spiru haret germania

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Spiru Haret se extinde in Germania cu sprijinul unor fosti ofiteri STASI

Spiru Haret se extinde in Germania cu sprijinul unor fosti ofiteri STASI

Universitatea "Spiru Haret" si-a deschis o filiala a invatamantului la distanta si in Germania. Afacerea, demarata de rectorul Aurelian Bondrea (foto), este sprijinita de un politician german controversat, a carui cariera a inceput pe vremea RDG, dar si de doi fosti ofiteri STASI (Securitatea est-germana).

La inceputul acestei veri, Universitatea "Spiru Haret" (USH) a inaugurat, printr-o ceremonie oficiala, "Centrul pentru invatamant la distanta din Berlin al USH", cu putin timp inainte de izbucnirea scandalului diplomelor ilegale, scrie Academia Catavencu.

In Germania, Bondrea a parafat intelegerea cu parlamentarul german Joachim Gunther, care a promis sa se implice foarte activ in penetrarea de catre USH a spatiului universitar german, mai scrie sursa citata.

Politicianul a prezentat USH ca fiind cea mai mare universitate privata din Europa, cu sute de mii de studenti si a dezvaluit ca una dintre firmele sale (ISO International Development & Consulting GmbH) ar urma sa construiasca cladirea Facultatii de Medicina a USH de la Bucuresti.

Cine este Aurelian Bondrea?

Conform dosarului de cadre al lui Aurelian Bondrea, acesta are la activ o scolarizare la facultatea partidului, celebra "Stefan Gheorghiu". Bondrea a inceput liceul la "fara frecventa" la 16 ani, s-a inscris in Partidul Comunist si a fost facut invatator.

In 1953 a luat lectii de agitator, ca lector, la Scoala Superioara de Stiinte Sociale "A.A. Jdanov". A promovat la sectia de propaganda si... mai mult


Miercuri, 14 Octombrie 2009, ora 11:34

7 comentarii
Cum sa faci 10 facultati la "Spiru Haret"

Cum sa faci 10 facultati la "Spiru Haret"

Un bacauan de 65 de ani se poate lauda ca este licentiat in Drept, Studii Economice, Psihologie, Sociologie, Comunicare, Relatii Internationale, Jurnalism, Istorie, Afaceri Internationale si Geografie. Toate diplomele au fost obtinute la Universitatea "Spiru Haret", aflata in prezent in plin scandal.

Ioan Hanganu si-a petrecut ultimii 7 ani invatand pe branci, el cheltuind pentru pasiunea sa de a strange diplome 200.000 de lei, conform Adevarul.

Barbatul spune ca de mic era pasionat de materiile si specializarile neobisnuite. La 16 ani, cu o dispensa semnata de parinti, a inceput cursuri de pilotaj la Aeroclubul Sportiv din Bacau.

A devenit prima oara student in 1958, cand a urmat trei ani Universitatea Agronomica din Iasi.

Nu a parasit niciodata studiul si s-a format ca autodidact. A studiat de unul singur sanscrita, geopolitica si mai multe stiinte de frontiera.

A facut sase facultati in acelasi timp

In anul 2003, la varsta de 58 de ani, Ioan Hanganu se inscria la Facultatea de Drept de la Universitatea "Spiru Haret". El a obtinut licenta in Drept dupa patru ani de studiu, in 2007. Era insa doar inceputul carierei sale de student la "Spiru Haret".

"In anul II de facultate, pentru merite exceptionale, eu si inca o colega de-a mea am primit aprobarea de a face doi ani intr-unul singur". Incurajat de rezultatele pe care le-a obtinut, bacauanul s-a inscris concomitent la mai multe facultati. Astfel, in 2005 Ioan Hanganu devenise student la sase... mai mult


Sambata, 18 Iulie 2009, ora 19:12

28 comentarii
Lista specializarilor acreditate de la "Spiru Haret"

Lista specializarilor acreditate de la "Spiru Haret"

Studentii care nu au urmat o specializare acreditata in cadrul Universitatii "Spiru Haret" nu vor avea diplome de absolvire recunoscute de Ministerului Educatiei, Cercetarii si Inovarii (MECI).

53 de centre teritoriale pentru invatamant la distanta functineaza ilegal, noua dintre acestea fiind peste hotare, in Italia, Israel, Franta, SUA, Canada, Austria, Germania, Republica Moldova si Spania, potrivit informatiilor furnizate de MECI.

Cele 25 de facultati ale Universitatii, care au 49 de domenii de licenta si 53 specializari sau programe de studii, au autorizare de functionare provizorie sau acreditare atat pentru invatamantul de zi, frecventa redusa sau la distanta.

Absolventii din 2009 vor primi diplome cu antetul ministerului numai pentru facultatile autorizate provizoriu sau acreditae din cadrul "Spiru Haret".

Afla care specializarile acreditate din documentul atasat. mai mult


Marti, 14 Iulie 2009, ora 20:27

20 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Explicatia Ruxandrei Dragomir pentru ploaie: Pana si vremea plange ca Elena este in arest
  2. Un desen animat cu Putin a devenit viral in Rusia (Video)
  3. Facebook isi face sute de drone solare mai mari ca un Boeing 767
  4. Dronele pot salva vieti, la propriu - Cum sunt folosite de salvamari (Video)
  5. Afacerea "chipul lui Iisus": Cati bani fac localnicii de pe urma pelerinilor (Foto)
  6. Romanii fac haz de necaz: "Vand mir testat de Sova - aducator de imunitate"
  7. Tara care te obliga sa iti dai amprentele daca mai vrei sa vorbesti la telefon
  8. O romanca socheaza presa britanica - ofera 500 de euro celui care o lasa gravida
  9. Culmea ironiei - incendiu urias la o fabrica de ... extinctoare
  10. Un nou animal face senzatie pe Internet. E o pisica sau o oaie? (Galerie foto)