targ joburi bucuresti

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Targul de cariera Angajatori de top isi deschide portile

Targul de cariera Angajatori de top isi deschide portile

Editia cu numarul 18 Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc saptamana aceasta, pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti.

Cei care sunt in cautarea unui job vor avea sansa sa aplice la 4000 de oportunitati de cariera, cele mai multe joburi din ultimii 3 ani, 80 de programe de internship & trainee si vor putea participa la 33 conferinte si workshop-uri. In plus, in cele doua zile ale evenimentului vor avea sansa sa discute cu peste 300 de specialisti in recrutare.

Pentru cele 4000 de joburi deschise in cadrul Angajatori de TOP, vizitatorii pot aplica cu un singur CV BarCODE. Un astfel de CV il pot obtine de pe Hipo.ro. Tot ce trebuie sa faca este sa intre in contul personal sau sa isi creeze unul nou si sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP. Cu un sigur exemplar CV BarCODE pot aplica la joburile de interes pentru ei.

Pe langa numarul foarte mare de oportunitati pentru profesionisti, aceasta editie Angajatori de TOP se remarca prin numarul mare de programe destinate studentilor si absolventilor: 80 de programe de internship, trainee, management trainee si competitii. Numarul programelor este dublu fata de editia anterioara a evenimentului si surprinde un trend puternic in ceea ce priveste recrutarea de tinere talente. Printre angajatorii care vor avea deschise pozitii pentru astfel de programe amintim:Cei prezenti pe 27-28 martie la Sala Palatului din Bucuresti pot participa si la 33 conferinte si workshop-uri unde vor... mai mult


Miercuri, 25 Martie 2015, ora 23:20

Peste 700 de joburi pentru studenti

Peste 700 de joburi pentru studenti

Targul de joburi "Stagii pe Bune" se va desfasura anul acesta pe 21 martie, la Facultatea de Automatica si Calculatoare din cadrul Universitatii Politehnica Bucuresti.

In cadrul evenimentului 18 companii de top le vor prezenta studentilor peste 700 de oferte de stagii pe care acestia le pot urma pentru a-si dezvolta aptitudinile profesionale. Oportunitatile profesionale prezentate sunt predominant in Bucuresti, dar vor fi prezentate si oferte interesante de la companii din Iasi si chiar din Sofia. Prezentarile vor fi facute de ingineri si manageri care vor avea misiunea sa explice studentilor cat mai clar proiectele pe care vor lucra si ce activitati vor desfasura in timpul stagiului.

Companiile prezente la eveniment sunt Bitdefender, 4PSA, Adobe, Amazon, Intel, Teamnet, TotalSoft, Unicredit Business Solutions, Ubisoft, VMware, 1and1, Advahoo, Crispico, Eau de Web, Fotonation, Hootsuite, Softwire.

Prezentarile companiilor se vor desfasura in paralel in doua din amfiteatrele facultatii intre 9.30 si 14.30. Discutiile informale vor avea loc in holul facultatii facilitate de cafea, pizza si alte surprize venite din partea organizatorilor.

Inscrierea in programul "Stagii pe Bune" se efectueaza pe site-ul www.stagiipebune.ro si este gratuita atat pentru studentii si masteranzii care doresc sa urmeze un stagiu, cat si pentru companiile ce ofera pozitii de stagiu. mai mult


Miercuri, 18 Martie 2015, ora 19:28

4.000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara

4.000 de joburi la care poti aplica in aceasta primavara

Editia din aceasta primavara Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 27-28 martie la Sala Palatului si va reuni 100 de companii care activeaza in domenii de activitate variate: IT, Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism.

In cele doua zile ale evenimentului sunt asteptati 15.000 de vizitatori care vor avea posibilitatea sa discute cu peste 300 de specialisti din departamentele de resurse umane ale companiilor. Cele 100 de companii prezente la Angajatori de TOP Bucuresti reprezinta domenii variate de activitate.

La fel ca la editia precedenta, cele mai multe companii activeaza in domeniul IT, alaturi de Servicii si BPO, Bunuri de larg consum, Inginerie, Bancar si Servicii Financiare, Agentii de Recrutare, Telecom, Consultanta, Logistica si Transporturi, Retail, Agribusiness, Farma si Turism.Joburi in Bucuresti, la nivel national si in strainatate. Companiile prezente la Angajatori de TOP Bucuresti au planuri extinse de recrutare. Raportat la editia din toamna a evenimentului vor fi cu 15% multe pozitii deschise, oportunitati de cariera pe care companiile planuiesc sa le acopere in urma participarii la cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP.

Cele 4.000 de oportunitati de cariera sunt adresate atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor, iar pozitiile sunt deschise celor care doresc sa se... mai mult


Marti, 10 Martie 2015, ora 13:46

Targul de cariera Angajatori de TOP continua

Targul de cariera Angajatori de TOP continua

Dupa cele 3 editii fizice din Bucuresti, Iasi si Timisoara, cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, continua cu o editie virtuala pe Hipo.ro.

In perioada 3 - 16 noiembrie are loc cea de-a 4 editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP care reuneste 90 dintre cei mai activi angajatori din Romania, din domeniile: financiar-bancar, consultanta, IT, telecom, automotive, inginerie, outsourcing, cercetare-dezvoltare, farma, retail.

Cele mai multe companii sunt din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, dar la eveniment sunt companii din aproape toate orasele mari ale tarii.

Incepand de astazi si pana pe 16 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cat si studentilor si absolventilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul Hipo.ro. Dupa logare vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP si se pot inscrie la seminarii online (webinarii) cu reprezentanti ai companiilor.

Virtualizarea procesului de recrutare

Targurile de cariera virtuale si webinariile reprezinta canale alternative de recrutare fiind instrumente utilizate des in alte tari pentru eficientizarea proceselor. Ele sunt din ce in ce mai utilizate si in Romania, iar editia din aceasta toamna Angajatri de TOP Virtual este cea care reuneste un numar impresionant de companii participante, de unde rezulta orientarea angajatorilor catre astfel... mai mult


Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 12:03

Peste 500 de joburi pentru ingineri si experti IT, la targul BESTEngineer Bucuresti

Peste 500 de joburi pentru ingineri si experti IT, la targul BESTEngineer Bucuresti

Peste 500 de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat, vor fi disponibile in cadrul evenimentului BESTEngineer - Targ de joburi pentru ingineri si experti IT, in perioada 31 mai - 1 iunie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

BESTEngineereste singurul eveniment dedicat in totalitate sectorului de resurse umane care activeaza preponderent in domeniul ingineriei si are ca scop sprijinirea companiilor in gasirea personalului tehnic specializat. In completare, BESTEngineer ofera o serie de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera pentru ingineri.

BESTEngineer are scopul de a reuni timp de 2 zile companii nationale si multinationale care au ca obiectiv recrutarea inginerilor din domenii precum: automotive, IT si software, electric si electronic, automatizare si mecatronica,energie, constructii civile si industriale, industria chimica, farmaceutica, etc.

Companii de top precum : Misys Romania, Leoni Wiring Systems, Stefanini, Lugera The People Republic, Kilpatrick International, GMV Innovation Solution, Faurecia, Cosmote, Unilever, Tenaris, Vegra Info, P&G, Ypsys, Noerr Consulting, Teaching, Best Jobs, Myjob, 4Career si nu numai, asteapta candidati din domenii precum productie, dezvoltare software, support IT, mecanica, electrica, chimie etc. cu pozitii deschise atat pentru persoane cu experienta, cat si pentru juniori.

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante, dar si pentru a sta de... mai mult


Sambata, 25 Mai 2013, ora 09:56

4 comentarii
Care este cea mai eficienta metoda de a obtine un job? - sondaj Ziare.com

Care este cea mai eficienta metoda de a obtine un job? - sondaj Ziare.com

Cu o rata a somajului de 21,5 la suta in randul tinerilor, Romania ar avea nevoie o strategie adecvata pentru incadrarea in campul muncii a acestora.

Totusi, pana guvernele care se succed atat de repede isi vor apleca atentia si asupra acestui aspect, angajatorii din Romania, in special multinationalele, participa la combatarea acestui fenomen - raspandit, de altfel, la nivel european - prin targurile de joburi.

Un astfel de targ, Angajatori de Top, se desfasoara in Bucuresti in perioada 26 - 27 octombrie, cu participarea a peste 40 de multinationale, in cautare de tineri absolventi, dar si de persoane cu experienta.

Domeniile acopera, de asemenea, un spectru destul de larg: inginerie, servicii clienti, vanzari, financiar-contabil, marketing, achizitii-logistica sau dezvoltare software. Potrivit organizatorilor, unul dintre aspectele care duc la cresterea sanselor de angajare este reprezentat de cunoasterea a cel putin o limba straina, in topul celor cerute de companiile participante fiind engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, olandeza, suedeza si portugheza.

De exemplu, Webhelp Romania intentioneaza sa angajeze 50 de persoane, pana la sfarsitul acestui an, pentru centrul pe care il are in Bucuresti. Toate aceste posturi sunt de entry level, cu accent pe servicii pentru clienti din diverse domenii, cum ar fi telecomunicatiile, turismul, infrumusetare sau comert electronic. De asemenea, posturile presupun cunoasterea unei limbi straine, in special... mai mult


Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 07:55

1 comentariu
A lesinat in timp ce-si cauta o slujba la targul de joburi

A lesinat in timp ce-si cauta o slujba la targul de joburi

Un barbat a lesinat, vineri dimineata, in timp ce-si cauta o slujba la Bursa Locurilor de Munca.

A fost nevoie de interventia personalului medical pentru stabilizarea tanarului, care a fost transportat la ambulanta, unde i s-au pus pefuzii, transmite Romania TV.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a organizat vineri Bursa Generala a Locurilor de Munca, circa 1.500 de agenti economici oferind la nivelul tarii peste 13.000 de joburi, dintre care aproximativ o mie sunt pentru persoanele cu studii superioare de lunga sau de scurta durata.

In Bucuresti, evenimentul s-a desfasurat la Palatul National al Copiilor, iar numarul locurilor de munca disponibile a fost de peste 700. mai mult


Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 12:13

Targ in Bucuresti: 3.000 de joburi in strainatate in domeniul medical

Targ in Bucuresti: 3.000 de joburi in strainatate in domeniul medical

Peste 3.000 de locuri de munca in strainatate, cu salarii intre 3.000 si 12.000 de euro, sunt oferite, sambata si duminica, in Capitala, la Targul International de Cariere Medicale.

Targul, ajuns la cea de-a VII-a editie, aduce romanilor locuri de munca din domeniul medical si farmaceutic in Europa - atat joburi permanente, cat si temporare, prin care se ofera flexibilitatea de a lucra una, doua sau trei saptamani pe luna pentru 2.000 de lire saptamanal (in Anglia).

Majoritatea expozantilor din cadrul targului sunt agenti de recrutare care au disponibile peste 3.000 de posturi in Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Germania, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Malta, Orientul Mijlociu si Indepartat.

Potrivit organizatorilor, sistemul medical de stat din Marea Britanie, prezent la Targul de cariere medicale prin cinci agentii de recrutare, se bazeaza din ce in ce mai mult pe recrutarea medicilor din Romania pentru suplimentarea locurilor disponibile in sistemul britanic.

Salariile oferite medicilor difera in functie de experienta si vechime - cele mai mici salarii oferite in cadrul targului sunt de 2.000 de euro pe luna, pentru posturi in Germania care se adreseaza medicilor tineri si proaspetilor absolventi. Medicii cu experienta, cei mai cautati, pot obtine salarii care ajung si la 12.000 de euro pe luna in Marea Britanie si tarile scandinave.

Printre specializarile medicale cele mai cautate se numara anestezia, medicina de urgenta, radiologia,... mai mult


Sambata, 20 Martie 2010, ora 13:50

1 comentariu
Angajatorii cauta cunoscatori de limbi straine mai putin folosite

Angajatorii cauta cunoscatori de limbi straine mai putin folosite

Companiile prezente la Targul angajatorilor de top din Capitala nu se mai sunt multumiti de candidatii care vorbesc doar o limba straina de circulatie internationala, cum ar fi engleza, ci isi doresc vorbitori de limbi straine mai putin utilizate, cum ar fi ceha sau finlandeza.

"Sunt oportunitati in cadrul evenimentului pentru cei care cunosc limba franceza, germana, italiana, spaniola, si chiar pentru limbi straine mai putin raspandite in Romania: olandeza, finlandeza, ceha, bulgara, rusa", a spus responsabilul PR al evenimentului, Oana Stroescu, relateaza Gardianul.

In acest an, angajatorii nu s-au inghesuit sa participe la eveniment, doar 60 de companii mari fiind prezente, fata de 120, cat erau anul trecut.

Pana la terminarea targului, organizatorii estimeaza ca peste 15.000 de persoane vor incerca sa-si gaseasca un loc de munca prin aceasta metoda.

De asemenea, in cadrul targului, se pot gasi joburi si pentru provincie, in special in Sibiu si Brasov. mai mult


Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 13:34

4 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Viral: Milioane de oameni, impresionati de stranutul unui caine (Video)
  2. Intr-un oras din Romania se traieste mai bine ca la Paris, Roma sau New York
  3. Protest cu sute de femei goale in Canada, din cauza unui politist (Foto)
  4. Alarma falsa: Fratele leului Cecil este in viata si gata sa preia conducerea
  5. Cele mai interesante filme care vor aparea in cinematografe in august (Video)
  6. Lupta cu rechinii: Cum s-a salvat un australian, fost boxer, de marele alb
  7. Lucrul uimitor pe care il fac albinele pentru a-si proteja familiile de boli
  8. Nadia Comaneci si Arnold Schwarzenegger - orice roman ar trebui sa fie mandru de aceste imagini (Video)
  9. Aveti grija ce fotografiati in Grecia! O poza din Rodos a trimis-o dupa gratii
  10. Cometele au adus viata pe Pamant? Ce-a descoperit sonda spatiala Philae