romtelecom abonament internet

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Romtelecom scoate din grila mai multe posturi cunoscute, dar creste tariful

Romtelecom scoate din grila mai multe posturi cunoscute, dar creste tariful

Romtelecom a eliminat din grilele sale de satelit si prin Internet mai multe televiziuni, intre care Money Channel, Pro TV International si UTV, si a introdus alte posturi, ca Fine Living Network, AMS (Auto Motor & Sport), YFE (Your Family Entertainment) si TVE (Television Espanola).

Potrivit unor anunturi publicate pe contul oficial de Facebook al Romtelecom, pachetele de televiziune ale companiei au fost reconfigurate luni.

Astfel, grila serviciului de televiziune Maxim DTH (Direct-To-Home) al Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE, Mooz Hits si TVE, dupa ce au fost eliminate Money Channel, Pro TV International si UTV.

Romtelecom si Cosmote isi schimba numele - afla de ce trebuie sa sune nemteste

Din aceeasi zi, grila serviciului de televiziune prin Internet a Romtelecom are in plus urmatoarele televiziuni: Fine Living Network, AMS, YFE si TVE. Au fost eliminate, de asemenea, televiziunile Money Channel si Pro TV International.

Pe de alta parte, incepand de luni, grila Variat - DTH a Romtelecom are in plus televiziunile History Channel, FilmBox, FilmBox Plus, TV 1000 si Mooz Hits. Din grila au fost eliminate televiziunile Comedy Central Extra, Shorts TV, The Money Channel, Pro TV International si UTV.

Tot incepand de luni pachetul suplimentar HD (High-Definition) - DTH al Romtelecom include televiziunea Eurosport 1 HD.

"Noua grila a serviciilor de televiziune ofera clientilor, in functie de abonamentul detinut,... mai mult


Marti, 15 Iulie 2014, ora 16:13

1 comentariu
Site-urile "oferite" de Romtelecom IMM-urilor, usor de inceput, greu de finalizat

Site-urile "oferite" de Romtelecom IMM-urilor, usor de inceput, greu de finalizat

Romtelecom a lansat o platforma online destinata IMM-urilor care nu au prezenta online, prin intermediul careia le pune la dispozitie toate uneltele necesare pentru ca acestea sa-si poata construi rapid un website, sa trimita newslettere, sa realizeze materiale promotionale sau sa puna pe picioare un magazin online.

Oferta Romtelecom nu suna rau. Orice firma isi poate construi un website "in cinci pasi" si poate sa treaca la nivelul urmator de a face business, 2.0 sa-i spunem. Oferta este gratuita, timp de un an, dupa care se percepe un abonament incepand de la trei euro pe luna. Platforma afacereataonline.ro poate fi folosita de catre aproape oricine. Exista, insa, niste conditii de baza, fara indeplinirea carora, platforma Romtelecom este scrisa in limba martiana.

Afla cum arata intreaga oferta Romtelecom, dar si care sunt dezavantajele platformei, in continuarea articolului Site-urile "oferite" de Romtelecom IMM-urilor, usor de inceput, greu de finalizat pe Business24.ro. mai mult


Miercuri, 24 Aprilie 2013, ora 23:39

Venituri in scadere pentru Romtelecom, in trimestrul doi

Venituri in scadere pentru Romtelecom, in trimestrul doi

Veniturile Romtelecom au scazut cu 7,1 la suta in al doilea trimestru din acest an, de la 178,7 milioane de euro la 166,1 milioane de euro, potrivit unui raport al grupului elen OTE.

In primele sase luni din acest an, comparativ cu perioad similara din 2010, veniturile s-au redus cu 9 la suta, pana la nivelul de 332,4 milioane de euro, se arata in raportul publicat de OTE.

In schimb, profitul EBITDA (inainte de dobanzi, taxe, deprecieri si amortizari) s-a majorat cu 19,7 procente, in trimestrul al doilea din 2011, fata de perioada similara din anul precedent, urcand de la 24,4 milioane de euro la 29,2 milioane de euro.

Pe de alta parte, in primul semestru, EBITDA a inregistrat o scadere de 38,6 procente, de la 83,7 milioane de euro la 51,4 milioane de euro.

"In trimestrul al doilea din 2011, semnele stabilitatii economiei romanesti au devenit mai vizibile, insa piata telecomunicatiilor a ramas dominata de oferte agresive", precizeaza oficialii OTE intr-un comunicat.

Scaderile au fost determinate in special de reducerea cu 14 procente pe serviciile de voce. Comparativ cu trimestrul doi din 2010, numarul total de clienti pentru serviciile de broadband s-a majorat cu 23 la suta, in timp ce abonamentele pentru televiziune au urcat cu 31 la suta. Astfel, compania a ajuns sa aiba 4,9 milioane de clienti pentru voce, broadband si TV, in crestere cu 8,3 procente fata de perioada similara din 2010. mai mult


Joi, 04 August 2011, ora 18:19

Alte articole despre: venituri Romtelecom, profit Romtelecom
Telefonie de 20 de euro pe luna. Afla cine are cel mai bun abonament

Telefonie de 20 de euro pe luna. Afla cine are cel mai bun abonament

Desi este cel mai mic competitor din cei trei operatori principali de telefonie mobila de pe piata autohtona, Cosmote si-a schimbat abonamentele, pentru a mai "fura" din clientii competitiei sau pentru a atrage mai multi abonati noi. Primii doi competitori, Vodafone si Orange, au inceput si ei, mai demult, o campanie "agresiva" de promovare.

Am comparat trei abonamente de la Orange, Vodafone si Cosmote, cu o valoare undeva in jurul sumei de 20 de euro, pentru a vedea care este cel mai avantajos din punct de vedere al raportului calitate/pret. Concluziile le veti trage voi.

De la Orange am luat in considerare abonamentul Pantera 20. Cu aceasta oferta, Orange pune pe masa 1.200 de minute in retea si 900 de mesaje scrise, tot in retea. Daca vorbim de minute nationale, aici veti gasi 200 de minute plus 50 de mesaje multimedia nationale. Pe langa acestea, veti avea si 350 de MB trafic pentru Internet pe mobil. Pentru portalul Orange pe mobil accesul este nelimitat. Costul abonamentului este de 20,84 de euro/luna.

Daca veti reusi performanta sa terminati minutele, mesajele sau traficul incluse in oferta, tarifele aplicate nu sunt tocmai usor de ignorat. Astfel ca, pentru fiecare minut pentru apelurile in retea, veti fi taxat cu 0,146 euro. Apelurile catre alte retele nationale vor costa, pe minut, 0,198 euro, iar mesajul scris - 0,062 euro. Un MB de trafic este un pic mai scump - 0,248 euro. Toate tarifele au TVA inclus.

Oferta Vodafone pare incredibil de simpla, la... mai mult


Joi, 28 Iulie 2011, ora 18:59

7 comentarii
RCS&RDS si Romtelecom se bat pe clienti pentru televiziunea prin Internet

RCS&RDS si Romtelecom se bat pe clienti pentru televiziunea prin Internet

RCS&RDS a lansat recent in 10 mari orase serviciul de IPTV intrand astfel in competitie cu Romtelecom, singurul distribuitor national de televiziune prin Internet.

Pana in 2010, Romtelecom a reusit sa stranga 20.000 de abonati pentru serviciul IPTV, iar piata are un potential important: pana in 2009, existau doar 800 de clienti IPTV, informeaza Gandul.

Televiziunea prin Internet prin fibra optica permite vizualizarea unui numar mai mare de canale decat prin cablul TV, la o calitate audio si video mai mare. In plus, prin IPTV se poate vedea un program in reluare sau poate fi vizionat la cerere de mai multe ori.

La Romtelecom, un abonament iVariat care include 62 de canale costa 6,08 euro pe luna inclusiv TVA, iar cel mai scump pachet, iMax, ofera peste 100 de canale si costa 19,72 euro pe luna cu TVA.

Cei de la RCS&RDS nu au stabilit inca tarifele, insa sustin ca ar putea percepe o chirie lunara de 10 lei pentru receptoarele IPTV. mai mult


Joi, 03 Februarie 2011, ora 08:35

7 comentarii
Romtelecom ieftineste abonamentele la Internet

Romtelecom ieftineste abonamentele la Internet

Romtelecom a redus preturile pentru serviciile de Internet de mare viteza la nivel national, cu procente cuprinse intre 17 si 29%. De asemenea, si-a simplificat si oferta pentru a-i ajuta pe clienti sa aleaga mai usor.

De acum, vor fi disponibile trei preturi unice pentru Internetul fix de banda larga: 2,9, 4,4 sau 5,9 euro/luna (TVA exclus), potrivit unui comunicat al Romtelecom.

Abonamentul Clicknet Surf, care ofera viteze de download de pana la 2Mbps, va costa 2,9 euro/luna (fara TVA). Clicknet Play va avea acum un tarif unic de 4,4 euro/luna (fara TVA) si va asigura viteze de download de pana la 50 Mbps, in timp ce Clicknet Power va fi disponibil la un pret unic de 5,9 euro/luna (fara TVA) si va asigura viteze de pana la 100 Mbps, in functie de conditiile tehnice disponibile.

Scaderea tarifelor a devenit posibila ca urmare a deciziei Romtelecom de a prelua cheltuielile care apareau in unele cazuri legate de furnizarea serviciilor in anumite zone si de a le oferi clientilor sai cele mai mici preturi posibile.

Fiecare nou client va primi gratuit un router Wi-Fi, care raspunde nevoii de mobilitate a clientilor si asigura o experienta completa cu Internetul de banda larga. Routerul se acorda la contractarea oricarui tip de abonament de internet broadband, pentru o perioada de doi sau trei ani.

In plus, pentru cei care utilizeaza atat servicii de Internet, cat si de voce, se aplica o reducere de 35% fata de preturile de lista pentru 5 tipuri diferite de... mai mult


Luni, 28 Iunie 2010, ora 14:24

2 comentarii
Romtelecom va lansa un nou portofoliu de servicii de Internet de mare viteza

Romtelecom va lansa un nou portofoliu de servicii de Internet de mare viteza

Romtelecom va lansa pe 22 martie un nou portofoliu de servicii broadband, prin care actualele oferte vor fi simplificate.

"Clientii nu sunt preocupati de tehnologiile folosite, sunt interesati de experienta in sine - adica sa primeasca serviciile pe care si le doresc, la viteza pe care o gasesc satisfacatoare, la un pret corect si cu asistenta tehnica de incredere atunci cand au nevoie de sprijin.

Facem tot ce putem pentru a le oferi clientilor nostri aceste lucruri si credem ca noul portofoliu de broadband ii va ajuta sa identifice mai usor acel produs care sa raspunda cel mai bine asteptarilor lor, indiferent de tehnologia utilizata", sustine Yorgos Ioannidis, directorul general al Romtelecom, conform unui comunicat al companiei.

Cele trei pachete simplificate adreseaza toate segmentele de nevoi legate de utlizarea Internetului. SURF este un abonament pentru clientii care folosesc ocazional internetul, cu viteze de 2 Mbps pentru download si tarife incepand de la 2,9 euro/luna, fara TVA.

PLAY este un abonament potrivit pentru majoritatea utilizatorilor, oferind viteze intre 4 si 50 Mbps, in functie de tehnologia utilizata. Tarifele incep de la 4,4 euro/luna, fara TVA.

POWER se adreseaza celor care folosesc intens internetul, cu nevoi ridicate de download care variaza intre 8 si 100 Mbps, in functie de tehnologia folosita. Tarifele lunare incep de la 5,9 euro/luna, fara TVA.

Alaturi de noua oferta de broadband, Romtelecom mai lanseaza, ca un beneficiu... mai mult


Marti, 16 Martie 2010, ora 14:21

1 comentariu
Romtelecom introduce cinci noi abonamente de voce

Romtelecom introduce cinci noi abonamente de voce

Operatorul de telecomunicatii Romtelecom a introdus de luni cinci noi abonamente de voce cu pana la 4000 de minute gratuite catre orice destinatie fixa nationala si cu pana la 400 de minute catre orice retea nationala mobila, fixa sau internationala.

Noii clienti care se aboneaza pana la 31 decembrie 2009 vor beneficia de abonamente reduse cu pana la 20 la suta, iar clientii care se aboneaza atat la serviciul de voce, cat si la cel ADSL (internet) vor avea in plus abonamente de voce reduse cu pana la 30 la suta, incepand de la 4,9 euro fara TVA.

Potrivit Romtelecom, abonamentele Voce Oriunde 4000+ si Voce Oriunde 2000+ sunt special create pentru clientii care suna catre orice destinatie, inclusiv catre mobil si destinatii internationale. mai mult


Luni, 26 Octombrie 2009, ora 21:36

Romtelecom ofera Internet gratuit noaptea

Romtelecom ofera Internet gratuit noaptea

Compania Romtelecom ofera internet gratuit intre orele 20.00-6.00 si in weekend abonatilor la unul dintre serviciile sale.

Clientii care se aboneaza la orice serviciu de voce pentru o perioada de 2 ani, pana la 31 octombrie vor primi internet gratuit noaptea.

"Conexiunea, cu o viteza de 512 Kbps, va fi disponibila in primul an contractual de luni pana vineri, intre orele 20.00 si 6.00 si pe intreaga durata a weekendului. In cazul in care clientul va dori sa pastreze conexiunea si in anul urmator, viteza acesteia va creste la 2 Mbps, accesul va fi nelimitat, pentru 7,5 euro pe luna", au declarat reprezentantii companiei, citati de EVZ.

Tot ieri, Romtelecom a anuntat ca incepand cu 15 septembrie, timp de o luna, clientii companiei primesc un laptop la fiecare megabit de acces la Internet Premium achizitionat de la Romtelecom. Noua oferta este valabila pentru contracte incheiate pe o perioada de cel putin 2 ani.

Produsele pentru care se aplica oferta sunt IPFix Ultra de 1 si 2 Mbps si MetroNET de la 1 la 50 Mbps. Astfel, clientii pot primi pana la 50 de laptopuri pentru un abonament cu o viteza de 50 Mbps. Laptopurile sunt marca Fujitsu Siemens, au procesor cu doua nuclee si 2 GB memorie RAM.

Reprezentantii Romtelecom spun ca perceptia clientilor despre companie s-a imbunatatit semnificativ in ultima vreme, datorita lansarii de promotii agresive si de noi servicii. Acum doi ani, operatorul pierdea accelerat clienti pe segmentul de telefonie fixa, afacerea de... mai mult


Vineri, 12 Septembrie 2008, ora 07:23

Alte articole despre: Internet, gratuit, noaptea, Romtelecom

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  2. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  3. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  4. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  5. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)
  6. Aveti grija ce fotografiati in Grecia! O poza din Rodos a trimis-o dupa gratii
  7. Cometele au adus viata pe Pamant? Ce-a descoperit sonda spatiala Philae
  8. Faza care a uimit milioane de oameni: Ce a facut un biciclist furios pe un sofer (Video)
  9. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  10. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)