeti Bradet din Suceava, hotelul si restaurantul Gloria din judetul Suceava, complexul balnear Bradul din judetul Covasna, vila Predeal din statiunea brasoveana Predeal, Minihotelul Covasna din localitatea cu acelasi nume, complexul de alimentatie publica Dunarea si terenul aferent (din Neptun-Olimp, judetul Constanta), hotelul Dacia cu bar de zi si terenul aferent din Neptun-Olimp, judetul Constanta.

Hotelul Triumf impreuna cu terenul aferent din Soseaua Kiseleff, Clubul Floreasca, fara sala de tenis, dar cu terenul aferent din Bucuresti, complexul hotel restaurant Victoria cu terenul aferent din Cluj-Napoca, complexul agroindustrial Apahida din comuna clujeana Apahida si un apartament cu trei camere din Cluj-Napoca, se afla de asemenea pe lista imobilelor care nu vor mai fi vandute, in urma hotararii aprobate in sedinta de miercuri a Executivului.

La acestea se adauga mai multe apartamente si terenuri aflate in Capitala, vila "Violeta" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, judetul Constanta, vila "Crinul" cu terenul aferent din Neptun-Olimp, judetul Constanta, dar si 15... mai mult


Vineri, 13 Martie 2009, ora 15:18

3 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. La ce poate conduce teama de un atac militar al Rusiei
  2. Creatura marina "diavolul negru", filmata in premiera mondiala (Video)
  3. Ursuletul Winnie the Pooh, interzis intr-un oras european pentru ca e "hermafrodit"
  4. Supravietuire miraculoasa: A cazut de la etajul 11 pe o masina in miscare
  5. Un atac nuclear a distrus civilizatia de pe Marte - teorie stiintifica
  6. Barbati pusi sa treaca prin chinurile nasterii - cum au rezistat
  7. Ai merge cu un autobuz alimentat cu excremente?
  8. Moarta in bratele sotului, din cauza detectorului de metale din aeroport
  9. Noua Barbie are vergeturi si acnee (Foto)
  10. Ai camere de supraveghere video? Poti fi spionat pe un site din Rusia