targ joburi bucuresti

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Targul de cariera Angajatori de TOP continua

Targul de cariera Angajatori de TOP continua

Dupa cele 3 editii fizice din Bucuresti, Iasi si Timisoara, cel mai mare targ de cariera, Angajatori de TOP, continua cu o editie virtuala pe Hipo.ro.

In perioada 3 - 16 noiembrie are loc cea de-a 4 editie a evenimentului virtual Angajatori de TOP care reuneste 90 dintre cei mai activi angajatori din Romania, din domeniile: financiar-bancar, consultanta, IT, telecom, automotive, inginerie, outsourcing, cercetare-dezvoltare, farma, retail.

Cele mai multe companii sunt din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Iasi, dar la eveniment sunt companii din aproape toate orasele mari ale tarii.

Incepand de astazi si pana pe 16 noiembrie, candidatii pot aplica la peste 3000 de oportunitati de cariera adresate atat profesionistilor cat si studentilor si absolventilor. Pentru a participa la Angajatori de TOP Virtual, candidatii trebuie sa isi creeze un cont si un CV pe site-ul Hipo.ro. Dupa logare vor putea accesa platforma 3D a evenimentului Angajatori de TOP si se pot inscrie la seminarii online (webinarii) cu reprezentanti ai companiilor.

Virtualizarea procesului de recrutare

Targurile de cariera virtuale si webinariile reprezinta canale alternative de recrutare fiind instrumente utilizate des in alte tari pentru eficientizarea proceselor. Ele sunt din ce in ce mai utilizate si in Romania, iar editia din aceasta toamna Angajatri de TOP Virtual este cea care reuneste un numar impresionant de companii participante, de unde rezulta orientarea angajatorilor catre astfel... mai mult


Marti, 04 Noiembrie 2014, ora 12:03

PR&Ad Fair: Targ de joburi si internshipuri pentru tinerii pasionati de relatii publice

PR&Ad Fair: Targ de joburi si internshipuri pentru tinerii pasionati de relatii publice

PRIME Romania, asociatia studentilor la Relatii Publice si Comunicare, va invita la cea de-a sasea editie PR&Ad Fair. Evenimentul se va desfasura pe 7 si 8 aprilie, la Colegiul National "Gheorghe Lazar" din Bucuresti.

PR&Ad Fair este singurul targ de joburi si internshipuri in domeniul Relatiilor Publice si Advertisingului din Romania. Scopul principal al evenimentului este facilitarea accesului tinerilor pasionati de domeniul Relatiilor Publice, al Advertisingului si al Comunicarii, pe piata muncii.

Prin asigurarea unui mediu propice interactiunii dintre agentiile expozante si studenti sau absolventi, PR&Ad Fair incurajeaza comunicarea dintre cele doua parti. Astfel, participantii iau contact direct cu specialistii din domeniu, iar agentiile invitate, care isi prezinta ofertele de joburi si programele de internship, au sansa de a evalua pregatirea si aptitudinile viitorilor profesionisti.

In acest an, la PR&Ad Fair vor fi prezenti cu oferte de colaborare, sfaturi si materiale utile pentru participanti: 4 ACE, pastel, Media Consulta International, Dolphin PR, TBWA, PRoud PR&Events, Agentia de Vise, The Public Advisors, Saatchi & Saatchi PR, Rogalski Damaschin Public Relations, Geometry Global, FRIENDS Advertising, Editura Evenimentul Zilei si Capital, Brand Factory, Creative Ideas, Chelgate Public Affairs & Public Relations, Webstyler, Forth Knox, McCann Erickson, Graffiti PR, Lowe & Partners, Smart Corporation Group.

Evenimentul are o structura complexa ce... mai mult


Joi, 27 Martie 2014, ora 21:03

Angajatori de TOP Bucuresti 2014 - mii de joburi la companii de renume

Angajatori de TOP Bucuresti 2014 - mii de joburi la companii de renume

Editia cu numarul 16 a celui mai mare targ de cariera - Angajatori de TOP are loc saptamana viitoare, pe 4-5 aprilie, la Sala Palatului din Bucuresti. Editia din aceasta primavara este cea mai mare din ultimii 5 ani.

Evenimentul reuneste 100 de companii participante, iar in cele doua zile de eveniment sunt asteptati 15.000 de vizitatori, ajungand astfel la dimensiunile inregistrate inainte de criza economica.

O discutie cu reprezentantii companiilor iti poate oferi in primul rand o perspectiva asupra pietei fortei de munca, informatii utile despre cum poate evolua cariera ta in cadrul companiei si o modalitate prin care cunosti profesionisti in domeniul tau de interes. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Companiile confirmate in cadrul acestei editii provin din arii variate de activitate si ofera sansa vizitatorilor de a-si gasi un loc de munca in functie de background-ul educational si experienta pe care o detin. In functie de numarul companiilor participante, domeniile cel mai bine reprezentate sunt: IT (36%), Outsourcing (13%), FMCG (11%), Inginerie (10%), Financiar - bancar (6%), Audit si Consultanta (5%), restul procentelor fiind alocate domeniilor: Telecom, Retail, Constructii, Educational, Farmaceutic, Transport si Logistica.

Pentru pozitiile deschise in cadrul evenimentului Angajatori de TOP, procesul de recrutare este format, in medie, din... mai mult


Joi, 27 Martie 2014, ora 17:29

Targul Angajatori de Top: Peste 1300 de pozitii deschise in cadrul evenimentului

Targul Angajatori de Top: Peste 1300 de pozitii deschise in cadrul evenimentului

Editia cu numarul 16 a celui mai mare eveniment de recrutare, Angajatori de TOP va avea loc in Bucuresti in perioada 4-5 aprilie, la Sala Palatului.

Cu o traditie de 8 ani, numarul si diversitatea oportunitatilor oferite de companii de top dar si continutul de calitate al conferintelor au transformat Angajatori de TOP in cel mai relevant proiect de profil din piata.

Evenimentul ofera oportunitatea vizitatorilor de a aplica la joburile deschise de companiile prezente si de a afla competentele pe care le cauta angajatorii in acest moment. Chiar si pentru candidatii care nu isi cauta activ un loc de munca, participarea este o ocazie buna pentru a intelege evolutia pietei in acest moment.

Cei care doresc sa participe la evenimentul din aprilie Angajatori de TOP pot intalni companii precum: BRD - Groupe Societe Generale, Coca-Cola HBC Romania, Intel, HP, Raiffeisen Bank, British American Tobacco, Ericsson, Bitdefender, Computer Generated Solutions, Oracle, Deutsche Bank Global Technology Bucuresti, JTI, Deloitte, Nestle, IBM, BCR, BearingPoint, Endava, DB Schenker, L'Oreal Romania, Mavens, Genpact, Luxoft, P&G, PwC Romania, Unilever, Microchip Technology, TELUS International Europe, WNS Romania, Accenture, McDonald's Romania, Grupul Renault Romania, 1&1 Internet Development, ProCredit Bank, EY, Microsoft, Stefanini, Unicredit Business Integrated Solutions, Xerox.

Cu o frecventa bianuala, primavara si toamna, editia din aceasta primavara Angajatori de TOP se extinde... mai mult


Joi, 13 Martie 2014, ora 16:28

1 comentariu
Peste 500 de joburi pentru ingineri si experti IT, la targul BESTEngineer Bucuresti

Peste 500 de joburi pentru ingineri si experti IT, la targul BESTEngineer Bucuresti

Peste 500 de joburi pentru ingineri, experti IT si personal tehnic specializat, vor fi disponibile in cadrul evenimentului BESTEngineer - Targ de joburi pentru ingineri si experti IT, in perioada 31 mai - 1 iunie 2013, la World Trade Center Bucuresti.

BESTEngineereste singurul eveniment dedicat in totalitate sectorului de resurse umane care activeaza preponderent in domeniul ingineriei si are ca scop sprijinirea companiilor in gasirea personalului tehnic specializat. In completare, BESTEngineer ofera o serie de posibilitati de formare, invatamant postuniversitar si oportunitati de cariera pentru ingineri.

BESTEngineer are scopul de a reuni timp de 2 zile companii nationale si multinationale care au ca obiectiv recrutarea inginerilor din domenii precum: automotive, IT si software, electric si electronic, automatizare si mecatronica,energie, constructii civile si industriale, industria chimica, farmaceutica, etc.

Companii de top precum : Misys Romania, Leoni Wiring Systems, Stefanini, Lugera The People Republic, Kilpatrick International, GMV Innovation Solution, Faurecia, Cosmote, Unilever, Tenaris, Vegra Info, P&G, Ypsys, Noerr Consulting, Teaching, Best Jobs, Myjob, 4Career si nu numai, asteapta candidati din domenii precum productie, dezvoltare software, support IT, mecanica, electrica, chimie etc. cu pozitii deschise atat pentru persoane cu experienta, cat si pentru juniori.

Pentru a aplica la unul din joburile companiilor participante, dar si pentru a sta de... mai mult


Sambata, 25 Mai 2013, ora 09:56

4 comentarii
Care este cea mai eficienta metoda de a obtine un job? - sondaj Ziare.com

Care este cea mai eficienta metoda de a obtine un job? - sondaj Ziare.com

Cu o rata a somajului de 21,5 la suta in randul tinerilor, Romania ar avea nevoie o strategie adecvata pentru incadrarea in campul muncii a acestora.

Totusi, pana guvernele care se succed atat de repede isi vor apleca atentia si asupra acestui aspect, angajatorii din Romania, in special multinationalele, participa la combatarea acestui fenomen - raspandit, de altfel, la nivel european - prin targurile de joburi.

Un astfel de targ, Angajatori de Top, se desfasoara in Bucuresti in perioada 26 - 27 octombrie, cu participarea a peste 40 de multinationale, in cautare de tineri absolventi, dar si de persoane cu experienta.

Domeniile acopera, de asemenea, un spectru destul de larg: inginerie, servicii clienti, vanzari, financiar-contabil, marketing, achizitii-logistica sau dezvoltare software. Potrivit organizatorilor, unul dintre aspectele care duc la cresterea sanselor de angajare este reprezentat de cunoasterea a cel putin o limba straina, in topul celor cerute de companiile participante fiind engleza, germana, franceza, spaniola, italiana, olandeza, suedeza si portugheza.

De exemplu, Webhelp Romania intentioneaza sa angajeze 50 de persoane, pana la sfarsitul acestui an, pentru centrul pe care il are in Bucuresti. Toate aceste posturi sunt de entry level, cu accent pe servicii pentru clienti din diverse domenii, cum ar fi telecomunicatiile, turismul, infrumusetare sau comert electronic. De asemenea, posturile presupun cunoasterea unei limbi straine, in special... mai mult


Vineri, 26 Octombrie 2012, ora 07:55

1 comentariu
A lesinat in timp ce-si cauta o slujba la targul de joburi

A lesinat in timp ce-si cauta o slujba la targul de joburi

Un barbat a lesinat, vineri dimineata, in timp ce-si cauta o slujba la Bursa Locurilor de Munca.

A fost nevoie de interventia personalului medical pentru stabilizarea tanarului, care a fost transportat la ambulanta, unde i s-au pus pefuzii, transmite Romania TV.

Agentia Nationala pentru Ocuparea Fortei de Munca (ANOFM) a organizat vineri Bursa Generala a Locurilor de Munca, circa 1.500 de agenti economici oferind la nivelul tarii peste 13.000 de joburi, dintre care aproximativ o mie sunt pentru persoanele cu studii superioare de lunga sau de scurta durata.

In Bucuresti, evenimentul s-a desfasurat la Palatul National al Copiilor, iar numarul locurilor de munca disponibile a fost de peste 700. mai mult


Vineri, 27 Aprilie 2012, ora 12:13

Targ in Bucuresti: 3.000 de joburi in strainatate in domeniul medical

Targ in Bucuresti: 3.000 de joburi in strainatate in domeniul medical

Peste 3.000 de locuri de munca in strainatate, cu salarii intre 3.000 si 12.000 de euro, sunt oferite, sambata si duminica, in Capitala, la Targul International de Cariere Medicale.

Targul, ajuns la cea de-a VII-a editie, aduce romanilor locuri de munca din domeniul medical si farmaceutic in Europa - atat joburi permanente, cat si temporare, prin care se ofera flexibilitatea de a lucra una, doua sau trei saptamani pe luna pentru 2.000 de lire saptamanal (in Anglia).

Majoritatea expozantilor din cadrul targului sunt agenti de recrutare care au disponibile peste 3.000 de posturi in Marea Britanie, Irlanda, Franta, Belgia, Germania, Elvetia, Danemarca, Suedia, Norvegia, Malta, Orientul Mijlociu si Indepartat.

Potrivit organizatorilor, sistemul medical de stat din Marea Britanie, prezent la Targul de cariere medicale prin cinci agentii de recrutare, se bazeaza din ce in ce mai mult pe recrutarea medicilor din Romania pentru suplimentarea locurilor disponibile in sistemul britanic.

Salariile oferite medicilor difera in functie de experienta si vechime - cele mai mici salarii oferite in cadrul targului sunt de 2.000 de euro pe luna, pentru posturi in Germania care se adreseaza medicilor tineri si proaspetilor absolventi. Medicii cu experienta, cei mai cautati, pot obtine salarii care ajung si la 12.000 de euro pe luna in Marea Britanie si tarile scandinave.

Printre specializarile medicale cele mai cautate se numara anestezia, medicina de urgenta, radiologia,... mai mult


Sambata, 20 Martie 2010, ora 13:50

1 comentariu
Angajatorii cauta cunoscatori de limbi straine mai putin folosite

Angajatorii cauta cunoscatori de limbi straine mai putin folosite

Companiile prezente la Targul angajatorilor de top din Capitala nu se mai sunt multumiti de candidatii care vorbesc doar o limba straina de circulatie internationala, cum ar fi engleza, ci isi doresc vorbitori de limbi straine mai putin utilizate, cum ar fi ceha sau finlandeza.

"Sunt oportunitati in cadrul evenimentului pentru cei care cunosc limba franceza, germana, italiana, spaniola, si chiar pentru limbi straine mai putin raspandite in Romania: olandeza, finlandeza, ceha, bulgara, rusa", a spus responsabilul PR al evenimentului, Oana Stroescu, relateaza Gardianul.

In acest an, angajatorii nu s-au inghesuit sa participe la eveniment, doar 60 de companii mari fiind prezente, fata de 120, cat erau anul trecut.

Pana la terminarea targului, organizatorii estimeaza ca peste 15.000 de persoane vor incerca sa-si gaseasca un loc de munca prin aceasta metoda.

De asemenea, in cadrul targului, se pot gasi joburi si pentru provincie, in special in Sibiu si Brasov. mai mult


Sambata, 31 Octombrie 2009, ora 13:34

4 comentarii

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Nu s-a mai intamplat niciodata asa ceva: De ce sunt deosebite aceste foci simpatice (Galerie foto)
  2. Energie electrica cu ajutorul urinei: Metoda inedita folosita de cercetatorii britanici (Video)
  3. Imagini terifiante cu un leu in savana africana: Dumnezeule, nu stiam ca poate face asta! (Video)
  4. Masura inedita impotriva barbatilor care urineaza pe strazi: Zidurile care "riposteaza" (Video)
  5. Cum a descoperit Paul Allen de la Microsoft o nava scufundata in al Doilea Razboi Mondial
  6. Locuieste cu nevasta in casa, dar n-are voie sa o atinga sau sa-i vorbeasca
  7. Isterie in Canada: Efectul nebanuit al mortii lui Spock asupra bancnotelor de cinci dolari
  8. Nu iti vine sa crezi ca s-a intamplat: Momente unice surprinse in imagini (Galerie foto)
  9. Adolf, un catel deosebit: Seamana sau nu cu ... Hitler? (Foto)
  10. O paine veche de 123 de ani, adusa din Italia de un navigator, expusa la Galati