targ locuri de munca

Ziare.com
vezi toate articolele pe aceeasi tema
Mii de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP

Mii de oportunitati de cariera la Angajatori de TOP

Editia din aceasta toamna Angajatori de TOP Bucuresti va avea loc in perioada 17-18 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti si va reuni peste 100 de angajatori.

Companiile prezente la aceasta editie sunt companii multinationale si companii mari romanesti cu importante planuri de recrutare, oferind posibilitatea de angajare atat persoanelor cu experienta, dar si juniorilor si studentilor. Lista completa a firmelor participante poate fi accesata pe site-ul evenimentului.

Participarea la Angajatori de TOP ii ajuta pe vizitatori sa primeasca raspunsuri la intrebarile pe care nu le pot obtine online, informatii utile despre cum poate evolua cariera lor in cadrul companiei. Pentru cei care nu isi cauta activ un loc de munca, prezenta pe 17-18 octombrie poate fi o buna modalitate prin care sa inteleaga evolutia pietei fortei de munca in acest moment.

Pentru cele peste 3.400 de pozitii deschise, vizitatorii evenimentului pot aplica cu un singur CV BarCODE. Tot ce trebuie sa faca un candidat, este sa intre in contul personal de pe Hipo.ro, sa selecteze iconita de descarcare CV BarCODE pentru Angajatori de TOP si sa il printeze intr-un exemplar.

In functie de numarul oportunitatilor de cariera deschise de cele 100 de companii, pana in acest moment, domeniile cel mai bine reprezentate sunt:
IT - 30%Outsourcing - 19%Inginerie - 10%Financiar-bancar - 9%Retail - 9%Consultanta - 6%FMCG - 4%Telecom - 4%Turism - 4%Farma/Logistica/Educational - 3%


Noutatea editiei cu... mai mult


Marti, 30 Septembrie 2014, ora 16:35

1 comentariu
Vrei sa inveti si sa muncesti in strainatate? Vezi cele mai noi oferte la targul RIUF

Vrei sa inveti si sa muncesti in strainatate? Vezi cele mai noi oferte la targul RIUF

Aproximativ 5.000 de romani pleaca anual la studii in strainatate. Desi costurile de scolarizare in strainatate sunt considerate mari pentru nivelul economic al Romaniei, state mai putin puternice economic, precum Bulgaria, trimit aproape de 2 ori mai multi studenti la studii in strainatate. Care este costul real al studiului in strainatate?

Cei interesati de informatii privind costurile studiilor in afara tarii, dar si posibilitatile de finantare si bursele disponibile, pot veni la RIUF, the Romanian International University Fair, cel mai mare targ de universitati din Europa de Est. Evenimentul va avea loc pe 19-20 octombrie la Sala Palatului din Bucuresti, pe 22 octombrie la Hotel Ibis din Constanta si pe 24 octombrie la Hotel Continental din Timisoara.

Platesti costurile facultatii in 8 zile de munca

Daca studentul ramane sa munceasca in aceeasi tara in care a studiat, isi poate plati taxele de scolarizare aferente celor 3 ani de facultate destul de repede. Presupunand ca va obtine un venit mediu lunar constant, isi poate plati cursurile in Franta dupa numai 8 zile de munca. In Germania maxim 29 de zile de lucru ar acoperi taxele de studiu, iar in Olanda cel mult 50.

Pentru a plati scolarizarea in Marea Britanie ar fi necesare cel putin 324 de zile. Insa, fiind constienti de aceasta diferenta fata de celelalte state vestice, guvernul britanic acorda un imprumut de 100% din taxa de scolarizare tuturor studentilor din Uniunea Europeana. Astfel, costurile de... mai mult


Joi, 26 Septembrie 2013, ora 17:08

Teamcareer: Vino gratuit la primul targ de consiliere in cariera

Teamcareer: Vino gratuit la primul targ de consiliere in cariera

Teamcareer, targ dedicat celor care vor sa afle mai multe de la consilierii de orientare privind cariera sau coach profesional, se va desfasura pe 4 aprilie, la sediul Bibliotecii Nationale a Romaniei.

Consilierea in cariera reprezinta forma de asistenta continua acordata candidatului in procesul complex de adaptare la mediul schimbator al muncii. Aceasta il ajuta sa verifice daca are aptitudinile necesare pentru practicarea cu succes a unei profesii, sa isi descopere interesele sau preferintele pentru o anumita profesie sau pentru o familie de profesii si sa isi evalueze intr-un mod realist sansele de reusita.

Teamcareer va cuprinde discutii si contact direct cu cei care ofera servicii de consiliere si orientare in cariera precum si coaching personal sau profesional tuturor celor interesati, adresandu-se atat celor ce sunt la debutul carierei precum si acelora care isi doresc dezvoltarea carierei actuale.

Obiectivele evenimentului sunt:

- informarea participantilor privind pasii ce sunt importanti a fi facuti pentru a avea o cariera de succes;

- inlesnirea intalnirilor dintre persoanele interesate si specialistii in domeniu: consilierul privind orientarea in cariera - certificat GCDF, coach profesional;

- sustinerea directa a participantilor, prin workshop-uri de dezvoltarea carierei asigurate de catre specialistii prezenti la eveniment.

Intrarea participantilor este libera.

Mai multe detalii despre eveniment si inscriere pe TEAMcareer.ro sau... mai mult


Joi, 21 Martie 2013, ora 23:02

1 comentariu
Targuri de locuri de munca in domeniul medical

Targuri de locuri de munca in domeniul medical

Sute de oferte de locuri de munca pentru medici si asistenti medicali in tari precum Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia si Danemarca vor fi prezentate in perioada 29 septembrie-10 octombrie in Bucuresti si in alte sapte judete, salariile oferite putand depasi 5.000 de euro.

Pe langa oferta de locuri de munca, participantilor le sunt pregatite si seminarii gratuite, inregistrare de Video CV-uri si postarea lor pe cea mai mare platforma de locuri de munca din domeniul medical, dar si consultanta directa de la recrutori.

Cea de-a 12-a editie a MedPharm Careers, cel mai mare targ de locuri de munca din Europa in domeniul medical si farmaceutic, aduce pentru medicii si asistentii medicali romani locuri de munca in Marea Britanie, Germania, Franta, Belgia, Norvegia, Suedia, Danemarca si in alte tari.

Targul de locuri de munca va fi organizat in Bucuresti si in orasele Sibiu, Brasov, Targu Mures, Cluj-Napoca, Oradea, Baia Mare si Timisoara.

In cadrul targului de toamna, vor fi organizate si seminarii de limbi straine pentru cunoasterea terminologiei medicale si pentru sfaturi practice pentru adaptarea la munca in strainatate.

In cadrul targului va fi prezent un stand unde echipa MedPharm Careers va pune la dispozitie aparatura necesara pentru inregistrarea CV-urilor video, care vor fi incarcate pe cea mai mare platforma de joburi medicale, www.medpharmjobs.com, unde au acces toate firmele de recrutare partenere.

Targurile de locuri de... mai mult


Luni, 17 Septembrie 2012, ora 21:56

Bucurestenii se calca-n picioare pentru locuri de munca

Bucurestenii se calca-n picioare pentru locuri de munca

Peste 300 de bucuresteni stau la coada, vineri, pentru a-si gasi un loc de munca.

Agentia Municipala de Ocupare a Fortei de Munca Bucuresti organizeaza un targ de joburi, iar locuitorii Capitalei se inghesuie pentru a primi un post, potrivit Realitatea Tv.

Candidatii au la dispozitie doar 1.000 de locuri de munca. Cele mai multe joburi disponibile sunt in servicii, confectii, paza si protectie sau domeniul asigurarilor.

"Accept orice mi se ofera. Sunt de aproape un an in somaj. Vreau doar sa muncesc", a spus o candidata. mai mult


Vineri, 27 Mai 2011, ora 11:17

3 comentarii
Burse cu locuri de munca in Hunedoara si Timisoara

Burse cu locuri de munca in Hunedoara si Timisoara

Agentia Nationala de Ocupare a Fortei de Munca a anuntat doua burse ale locurilor de munca organizate la cererea pietei, in perioada urmatoare, respectiv 26 noiembrie 2010.

La Hunedoara, Agentia judeteana de ocupare (AJOFM) organizeaza, la cererea pietei muncii, o bursa a locurilor de munca dedicata tuturor categoriilor de persoane, indiferent de varsta, categorie sociala sau calificare.

Bursa se va desfasura in 10 sedii ale agentiilor locale si punctelor de lucru, in localitatile Deva, Hunedoara, Petrosani, Lupeni, Vulcan, Simeria, Orastie, Calan, Brad si Hateg.

Citeste stirea completa pe Imparte.ro -donatii online. mai mult


Joi, 18 Noiembrie 2010, ora 18:45

1.600 de job-uri la Targul Angajatori de Top

1.600 de job-uri la Targul Angajatori de Top

La Targul de cariera Angajatorii de Top, de la Sala Palatului din Bucuresti, 75 de companii de top ofera 1.650 de job-uri tinerilor profesionisti, studentiilor din ultimul an precum si absolventilor, a declarat Delia Moreanu, reprezentant Catalyst, organizatorul celei de-a 9-a editii.

In comparatie cu editia din primavara a targului se constanta o crestere cu 5 la suta a numarului de oportunitati de cariera.

Profilul candidatului cautat de companiile participante este reprezentat de tinerii profesionisti cu experienta relevanta si pasionati de IT, finante, consultanta, inginerie sau vanzari si care cunosc, pe langa engleza, o a doua limba straina de circulatie europeana.

Targul de cariera de la Sala Palatului este deschis vineri, 22 octombrie, intre orele 10 - 18, si sambata, de la ora 10 la ora 17.00. mai mult


Vineri, 22 Octombrie 2010, ora 13:04

Targuri de joburi, in toamna

Targuri de joburi, in toamna

Incepand din toamna, mai multe targuri de job-uri vor fi organizate in Bucuresti si in tara.

Potrivit reprezentantilor Agentiei Nationale de Ocupare a Fortei de Munca (ANOFM), "maratonul" burselor de toamna incepe la sfarsitul lui august si continua in luna septembrie.

Cele mai bune oferte vor fi pentru personalul din sistemul medical, scrie Evenimentul Zilei.

Pe 21 august, la Arad, statul va organiza o bursa pentru tinerii care provin din sistemul de protectie a copilului, urmata, pe 28 august, de alte trei evenimente similare.

Potrivit ANOFM, in Maramures va avea loc un targ al locurilor de munca dedicat persoanelor cu handicap. De asemenea, in judetele Dambovita si Hunedoara se vor organiza burse pentru muncitorii calificati, la cererea angajatorilor.

In Hunedoara, targurile se vor organiza in 12 localitati din judet, cererea fiind mai mare, potrivit ANOFM. Astfel, printre orasele vizate se numara Deva, Hunedoara, Petrosani, Lupeni, Vulcan, Simeria, Petrila si Orastie.

In afara de aceste targuri organizate de stat, mediul privat pregateste si anul acesta editia de toamna a Targului Angajatori de Top. Evenimentul va avea loc pe 22 si 23 octombrie 2010, potrivit reprezentantei firmei organizatoare Catalyst, Ana Giurca. La editia precedenta, din aprilie, au fost oferite in jur de 1.600 de joburi, cele mai multe in domenii ca IT&C, contabilitate, finante, banci, inginerie, servicii cu clientii sau in vanzari.

Joburi in strainatate pentru medicii romani... mai mult


Luni, 16 August 2010, ora 08:59

Alte articole despre: locuri de munca, targ locuri de munca
Italia: Targ de joburi, pentru romanii care vor sa se intoarca acasa

Italia: Targ de joburi, pentru romanii care vor sa se intoarca acasa

Guvernul Romaniei organizeaza, sambata, la Roma, prima bursa a locurilor de munca pentru lucratorii romani care vor sa se intoarca in tara, actiunea de sambata fiind destinata, cu precadere, muncitorilor in constructii.

Premierul Tariceanu a spus ca romanilor care vor sa revina in tara li se ofera aproximativ 7.500 de locuri de munca, iar daca bursa de la Roma va fi un succes autoritatile romane vor organiza o actiune asemanatoare si in Spania, tara unde, de asemenea, au emigrat multi romani la munca.

Organizarea bursei locurilor de munca de la Roma face parte dintr-o strategie a Guvernului de a-i convinge pe lucratorii romani din strainatate sa se intoarca in tara, pentru a acoperi deficitul de forta de munca.

Actiunea de la Roma este organizata, in special, pentru lucratorii in constructii, dar fiecare roman care vrea sa revina in tara poate lua legatura cu autoritatile prezente la bursa.

Pe langa oferta de locuri de munca, autoritatile romane care se duc la Roma ii vor informa pe muncitori, mai ales pe cei care lucreaza la negru, care le sunt drepturile in Italia si de ce facilitati beneficiaza daca se angajeaza legal si platesc contributii de asigurari sociale.

Potrivit oficialilor ANOFM, in zona Lazio-Roma lucreaza legal, in domeniul constructiilor, aproximativ 17.000 de romani, iar potrivit datelor neoficiale tot atatia romani lucreaza la negru. mai mult


Sambata, 23 Februarie 2008, ora 07:50

3 comentarii
Alte articole despre: targ locuri de munca, Italia, romani

Urmareste Ziare.com pe

Urmareste stirile Ziare.com pe Facebook
 
  1. Celebrul actor Gerard Depardieu, prieten la catarama cu "ultimul dictator al Europei" (Video)
  2. Ce patesc homosexualii care se tin de mana in Ucraina si Rusia (Video)
  3. Tot haina face pe om: Motivul stupid pentru care o femeie spune ca a pierdut alegerile
  4. Zi istorica: Cainii si pisicile castiga noi drepturi in justitie
  5. "Angela Merkel", lesbiana intr-o reclama care face furori pe Net (Video)
  6. Urmarea atacurilor rechinilor din ultima vreme: Oamenii intra in apa in custi (Video)
  7. O idee inedita: Strazi din plastic reciclat - avantajele nu se mai termina
  8. Romania lui 2015: Concertele care darama catedrala
  9. Regina Elisabeta, la volan - de ce a intrat cu masina pe iarba
  10. Asa arata iepurasii oceanelor (Video)